Cok canim istiyor resmen gün sayiyorumo konuda sigara yarıyor sana deseneama iyi bir şey değil şimdi hamilelikte bırakınca baya sonrasında da başlamazsın inşallah
Benim bir ay önce 35mm di şimdi kaç oldu bilmiyorum giderek azalıyo ama.Kızlar son muayenenizde rahim ağzı uzunluğunuz kaçtı? Benim 25 mm ye düşmüş ciğer geliştirici iğne vurulacak ve progestana başlayacağım erken doğum riski var dedi inşallah sağlıklı sıhhatli zamanında gelir kızım tedirgin olduk baya
Senin zor olmusturDaha var canım stres yapma herşey olur zamanla ben herseye karar verdimde alamadm malesef erzurum.hep kar kış :)
Ben yürümesem suan +20kilo almistim kesinBilemiyorum bakıcaz egzersize basladm biraz yavaş kilo alsın napayım ortalam günlük 5 bin adm atıyprum ama bugün 10 bin oldu :)
Valla pespese olmasi bana cok soguk gelmiyor hani imkanim olsa hemen ikinciyi isterimKraftın benim yatak ölçüsünde yatağını göremedim ben canım işbire baktık fiyatlr gereksiz pahalı geldi 2500 e bile var yine çilekten alcaz galiba
Biz de prezervatife döneriz sanıyorum ama eşim hemen çocuk istiyo tekrar o da beni korkutuyo kontrolü ona bırakmak..
anneminde çocuğu zor olmuş sanırım sonra hiç korunmamış 3 aylıkken ablam , annem bana hamile kalmış çok zor gerçekten
Ama daha alirim gibi ondan l iyi olur sankiSana M olur kuzum bencede birde ben biraz bol giyinmeyi seviyorum. Öyle üstüme yapışan pijamalarla pek rahat edemiyorum.:)
Cocugu sikistiriyorsunuz tabi arada tekmeleyecek tabi napacakkızlar gece eşime sarılınca bebeğin tekmelerinden o da uyanıyor
O benim iste nerdeyse buzdolabini kitleyecekler durmadan yiyorumbebeğimin bu kadar hareketli olduğu benimse bu kadar acıktığım başka bir gün olmadı. sabahtan beri ona yakın öğün yemişimdir ve bir saat dolmadan yeniden acıkıyorum açlıktan gözüm dönüyor. filmlerde dizilerde durmadan bi şeyler yiyen hamileleri abartı sanıyordum ama demek varmış böyle bir şey. çok sıkıldım acıkmaktan ve bir şeyler yemekten :/
HahaaaCanım ben 7seneden sonra 5.tedavimle hamile kaldim çok şükürki
İnşallah bebegim doğduktan sonrada korunmayi düşünmüyorum
Hürrem gibi her bölüm doğururum inşallah
5 6 sene cok bence ya ikinciyi yapma imkanin varsa bence 2 yas ideal bir arada buyuer tek seferde kurtulursunBenim eşim bi kez kullandı bu ne böyle iğrenç bida kullanmam dedi ama şimdi diyorum kusura bakma bebişten sonra en az iki sene kullancaksın sonra ben düşünücem artık bişeyler diyorum bakalım yoksa başka bişey gelmiyor aklıma. Ben aralarında 5-6 sene olmasını istiyorum en az
Ah MAŞALLAH canım tadını çıkar ben hala aynıyım iştah sıfır eşim zorluyor akşamları gelince ye diye birde boğaz enfeksiyonu başladı tükürüğümü bile yutamıyorum berbat haldeyim sabaha kadar uyuyamadımO benim iste nerdeyse buzdolabini kitleyecekler durmadan yiyorumkendimi kontrol edemiyorum yemeyince mide bulantisi da cabasi birde ben 1 aydan fazladir boyleyim
Aynen ben de vücut hamileliğin son zamanlarnda bol bol uyku depoluyor zannmcaKızlar geçen hafta uykusuzluktan dert yanarken 2 gündür de panda gibi olduğum yere devriliyorum surekli uykum var uykumu alamamışım gibi bir hal...
azcıkta babası çeksin napalımbenim adamı ben tekmelesem bile uyanmaz uykusu çok ağırdır minnak birazda babasını uykusuz bırakmak istemiş
yok canım hiç ölçmedi benmkini daha . hatta çok aşağıda hissediyorm dedim normal dedi bana..Kızlar son muayenenizde rahim ağzı uzunluğunuz kaçtı? Benim 25 mm ye düşmüş ciğer geliştirici iğne vurulacak ve progestana başlayacağım erken doğum riski var dedi inşallah sağlıklı sıhhatli zamanında gelir kızım tedirgin olduk baya
aynen canım çok uç bi fiyat aralığı var 650-700-2500Valla pespese olmasi bana cok soguk gelmiyor hani imkanim olsa hemen ikinciyi isterimbu arada bellona da falan 450 tlye sormustuk yataklari 2500 neymis ya
Cocugu sikistiriyorsunuz tabi arada tekmeleyecek tabi napacak
Ozaman benim XL almam lazımAma daha alirim gibi ondan l iyi olur sanki
Ayakta fazla kalmamaya çalış yürümemelisinde benim 4 cm di en son ama rahim ağzı dikiş olduğu için doktor ve sağlık ocağı dışında kalkmıyorum inşallah sorunsuz atlatırız bu son zamanlar daKızlar son muayenenizde rahim ağzı uzunluğunuz kaçtı? Benim 25 mm ye düşmüş ciğer geliştirici iğne vurulacak ve progestana başlayacağım erken doğum riski var dedi inşallah sağlıklı sıhhatli zamanında gelir kızım tedirgin olduk baya
Hahaaabende 7.senemde 4. Tedavimle hamile kaldım benimde korunma problemim yok büyük konuşmayayım sağ salim sağlıklı doğsun bi tane yeter diyorum zor bi gebelik yaşıyorum çünkü bebek olursa ikinci çbebeğe hamile kalmam yine tedaviyle olacak artı yine bulantılar bende şimdiden bunu düşünüyorum
Evet canım :)Bebek bezimi
içme içme bırakmışkenCok canim istiyor resmen gün sayiyorumama daha cok zaman var icmeme
Oyy çok minnoş olmuş sağlıkla kullansın paşa :))bizimde bugün mobilyalarımız geldi cibinliği yanlış getirmişler takamadılar onu da 1 hafta 10 güne getireceklermiş. küçük beşik çkınca şifonyeri cam önüne koyup daha geniş yaparım odayı diyorum bakalım artıkkbir tek perdesi kaldı bellki avize de alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?