doktorumu değiştirdim ya. yeni gittiğim hastane biraz pahalı. sizce 3000 normal doğum için fazla mı? epidural ise 600 lira ekmiş. sezaryense 3500. gerek var mı bu kadar ödemeye diye düşünüyorum? fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Benim burnum tıkalı değil ama eskisi gibi nefes alamıyorum sanki hiç nefes alamıyormuşum gibi derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum hep geceleride bu yüzden uyuyamıyorum afaganlar basıo wala öyle olduğunda cama balkonA çık rahaylatır belki seni yatmadanda bol bol dua et
Yaaa ben de oyleyim. Nefes alamiyorum gibi geliyor. Hele aksamlar hic olmasin istiyorum. Sıkıntı basıyor daraliyorum. Nabzim yukseliyor nefesim yetmiyor
Bunu sormaya gelmistim.devlet hastanesinden alabiliyormusum ben doktorum ole dedi muayeneye gittigim icin kendisi veremiyor.her hangi bir hastaneden randevu alsam gittigimde baska ne gerekli birde 32+0 32+1 e alsam randevuyu oluyor mu bilgin var mi.calisabilir raporu degil ama.ben cakismiyorum zaten dogum izni raporu alacagim
Ben de çalışmıyorum Doğum için eşim bana dışarıdan sigorta yatırdı senin SSK günün ne kadar oldu ?90 günü tamamlayıp mı raporu almak gerekiyor,yoksa 90 gün tamamlamadan rapor alabiliyormuyuz
DÜn 10. Doktora gitmiş oldum korkarak söylüyorum doğru doktoru buldum sanırım ben muayene olurken sekreteri raporu yazmıştı bukadar kolay olduğuna inanamadım seni bu halde çalıştırmak isteyen doktor cinayet işliyor dedi çok zor randevu almıştım çok yoğun fakat tansiyon bile kendisi ölçüyor 13 kilo almış olmamada tepkisi ne güzel iştahın yerinde diye söylemesi kırmadan yumurtaya peynire ağırlık ver demesi çok farklı hissettim bebek 980 grm boyu da 35 cm olmuş herşey yolunda artık hayırlısı diyorum 1 ay daha iyiyiz
Rüyalarınızın değiştiğini farkettiniz mi? Anne adayları bu gebelik haftalarında garip rüyalar görebilirler. Kısa bir uykuya dalsanız bile hemen rüya görmeye başlayabilirsiniz. Belki de gebelik döneminiz yaşamınız boyunca en sık rüya gördüğünüz dönem olacak. Bunları eşinizle ve arkadaşlarınızla...
DÜn 10. Doktora gitmiş oldum korkarak söylüyorum doğru doktoru buldum sanırım ben muayene olurken sekreteri raporu yazmıştı bukadar kolay olduğuna inanamadım seni bu halde çalıştırmak isteyen doktor cinayet işliyor dedi çok zor randevu almıştım çok yoğun fakat tansiyon bile kendisi ölçüyor 13 kilo almış olmamada tepkisi ne güzel iştahın yerinde diye söylemesi kırmadan yumurtaya peynire ağırlık ver demesi çok farklı hissettim bebek 980 grm boyu da 35 cm olmuş herşey yolunda artık hayırlısı diyorum 1 ay daha iyiyiz
Biz şuanda odasındaki duvar kağıtlarını çıkardık boya aldık hafta sonu boyucak eşim sonra dolap beşik şifonyerin siparişini vericez 15 güne gelse hepsi dolap gelir gelmez eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştircem aynı zamanda doğum çantasınıda hazırlıcam şuan 31deyim buda demek oluyoki 34. 35. Haftayı falan bulucak sanırım çantayı hazırlamak için sizce çokmu geç olur?
Benim de hemen hemen o haftalarda ancak bitecek evde yapılacaklar da var... Bence normal ama tabi deneyimli arkadaşlar söylesin esas... Çoğu kişi daha erken hazırlayınca ben de bı kaygılandım aslında ama seni duyunca rahatladım:)))
Ben bu testi yaptırmadım ama yine de ignemi yaptırdım 28. Haftada. Zaten negatif pozitif olmasi cok etkilemiyor. Bi an once yaptırın.
Dr um bu iğnenin amaci ikinci bebegi korumak dedi. Yaptırmazsan ikinci bebeginizde sıkıntı yaşarsınız erken kaybedersiniz falan dedi.
Bebegim doğunca kan grubuna bakılacak. Benimle ayniysa sorun yok esiminkiyle ayniysa 72 saat icinde tekrar igne olucakmisim