Yazarım canım inşallah açıklık yoktur hep ağrıyı altta hissediyorum baskı da var.. ben de uzanıyorum genelde bişey yapmıyorum. İnternette zaten erken Doğum belirtileri yazınca çıkanlar aynı beni tarif ediyor.. hakkımızda hayırlısı nst normal çıksa rahatlayacağımDoktora gidince yaz canım bende geçen hafta hep ağrı ve kasilmayla acile gittim herşey normal cıktı doktor sen ağrıyı fazla hissediyorsun diyo ama internete bakıyorum benle aynı şeyi yaşayanlar hep yatiyo doktor adalat yada nidicard ilacı verio bende zorla istedim için rahat etsin diye verdi bu doktorları anlamiyorum anca doğurmaya yakın gidince ilaç vericekler önlem almak yok
Şu 2 haftada okumadigim site yada forum kalmadı canım bunun tek ilacı yatmak bide verilen ilaçları içmek . Çoğunlukla da 36.haftayi görmüş herkes oturdum ıstatistik bile çıkardımYazarım canım inşallah açıklık yoktur hep ağrıyı altta hissediyorum baskı da var.. ben de uzanıyorum genelde bişey yapmıyorum. İnternette zaten erken Doğum belirtileri yazınca çıkanlar aynı beni tarif ediyor.. hakkımızda hayırlısı nst normal çıksa rahatlayacağım
Yaa ben yalnızım yine yemek yapıyorum kendi yiyeceğim ufak tefek şeyleri hazırlıyorum ağır ağır akşamları eşim yardım etse de yapıyorum yine mecbur bişeyler Allah korusun yardımcımız olsun.. o istatistik de biz de yer alırız inşallah :)Şu 2 haftada okumadigim site yada forum kalmadı canım bunun tek ilacı yatmak bide verilen ilaçları içmek . Çoğunlukla da 36.haftayi görmüş herkes oturdum ıstatistik bile çıkardım
Canim hemen ciger gelistirici igne vurun zaman kaybetme anca etki eder. Uzulme su an bebekler buyudu zaten insallah sag salim gelir. Mutlaka perinatologa gorun aksatma. Gecmis olsun..Bugün Diyabet için tıp fakültesine gitmiştim beni kadın doğum polikliniğine yönlendirdiler. Orasıda riskli gebeliğe yönlendirdi. Geç döllenme olduğu için 2 hafta kadar geriden geliyordu bebeğim. Bugün gelişme geriliği olabilir dediler. Plasentadan bebeğe giden damarda direnç ve ters akım oluşmaya başlamış.Ayrıca Bebeğin suyu sınırda dedi. Haftalık takip yapıp gelişmezse bebeği erken alabileceklerini söylediler. 28-29 hafta çıktı ortalama 1235 gr kilosu da.. Yarın farklı Bi doktora daha gidecem. Umarım buradakiler yanılmıştır
Ben kullanıyorum yürüyüşe çıkarken ve uzun ayakta kalacağım zamanlar..Kızlar bişey sorucam size ,ben bel ağrısı yaşıyorum hamilelikte kullanılan bel korsesinden kullanan var mı aranızda ?
İnş iyi olurİki farklı doktora gidiyordum Bi özel Bi devlette her hafta gittim neredeyse.. Hep geriydi ama geç döllenme denmişti.. Ayrıntılı da da sıkıntı yoktu. İnşallah bugün ki doktor yanılmıştır.. Daha çok küçük.. Ama şükür yine de haftası fena değil.
Gümüş göğüs kalkanından almıştım ben o yumuşacık yapıyo göğüs ucunu. Ama sende yoksa ayvanın çekirdeğinden göğüs ucu için jel yapıyolarmış oda inanılmaz iyiymiş aklında bulunsun doğumdan sonra dayanılmıcak gibi olursa o jeli yaparsınFeeling07 canım benimde öyle gözle görünür süt gelmiyor ama bayadır bu göğüs uçları çatlak çatlak ya aralarında birikip kuruyor sarı sarı tıkanıklık falan yapmasın diye temizliyorum onları bazılarında geliyormuş süt öyle artık normaldir ben normalde de südyen giymeyi sevmiyorum sporcu atletlerinden giyiyordum bu ara oda sıkıntı vermeye başladı sıkıyor onu da çıkardım attım öyle dolaşıyorm bu aralar görmedim süt ama uçları felaket acıyo
aynen canım biriktirdim ayva çekirdeklerini krem gibi yapıp kutuya koyucam acaba bozulur mu ki bozulmaz herhaldeGümüş göğüs kalkanından almıştım ben o yumuşacık yapıyo göğüs ucunu. Ama sende yoksa ayvanın çekirdeğinden göğüs ucu için jel yapıyolarmış oda inanılmaz iyiymiş aklında bulunsun doğumdan sonra dayanılmıcak gibi olursa o jeli yaparsın
Teşekkürler canım yarın gideceğim doktora göre hareket edecezCanim hemen ciger gelistirici igne vurun zaman kaybetme anca etki eder. Uzulme su an bebekler buyudu zaten insallah sag salim gelir. Mutlaka perinatologa gorun aksatma. Gecmis olsun..
Hiç bilmiyorum ki ayva bulamam diye mi öyle yaptın bence çekirdeklerini ayıkla poşete koy buzluğa at bişey olmaz öyleaynen canım biriktirdim ayva çekirdeklerini krem gibi yapıp kutuya koyucam acaba bozulur mu ki bozulmaz herhalde
Ayni durumu bende yasadim kan pihtilasmasi cikti. Genetik testleri yaptirmani oneririm dogumdan sonra. Igne ve aspirin kullanman gerekebilir..Teşekkürler canım yarın gideceğim doktora göre hareket edecez
Şunu buldum bak senin için ekran görüntüsü al belki yaparsın❤Mah-i nev
saol canım vakti geçmeden biriktireyim demiştim baya idare eder beni çekirdekler kuru duruyor zaten bozulmuyor da jeli ben krem gibi yaparım diyordm bi seferlik kutuya koyardım ama bozuluyormuşHiç bilmiyorum ki ayva bulamam diye mi öyle yaptın bence çekirdeklerini ayıkla poşete koy buzluğa at bişey olmaz öyle
Aynen canım inşallah faydasını görürsünsaol canım vakti geçmeden biriktireyim demiştim baya idare eder beni çekirdekler kuru duruyor zaten bozulmuyor da jeli ben krem gibi yaparım diyordm bi seferlik kutuya koyardım ama bozuluyormuş3-4 tane yetiyormuş tek sefere zaten beni baya idare eder o çekirdekler
Tesekkur ederim : )waikikiden aldimGüle güle giy inşallah canımhangi siteden aldın. ?
Hemen bakıyorum bitmemiş olsun lütfenTesekkur ederim : )waikikiden aldim
Çok geçmiş olsun inşallah bebişin haftasını yakalar ve zamanında doğar şimdiye kadar böyle birşey söylemişmydi doktorunuz ?Teşekkürler canım yarın gideceğim doktora göre hareket edecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?