Aynen ben de vücut hamileliğin son zamanlarnda bol bol uyku depoluyor zannmca
Amin canım bi sağ salim doğalımda inş.Benim kuzenim aynı şekilde 6.senesinde tedaviyle hamile kaldı sonra çok rahattı korunma konusunda tedavisiz bebek olmuyor diye ve birkaç sene sonra hamile kaldı tabi ilk önce onlar şok.. yine de ikinciyi düşünmezsen dikkatli ol canim bu gibi şeyler de oluyor..
Bende bir tane yeter diyorum sağlıkla gelsin de..
ALLAH olmayanlara isteyenlere versin..
Canım bende onlardan biriyim bende pcos var bu yüzden olmaz sanıyordum ama olabiliyormuşAmin canım bi sağ salim doğalımda inş.
Benim maalesef doğal yolla hamile kalma şansım yok canım tüplerimi aldırmak zorunda kaldımtüp bebek tek şansım
Ama dediğin doğru tüp bebekten sonra doğal yolla gebe kalan çok benim kardeşimin öyle oldu kuzeniminde
Tamam canım ben başka istemiyorsun sandım..Sezaryen olmayı düşünmüyorum tabi herşey nasip kısmet ama tüpleri bağlatmayı düşünmem onun geri dönüşü yok ve daha ilk çocuğum bu
Ben bu hamileliğimi pezervatiften illlallah gelip geri çekilme yöntrmine başlayınca hamile kaldım pek güvenilir değil bence yaaFeeling07 geri çekilme yöntemine devam ederiz biz benim eşimde sevmiyor prezervatif falan bende spiral falan içimde bir cisim ay garip geliyor kanamayı falan çoğaltıyor bide ağrısını zaten adet günleri ile başım dertte bilmiyorum kaç sene o yöntem ile korunduk bir kaza olmadı hatta ben çocuğum olmadığnı falan düşünüyordum bırakır bırakmazda hamile kaldım baya başarılı imiş eşim demekki bundan sonra da bir süpriz olmaz umarım
Ben korkunca bizim oglanda oyle tepki veriyor birde yuksek sesten cok rahatsiz oluyor bizimkineyse kazasiz belasiz atlatmissin cok sükür
onlarda cok tatlı oluyor gerçekten ya ama her emzik yapısı farklı oluyor ya bu modeli tutmayan başka modeli tutabilirmiş öyle dediler bana da oyuzden şans artık işimiz bakalım :):)Benim bir arkadaşım e bebekten kızıma uyku arkadaşı almış ucunda emzik var. Ucu buna benziyor,önce onu deniycem. Tutarsa zaten gğzel bir tane hemen alırım . Umudum ypk tutacağından
aynen öyle canım neyseki şanslıymışızAy aman aman işte ne kadar dikkat edersek edelim sakınan göze çöp batıyor size de çok geçmiş olsun minnoşunz anne ben iiyyim diye sinyal veriyor size❤
Benim de 26mm ölçüldü ve kilosu biraz düşük çıktı. O yüzden progestan ve kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım ama ciğer geliştiriciden bahsetmedi doktor.Kızlar son muayenenizde rahim ağzı uzunluğunuz kaçtı? Benim 25 mm ye düşmüş ciğer geliştirici iğne vurulacak ve progestana başlayacağım erken doğum riski var dedi inşallah sağlıklı sıhhatli zamanında gelir kızım tedirgin olduk baya
Benim oğlum üniversitede şimdi ikinciyi bekliyorum.5 6 sene cok bence ya ikinciyi yapma imkanin varsa bence 2 yas ideal bir arada buyuer tek seferde kurtulursunobur turlu rahatliga alisinca zor gelir tekrar cocuk bakmak insana bence
Genelde bu tedavilerden sonra kendiliğinden olduğunu gördüm hep etrafımdanHahaaabende 7.senemde 4. Tedavimle hamile kaldım benimde korunma problemim yok büyük konuşmayayım sağ salim sağlıklı doğsun bi tane yeter diyorum zor bi gebelik yaşıyorum çünkü bebek olursa ikinci çbebeğe hamile kalmam yine tedaviyle olacak artı yine bulantılar bende şimdiden bunu düşünüyorum
aynen zaten o yöntemle kalan çook var hatta ben diyodum illa ki kaçar falan acaba çocuğumuz mu olmuyo falanBen bu hamileliğimi pezervatiften illlallah gelip geri çekilme yöntrmine başlayınca hamile kaldım pek güvenilir değil bence yaa
Valla banada şey geliyo sanki bebeğimle o zaman çok ilgilenemicekmişim gibi mesela benim ablamla aramda 2 yaş var ve annem hastanedeyken ablam sürekli benim annemde yok babamda diye ağlamış5 6 sene cok bence ya ikinciyi yapma imkanin varsa bence 2 yas ideal bir arada buyuer tek seferde kurtulursunobur turlu rahatliga alisinca zor gelir tekrar cocuk bakmak insana bence
Ay inşallah benim arkadaşım o şekilde hamile kalınca bende korktum açıkcasıFeeling07 geri çekilme yöntemine devam ederiz biz benim eşimde sevmiyor prezervatif falan bende spiral falan içimde bir cisim ay garip geliyor kanamayı falan çoğaltıyor bide ağrısını zaten adet günleri ile başım dertte bilmiyorum kaç sene o yöntem ile korunduk bir kaza olmadı hatta ben çocuğum olmadığnı falan düşünüyordum bırakır bırakmazda hamile kaldım baya başarılı imiş eşim demekki bundan sonra da bir süpriz olmaz umarım
Yok istiyorum ikinciyide ama hemen olsun istemem tabiTamam canım ben başka istemiyorsun sandım..
işte eşe bakıyor ya demekki tam şey yapamamış ahahAy inşallah benim arkadaşım o şekilde hamile kalınca bende korktum açıkcası
Valla banada şey geliyo sanki bebeğimle o zaman çok ilgilenemicekmişim gibi mesela benim ablamla aramda 2 yaş var ve annem hastanedeyken ablam sürekli benim annemde yok babamda diye ağlamışsürekli kardeşimi çöpe atalım diye yalvarmış anneme öyle bi kıskançlık travma yaşamasını istemiyorum iyice büyüsün kendi desin ben kardeş istiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?