2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Allah sana da kolaylık versin
Çalışmak daha zordur
Ben 24 de ayrılmak zorunda kaldım zaten dr um yatış verdi
7 haftadır yatıyorum evde
Su içiyorum
Allah hepimize kolaylıklar versin
Doğum olunca bebeklerimiz doğdu tipiğinde buluşalım

Kabızlıkla nasıl baş ediyorsunuz progesterona bide günde iki tane demir hapı eklenince mahvolmuş durumdayım
zeytinyağı çok işe yarıyor kesinlikle sabahları haşlanmış yumurta yapıyorum yada domates falan doğrayıp üstüne gezdiriyorum bide şey var akşamdan 3-4 kuru kayısıyı suya koyup sabah suyuyla beraber kayısıları yiyorsun

Sus sus bende duydum duymazdan geliyorum : ))ipek bile anne bizim sinifta ki ozan cok yaramaz umarim benzemez senin soyadin olmasaydi hic istemezdim bela gibi bizim ozan diyor

Sus sus bende duydum duymazdan geliyorum : ))ipek bile anne bizim sinifta ki ozan cok yaramaz umarim benzemez senin soyadin olmasaydi hic istemezdim bela gibi bizim ozan diyor
Hahah evrene pozitif enerji yolluyoruz Akıllı uslu Ozanımız bizim

Kuzucuk güle güle büyüsün odasının içinde insallah

Kızlar ne yapsam bilmiyorum size danışayım dedim. Yeni taşındım bi eve. Üst komşu kimdir nedir necidir bilmiyorum. Bu gece cinsel ilişkilerine mecburi kulak misafiri olmuş olduk. Öyle böyle değil sanırsın kadını kesiyolar. Bizim de dükkan kapalı malum sinir de olmadım değil ama onun ötesinde gerçekten birine bişey yapıyolar sandım. Bu böyle devam ederse yapabileceğim bişey var mı hiç hoş olmuyo yani. Eşime dedim hani yapmadığımız bişey olsa bu kadar bağırmayı anlarım da abla coştu da coştu

Ay o çok sinir bozucu yaa eskiden oturduğum yerde yan komşu öyleydi. Arada bi duvar vardı yan tarafta film çekiyolardı resmen aynı odadayız gibi oluyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…