2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ozaman bu agrilar artik normal demekki herkes yasamaya baslamis. Nst ye girmeye baslasak iyi olur. Tedirgin olmak cok zormus bu zamana kadar agrisiz sizisiz gidiodum ne guzel

Evet benimde hep idrara sıkısmis gibi oluyor. Birde bu aralar sirtim agriyor. Bebek bobreklerime baski yapiyormus sabah dayak yemis gibi uyaniyorum.son haftalar nasil gecicek boyle gozumde buyudu...

Eğer doktoru değişmeye karar verirsen de kuzum artık kontrollerini orda devam ettir seni tanısın bari

Bana da çok sıcak basıyor resmen pişiyorum ama bunun olması normal. Bi de bacak çekilmem var akşamları, fena bişi..
Ya şeker falan yoktu de mi sende ?ben şeker yüklemesi yaptırmadım ama intte bunun için şeker varsa el ayak yanması falan okudum doğum koçu da hormonlardan normaldr dedi. Sen ne diyorsun ?

KIZLAR kan uyuşmazlığı iğnesi 28. hafta mı olması gerekiyor illa?
indect combs testimiz negatifti yinede yaptırmamız gerekir mi? Doktoruma ulaşamadım size sormak istedim.

Canım şuan hangi hastaneye gidiyorsun memnunmusun :)

Bana da çok sıcak basıyor resmen pişiyorum ama bunun olması normal. Bi de bacak çekilmem var akşamları, fena bişi..

canım bacak çekilmem var dediğin kramp girmesi gbi sanırım ben de de ara ara oluyordu o şikayetimi söyleyince magnezyum verdi onun eksikliginde oluyormuş..

Partecim bende bir kaç defa toplu taşıma kullandım bir seferinde yaşlı bir amca hamile oldugumu farkedip bana yer vermek istedi kalktı bende teşekkür edip yakında ineceğimi söyledim. Aslinda daha yolum vardı ve o kadar yaşlı biri ayakta kalsın istemedim..
İlk defa o çok duygulanmistim.. Aslinda daha anlayışli yaşlılar görmüş geçirmiş mi demeli bilmiyorum.. Biz kendimizi rahatsız hissediyoruz..

Ben anne yanı beşik aldım burda da paylaşmıştm hatta. Sepet beşik kullanan arkadaşlarım tavsiye etmedi. Doktorumda tavsiye etmedi çnkü bebek uyuynca eğilerek koyduğun için yatağa zorlanıyormuşsun ve bebekte uyanabiliyormuş ama odam müsait olmasa mecburen alırdım o ayrı tabii
37+1 de doğum olunca doğum öncesi iznin doğum sonrasına aktarıldı dimi canım ?
Kızlar doktorlarınız kilo hesabınızı ilk hamile kaldığınızdaki kiloya göremi yapıyor yoksa ilk 3 ay kilo verdiyseniz o kilo üzerindenmi belki konuşulmuştur ama bulamadım
Başlangıç kilomu baz aldık hep biz :)
benimkide taş çatlasın 5buçuk aylık gibi falan 6 bile diyemem 7 olmadığı kesin
Bu tamamen yapıyla alakalı bizim kurumda 5 hamile fln var herkesin göbeği çok farklı büyüyor Benmde sizin tam aksinize çok büyük göbeğim . Beni görenlerde doğum çok yakın fln sanıyorlar hep . Geçen tanımadığım bi teyze ayy benim gelinimde böyle doğurdu doğurcak haber bekliyoruz hadi Allah kurtarsın dedi

İyi haftasonları arkadaşlar herkese 30. haftayı geçen özellikle çalışan arkadaşlarım 32. Haftada işe devam edecekseniz doktorunuzdan çalışabilir raporunuzu mutlaka alın nasıl olsa izne ayrılmadım demeyin sistem çünkü izninizi başlatıyor. Etrafımda bu konuda mağdur olanlar oldu doğum sonrasına izin aktarımı noktasında

Bende bakiyorum kararsızım
Birsey bulursak haberleselim beni etiketlermisin

Evet aktarıldı o açıdan iyi oldu, miniğim ile daha çok zaman geçirmiş oldum

Bunu sormaya gelmistim.devlet hastanesinden alabiliyormusum ben doktorum ole dedi muayeneye gittigim icin kendisi veremiyor.her hangi bir hastaneden randevu alsam gittigimde baska ne gerekli birde 32+0 32+1 e alsam randevuyu oluyor mu bilgin var mi.calisabilir raporu degil ama.ben cakismiyorum zaten dogum izni raporu alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…