2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
onlarda cok tatlı oluyor gerçekten ya ama her emzik yapısı farklı oluyor ya bu modeli tutmayan başka modeli tutabilirmiş öyle dediler bana da oyuzden şans artık işimiz bakalım :):)
Aynen şans bakalım ya gördükçe emzik de bakarım açıkçası emzik tutsun dye de uğraşmıyorum

Anladım canım iyi tarafindan bakarsak bebeğin oldu çok şanslisin bunun için ve korunma derdin yok.. Sağlıkli olsunlar da bu zamanda herşeyini dört dörtlük yapmaya kalsak tek çocuğa ancak yeteriz zaten maddi manevi hayat zor..

Pedagoglar emzik konusunda pek olumlu bakmıyor.
Geçen bir yazı okumuştum,emzik emerken bir hormon salgiliyormus emzik ve çocuk kendini tok hissediyormus kendini tok hissedince de çok sık emmiyormuş ve annenin sütü azalıyormus neticesinde annenin vücudu süt salgılamiyormuş.
Mecburi durumlar dışında emzik önerilmiyor ,özellikle ilk zamanlarda.
Zeytinyağı konusuna gelince bence kimyasal içerikli ürünlerden daha iyi olur.en azından ne olduğu belli : )

Bugünkü bim ganimetlerim inşallah saç fırçası güzeldir ya. Annemde diyorki kızım daha saçı olmucak belki niye şimdiden alıyosun diyor

Zaten pahalı değil.
Benim de kardeşim almış bunlardan bir de tırnak makası almış.

Senin dikkatini çeken başka bir şey oldu mu?
Almaya değer.
Ben gidemedim misafir var diye.
Baya şeyler gelmiş görünüyordu.

Kızlar bebek bezi aldınız mı stok yapmayın diyolar ama ben prima premium care 1 tane 92 lik 1 numara 1 tanede 88 lik 2 numara aldım
canım valla ben 2 paket 1 numara 2 pakette 2 numara aldım.. indirim görünce aldım.. inşallah uyum sıkıntısı olmaz.. her geçen gün artıyor fiyatlar

Ben kızımda hemen doğumdan sonra 3 günlük falandı emziğe alıştırdım. Çok rahat ettim 10 aylık tı kendisi bıraktı.
Kızım cok erken konuşmaya başladı ben sıkıntısını görmedim.
bir süre zeytin yağı ile masaj yapıp öyle banyo yaptırdım derisi daha parlıyor ve daha sağlıklı oluyor öneririm.

Bend ezeytin yağınon cildine faydasını bildigim icin komili ürinlei düşünüyorum hoç kullanan oldumu acaba

Ben yürümesem suan +20kilo almistim kesin havalar da ufaktan isiniyor artikdaha rahat yurunur insallah
İnşaAllah zor oluyor harwketsiz hem gaz soeunu hemde kaslar zayıflıyor ve en ufak baskıyı ağrı olarak algılıyor insan bunu iyi anladm ilk yürimeye baslarken karnım ciddi anlamda rahatsızdı acıyordu kasılıyordu karnıma belimden beri tilbent sardım korse g9revi yapsın diye baskıyı azalttınca nasıl rahat ettim doktora da sordum hamilelik korsesi sıkı olmamak kaydı ile kullanabilirsin demişti bazen baskı hissedince yine sarıyorum iyle yüriorum :)

Bu ikisi vardı en çok uni babynin emzik temizleyicisi için gittim. Baya bi dalin ürünü vardı ama dalin kullanmıcağım için bakmadım bile. Bide jenny wily mi ne varya bimin bez markası onun granül sabunu vardı ama nasıldır diye tereddüt ettim bilmediğim bi marka olunca

İğneye bende çok karşıyım ama spiralde dengeyi bozuyomuş kanama çoğalıyomuş falan aslında bana en yakın hap geliyor o kadar alışkınım ki onu kullanmaya gençliğim onu kullanmakla geçti adetim gelsin diye ama işte senelercede hapa bağımlı olmak sağlık açısından nasıl olur diyr tereddütteyim

Canım bende onlardan biriyim bende pcos var bu yüzden olmaz sanıyordum ama olabiliyormuş
Pkonun ne oldugunu coğu kisi bilmiyor aslında en cok çocugu olma ihtimali olan onlar nedeni fazla yumurta olusması demek ve gelişemeden kiste dönüşmesi o ay hormonel dengen düzelirse hamilelik ihtimali en üst seviyeye cıkar hemde çogul gebelik şansıda yüksek

benimde abimle aramda 2.5 yaş farkımız var beni çok kıskanmış ve benzeri durumlar :):)
şuan için tek çocuk düşünüyorum ama olurda 2. ye karar verirsek aynı fikirdeyim seninle...
Evet canım eşimde mesela 4 yaşına kadar konuşamamış onunda kardeşiyle 2 yaş var arasında belkide bu yüzden konuşamadı sürekli kardeşini ısırırmış aslında hiç kıskanç veya sinirli değildir ama çocukluk sanırım. Kardeşte aslında çok özel olmasada sıkıntı en iyisi ne zaman karar verip kendimizi hazır hissedersek o zaman olması

Kızlar selam
İdrarında protein çıkan oldu mu ?
Bende çıktı doktor erken doğumu önleyici ilaç baslattı
Süreklı bırseyler çıkıyor
Yaa senin bebiş aceleci çıktı desene kıyamam. Çıkan olmuştu erken doğum belirtisimiymiş ilk defa duydum inşallah öyle bişey olmaz canım ama şöyle diyim doktorlar çoğu şeye erken doğum belirti diyebiliyolar sanırım dikkatli olmamız için. Bende kasılma vardı öyle demişti, enfenksiyon çıktı idrarda erken doğum belirtisi dedi en son göğsümden süt geliyo dedim sıkma sakın erken doğum belirtisidir dedi

aynen canım spiralin de o sıkıntısı var hap desen belki doğumdan sonra zaten gene kullanman gerekecek sende şimdi pko olduğu için o hormonlarını bir şekilde düzene sokuyor ama normal insan kullanınca öyle olmuyor işte

Banada doktorlar pkosun tedavisiz hamile kalman çok zor dedi hapı bıraktım 3. Ay hamileydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…