İnşaAllah öyledir zira bu gidisle ben bu kızı doguramam ben kilo almadm belim falan düz borsey yok ama sanırim ona gidiyor kilo :)Ze
Kuzum 4 hafta onde cikmasi normal bir durum degil yalniz benim arkadasimin iki hafta ondeydi diyet yapiyordu mesela fazla kilolu olunca bile bebek gobek cevresi haftasindan cok buyuk cikiyor onu bile sıkıntı ediyorlar mesela bence ya baska bir doktora daha gorun yada bu konuyu doktorunla bir konus bu kadar fark nasil oluyor diyebence de olcumlerde hata vardır diye dusunuyorum
Kendine almayip bebege alman guzel tabi 3.800 ustune normal yaptirmiyorlar diye biliyorum sen bu gidisle cocugu 4 kilo yaparsinİnşaAllah öyledir zira bu gidisle ben bu kızı doguramam ben kilo almadm belim falan düz borsey yok ama sanırim ona gidiyor kilo :)
Kahvaltida yarim yiyorum bakevet sigara kan akışını falan da hızlandırıyor ya bide tabi insanın ağzı boş durmuyor onun sıkıntısına bende içiyordum ama bırakınca dahi hiiç kilo almamıştım sanırım ben yemeyi çok sevmiyorumkahvaltı ile hiç aram yok zaten bi akşam yemeğine abanırım o kadar oda ekmeksiz
Allah korusun yaNw acelen var erken mi doğurmayı pilanlıyorsun
Sana M olur kuzum bencede birde ben biraz bol giyinmeyi seviyorum. Öyle üstüme yapışan pijamalarla pek rahat edemiyorum.:)Ben de 64ümkalibi genisse m olur sanki.?
Ben anca akşama doğru kendime geliyorum şimdi eşim yardım ediyor yapamayacağım işlere gurbetteyim birde o yüzden de belki bu kadar duygusallık başladı diyordum ama burada okuyunca maşAllah hepimizde melankolik haller varmışKıyamam sana da yaben bugün kendimi sürekli meşgul etmeye çalıştım. Bişeyler düşünüp de yine ağlamayayım diye sanki işe yaradı ama çok yoruldum bu sefer de belim koptu evde iş yapmaktan ya
Kuzum baktımda bulamadım sitesinde seninkinden yok ama genede çok sağol baktın o kadarFeeling07 sahinlerin fabrika satis magazasiymis sahnur 2108 kodu belki bulursun : )
Canım ben 7seneden sonra 5.tedavimle hamile kaldim çok şükürkiKızlar ben daha bebiş doğmadan başka şeyleri düşünmeye başladımacaba bebekten sonra nasıl korunucam hiç bi fikrim yok sizin var mı? Ben hap kullandım evlendikten sonra 1 sene ama korunmak amacıyla değil polikistik over olduğum için doktor verdi. Şimdi hap içemem emzirceğim için. Kara kara düşünüyorum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz eğer özel olmucaksa Neden bi anda düşündüm onuda söyleyeyim arkadaşımın 1buçuk yaşında ikizleri var ve şuan tekrar hamile kaldı kız ağlıyor dünden beri
Ben epidural sezeryan olacağım için zaten 2 sene Bebek düşünemem canım ,doktor beni 1 ay sonra kontrole çağıracak ,eğer ben istersem de spiral takacak yoksa ben hiç hap kullanmadım,geri çekilme yöntemini uygularız mecbur yineKızlar ben daha bebiş doğmadan başka şeyleri düşünmeye başladımacaba bebekten sonra nasıl korunucam hiç bi fikrim yok sizin var mı? Ben hap kullandım evlendikten sonra 1 sene ama korunmak amacıyla değil polikistik over olduğum için doktor verdi. Şimdi hap içemem emzirceğim için. Kara kara düşünüyorum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz eğer özel olmucaksa Neden bi anda düşündüm onuda söyleyeyim arkadaşımın 1buçuk yaşında ikizleri var ve şuan tekrar hamile kaldı kız ağlıyor dünden beri
benim kuzenim sabahlara kadar uyumayıp ağlayan kolik bebeği dört aylıkken hamile kaldı yeniden. o da çok ağladı. ben de düşünüyorum ara ara nasıl korunacağımızı. prezervatife döneriz yine muhtemelen ama kaç aydır çok alıştı eşim kullanmamaya. bakacağız artık :)Kızlar ben daha bebiş doğmadan başka şeyleri düşünmeye başladımacaba bebekten sonra nasıl korunucam hiç bi fikrim yok sizin var mı? Ben hap kullandım evlendikten sonra 1 sene ama korunmak amacıyla değil polikistik over olduğum için doktor verdi. Şimdi hap içemem emzirceğim için. Kara kara düşünüyorum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz eğer özel olmucaksa Neden bi anda düşündüm onuda söyleyeyim arkadaşımın 1buçuk yaşında ikizleri var ve şuan tekrar hamile kaldı kız ağlıyor dünden beri
