2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bana da ayni fiyatları verdiler

Yaaa ben de oyleyim. Nefes alamiyorum gibi geliyor. Hele aksamlar hic olmasin istiyorum. Sıkıntı basıyor daraliyorum. Nabzim yukseliyor nefesim yetmiyor

Ben de çalışmıyorum Doğum için eşim bana dışarıdan sigorta yatırdı senin SSK günün ne kadar oldu ?90 günü tamamlayıp mı raporu almak gerekiyor,yoksa 90 gün tamamlamadan rapor alabiliyormuyuz

DÜn 10. Doktora gitmiş oldum korkarak söylüyorum doğru doktoru buldum sanırım ben muayene olurken sekreteri raporu yazmıştı bukadar kolay olduğuna inanamadım seni bu halde çalıştırmak isteyen doktor cinayet işliyor dedi çok zor randevu almıştım çok yoğun fakat tansiyon bile kendisi ölçüyor 13 kilo almış olmamada tepkisi ne güzel iştahın yerinde diye söylemesi kırmadan yumurtaya peynire ağırlık ver demesi çok farklı hissettim bebek 980 grm boyu da 35 cm olmuş herşey yolunda artık hayırlısı diyorum 1 ay daha iyiyiz

Bebişlerimiz ve biz

Gözünaydın canim. Ihtiyaci olmayanlara dunyanin raporunu veriyorlar. Seni bu kadar ugrastirmalari resmen gunah vicdansizlar

Benim de hemen hemen o haftalarda ancak bitecek evde yapılacaklar da var... Bence normal ama tabi deneyimli arkadaşlar söylesin esas... Çoğu kişi daha erken hazırlayınca ben de bı kaygılandım aslında ama seni duyunca rahatladım:)))

KIZLAR kan uyuşmazlığı iğnesi 28. hafta mı olması gerekiyor illa?
indect combs testimiz negatifti yinede yaptırmamız gerekir mi? Doktoruma ulaşamadım size sormak istedim.
Ben bu testi yaptırmadım ama yine de ignemi yaptırdım 28. Haftada. Zaten negatif pozitif olmasi cok etkilemiyor. Bi an once yaptırın.
Dr um bu iğnenin amaci ikinci bebegi korumak dedi. Yaptırmazsan ikinci bebeginizde sıkıntı yaşarsınız erken kaybedersiniz falan dedi.
Bebegim doğunca kan grubuna bakılacak. Benimle ayniysa sorun yok esiminkiyle ayniysa 72 saat icinde tekrar igne olucakmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…