- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Ahhh canımm seni okdar iyi anlıyorum ki Tam 3 senedir çekiyorum ben alt komşumuKızlar ne yapsam bilmiyorum size danışayım dedim. Yeni taşındım bi eve. Üst komşu kimdir nedir necidir bilmiyorum. Bu gece cinsel ilişkilerine mecburi kulak misafiri olmuş olduk. Öyle böyle değil sanırsın kadını kesiyolar. Bizim de dükkan kapalı malum sinir de olmadım değil ama onun ötesinde gerçekten birine bişey yapıyolar sandım. Bu böyle devam ederse yapabileceğim bişey var mı hiç hoş olmuyo yani. Eşime dedim hani yapmadığımız bişey olsa bu kadar bağırmayı anlarım da abla coştu da coştu
Ay o ne öyle yaa nasıl uyarılır ki böyle bişi ve çok sinir bozucuKızlar ne yapsam bilmiyorum size danışayım dedim. Yeni taşındım bi eve. Üst komşu kimdir nedir necidir bilmiyorum. Bu gece cinsel ilişkilerine mecburi kulak misafiri olmuş olduk. Öyle böyle değil sanırsın kadını kesiyolar. Bizim de dükkan kapalı malum sinir de olmadım değil ama onun ötesinde gerçekten birine bişey yapıyolar sandım. Bu böyle devam ederse yapabileceğim bişey var mı hiç hoş olmuyo yani. Eşime dedim hani yapmadığımız bişey olsa bu kadar bağırmayı anlarım da abla coştu da coştu
Neden bu kadar rahat bu insanlar hiç anlamıyorum.Ahhh canımm seni okdar iyi anlıyorum ki Tam 3 senedir çekiyorum ben alt komşumu
İlk gittim kendim söyledim
açik açık kari koca 21 yasindalar miş
gittim anlattim yeni taşinmişlardi
Canım bziim duvarlarimiz çok ince özel sesler duyulabiliyor felan dedimm
İnadinaymiş gibi o gun dahada çok ses yaptılar afedersiniz ama adam resmen goril gibi garip garip sesler cikariyodu kadinda karşılık veriyodu garip sesleriyle
Sonra gittim yöneticiye sikayet ettim defalarca ama yine ses kesilmedi
Gittim kadinla kavga ettim resmen
Yine akillanmadilar tam 3 sene sürdü bu
Sonra yanina yeni gelin elti geldi ayni evde yaşamaya başlDilar bu yazdan beri rahatımm
Çok sükür yeni geline inat yapip dahada artirmadı
sonra bide karşılikli seslerini dinlemek zorunda kalırdık
Kızlar ne yapsam bilmiyorum size danışayım dedim. Yeni taşındım bi eve. Üst komşu kimdir nedir necidir bilmiyorum. Bu gece cinsel ilişkilerine mecburi kulak misafiri olmuş olduk. Öyle böyle değil sanırsın kadını kesiyolar. Bizim de dükkan kapalı malum sinir de olmadım değil ama onun ötesinde gerçekten birine bişey yapıyolar sandım. Bu böyle devam ederse yapabileceğim bişey var mı hiç hoş olmuyo yani. Eşime dedim hani yapmadığımız bişey olsa bu kadar bağırmayı anlarım da abla coştu da coştu
Tepemde zıplasa koşsa rahatsız olmam ama o sesler çok irite ediyo insanıAy o ne öyle yaa nasıl uyarılır ki böyle bişi ve çok sinir bozucu
Ne azgın komşular varmış herkestebenim başıma da gelmişti,henüz bekardım hem de. Şans bu ya ertesi günlerden birinde kadın yeğenlerim ses yapıyor diye şikayete gelmişti. Ben de dayanamadm ve dedim ben senin yatak odandan gelen seslerin hepsini duyuyorum,şikayete geliyor muyum kadın utandı gitti bida gelmedi sesleri de bida gelmedi
Zabıta ilgileniyor diye biliyorum,yarın bir konuş istersen ...Biz de akşam akşam çok sinir bozucu bir olay yaşadık,resmen karakolluk olacaktık.Bizim seçmen kağıtlarımızı muhtar binadan birisine vermiş,o kişi de posta kutusuna atmış,posta kutusundan da yırtılıp yere atılmış,bizim elimize ulaşmadı.Neyse bu alan adam ,bizim kapıya geldi,bana diyor ki “sen bana kinlendin,bilerek sen yırtıp attın,seçmen kağıtlarını diyor .Ayağıma kadar gelen kağıdı niye yırtıp atacaksam,neyse “ne diyosun sen gerizekalı,işim gücüm yok,kendi seçmen kağıdımı mı yırtıcam “dedim,eşim bunu dövecekti zor ayırdık...Ama ben de bunları tetikte bekliyorum,benim üst katımda oturuyorlar ,karısı balkonda yün yıkadı,benim salonum su bastı,balkon borusunu tıkadı,balkonumda cam yaptırdım,halı yıkadı,camlarım battı,şimdi ben de tetikte bekliyorum.En ufak birşey de Ya polis çağırıcam ya da zabıta.Şimdi yarın de ilk işim muhtarı şikayet etmek olacak,benim iznim olmadan seçmen kağıdımı nasıl başkasına verebiliyor yaHayır iyi hoş da o kadar da çığıracak bişey yok eşime dedim çok film izlemiş heralde b. Kusucam
