2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ahhh canımm seni okdar iyi anlıyorum ki Tam 3 senedir çekiyorum ben alt komşumu

İlk gittim kendim söyledim
açik açık kari koca 21 yasindalar miş
gittim anlattim yeni taşinmişlardi

Canım bziim duvarlarimiz çok ince özel sesler duyulabiliyor felan dedimm

İnadinaymiş gibi o gun dahada çok ses yaptılar afedersiniz ama adam resmen goril gibi garip garip sesler cikariyodu kadinda karşılık veriyodu garip sesleriyle

Sonra gittim yöneticiye sikayet ettim defalarca ama yine ses kesilmedi
Gittim kadinla kavga ettim resmen

Yine akillanmadilar tam 3 sene sürdü bu

Sonra yanina yeni gelin elti geldi ayni evde yaşamaya başlDilar bu yazdan beri rahatımm

Çok sükür yeni geline inat yapip dahada artirmadı
sonra bide karşılikli seslerini dinlemek zorunda kalırdık

Ay o ne öyle yaa nasıl uyarılır ki böyle bişi ve çok sinir bozucu

Neden bu kadar rahat bu insanlar hiç anlamıyorum.

benim başıma da gelmişti,henüz bekardım hem de. Şans bu ya ertesi günlerden birinde kadın yeğenlerim ses yapıyor diye şikayete gelmişti. Ben de dayanamadm ve dedim ben senin yatak odandan gelen seslerin hepsini duyuyorum,şikayete geliyor muyum kadın utandı gitti bida gelmedi sesleri de bida gelmedi

Ne azgın komşular varmış herkeste

Hayır iyi hoş da o kadar da çığıracak bişey yok eşime dedim çok film izlemiş heralde b. Kusucam
Zabıta ilgileniyor diye biliyorum,yarın bir konuş istersen ...Biz de akşam akşam çok sinir bozucu bir olay yaşadık,resmen karakolluk olacaktık.Bizim seçmen kağıtlarımızı muhtar binadan birisine vermiş,o kişi de posta kutusuna atmış,posta kutusundan da yırtılıp yere atılmış,bizim elimize ulaşmadı.Neyse bu alan adam ,bizim kapıya geldi,bana diyor ki “sen bana kinlendin,bilerek sen yırtıp attın,seçmen kağıtlarını diyor .Ayağıma kadar gelen kağıdı niye yırtıp atacaksam,neyse “ne diyosun sen gerizekalı,işim gücüm yok,kendi seçmen kağıdımı mı yırtıcam “dedim,eşim bunu dövecekti zor ayırdık...Ama ben de bunları tetikte bekliyorum,benim üst katımda oturuyorlar ,karısı balkonda yün yıkadı,benim salonum su bastı,balkon borusunu tıkadı,balkonumda cam yaptırdım,halı yıkadı,camlarım battı,şimdi ben de tetikte bekliyorum.En ufak birşey de Ya polis çağırıcam ya da zabıta.Şimdi yarın de ilk işim muhtarı şikayet etmek olacak,benim iznim olmadan seçmen kağıdımı nasıl başkasına verebiliyor ya

Allah korusun. Valla ben çok korkarım öyle kavgadan sakin olun gene de

Ben bekarken oturdugum evde ust kata pilot hostes cift tasinmisti.ilk gun bir tuhaf sesler birseyler kiriliyor imdat diye bagiriyor kadin kurtarin beni falan sonra arada ahhlamalar falan hem guvenligi hem polisi aradim kadini kesiyorlar dedim.evimizde fantazi yapamayacakmiyiz demişler.saka gibi duvarlar kiriliyordu resmen haftada 3 gun.

Bence bazı çiftler bunu marifet görüyolar

Ayy çok utanç verici şeyler ya inanmazsınız ama bizim ebeveyn banyomuz var eşim gece duş alır ben havlusunu veririm bazen al aşkım derim bana şşt sessiz ol der her zaman. Bende kızarım ne var allah aşkına banyoda konuşmak yasakmı diye. Ebeveyn banyosundan çok ses gidiyomuş aşağıya gece gece duyarlar diye çekinir. Biraz edep yahu

Evet kızlar ilk göğüs pedimi kullanmak zorunda kaldım artık bi göğsümden hiç ellemesem bile sütüm akıyor. Sürekli zıbınım batıyordu leke leke damlıyodu az önce göğsüm kaşınınca zıbını çıkardım ve bildiğin süt geldi peçeteyle sildim gene geldi dedim böyle olmucak şimdi göğüs pedi taktım kolostrum geliyo şuan ama inşallah bebek doğana kadar bitmez çünkü o çok değerli bi sütmüş bebek için

Benim yan komşum öyle idi
5-6 ay cektim
Yatak odası duvarlarımız Yanyana idi
Bizim yorgunluktan dilimiz çıkmış yatağın yolunu zor bulurken
Bunlar bankacı çift her gece müzik açıp 2-3 saat sevişiyorlardı ama ne sevişme
Eşim uykusu ağırdır duymuyordu ama ben sinirden uyuyamıyorum
En sonunda yönetici ağzından not yazıp kapılarına bıraktım ses kesildi

Aranızda park yatak alan var mı? 70x120 alacaktım ama baktım sanki 60x120’ye daha çok çarşaf nevresim vs var. Öyle mi?
Nevresim konusunu bilmiyorum ama ne kadar geniş o kadar iyi bebek büyüyunce dönerken yatagin sagina soluna carpip uyaniyormus huzursuz oluyormuş ben o yüzden 70 110 ya da 120 bi yatak almayi düşünüyorum sen hangi yatagi alacaksin

Eklentiler

• 6F8CE56B-3144-415A-A270-BB50A2943353.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…