Aynen şans bakalım ya gördükçe emzik de bakarım açıkçası emzik tutsun dye de uğraşmıyorumonlarda cok tatlı oluyor gerçekten ya ama her emzik yapısı farklı oluyor ya bu modeli tutmayan başka modeli tutabilirmiş öyle dediler bana da oyuzden şans artık işimiz bakalım :):)
Amin canım bi sağ salim doğalımda inş.
Benim maalesef doğal yolla hamile kalma şansım yok canım tüplerimi aldırmak zorunda kaldımtüp bebek tek şansım
Ama dediğin doğru tüp bebekten sonra doğal yolla gebe kalan çok benim kardeşimin öyle oldu kuzeniminde
Merhaba kızlar aklıma takılan bir kaç sorum var :)) tecrübesiz olunca bir de herkes bir şey diyor sizler ne düşünüyorsunuz bakalim .
Emzik meselesi bazısı hemen ver çok rahat bebek memede uyumaz seni rehin almaz çok rahat edersin diyor
Bazısı emzige alışırsa meme yi bırakır emmez kesinlikle ve geç konuşur falan diyor
Araştıran tecrübeli anneler sizin fikirleriniz neler .
Bir de bebekleri banyodan sonra organik zeytin yağı ile masaj yapın vücudunun nem dengesi bozulmasın diyorlar zeytin yağı kullansam sıkıntı olur mu
Bugünkü bim ganimetleriminşallah saç fırçası güzeldir ya. Annemde diyorki kızım daha saçı olmucak belki niye şimdiden alıyosun diyor
canım valla ben 2 paket 1 numara 2 pakette 2 numara aldım.. indirim görünce aldım.. inşallah uyum sıkıntısı olmaz.. her geçen gün artıyor fiyatlarKızlar bebek bezi aldınız mı stok yapmayın diyolar ama ben prima premium care 1 tane 92 lik 1 numara 1 tanede 88 lik 2 numara aldım
Merhaba kızlar aklıma takılan bir kaç sorum var :)) tecrübesiz olunca bir de herkes bir şey diyor sizler ne düşünüyorsunuz bakalim .
Emzik meselesi bazısı hemen ver çok rahat bebek memede uyumaz seni rehin almaz çok rahat edersin diyor
Bazısı emzige alışırsa meme yi bırakır emmez kesinlikle ve geç konuşur falan diyor
Araştıran tecrübeli anneler sizin fikirleriniz neler .
Bir de bebekleri banyodan sonra organik zeytin yağı ile masaj yapın vücudunun nem dengesi bozulmasın diyorlar zeytin yağı kullansam sıkıntı olur mu
Haklısın canım zaman ve imkan meselesi arsa vaktin yap tabi :)Senin zor olmusturstres yapmiyorumda son aylarda hazir olmazsam gerilirim herkesi de gererim ondan herkes bir an once bitir diyor
Bend ezeytin yağınon cildine faydasını bildigim icin komili ürinlei düşünüyorum hoç kullanan oldumu acabaBen kızımda hemen doğumdan sonra 3 günlük falandı emziğe alıştırdım. Çok rahat ettim 10 aylık tı kendisi bıraktı.
Kızım cok erken konuşmaya başladı ben sıkıntısını görmedim.
bir süre zeytin yağı ile masaj yapıp öyle banyo yaptırdım derisi daha parlıyor ve daha sağlıklı oluyor öneririm.
İnşaAllah zor oluyor harwketsiz hem gaz soeunu hemde kaslar zayıflıyor ve en ufak baskıyı ağrı olarak algılıyor insan bunu iyi anladm ilk yürimeye baslarken karnım ciddi anlamda rahatsızdı acıyordu kasılıyordu karnıma belimden beri tilbent sardım korse g9revi yapsın diye baskıyı azalttınca nasıl rahat ettim doktora da sordum hamilelik korsesi sıkı olmamak kaydı ile kullanabilirsin demişti bazen baskı hissedince yine sarıyorum iyle yüriorum :)Ben yürümesem suan +20kilo almistim kesinhavalar da ufaktan isiniyor artikdaha rahat yurunur insallah
Bu ikisi vardı en çok uni babynin emzik temizleyicisi için gittim. Baya bi dalin ürünü vardı ama dalin kullanmıcağım için bakmadım bile. Bide jenny wily mi ne varya bimin bez markası onun granül sabunu vardı ama nasıldır diye tereddüt ettim bilmediğim bi marka oluncaZaten pahalı değil.
