2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba kızlar emzirme sutyeni aldınız mı alanlar için soruyorum hangi marka ve dolgulu mu dolgusuz mu aldınız karar veremiyorum bir türlü yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba kızlar emzirme sutyeni aldınız mı alanlar için soruyorum hangi marka ve dolgulu mu dolgusuz mu aldınız karar veremiyorum bir türlü yardimci olursaniz sevinirim

Suwen 1 alana 1 bedava indiriminden emzirme sütyeni aldım ben. Hem duruşları çok güzel hem de rahat kullanımı. Benim aldığım belensiz ve dolgusuz. Buna rağmen duruşu çok çok güzel. Bence dolgulu almanıza gerek yok. Minicik göğüslerim olmasına rağmen almadım. INŞALLAH göğüslerimiz süt dolarsa dolgusuz ve balensiz bir sutyenle daha çok rahat edeceğimi düşünüyorum:)

Teşekkür ederim yardımınız için

Ben Nbb nin dolgusuzunu(penye kumaş), Penti nin de hafif dolgulusu var, onu aldım. Ama penyemsi sütyende daha rahat ediyorum.Evde kullanım açısından Nbb, dışarda gezmelik olarak Penti tercih edilebilir.

C
Canım yanlış hatırlamıyorsam benim oğluma aldığım beşiği 70 120 olması lazım 4 yaşında hala kullaniyo ne kadar büyük olursa rahat eder dönmekte falan
Tamam teşekkür ederim. Peki çarşafını falan nereden aldınız hatırlıyo musunuz? Genelde hep 60x120 ölçüleri oluyor..

Kızlar bebek sürekli toplanıp bir taraftan sivriliyor neresine dokunuyorum bilmiyorum ama müthiş bir his.. Kocaman olduğunu hissediyorum ilk kez karnımın hem sağında hem solunda tekmeler atıyor
Hele ki bazen bir titreme gibi şeyler oluyor aniden.. O da uykusunda irkiliyormuş öğrendim Uyku düzenine gelince belli bir düzen göremedim benimkinde maşallah ben ne zaman uyanıksam o da uyanık
Yarın kontrolüm var 30 haftalık olacağım.Bir sürü hazırlıklar beni bekliyor ve inanır mısınız ev taşıma işlerim 3 haftadır bitmedi Daha oğluma doğru düzgün bir şeyler alamadım bile.. Yetiştirebilirim insallah

Ay canim ya gecen banada oldu. Koteks aldim ilk kez cicekleri farketmedim tuvalete gittigimde odum koptu kanama sandim. Zaten akintim var diye korkuyorum bisey mi oldu diye. Bir pedimizdeki cicegimiz eksikti
sorma aynisi oluyor banada.cicegimiz eksik kalmasin demisler demek ki

Evet çok oluyomuş hormonlardan ötürü ebeye sordum sağlık ocağındaki oda dedi normal gelmesi ama elleme sıkma dedi bende öyle yapıyorum ama çok sızlıyo
Bir haftadır benimde geliyor gece atletime akmış hatta çokta sızlıyordu bu hafta daha azaldı hiç ellemiyorum bende geçer diye düşünüyorum inşallah

Kızlar aranızda Hacettepe de ya da kliniğinde Özgür Deren e giden var mı?
Hacettepe’ye gidiyorum ama Özgür Deren’e gitmiyorum ben ,Özgür Özyüncü ile Murat Hoca’ya gidiyorum canım,Özgür Deren’in klinikteki muayene ücretinin çok çok yüksek olduğunu duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…