2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu kasılma nasıl bişey kızlar? benim akşama doğru karnım taş gibi oluyor resmen patlayacak gibi oluyorum

Evet çok uçuk Bi rakam söylediler.. Bu haftalarda Hacettepe dışardan hasta kabul etmiyormuş. Özgür Deren önce klinikte muayene edip gerekli görürse Hacettepe de takibe devam ediyormuş

Bugün Diyabet için tıp fakültesine gitmiştim beni kadın doğum polikliniğine yönlendirdiler. Orasıda riskli gebeliğe yönlendirdi. Geç döllenme olduğu için 2 hafta kadar geriden geliyordu bebeğim. Bugün gelişme geriliği olabilir dediler. Plasentadan bebeğe giden damarda direnç ve ters akım oluşmaya başlamış.Ayrıca Bebeğin suyu sınırda dedi. Haftalık takip yapıp gelişmezse bebeği erken alabileceklerini söylediler. 28-29 hafta çıktı ortalama 1235 gr kilosu da.. Yarın farklı Bi doktora daha gidecem. Umarım buradakiler yanılmıştır

Evet çok uçuk Bi rakam söylediler.. Bu haftalarda Hacettepe dışardan hasta kabul etmiyormuş. Özgür Deren önce klinikte muayene edip gerekli görürse Hacettepe de takibe devam ediyormuş
Biliyorum canım ekim ‘de ücretinin 750 lira olduğunu duymuştum,ama bu saydığım 2 isim de gerçekten işin ehli,Ankara’da riskli gebelik de Özgür Özyüncü çok iyi ,ben 9.haftamdan beri devam ediyorum,dışarıdan hasta da almıyorlar eğer imkanın varsa ver kuzu bir kereye mahsus İnan ki çok çok memnun kalırsın

Açıkçası öyle Bi ücreti verecek durumum yoktu.. Ama bugün çok olumsuz şeyler duyunca bu konuda uzman birine gitmek istedim. Bu doktora giden tanıdığım vardı.. Bakalım yarın gidecem umarım olumlu şeyler söyler

Benim kuzenim Özgür Deren’in hastasıydı ,ve eğer değişmediyse Cinnah’taydı yeri ,birlikte gitmiştik ,çok çok tatlı bir doktordu,inşallah herşey yolundadır,dualarım seninle Haberdar et lütfen ,kendini de üzüp,bebeğini sıkıntıya sokma lütfen

Çoğunlukla farklı da olsa riskler var canım yine de kiloları çok riskli durumları geçti yaşama şansları daha yüksek tabiki duamız vaktinde gelmeleri... suyu için havuç suyu iyi diye biliyorum. Kan akışı hızlandırması için limonlu suyu tüketmek faydalı diye duydum bazı doktorlar aspirin veriyor.. gece yatarken süt muz tüketmeye çalış düzenli.. omega 3 ilaçlarının da kilo almasına faydası var diyorlar aklıma gelen bunlar.. inşallah diğer doktor farklı yorum yapar cihazlar çok değişkenlik gösterebiliyor.. benim de ağrılarım çok kontrolüm yarın tüm gün vajina ağrısı çektim inşallah açıklık yoktur

geçmiş olsun inşallah yarın iyi haberler alırsınız :/

menekse_kokusu canını sıkma canım belli olmaz bu işler inş yarınki doktor iyi şeyler söyler.
En son ne zaman gitmiştin doktora?
İlk defa mı böyle söylendi ?
Bol bol kaşar süt muz tüket kilosu artsın minnoşun
Zaten haftaları uygun artık.
Benim eşimin halası seninkinden de azdı haftası doğum yaptı bebek 1400 falandı şuan 10 yaşında sapasağlam
Rahim yetmezliği vardı onda Allah senden uzak etsin inş yanılmışlardır

Kramplar için doktor önerdi içinde sadece kalsiyum yokmuş burda tereddütte kalmıştık

Eklentiler

• DC76D54A-DCC3-422D-B886-25D874B04D39.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 35
Çok teşekkür ederim canım evet oradaymış. İnşallah olumlu şeyler söyler.hayırlısı diyorum artık

İki farklı doktora gidiyordum Bi özel Bi devlette her hafta gittim neredeyse.. Hep geriydi ama geç döllenme denmişti.. Ayrıntılı da da sıkıntı yoktu. İnşallah bugün ki doktor yanılmıştır.. Daha çok küçük.. Ama şükür yine de haftası fena değil.

Gebelik diyabeti olduğu için havuç suyu tüketemiyorum. Günde bir muz hakkım var onu yiyorum. 1 lt ye yakın süt içiyorum zaten.. Bugünden sonra daha çok dikkat edecem.sana da geçmiş olsun canım. Umarım hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı

Doktora gidince yaz canım bende geçen hafta hep ağrı ve kasilmayla acile gittim herşey normal cıktı doktor sen ağrıyı fazla hissediyorsun diyo ama internete bakıyorum benle aynı şeyi yaşayanlar hep yatiyo doktor adalat yada nidicard ilacı verio bende zorla istedim için rahat etsin diye verdi bu doktorları anlamiyorum anca doğurmaya yakın gidince ilaç vericekler önlem almak yok

Amin canım inşallah dualarım hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…