2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
PEki gecikme olunca nasıl oluyor biliyo musun mesela bebek 42 yi beklerse fln 2 hafta doğum sonrasından siliniyor mu yoksa yine 13 hafta oluyo mu :)
Canm doğum iznini başlattığn tarihten itibaren 16 hafta yani 112 gün :) önce doğmuş sonra doğmuş çok farketmiyor önemli olan izne çıktıgın ilk gün..

Aynılarını geçen hafta bende yaşadım canım günde 4 tane progestan 2 tane de magnezyum alıyodum ağrılar devam edince bu haftada doktora gittim rahim ağzı iyi şancı da çıkmadı ama tedbir amaçlı nidicard diye bi ilaç verdi şimdi onu ağrım oldukça kullanıyorum biraz olsun hafifletiyo bende erken doğum dan korkuyorum allahım korusun sağlıkla zamanında gelsinler

KIZLAR kan uyuşmazlığı iğnesi 28. hafta mı olması gerekiyor illa?
indect combs testimiz negatifti yinede yaptırmamız gerekir mi? Doktoruma ulaşamadım size sormak istedim.
30. Haftaya kadar vurulması gerekiyormuş.
Ben doktora sorduğumda böyle yanıtlamıştı.
Ve negatif olsa da vuruluyor.
Pozitif olsaydı müdahale edilirdi belki.
Benim de negatif çıktı ve 29. Hafta içinde vuruldum.

Canm doğum iznini başlattığn tarihten itibaren 16 hafta yani 112 gün :) önce doğmuş sonra doğmuş çok farketmiyor önemli olan izne çıktıgın ilk gün..
Anladım kuzum çok saoll inşallah geç gelmez o zaman bebişler beraber geçireceğimz vakit kısalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…