Allah korusun. Valla ben çok korkarım öyle kavgadan sakin olun gene deZabıta ilgileniyor diye biliyorum,yarın bir konuş istersen ...Biz de akşam akşam çok sinir bozucu bir olay yaşadık,resmen karakolluk olacaktık.Bizim seçmen kağıtlarımızı muhtar binadan birisine vermiş,o kişi de posta kutusuna atmış,posta kutusundan da yırtılıp yere atılmış,bizim elimize ulaşmadı.Neyse bu alan adam ,bizim kapıya geldi,bana diyor ki “sen bana kinlendin,bilerek sen yırtıp attın,seçmen kağıtlarını diyor .Ayağıma kadar gelen kağıdı niye yırtıp atacaksam,neyse “ne diyosun sen gerizekalı,işim gücüm yok,kendi seçmen kağıdımı mı yırtıcam “dedim,eşim bunu dövecekti zor ayırdık...Ama ben de bunları tetikte bekliyorum,benim üst katımda oturuyorlar ,karısı balkonda yün yıkadı,benim salonum su bastı,balkon borusunu tıkadı,balkonumda cam yaptırdım,halı yıkadı,camlarım battı,şimdi ben de tetikte bekliyorum.En ufak birşey de Ya polis çağırıcam ya da zabıta.Şimdi yarın de ilk işim muhtarı şikayet etmek olacak,benim iznim olmadan seçmen kağıdımı nasıl başkasına verebiliyor ya
Kalpten goturecekler biziAynen vallaha yabende bi an görünce korkuyorum
Ben bekarken oturdugum evde ust kata pilot hostes cift tasinmisti.ilk gun bir tuhaf sesler birseyler kiriliyor imdat diye bagiriyor kadin kurtarin beni falan sonra arada ahhlamalar falan hem guvenligi hem polisi aradim kadini kesiyorlar dedim.evimizde fantazi yapamayacakmiyiz demişler.saka gibi duvarlar kiriliyordu resmen haftada 3 gun.Kızlar ne yapsam bilmiyorum size danışayım dedim. Yeni taşındım bi eve. Üst komşu kimdir nedir necidir bilmiyorum. Bu gece cinsel ilişkilerine mecburi kulak misafiri olmuş olduk. Öyle böyle değil sanırsın kadını kesiyolar. Bizim de dükkan kapalı malum sinir de olmadım değil ama onun ötesinde gerçekten birine bişey yapıyolar sandım. Bu böyle devam ederse yapabileceğim bişey var mı hiç hoş olmuyo yani. Eşime dedim hani yapmadığımız bişey olsa bu kadar bağırmayı anlarım da abla coştu da coştu
Bence bazı çiftler bunu marifet görüyolarBen bekarken oturdugum evde ust kata pilot hostes cift tasinmisti.ilk gun bir tuhaf sesler birseyler kiriliyor imdat diye bagiriyor kadin kurtarin beni falan sonra arada ahhlamalar falan hem guvenligi hem polisi aradim kadini kesiyorlar dedim.evimizde fantazi yapamayacakmiyiz demişler.saka gibi duvarlar kiriliyordu resmen haftada 3 gun.
Buyuk marifet kesinlikle herkes ole gerizekali olamaz : )Bence bazı çiftler bunu marifet görüyolar
Benim yan komşum öyle idiKızlar ne yapsam bilmiyorum size danışayım dedim. Yeni taşındım bi eve. Üst komşu kimdir nedir necidir bilmiyorum. Bu gece cinsel ilişkilerine mecburi kulak misafiri olmuş olduk. Öyle böyle değil sanırsın kadını kesiyolar. Bizim de dükkan kapalı malum sinir de olmadım değil ama onun ötesinde gerçekten birine bişey yapıyolar sandım. Bu böyle devam ederse yapabileceğim bişey var mı hiç hoş olmuyo yani. Eşime dedim hani yapmadığımız bişey olsa bu kadar bağırmayı anlarım da abla coştu da coştu
Evet aşırı yapmacık bir tavır bence deHayır iyi hoş da o kadar da çığıracak bişey yok eşime dedim çok film izlemiş heralde b. Kusucam
Evet benimki de çok hıçkırıyo yavrum bazen sinir oluyoKasılarımda günde 5,6 kez ritmik atmalar oluo bu bebeğin hıçkırığımı ya bu kadar çok hıçkırabilirmi
Nevresim konusunu bilmiyorum ama ne kadar geniş o kadar iyi bebek büyüyunce dönerken yatagin sagina soluna carpip uyaniyormus huzursuz oluyormuş ben o yüzden 70 110 ya da 120 bi yatak almayi düşünüyorum sen hangi yatagi alacaksinAranızda park yatak alan var mı? 70x120 alacaktım ama baktım sanki 60x120’ye daha çok çarşaf nevresim vs var. Öyle mi?
Kızlar ne yapsam bilmiyorum size danışayım dedim. Yeni taşındım bi eve. Üst komşu kimdir nedir necidir bilmiyorum. Bu gece cinsel ilişkilerine mecburi kulak misafiri olmuş olduk. Öyle böyle değil sanırsın kadını kesiyolar. Bizim de dükkan kapalı malum sinir de olmadım değil ama onun ötesinde gerçekten birine bişey yapıyolar sandım. Bu böyle devam ederse yapabileceğim bişey var mı hiç hoş olmuyo yani. Eşime dedim hani yapmadığımız bişey olsa bu kadar bağırmayı anlarım da abla coştu da coştu
Çok haklısınız gidin uyarın gerekirse akşamları rahatsız oluyoruz deyin onlar bağırmaya utanmıyorsa siz hiç utanmayın
Gecenlerde de bu yaziyi gormustum konunuzla alakali oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?