2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşaAllah öyledir zira bu gidisle ben bu kızı doguramam ben kilo almadm belim falan düz borsey yok ama sanırim ona gidiyor kilo :)

Kahvaltida yarim yiyorum bak ben hamilelikten once de 3 ay birakmistim 7 kilo almistim ozamanda dedigim gibi oldum olasi yemegi severim ben ondan bu kilolar hep

Kıyamam sana da ya ben bugün kendimi sürekli meşgul etmeye çalıştım. Bişeyler düşünüp de yine ağlamayayım diye sanki işe yaradı ama çok yoruldum bu sefer de belim koptu evde iş yapmaktan ya
Ben anca akşama doğru kendime geliyorum şimdi eşim yardım ediyor yapamayacağım işlere gurbetteyim birde o yüzden de belki bu kadar duygusallık başladı diyordum ama burada okuyunca maşAllah hepimizde melankolik haller varmış demekki bu aylarda genel bi duygusallık başlıyor

Kızlar ben daha bebiş doğmadan başka şeyleri düşünmeye başladım acaba bebekten sonra nasıl korunucam hiç bi fikrim yok sizin var mı? Ben hap kullandım evlendikten sonra 1 sene ama korunmak amacıyla değil polikistik over olduğum için doktor verdi. Şimdi hap içemem emzirceğim için. Kara kara düşünüyorum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz eğer özel olmucaksa Neden bi anda düşündüm onuda söyleyeyim arkadaşımın 1buçuk yaşında ikizleri var ve şuan tekrar hamile kaldı kız ağlıyor dünden beri

Canım ben 7seneden sonra 5.tedavimle hamile kaldim çok şükürki

İnşallah bebegim doğduktan sonrada korunmayi düşünmüyorum

Hürrem gibi her bölüm doğururum inşallah

Ben epidural sezeryan olacağım için zaten 2 sene Bebek düşünemem canım ,doktor beni 1 ay sonra kontrole çağıracak ,eğer ben istersem de spiral takacak yoksa ben hiç hap kullanmadım,geri çekilme yöntemini uygularız mecbur yine

benim kuzenim sabahlara kadar uyumayıp ağlayan kolik bebeği dört aylıkken hamile kaldı yeniden. o da çok ağladı. ben de düşünüyorum ara ara nasıl korunacağımızı. prezervatife döneriz yine muhtemelen ama kaç aydır çok alıştı eşim kullanmamaya. bakacağız artık :)

Canım ben 7seneden sonra 5.tedavimle hamile kaldim çok şükürki

İnşallah bebegim doğduktan sonrada korunmayi düşünmüyorum

Hürrem gibi her bölüm doğururum inşallah
Kız benim annemde öyle hamile kalmış oda asla korunmam demiş ama 1 sene sonra tekrar hamile kalmış

Onlarda onu uygularken hamile kalmış kuzum ya bende korktum açıkcası spiral taktırmaktan da korkuyorum nedense prezarvatifide eşim bi kez kullandı bu ne böyle iğrenç dedi napsam bilemedim. Aslında hapa çok alışkınım bekarken hep kullandım adetim düzenli gelsin diye ama sürekli hap kullanmakta insanın sağlığı için iyi değil işte

bebeğimin bu kadar hareketli olduğu benimse bu kadar acıktığım başka bir gün olmadı. sabahtan beri ona yakın öğün yemişimdir ve bir saat dolmadan yeniden acıkıyorum açlıktan gözüm dönüyor. filmlerde dizilerde durmadan bi şeyler yiyen hamileleri abartı sanıyordum ama demek varmış böyle bir şey. çok sıkıldım acıkmaktan ve bir şeyler yemekten :/

Benim eşim bi kez kullandı bu ne böyle iğrenç bida kullanmam dedi ama şimdi diyorum kusura bakma bebişten sonra en az iki sene kullancaksın sonra ben düşünücem artık bişeyler diyorum bakalım yoksa başka bişey gelmiyor aklıma. Ben aralarında 5-6 sene olmasını istiyorum en az

Civilimde indirimde kraft yatak gormustum cok oneriliyormus bu bir bak istersen ben en cok o yikama hazirlama kismini merak ediyorum hem.kendimin hem baskalarinin cok zevklidir kesin
Kraftın benim yatak ölçüsünde yatağını göremedim ben canım işbire baktık fiyatlr gereksiz pahalı geldi 2500 e bile var yine çilekten alcaz galiba
Biz de prezervatife döneriz sanıyorum ama eşim hemen çocuk istiyo tekrar o da beni korkutuyo kontrolü ona bırakmak..
anneminde çocuğu zor olmuş sanırım sonra hiç korunmamış 3 aylıkken ablam , annem bana hamile kalmış çok zor gerçekten

Kahvaltida yarim yiyorum bak ben hamilelikten once de 3 ay birakmistim 7 kilo almistim ozamanda dedigim gibi oldum olasi yemegi severim ben ondan bu kilolar hep
o konuda sigara yarıyor sana desene ama iyi bir şey değil şimdi hamilelikte bırakınca baya sonrasında da başlamazsın inşallah

Ay evet öyle gerçekten. Onlara daha çok ilgi şevkat gösterebilmemiz için bence biraz arası olması ikisi arasında. Yoksa ne kadarda olsa etkileniyolar kıskanıyolar anne içinde çok zor bakımı vs. Allah isteyenlere versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…