2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar yarın randevum var 1 aydır görmüyorum miniğimi çikolata yiyipmi gitsem diye düşünüyorum. Artık yüzünü görmek istiyoruz bizde. Acaba güzel bi anını yakalamak için hareketli olmasımı iyi yoksa uyumasımı iyi . Siz tatlı bişeyler yiyipmi gittiniz? Ve görebildinizmi

Ben bu defa gordugumde yoldayken bitter cikolata yiyip su ictim : )

Kolum ağrıyo kızlar ya sağ kolum çokta sinir bozucu bi ağrı sanki kolumu uzatıyolar deli oldum geçen günde ağrımıştı geçmişti bu akşam gene ağrıyo yatarkende bacaklarım çok ağrıyo dizimden kalçama kadar gece 100 kere dönüyodurum yerimden

Bide benim kız bugün gene döndü sanırım aşağı aşağı vuruyor yerimden zıplıyorum çıkacak sanki aşağıdan vajinamı denir orama kadar hissediyorum

Bacak agrisi : ((kalcama kramp girdi gecen gece bide.

Ayy cok fena bide acitiyordur benimde yan dondu galiba rahatladim bugun kac gundur ayaklari cikti cikacakti asagidan
evet ya aşağı taraf atıyo resmen vurunca zonk yapıyo karnım da aşağı düştü sanki üst taraf boş ya yan döndü yada garip bi pozisyonda şu an sağ tarafım şiş

evet ya aşağı taraf atıyo resmen vurunca zonk yapıyo karnım da aşağı düştü sanki üst taraf boş ya yan döndü yada garip bi pozisyonda şu an sağ tarafım şiş
Benimde sag sis yamuk yumuk sekilsiz bir karnım var.yok karnin düşmemiştir daha da durustan ole geliyordur benim sabah karnim kareydi mesela : ))

Benimde sag sis yamuk yumuk sekilsiz bir karnım var.yok karnin düşmemiştir daha da durustan ole geliyordur benim sabah karnim kareydi mesela : ))
Benimde sabah kalkiyorum karnim normal ogleden sonra falan bakiyorum sag taraf baya sert ve yuksek sol taraf daha alcak ve yumusak :)) diyorum azcik sola kay oglum diyee ama yok

canım geçmiş olsun. biz de dün yeni doktorumuza gittik. doktorumuzu değiştirdik nasipse doğum bunda olacak. kilo olarak 30+0 haftada 1200lü bişeydi. boyu da 2 hafta geriden geliyor.
Bize sorun olduğunu sanmıyorum genetik olabilir çünkü siz bu zamana kadar bütün tahlilleri yaptırmışsınız dedi. serenity teste kadar yaptırmıştık. 2 hafta sonra tekrar bakacak gelişimine. ben de geç döllenme yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…