2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hap kullanamayacağımız için geriye tek bir yöntem kalıyo onu da eşim hiç sevmiyo bakalım hayırlısı

Feeling07 ben spiral taktıramam çok tedirgin ediyor beni
Eşim korunsun
yeni bir korunma yönteminden bahsetti doktor bir arkadaşım. Rahme bir şey koyuyolarmış sanırım spiral gibi,korunmasız ilişki yaşıyorsun. O rahimde döllenmeyi engelliyor çok ayrıntılı sormadım nasılsa şimdi lazım değil diye ama bu fena değil sanki

Hiç öyle bişey duymadım bende geçenlerde kadının koluna derinin altından ince bi çubuk gibi bişey yerleştiriyolarmış o koruyomuş ilginç bişey valla bence tıpın ilerleyip korunma yöntemlerini çoğaltması lazım bu ne böyle

Sezeryan olacaksan o sırada tüpleri de bağlatabilirsin..

Valla ben de ilk defa duydum hatta ilk evlendiğim zamanlarda da bana bunu uygula diyordu ben daha çocuk yapmadığım için korkuğ uygulamak istemiyordum Bi araştırmak lazım valla bunu da o koldan giren şeyi de ama ben vücuduma kimyasal girmesine karşıyım eşim korusun kendini

bu ara bacak kıraplarım başladı ya bazen kalçam bazen bacağına dönerken öyle bi kramp giriyorki düz yatınca anca geçio randevuma da 15 gün war

Bende düşünüyorum oğlumdan sonra spiral taktırdım kaymış kaydıktan 3 ay sonra anladım şansa hamile kalmadım ilaç zaten kullanamıcaz ilk etapta deri altına yerleştirilen implantlar war onlarda çok yan etki oluyormuş özellikle migreni tetikliyormuş migreni duyduğum gibi vazgeçtim zaten korkarım deri altı diyince doğumdan sonra bulcaz bi çözümünü artık

Valla ya her yöntemin bi yan etkisi var ne yazıkli

bu ara bacak kıraplarım başladı ya bazen kalçam bazen bacağına dönerken öyle bi kramp giriyorki düz yatınca anca geçio randevuma da 15 gün war
Ben evin içinde dolaşırken bile kramp yaşıyorum ,magnezyum eksikliğinden olabilirmiş canım ben de ilaç yazdırıcam

Kızlar geçen hafta uykusuzluktan dert yanarken 2 gündür de panda gibi olduğum yere devriliyorum surekli uykum var uykumu alamamışım gibi bir hal...

Ay aman aman işte ne kadar dikkat edersek edelim sakınan göze çöp batıyor size de çok geçmiş olsun minnoşunz anne ben iiyyim diye sinyal veriyor size

Kızlar son muayenenizde rahim ağzı uzunluğunuz kaçtı? Benim 25 mm ye düşmüş ciğer geliştirici iğne vurulacak ve progestana başlayacağım erken doğum riski var dedi inşallah sağlıklı sıhhatli zamanında gelir kızım tedirgin olduk baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…