- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Çikolata yiyipte gittim yemedende gittim inatçı bir türlü göstermedi malesefKızlar yarın randevum var 1 aydır görmüyorum miniğimiçikolata yiyipmi gitsem diye düşünüyorum. Artık yüzünü görmek istiyoruz bizde. Acaba güzel bi anını yakalamak için hareketli olmasımı iyi yoksa uyumasımı iyi . Siz tatlı bişeyler yiyipmi gittiniz? Ve görebildinizmi
4,5gündür benimkide döndü kaldı ayaklar aşağıda okadar acıtıyo ki idrar kesemi patlatıcak diye korkuyorum hele bu sabah bi vurdu koşa koşa wcye gittim dönsün diye arada bi dürtüyorum yan dönüo sonra tine aşağı alıo ayaklarını. İnş bir an önce dönerler çok zorlanıyorum bu pozisyomdaykenBide benim kız bugün gene döndü sanırım aşağı aşağı vuruyor yerimden zıplıyorum çıkacak sanki aşağıdan vajinamı denir orama kadar hissediyorum
Tam rakamsal olarak aklımda değil ama Sınır değerinde altındaydı..
canım size kilosuna da normal dedi mi?yakın haftalardayız bana küçük dediler.. kiloya ve geriden gelmeye çok takılmadılar da plasentadaki damarlarla ilgili problem var dediler.. inşallah yanılmışlardır..canım geçmiş olsun. biz de dün yeni doktorumuza gittik. doktorumuzu değiştirdik nasipse doğum bunda olacak. kilo olarak 30+0 haftada 1200lü bişeydi. boyu da 2 hafta geriden geliyor.
Bize sorun olduğunu sanmıyorum genetik olabilir çünkü siz bu zamana kadar bütün tahlilleri yaptırmışsınız dedi. serenity teste kadar yaptırmıştık. 2 hafta sonra tekrar bakacak gelişimine. ben de geç döllenme yok.
10 gündür bende bu durumdayım canım birde inat gibi dönmüyor asker gibi dimdik duruyor ayakları alt tarafı kafası kaburgalarımı zorluyorBide benim kız bugün gene döndü sanırım aşağı aşağı vuruyor yerimden zıplıyorum çıkacak sanki aşağıdan vajinamı denir orama kadar hissediyorum
Çıkan tansiyon değerlerin normal görünüyor. Sınır yükselme sevıyesi14 diye biliyorumBenim normal tansiyonum 10 - 6 dir yillardir hep ayni.
Her sabah ölçüyorum dunden beri 13 8 yada 12 8 cikiyor.simdi 12 8 normal ama bana degil.
Oo tansiyonum yukselmis demek icin sınır kac
Benim de gebelik öncesi 10-6 dır.. ben de 12/8 olduğunda anlıyorum hissediyorum doktorum bu aylar için normal olduğunu söyledi önceden düşük olsa bile.. ilaca başlama ve müdahale için düzenli ölçümlerde 14/9 civarı olması gerekiyormuşBenim normal tansiyonum 10 - 6 dir yillardir hep ayni.
Her sabah ölçüyorum dunden beri 13 8 yada 12 8 cikiyor.simdi 12 8 normal ama bana degil.
