- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
Bana da çok sıcak basıyor resmen pişiyorum ama bunun olması normal. Bi de bacak çekilmem var akşamları, fena bişi..Kızlar son bir haftadır falan elim ayağım aşırı sıcak geliyor insanlara bugün de ayağım yanıyor sanki neden acaba korktum ?
Ozaman bu agrilar artik normal demekki herkes yasamaya baslamis. Nst ye girmeye baslasak iyi olur. Tedirgin olmak cok zormus bu zamana kadar agrisiz sizisiz gidiodum ne guzelNugacım onu bugun bende yasadım zaten benım coook bastan vardı karın toplanması ama ara ara oluyordu. Dun kasıklarımda coook rahatsız ettı benı bugunn oglen bır basladı karnım aralıklı toplandı ve resmen dıkıs cızgımın oralarda hareketlerı vuruyor alt karnım toplanıyor kasıklarıma agrı saplanıyor falan tabı kalbımde o an daralıyorBugun berbt bır gun gecırdım ve bır an cok tuhaf oldum altıma da vurmaya basladı bıde ayrıca cıkacak gıbı
Bıraz gectı yoksa gıdecektık hastaneye yemekten sonrada ıkı kere oldu karnım tas gıbı oldu asagı agrı vurdu pff
Evet benimde hep idrara sıkısmis gibi oluyor. Birde bu aralar sirtim agriyor. Bebek bobreklerime baski yapiyormus sabah dayak yemis gibi uyaniyorum.son haftalar nasil gecicek boyle gozumde buyudu...canım o konuda bende çok tecrübeli deilim ama bende şöyle oluyor karnımı sıkıştırıyorlarmış gibi oluyor o an bi tuvalete gitme isteği oluyor ağrı olmuyo ve bildiğim kadarıyla kasılma sırasında bebek hareketsiz oluyor sonrasında hareket ediyor zaten bu yalancı kasılmalardan korkmaya gerek yok dinlenince geçiyor
Hepsi birbirinden güzel,güzel günlerde kullan canımBunlar benim 3 tanesi ifak boy mendil emzik krem vs icinEki Görüntüle 2252202 Eki Görüntüle 2252203
Eğer doktoru değişmeye karar verirsen de kuzum artık kontrollerini orda devam ettirteşekkür ederim :) doktoru sevdim ama hastaneyi araştırırken genel yorumun oranın bir hastane değil ticarethane olduğunu gördüm. otoparkı bile paralı, ek olarak vale ücreti var ayrı falan :) rahatsız hissettim hastaneden yana. biraz daha düşüneceğiz işte.
Ya şeker falan yoktu de mi sende ?ben şeker yüklemesi yaptırmadım ama intte bunun için şeker varsa el ayak yanması falan okudumBana da çok sıcak basıyor resmen pişiyorum ama bunun olması normal. Bi de bacak çekilmem var akşamları, fena bişi..
Sağolasın canım inşallah yalancıdır ama nst de sancım çıktı tekrar bakılacak bakalımcanım yazdığını görmedim ama allah korusun yalancı olmasa sıklaşır ve ağırlaştırdı 1 haftada
Ben değiştirdim valla arkadaşım. Medicalparka gidiyodum sürekli farklı fiyat veriyolar şeker yüklemesine 68 lira dediler bi hafta sonra yaptırmaya gittim 158 lira dediler neymişte zam gelmiş doktor idrar tahlili istemiş falan filan. Bi gün fazladan kalırsan 450 lira alıyolarmış sanırsın 5 yıldızlı otel. Eğitime gittim doktor kendi ağzıyla normal doğumda ben son dk gelirim siz ebelerinizle olucaksınız bizim yapıcağımız bişey yok dedi ee ben neye veriyorum parayı. Başka özel hastaneye geçtim bu doktorda aynı ilgiyi gösteriyor benim istediğim gibi normal doğumcu buda o yüzden burda devam edicem artık. Medicalpark 3 bin istemişti epidural istersem +bin istemişti burası normal 2bin epidural normal 2400 sezaryen 2700 çok fark yok ama en azından çok tanıdığım doğum yaptı fazladan fiyat çıkarmıyolarmış.
Bana da çok sıcak basıyor resmen pişiyorum ama bunun olması normal. Bi de bacak çekilmem var akşamları, fena bişi..
Yok vanım benım yanlarım bos hatta bel oyuntusu var onden cok bellı degl yandan bellı.. ceketımı gıyınce mesela karnım sadece cıkmıs gıbı kımse anlayamaz allahtan toplu tasıma falan kullanmıyorum yoksa dert olurdu ıcıme...
bıkere bındım emınonune gıdınce hep yaslılar bınıyor cok gerıldım resmen kalkmadım dıyeNerden bılsınler hatta carsıda pijama bakıyorum ceyızmı dedıler hepsı haha yok ben ıkıncıye hazırlık dıyınce baya sasırdılar
Ben anne yanı beşik aldım burda da paylaşmıştm hatta. Sepet beşik kullanan arkadaşlarım tavsiye etmedi. Doktorumda tavsiye etmedi çnkü bebek uyuynca eğilerek koyduğun için yatağa zorlanıyormuşsun ve bebekte uyanabiliyormuş ama odam müsait olmasa mecburen alırdım o ayrı tabiiKızlar merhaba
Belki daha önce soruldu ama kaçırmış olabilirim. Anne yanı beşik tercihleriniz nasıl oldu. Ben çok kararsızım sepet beşik mi yoksa park beşik mi ? Odasıda kuruldu sonuçta beşiği var ama gece kalkmak zor oluyormuş odasına geçene kadar anne yanı için hangisi daha kullanışlı karar veremedim.
