2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
o ne biçim fantezi arkadaş

Kızlaarr 3. trimesterda dişçiye gidiliyor muydu? Dayanılmayacak bi ağrım yok ama sanki dolgu ihtiyacım var gibi

Kızlaarr 3. trimesterda dişçiye gidiliyor muydu? Dayanılmayacak bi ağrım yok ama sanki dolgu ihtiyacım var gibi
Benim doktorum gerektiğinde 9 ay boyunca izin veriyorum demişti. Ama sen kendi doktoruna bir danış canım diş ağrısı çok kötü çekilecek gibi değil Ağrısı artarsa sana sıkıntı çıkarabilir.

Hissetmeye başladığın anda parmak uçlarına kadar dümdüz gerebilirsin ağrı süresini hafifletiyordu bende

Karanfil ağrıyı çok hafifletiyor canım aklında bulunsun benim de bi diş var yavaştan çürüyor sanırım gözle görünür bişey de yok ağrı olduğu zaman karanfili ağrıyan dişimin üzerine koyup dişlerim arasında bekletiyorum bi süre sonra kesiyor.diş ağrısı gerçekten çok zor geçmiş olsun

Izin veren doktorda var vermeyen doktorda benim 2. Trimesterda bile izin vermediler islem yapilmasina bu sebepten kadin dogumcunuzla gorusun kuzu.

Hic ellememen gerekiyormus kuzum cünkü sütün gelmesini saglayanla dogumu baslatan ayni hormonmus doktorunla gorüstün mü acaba ? Ilk sütte cok degerli cünkü

Ne azgın komşular varmış herkeste
Bana hic denk gelmedi ama gelmis olsaydi gidip konusurdum ha laftan anlamadi mi o her bagirdiginda ben 3 bagirirdim sonucta dinsizin hakkindan imansiz gelirmis ama bu duvarlari kagit gibi yapanlarda da suç var kavgalari bile duyuyor insan

Hic ellememen gerekiyormus kuzum cünkü sütün gelmesini saglayanla dogumu baslatan ayni hormonmus doktorunla gorüstün mü acaba ? Ilk sütte cok degerli cünkü
Eski doktoruma söylemiştim elleme erken doğuma sebep olur demişti zaten ellemiyorum canım ama kendiliğinden geliyodu gece

2. trimestera girdiğimde izin vermişti ama eğer ilaç yazarsa bana sor dedi. ben ihmal ettim tabi. Şuan çekilmeyecek ağrısı yok ama hiç çürük görmediğim dişlerimde sızı hissedince korktum

Izin veren doktorda var vermeyen doktorda benim 2. Trimesterda bile izin vermediler islem yapilmasina bu sebepten kadin dogumcunuzla gorusun kuzu.
evet canım 2. de benim doktorum izin vermişti ama sanırım o doktora bir daha gimiycem yeni doktoruma da bi sorucam unutmazsam

2. trimestera girdiğimde izin vermişti ama eğer ilaç yazarsa bana sor dedi. ben ihmal ettim tabi. Şuan çekilmeyecek ağrısı yok ama hiç çürük görmediğim dişlerimde sızı hissedince korktum
Hamilelikte diş sorunları daha hızlı ilerliyormuş çürük yoksa çok büyük bir problem olduğunu sanmıyorum canım inşallah hiçbir işleme gerek kalmadan hallolur

C
Aranızda park yatak alan var mı? 70x120 alacaktım ama baktım sanki 60x120’ye daha çok çarşaf nevresim vs var. Öyle mi?
Canım yanlış hatırlamıyorsam benim oğluma aldığım beşiği 70 120 olması lazım 4 yaşında hala kullaniyo ne kadar büyük olursa rahat eder dönmekte falan

Günlük pedlere pembis cicekler koymanin mantigi nedir niye susluyorsunuz dal budak cicek bocek her defasinda o pembelikler aklimi aliyor
Ay canim ya gecen banada oldu. Koteks aldim ilk kez cicekleri farketmedim tuvalete gittigimde odum koptu kanama sandim. Zaten akintim var diye korkuyorum bisey mi oldu diye. Bir pedimizdeki cicegimiz eksikti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…