Oo tansiyonum yukselmis demek icin sınır kac
Evet sinir 14 ama 12 13 oldugunda beni cok etkiliyor gozum bile atiyor pit pit.Çıkan tansiyon değerlerin normal görünüyor. Sınır yükselme sevıyesi14 diye biliyorum
Aynen bende anliyorum.kafama yumruk yemisim gibi birsey midemde bulaniyor.doktorumu aradim simdi 3 4 saat sonra tekrar olc hala 12 8 13 9 ayniysa gel dedi.esim limonlu su yapti ictim bakalim ins düser ve ina yukselse bile hep bu sinirda kalir 14lere cikmaz : (Benim de gebelik öncesi 10-6 dır.. ben de 12/8 olduğunda anlıyorum hissediyorum doktorum bu aylar için normal olduğunu söyledi önceden düşük olsa bile.. ilaca başlama ve müdahale için düzenli ölçümlerde 14/9 civarı olması gerekiyormuş
Biz bugün gördük canım çok şükürÇikolata yiyipte gittim yemedende gittim inatçı bir türlü göstermedi malesef
Merhabalar bende Ankara dışındayım Doğumu Ankara’da yapmayı düşünüyorum ama hala hastane ve doktor seçimim yok maalesef siz hangi hastane ve doktor da Doğum yapacaksınızCanım ben ankaradaki doktorumla konuştum geçen instagramdan,sordum kaçıncı haftada gelmem gerekiyor diye oda şey dedi”35.haftadan sonra almıyorlar uçağa eğer uçak yolcuğun 2 saaten az sürüyorsa 34.haftada gelebilirsin dedi. E zaten 1 saat 10 dakka sürüyor, o yüzden eşim içinde zor olmasın diye 34’e kadar kalmayı düşünüyorum. Birde ramazana denk geliyor,garibim napacak buralarda tek başına hiç bilmiyorum
Ay hayırlı olsun yaa darısı bana ve göremeyenlere inş. ❤Biz bugün gördük canım çok şükür.Ama bidahakisine çikolata yemeden gideceğim. Çok hareket etti,tam yakalıyor doktor yüzünü,renkliye geçiyor o sıra hareket edince bidaha kayboluyor görüntü. Zor yakaladı doktor,baya bi uğraştı bi an korktum göremeyeceğiz diye .
Okyanus suyu, banyo, camı aralık bırakmak ve uyurken başı tavana doğru çevirmek. Tabi hiç biri tamamen geçirmiyosassygirll canım senınmı burnun tıkanıyordu?
Burnum sürekli kanıyor ayrı da ama bır haftadır her sabah uyandıgımda tamamen nefes alaamıyorummmm bır çözüm buldun mu sprey falan uyku uyuyamıyorummmm
Ya da baska cozum bulan varmı kanayınca hadı ıdare edıyordum ama uyku uyuyamıyorum tamamen burnum kapanıyor
artık iyice çekiyorlar bizden herhalde bende yeniden içmeye başlayım bari hiç ilaç alışkanlığım yok kan ilacını da zorla içiyormBende gunde 2 tane ic demisti doktorum bazen 1 tane iciyorum ondan mi acaba bilemedim ki
aynen duruştan dolayı bi yan yayılıyo bi üçgen oluyo çözemiyorum elimle bakıyorum nerde diye doktorlar öyle anlıyomuş elle de anlayamadım benBenimde sag sis yamuk yumuk sekilsiz bir karnım var.yok karnin düşmemiştir daha da durustan ole geliyordur benim sabah karnim kareydi mesela : ))
aynen iki yanda kemikler varya oramı dürtüyo benimde bütün damarlarım çekiliyo akşam bende biraz kalçamı kaldırdım yukarı doğru dönsün diye aşağıya vurunca zonklatıyo resmen baş aşağı iken baya rahattım 35 e kadar devam edermiki bu dönmeleri bide normal doğum istiyorum böyle kalmasa bari4,5gündür benimkide döndü kaldı ayaklar aşağıda okadar acıtıyo ki idrar kesemi patlatıcak diye korkuyorum hele bu sabah bi vurdu koşa koşa wcye gittim dönsün diye arada bi dürtüyorum yan dönüo sonra tine aşağı alıo ayaklarını. İnş bir an önce dönerler çok zorlanıyorum bu pozisyomdayken
benim kaburgalarımda pek bir şey hissetmiyorm zorlamıyor ama inşallah dönerler böyle kalmaz artık yeride daralıyo kısmetse normal istiyorum sırf dönmedi diye sezaryen olmak zorunda kalmam umarım10 gündür bende bu durumdayım canım birde inat gibi dönmüyor asker gibi dimdik duruyor ayakları alt tarafı kafası kaburgalarımı zorluyor
Canım sana msj attımsassygirll canım senınmı burnun tıkanıyordu?
Burnum sürekli kanıyor ayrı da ama bır haftadır her sabah uyandıgımda tamamen nefes alaamıyorummmm bır çözüm buldun mu sprey falan uyku uyuyamıyorummmm
Ya da baska cozum bulan varmı kanayınca hadı ıdare edıyordum ama uyku uyuyamıyorum tamamen burnum kapanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?