Kız benim annemde öyle hamile kalmış oda asla korunmam demiş ama 1 sene sonra tekrar hamile kalmışCanım ben 7seneden sonra 5.tedavimle hamile kaldim çok şükürki
İnşallah bebegim doğduktan sonrada korunmayi düşünmüyorum
Hürrem gibi her bölüm doğururum inşallah
Onlarda onu uygularken hamile kalmış kuzum ya bende korktum açıkcası spiral taktırmaktan da korkuyorum nedense prezarvatifide eşim bi kez kullandı bu ne böyle iğrenç dediBen epidural sezeryan olacağım için zaten 2 sene Bebek düşünemem canım ,doktor beni 1 ay sonra kontrole çağıracak ,eğer ben istersem de spiral takacak yoksa ben hiç hap kullanmadım,geri çekilme yöntemini uygularız mecbur yine
Benim eşim bi kez kullandı bu ne böyle iğrenç bida kullanmam dedi ama şimdi diyorum kusura bakma bebişten sonra en az iki sene kullancaksın sonra ben düşünücem artık bişeyler diyorum bakalım yoksa başka bişey gelmiyor aklıma. Ben aralarında 5-6 sene olmasını istiyorum en azbenim kuzenim sabahlara kadar uyumayıp ağlayan kolik bebeği dört aylıkken hamile kaldı yeniden. o da çok ağladı. ben de düşünüyorum ara ara nasıl korunacağımızı. prezervatife döneriz yine muhtemelen ama kaç aydır çok alıştı eşim kullanmamaya. bakacağız artık :)
Kraftın benim yatak ölçüsünde yatağını göremedim ben canım işbire baktık fiyatlr gereksiz pahalı geldi 2500 e bile var yine çilekten alcaz galibaCivilimde indirimde kraft yatak gormustum cok oneriliyormus bu bir bak istersenben en cok o yikama hazirlama kismini merak ediyorum hem.kendimin hem baskalarinin cok zevklidir kesin
Biz de prezervatife döneriz sanıyorum ama eşim hemen çocuk istiyo tekrar o da beni korkutuyo kontrolü ona bırakmak..Kızlar ben daha bebiş doğmadan başka şeyleri düşünmeye başladımacaba bebekten sonra nasıl korunucam hiç bi fikrim yok sizin var mı? Ben hap kullandım evlendikten sonra 1 sene ama korunmak amacıyla değil polikistik over olduğum için doktor verdi. Şimdi hap içemem emzirceğim için. Kara kara düşünüyorum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz eğer özel olmucaksa Neden bi anda düşündüm onuda söyleyeyim arkadaşımın 1buçuk yaşında ikizleri var ve şuan tekrar hamile kaldı kız ağlıyor dünden beri
Bilemiyorum bakıcaz egzersize basladm biraz yavaş kilo alsın napayım ortalam günlük 5 bin adm atıyprum ama bugün 10 bin oldu :)Kendine almayip bebege alman guzel tabi 3.800 ustune normal yaptirmiyorlar diye biliyorum sen bu gidisle cocugu 4 kilo yaparsin
Daha var canım stres yapma herşey olur zamanla ben herseye karar verdimde alamadm malesef erzurum.hep kar kış :)Allah korusun yahazirliklari erken bitirmeyi planliyorum ben panik olurum cünkü hersey 1 ay onceden bitecek mutlaka yoksa stres yaparim
o konuda sigara yarıyor sana deseneKahvaltida yarim yiyorum bakben hamilelikten once de 3 ay birakmistim 7 kilo almistim ozamanda dedigim gibi oldum olasi yemegi severim ben ondan bu kilolar hep
Ay evet öyle gerçekten. Onlara daha çok ilgi şevkat gösterebilmemiz için bence biraz arası olması ikisi arasında. Yoksa ne kadarda olsa etkileniyolar kıskanıyolar anne içinde çok zor bakımı vs. Allah isteyenlere versin inşallah.Kraftın benim yatak ölçüsünde yatağını göremedim ben canım işbire baktık fiyatlr gereksiz pahalı geldi 2500 e bile var yine çilekten alcaz galiba
Biz de prezervatife döneriz sanıyorum ama eşim hemen çocuk istiyo tekrar o da beni korkutuyo kontrolü ona bırakmak..
anneminde çocuğu zor olmuş sanırım sonra hiç korunmamış 3 aylıkken ablam , annem bana hamile kalmış çok zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?