2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim bir ay önce 35mm di şimdi kaç oldu bilmiyorum giderek azalıyo ama.
Zaten çoğunu atlattık az kaldı dinlen ilaçlarını al hiçbirşey olmaz Allahın izniyle

Valla pespese olmasi bana cok soguk gelmiyor hani imkanim olsa hemen ikinciyi isterim bu arada bellona da falan 450 tlye sormustuk yataklari 2500 neymis ya

O benim iste nerdeyse buzdolabini kitleyecekler durmadan yiyorum kendimi kontrol edemiyorum yemeyince mide bulantisi da cabasi birde ben 1 aydan fazladir boyleyim

Canım ben 7seneden sonra 5.tedavimle hamile kaldim çok şükürki

İnşallah bebegim doğduktan sonrada korunmayi düşünmüyorum

Hürrem gibi her bölüm doğururum inşallah
Hahaaa bende 7.senemde 4. Tedavimle hamile kaldım benimde korunma problemim yok büyük konuşmayayım sağ salim sağlıklı doğsun bi tane yeter diyorum zor bi gebelik yaşıyorum çünkü bebek olursa ikinci çbebeğe hamile kalmam yine tedaviyle olacak artı yine bulantılar bende şimdiden bunu düşünüyorum

5 6 sene cok bence ya ikinciyi yapma imkanin varsa bence 2 yas ideal bir arada buyuer tek seferde kurtulursun obur turlu rahatliga alisinca zor gelir tekrar cocuk bakmak insana bence

O benim iste nerdeyse buzdolabini kitleyecekler durmadan yiyorum kendimi kontrol edemiyorum yemeyince mide bulantisi da cabasi birde ben 1 aydan fazladir boyleyim
Ah MAŞALLAH canım tadını çıkar ben hala aynıyım iştah sıfır eşim zorluyor akşamları gelince ye diye birde boğaz enfeksiyonu başladı tükürüğümü bile yutamıyorum berbat haldeyim sabaha kadar uyuyamadım

benim adamı ben tekmelesem bile uyanmaz uykusu çok ağırdır minnak birazda babasını uykusuz bırakmak istemiş
azcıkta babası çeksin napalım

yok canım hiç ölçmedi benmkini daha . hatta çok aşağıda hissediyorm dedim normal dedi bana..

Valla pespese olmasi bana cok soguk gelmiyor hani imkanim olsa hemen ikinciyi isterim bu arada bellona da falan 450 tlye sormustuk yataklari 2500 neymis ya
aynen canım çok uç bi fiyat aralığı var 650-700-2500
çilekte iki tane var biri 350 biri 500 civarıydı
Cocugu sikistiriyorsunuz tabi arada tekmeleyecek tabi napacak
keyfini bozduk paşanın heralde

Ama daha alirim gibi ondan l iyi olur sanki
Ozaman benim XL almam lazım
Ya kuzum geçen biyerde okudum doğumdan 2 hafta sonra 8-9 kilo gidiyormuş zaten. E bide emzirirsek inşallah daha kolay veririrz . Benim işk doğum sezeryandı 73 le doğuma girdim 1 hafta sonra 64 e düştüm.

Ayakta fazla kalmamaya çalış yürümemelisinde benim 4 cm di en son ama rahim ağzı dikiş olduğu için doktor ve sağlık ocağı dışında kalkmıyorum inşallah sorunsuz atlatırız bu son zamanlar da

Feeling07 geri çekilme yöntemine devam ederiz biz benim eşimde sevmiyor prezervatif falan bende spiral falan içimde bir cisim ay garip geliyor kanamayı falan çoğaltıyor bide ağrısını zaten adet günleri ile başım dertte bilmiyorum kaç sene o yöntem ile korunduk bir kaza olmadı hatta ben çocuğum olmadığnı falan düşünüyordum bırakır bırakmazda hamile kaldım baya başarılı imiş eşim demekki bundan sonra da bir süpriz olmaz umarım

Benim kuzenim aynı şekilde 6.senesinde tedaviyle hamile kaldı sonra çok rahattı korunma konusunda tedavisiz bebek olmuyor diye ve birkaç sene sonra hamile kaldı tabi ilk önce onlar şok.. yine de ikinciyi düşünmezsen dikkatli ol canim bu gibi şeyler de oluyor..
Bende bir tane yeter diyorum sağlıkla gelsin de..
ALLAH olmayanlara isteyenlere versin..

Cok canim istiyor resmen gün sayiyorum ama daha cok zaman var icmeme
içme içme bırakmışken ben nasılsa senelerce içtim ama istediğim zaman da tak diye kesiyordum keyfim gelince geri başlıyodum falan bazen tiksinip bırakıyodum hiç öyle bağımlılığım olmadı

Oyy çok minnoş olmuş sağlıkla kullansın paşa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…