Ben bekarken oturdugum evde ust kata pilot hostes cift tasinmisti.ilk gun bir tuhaf sesler birseyler kiriliyor imdat diye bagiriyor kadin kurtarin beni falan sonra arada ahhlamalar falan hem guvenligi hem polisi aradim kadini kesiyorlar dedim.evimizde fantazi yapamayacakmiyiz demişler.saka gibi duvarlar kiriliyordu resmen haftada 3 gun.
Benim doktorum gerektiğinde 9 ay boyunca izin veriyorum demişti. Ama sen kendi doktoruna bir danış canım diş ağrısı çok kötü çekilecek gibi değil Ağrısı artarsa sana sıkıntı çıkarabilir.
3 4 günde bir gibi geceleri kramp bana da giriyor resmen bagırarak uyanıyorum acısı da hemen geçmiyor :/
bende yanak gögüs ve göbek olarak 7 kiloyu dagıttım sanırım bence yzünden almamış olman dha iyi ama :):)
Karanfil ağrıyı çok hafifletiyor canım aklında bulunsun benim de bi diş var yavaştan çürüyor sanırım gözle görünür bişey de yok ağrı olduğu zaman karanfili ağrıyan dişimin üzerine koyup dişlerim arasında bekletiyorum bi süre sonra kesiyor.diş ağrısı gerçekten çok zor geçmiş olsun
Evet kızlar ilk göğüs pedimi kullanmak zorunda kaldım artık bi göğsümden hiç ellemesem bile sütüm akıyor. Sürekli zıbınım batıyordu leke leke damlıyodu az önce göğsüm kaşınınca zıbını çıkardım ve bildiğin süt geldi peçeteyle sildim gene geldi dedim böyle olmucak şimdi göğüs pedi taktım kolostrum geliyo şuan ama inşallah bebek doğana kadar bitmez çünkü o çok değerli bi sütmüş bebek için
Bana hic denk gelmedi ama gelmis olsaydi gidip konusurdum ha laftan anlamadi mi o her bagirdiginda ben 3 bagirirdim sonucta dinsizin hakkindan imansiz gelirmis ama bu duvarlari kagit gibi yapanlarda da suç var kavgalari bile duyuyor insan
Benim doktorum gerektiğinde 9 ay boyunca izin veriyorum demişti. Ama sen kendi doktoruna bir danış canım diş ağrısı çok kötü çekilecek gibi değil ☹ Ağrısı artarsa sana sıkıntı çıkarabilir.
2. trimestera girdiğimde izin vermişti ama eğer ilaç yazarsa bana sor dedi. ben ihmal ettim tabi. Şuan çekilmeyecek ağrısı yok ama hiç çürük görmediğim dişlerimde sızı hissedince korktum
2. trimestera girdiğimde izin vermişti ama eğer ilaç yazarsa bana sor dedi. ben ihmal ettim tabi. Şuan çekilmeyecek ağrısı yok ama hiç çürük görmediğim dişlerimde sızı hissedince korktum
Hamilelikte diş sorunları daha hızlı ilerliyormuş çürük yoksa çok büyük bir problem olduğunu sanmıyorum canım inşallah hiçbir işleme gerek kalmadan hallolur
Ay canim ya gecen banada oldu. Koteks aldim ilk kez cicekleri farketmedim tuvalete gittigimde odum koptu kanama sandim. Zaten akintim var diye korkuyorum bisey mi oldu diye. Bir pedimizdeki cicegimiz eksikti