37+1 de doğum olunca doğum öncesi iznin doğum sonrasına aktarıldı dimi canım ?İlk hamilelikte 37 de izne ayrılacağım için hastane çantasını kıyafetleri yıkama geç ütülemeyi Doğum iznine bırakayım dedim ama arkadaşlar uyardı çok yorulursun o zaman diye işte 32 de falan yapmıştım çantayı hazırlamıştım Allah tan da öyle yapmışım 37+0 da yatışım yapıldı 37+1 de Doğum oldu. Sabah çalışamaz raporumu almıştım akşam suyum geldio yüzden şu an uygun bir zaman bence
Başlangıç kilomu baz aldık hep biz :)Kızlar doktorlarınız kilo hesabınızı ilk hamile kaldığınızdaki kiloya göremi yapıyor yoksa ilk 3 ay kilo verdiyseniz o kilo üzerindenmi belki konuşulmuştur ama bulamadım
Bu tamamen yapıyla alakalı bizim kurumda 5 hamile fln var herkesin göbeği çok farklı büyüyorbenimkide taş çatlasın 5buçuk aylık gibi falan 6 bile diyemem 7 olmadığı kesin
Canım yaşadığım şehirde memorial’a bağlı küçük bi hastane var oraya gidiyorum bi kez gittim memnun kaldım. Medicalparktan sonra burası baya küçük geldi gözüme ama sonuçta satın almıcam hastaneyiCanım şuan hangi hastaneye gidiyorsun memnunmusun :)
Kızlar merhaba
Belki daha önce soruldu ama kaçırmış olabilirim. Anne yanı beşik tercihleriniz nasıl oldu. Ben çok kararsızım sepet beşik mi yoksa park beşik mi ? Odasıda kuruldu sonuçta beşiği var ama gece kalkmak zor oluyormuş odasına geçene kadar anne yanı için hangisi daha kullanışlı karar veremedim.
Evet aktarıldı o açıdan iyi oldu, miniğim ile daha çok zaman geçirmiş oldumBen anne yanı beşik aldım burda da paylaşmıştm hatta. Sepet beşik kullanan arkadaşlarım tavsiye etmedi. Doktorumda tavsiye etmedi çnkü bebek uyuynca eğilerek koyduğun için yatağa zorlanıyormuşsun ve bebekte uyanabiliyormuş ama odam müsait olmasa mecburen alırdım o ayrı tabii
37+1 de doğum olunca doğum öncesi iznin doğum sonrasına aktarıldı dimi canım ?
Başlangıç kilomu baz aldık hep biz :)
Bu tamamen yapıyla alakalı bizim kurumda 5 hamile fln var herkesin göbeği çok farklı büyüyorBenmde sizin tam aksinize çok büyük göbeğim . Beni görenlerde doğum çok yakın fln sanıyorlar hep . Geçen tanımadığım bi teyze ayy benim gelinimde böyle doğurdu doğurcak haber bekliyoruz hadi Allah kurtarsın dedi
Bunu sormaya gelmistim.devlet hastanesinden alabiliyormusum ben doktorum ole dedi muayeneye gittigim icin kendisi veremiyor.her hangi bir hastaneden randevu alsam gittigimde baska ne gerekli birde 32+0 32+1 e alsam randevuyu oluyor mu bilgin var mi.calisabilir raporu degil ama.ben cakismiyorum zaten dogum izni raporu alacagimİyi haftasonları arkadaşlar herkese 30. haftayı geçen özellikle çalışan arkadaşlarım 32. Haftada işe devam edecekseniz doktorunuzdan çalışabilir raporunuzu mutlaka alın nasıl olsa izne ayrılmadım demeyin sistem çünkü izninizi başlatıyor. Etrafımda bu konuda mağdur olanlar oldu doğum sonrasına izin aktarımı noktasında
Yok şekerim falan, evet bence de normal dert etme :)Ya şeker falan yoktu de mi sende ?ben şeker yüklemesi yaptırmadım ama intte bunun için şeker varsa el ayak yanması falan okudumdoğum koçu da hormonlardan normaldr dedi. Sen ne diyorsun ?
Yok bu huzursuz bacak sendromu, farklı bişi...canım bacak çekilmem var dediğin kramp girmesi gbi sanırım ben de de ara ara oluyordu o şikayetimi söyleyince magnezyum verdi onun eksikliginde oluyormuş..
PEki gecikme olunca nasıl oluyor biliyo musun mesela bebek 42 yi beklerse fln 2 hafta doğum sonrasından siliniyor mu yoksa yine 13 hafta oluyo mu :)Evet aktarıldı o açıdan iyi oldu, miniğim ile daha çok zaman geçirmiş oldum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?