Benim de kardeşim almış bunlardan bir de tırnak makası almış.
Senin dikkatini çeken başka bir şey oldu mu?
Almaya değer.
Ben gidemedim misafir var diye.
Baya şeyler gelmiş görünüyordu.
İğneye bende çok karşıyım ama spiralde dengeyi bozuyomuş kanama çoğalıyomuş falan aslında bana en yakın hap geliyor o kadar alışkınım ki onu kullanmaya gençliğim onu kullanmakla geçti adetim gelsin diyeişte eşe bakıyor ya demekki tam şey yapamamış ahahben tırsıyodum hep benimki olmaz saçmalama falan diyodu doğumdan sonra da böyle gider umarım ama öyle olmasa herhalde gene en mantıklı olanı spiral gibi ilaçlar falan hormonları alt üst ediyor hep hele iğne vurulanlar var çok sakıncalı
Pkonun ne oldugunu coğu kisi bilmiyor aslında en cok çocugu olma ihtimali olan onlar nedeni fazla yumurta olusması demek ve gelişemeden kiste dönüşmesi o ay hormonel dengen düzelirse hamilelik ihtimali en üst seviyeye cıkar hemde çogul gebelik şansıda yüksekCanım bende onlardan biriyim bende pcos var bu yüzden olmaz sanıyordum ama olabiliyormuş
Evet canım eşimde mesela 4 yaşına kadar konuşamamış onunda kardeşiyle 2 yaş var arasında belkide bu yüzden konuşamadı sürekli kardeşini ısırırmış aslında hiç kıskanç veya sinirli değildir ama çocukluk sanırım. Kardeşte aslında çok özel olmasada sıkıntı en iyisi ne zaman karar verip kendimizi hazır hissedersek o zaman olmasıbenimde abimle aramda 2.5 yaş farkımız var beni çok kıskanmış ve benzeri durumlar :):)
şuan için tek çocuk düşünüyorum ama olurda 2. ye karar verirsek aynı fikirdeyim seninle...
Yaa senin bebiş aceleci çıktı desene kıyamam. Çıkan olmuştu erken doğum belirtisimiymiş ilk defa duydum inşallah öyle bişey olmaz canım ama şöyle diyim doktorlar çoğu şeye erken doğum belirti diyebiliyolar sanırım dikkatli olmamız için. Bende kasılma vardı öyle demişti, enfenksiyon çıktı idrarda erken doğum belirtisi dedi en son göğsümden süt geliyo dedim sıkma sakın erken doğum belirtisidir dediKızlar selam
İdrarında protein çıkan oldu mu ?
Bende çıktı doktor erken doğumu önleyici ilaç baslattı
Süreklı bırseyler çıkıyor
aynen canım spiralin de o sıkıntısı var hap desen belki doğumdan sonra zaten gene kullanman gerekecek sende şimdi pko olduğu için o hormonlarını bir şekilde düzene sokuyor ama normal insan kullanınca öyle olmuyor işteİğneye bende çok karşıyım ama spiralde dengeyi bozuyomuş kanama çoğalıyomuş falan aslında bana en yakın hap geliyor o kadar alışkınım ki onu kullanmaya gençliğim onu kullanmakla geçti adetim gelsin diyeama işte senelercede hapa bağımlı olmak sağlık açısından nasıl olur diyr tereddütteyim
Banada doktorlar pkosun tedavisiz hamile kalman çok zor dedi hapı bıraktım 3. Ay hamileydimPkonun ne oldugunu coğu kisi bilmiyor aslında en cok çocugu olma ihtimali olan onlar nedeni fazla yumurta olusması demek ve gelişemeden kiste dönüşmesi o ay hormonel dengen düzelirse hamilelik ihtimali en üst seviyeye cıkar hemde çogul gebelik şansıda yüksek
Bazen doktorlarda bilgisizlikten ne dediklerini bilmiyorlar :) rabbim ol demis kim ne yapabilir kiBanada doktorlar pkosun tedavisiz hamile kalman çok zor dedi hapı bıraktım 3. Ay hamileydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?