2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen ben de vücut hamileliğin son zamanlarnda bol bol uyku depoluyor zannmca

Evet galiba oyle bir donemdeyiz..
sağlıkla gelsin miniklerimiz de hiçbirimiz uykusuzluktan şikayet etmeyiz sanırım..
Hem herşey geçici elbet uykusuz geceler de biter evlatlar büyür seneye bu zamanlar 1. Yaş günü planları yaparız Allah nasip ederse :)

korunma konuları geçmiş benim de aklımda koca bi soru işareti evlendim evleneli hiç korunmadım ilk çocuğumda tedaviyle oldu yıllar sonra iki kere peşpeşe hamile kaldım ilk temmuzda hamile kaldım nisan annesi olacaktım 2 aylık düştü aman kırk yılda bir oldu bidaha hamile kalmam deyip yine korunmamaya devam ettim ki 1 ay sonra yine hamile olduğumu öğrendim .arkadaşımda spiralle korunurken 3.yenHamile kaldı bebekleri ikizmiş bide hormonlu spiral diye bir yöntem varmış en doğrusu hangisi doktorla görüşüp karar vericem

Amin canım bi sağ salim doğalımda inş.
Benim maalesef doğal yolla hamile kalma şansım yok canım tüplerimi aldırmak zorunda kaldım tüp bebek tek şansım
Ama dediğin doğru tüp bebekten sonra doğal yolla gebe kalan çok benim kardeşimin öyle oldu kuzeniminde

Canım bende onlardan biriyim bende pcos var bu yüzden olmaz sanıyordum ama olabiliyormuş

Ben bu hamileliğimi pezervatiften illlallah gelip geri çekilme yöntrmine başlayınca hamile kaldım pek güvenilir değil bence yaa

Ben korkunca bizim oglanda oyle tepki veriyor birde yuksek sesten cok rahatsiz oluyor bizimki neyse kazasiz belasiz atlatmissin cok sükür

çok şükür cnm aynen instagramda bebek videoları izleeyincede bi coşuyorr :) bi de bazen hareket etsin diye uğraşıyorzz falan gıkı çıkmıyor eşimle diyorum pubg ye girelim silah seslerine tepki veriyorr baya hemen bi uyanıyor hareketleniyor

Benim bir arkadaşım e bebekten kızıma uyku arkadaşı almış ucunda emzik var. Ucu buna benziyor,önce onu deniycem. Tutarsa zaten gğzel bir tane hemen alırım . Umudum ypk tutacağından
onlarda cok tatlı oluyor gerçekten ya ama her emzik yapısı farklı oluyor ya bu modeli tutmayan başka modeli tutabilirmiş öyle dediler bana da oyuzden şans artık işimiz bakalım :):)

Benim de 26mm ölçüldü ve kilosu biraz düşük çıktı. O yüzden progestan ve kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım ama ciğer geliştiriciden bahsetmedi doktor.

5 6 sene cok bence ya ikinciyi yapma imkanin varsa bence 2 yas ideal bir arada buyuer tek seferde kurtulursun obur turlu rahatliga alisinca zor gelir tekrar cocuk bakmak insana bence
Benim oğlum üniversitede şimdi ikinciyi bekliyorum.
Bedenen zor ama anneliği özleyince bir başka tadı oluyor.
Şimdi ki aklım olsa peş peşe yapar birlikte büyütürdüm.
Tek çocukla kalmak iyi değil.
Düşünüyorsanız bekletmeden yapın kızlar : )

Genelde bu tedavilerden sonra kendiliğinden olduğunu gördüm hep etrafımdan bizim bi akrabanın 10 yıl olmadı tüp bebek yaptılar bebiş doğdu ondan sonra nasılsa olmuyo diye korunmamışlar çocuk bir yaşına girdi kız yine hamile

Ben bu hamileliğimi pezervatiften illlallah gelip geri çekilme yöntrmine başlayınca hamile kaldım pek güvenilir değil bence yaa
aynen zaten o yöntemle kalan çook var hatta ben diyodum illa ki kaçar falan acaba çocuğumuz mu olmuyo falan 3 sene o yöntemle korunduk demekki benmki o konuda haklıymış olmaz derken onu anladım

Kızlar bu aralar yalancı kasılma çok olurmuş benim sık sık bebek toplanıyo ama hareket halinde oluyo hep bakıyorum sağa geçmiş top gibi kafası falan diyorum bu kasılma mı yoksa ya

Merhaba kızlar aklıma takılan bir kaç sorum var :)) tecrübesiz olunca bir de herkes bir şey diyor sizler ne düşünüyorsunuz bakalim .

Emzik meselesi bazısı hemen ver çok rahat bebek memede uyumaz seni rehin almaz çok rahat edersin diyor

Bazısı emzige alışırsa meme yi bırakır emmez kesinlikle ve geç konuşur falan diyor

Araştıran tecrübeli anneler sizin fikirleriniz neler .

Bir de bebekleri banyodan sonra organik zeytin yağı ile masaj yapın vücudunun nem dengesi bozulmasın diyorlar zeytin yağı kullansam sıkıntı olur mu

5 6 sene cok bence ya ikinciyi yapma imkanin varsa bence 2 yas ideal bir arada buyuer tek seferde kurtulursun obur turlu rahatliga alisinca zor gelir tekrar cocuk bakmak insana bence
Valla banada şey geliyo sanki bebeğimle o zaman çok ilgilenemicekmişim gibi mesela benim ablamla aramda 2 yaş var ve annem hastanedeyken ablam sürekli benim annemde yok babamda diye ağlamış sürekli kardeşimi çöpe atalım diye yalvarmış anneme öyle bi kıskançlık travma yaşamasını istemiyorum iyice büyüsün kendi desin ben kardeş istiyorum diye

Ay inşallah benim arkadaşım o şekilde hamile kalınca bende korktum açıkcası

Ay inşallah benim arkadaşım o şekilde hamile kalınca bende korktum açıkcası
işte eşe bakıyor ya demekki tam şey yapamamış ahah ben tırsıyodum hep benimki olmaz saçmalama falan diyodu doğumdan sonra da böyle gider umarım ama öyle olmasa herhalde gene en mantıklı olanı spiral gibi ilaçlar falan hormonları alt üst ediyor hep hele iğne vurulanlar var çok sakıncalı

benimde abimle aramda 2.5 yaş farkımız var beni çok kıskanmış ve benzeri durumlar :):)
şuan için tek çocuk düşünüyorum ama olurda 2. ye karar verirsek aynı fikirdeyim seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…