2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yazarım canım inşallah açıklık yoktur hep ağrıyı altta hissediyorum baskı da var.. ben de uzanıyorum genelde bişey yapmıyorum. İnternette zaten erken Doğum belirtileri yazınca çıkanlar aynı beni tarif ediyor.. hakkımızda hayırlısı nst normal çıksa rahatlayacağım

Şu 2 haftada okumadigim site yada forum kalmadı canım bunun tek ilacı yatmak bide verilen ilaçları içmek . Çoğunlukla da 36.haftayi görmüş herkes oturdum ıstatistik bile çıkardım

Kızlar bişey sorucam size ,ben bel ağrısı yaşıyorum hamilelikte kullanılan bel korsesinden kullanan var mı aranızda ?

Eklentiler

• 536A6A76-7097-49F5-A8CE-24CD9623C16A.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 37
Şu 2 haftada okumadigim site yada forum kalmadı canım bunun tek ilacı yatmak bide verilen ilaçları içmek . Çoğunlukla da 36.haftayi görmüş herkes oturdum ıstatistik bile çıkardım
Yaa ben yalnızım yine yemek yapıyorum kendi yiyeceğim ufak tefek şeyleri hazırlıyorum ağır ağır akşamları eşim yardım etse de yapıyorum yine mecbur bişeyler Allah korusun yardımcımız olsun.. o istatistik de biz de yer alırız inşallah :)

Canim hemen ciger gelistirici igne vurun zaman kaybetme anca etki eder. Uzulme su an bebekler buyudu zaten insallah sag salim gelir. Mutlaka perinatologa gorun aksatma. Gecmis olsun..

İnş iyi olur

Feeling07 canım benimde öyle gözle görünür süt gelmiyor ama bayadır bu göğüs uçları çatlak çatlak ya aralarında birikip kuruyor sarı sarı tıkanıklık falan yapmasın diye temizliyorum onları bazılarında geliyormuş süt öyle artık normaldir ben normalde de südyen giymeyi sevmiyorum sporcu atletlerinden giyiyordum bu ara oda sıkıntı vermeye başladı sıkıyor onu da çıkardım attım öyle dolaşıyorm bu aralar görmedim süt ama uçları felaket acıyo

Gümüş göğüs kalkanından almıştım ben o yumuşacık yapıyo göğüs ucunu. Ama sende yoksa ayvanın çekirdeğinden göğüs ucu için jel yapıyolarmış oda inanılmaz iyiymiş aklında bulunsun doğumdan sonra dayanılmıcak gibi olursa o jeli yaparsın

aynen canım biriktirdim ayva çekirdeklerini krem gibi yapıp kutuya koyucam acaba bozulur mu ki bozulmaz herhalde

Canim hemen ciger gelistirici igne vurun zaman kaybetme anca etki eder. Uzulme su an bebekler buyudu zaten insallah sag salim gelir. Mutlaka perinatologa gorun aksatma. Gecmis olsun..
Teşekkürler canım yarın gideceğim doktora göre hareket edecez

Şunu buldum bak senin için ekran görüntüsü al belki yaparsın❤ Mah-i nev
Hiç bilmiyorum ki ayva bulamam diye mi öyle yaptın bence çekirdeklerini ayıkla poşete koy buzluğa at bişey olmaz öyle
saol canım vakti geçmeden biriktireyim demiştim baya idare eder beni çekirdekler kuru duruyor zaten bozulmuyor da jeli ben krem gibi yaparım diyordm bi seferlik kutuya koyardım ama bozuluyormuş 3-4 tane yetiyormuş tek sefere zaten beni baya idare eder o çekirdekler

Aynen canım inşallah faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…