- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Benim bulunduğum ilçede devlet hastanesi yeni yapıldı. Hastane çok temiz ferah geniş odalar tek kişilik, en önemliside zaten doktorum çok çok memnunum özel gibi. Mesela o gün instagramdan doktorumla iletişime bile geçtim,gayet sabırla bütün sorularıma cevap alıyorum. O yüzden özel hastaneyi düşünmedim ben canım.Merhabalar bende Ankara dışındayım Doğumu Ankara’da yapmayı düşünüyorum ama hala hastane ve doktor seçimim yok maalesef siz hangi hastane ve doktor da Doğum yapacaksınız
İnşallah kuzumAy hayırlı olsun yaa darısı bana ve göremeyenlere inş. ❤
okyanus suyu ıyı gelıyormu? Hıc sıkmadımOkyanus suyu, banyo, camı aralık bırakmak ve uyurken başı tavana doğru çevirmek. Tabi hiç biri tamamen geçirmiyo
Canım sana msj attım
Son hafta dönen bile war bebişlere kalmış o inş normal doğum pozisyonuna dönerde kalırlar öyle yaaynen iki yanda kemikler varya oramı dürtüyo benimde bütün damarlarım çekiliyo akşam bende biraz kalçamı kaldırdım yukarı doğru dönsün diye aşağıya vurunca zonklatıyo resmen baş aşağı iken baya rahattım 35 e kadar devam edermiki bu dönmeleri bide normal doğum istiyorum böyle kalmasa bari
okyanus suyu ıyı gelıyormu? Hıc sıkmadım
Onun harıcıı zaten yapıyorum evı sabahtan aksama havalandırıyorum pfff
Valla %10 bile hava girecek yer açsa buna da şükür diyosun :)
inşallah zaten çok az bi kısmı dönmüyormuş baş aşağıda baskı yapıyo diyorlar ama ben rahattım valla böyle aşağı tarafımı deşiyor resmenSon hafta dönen bile war bebişlere kalmış o inş normal doğum pozisyonuna dönerde kalırlar öyle ya
Kraft 70x120 düşünüyodum ama 60x120 arasında kaldım...
Bende sırf dönmediği için sezeryan olmak istemem canım ama bebekler 36 dan sonra bile dönebiliyormuşbenim kaburgalarımda pek bir şey hissetmiyorm zorlamıyor ama inşallah dönerler böyle kalmaz artık yeride daralıyo kısmetse normal istiyorum sırf dönmedi diye sezaryen olmak zorunda kalmam umarım
kilosu için bişi demedi. sen kaç kilo doğdun diye sordu. biz ilk defa bu doktora gittiğimiz için geçmişimizi bilmiyor o yüzden 2 hafta sonraya çağırdı tekrar. bakıcaz bakalım. kordon kan akışına baktı sorun yok dedi ama damarlarla ilgili bişi söylemedi.canım size kilosuna da normal dedi mi?yakın haftalardayız bana küçük dediler.. kiloya ve geriden gelmeye çok takılmadılar da plasentadaki damarlarla ilgili problem var dediler.. inşallah yanılmışlardır..
kaç saatlik araba yolcuğu yapacaksınız? sürekli oturmanız iyi değil. bana doktorum öyle söyledi. 1-2 saatte bir duracaksınız sen bi 5-10 dk yürüyeceksin demişti. kan akışı olsun diyeiyi günler kızlar naılsınız araba yolculugu sakıncalı mı sizcee
Benim normal tansiyonum 10 - 6 dir yillardir hep ayni.
Her sabah ölçüyorum dunden beri 13 8 yada 12 8 cikiyor.simdi 12 8 normal ama bana degil.
Oo tansiyonum yukselmis demek icin sınır kac
Tansiyon değerlerimiz aynı.Benim normal tansiyonum 10 - 6 dir yillardir hep ayni.
Her sabah ölçüyorum dunden beri 13 8 yada 12 8 cikiyor.simdi 12 8 normal ama bana degil.
Oo tansiyonum yukselmis demek icin sınır kac
naptın canım doktora gittin miBenim de gebelik öncesi 10-6 dır.. ben de 12/8 olduğunda anlıyorum hissediyorum doktorum bu aylar için normal olduğunu söyledi önceden düşük olsa bile.. ilaca başlama ve müdahale için düzenli ölçümlerde 14/9 civarı olması gerekiyormuş
Limonlu su ictim bende biraz uyudum daha iyi.Tansiyon değerlerimiz aynı.
Ve normal tansiyonda 13 sıkıntı değilken bizde sorun olabiliyor.
Geçenlerde 12 ye çıktı büyük tansiyonum.
Mide bulantısı, ateş hissi, boyun ağrısı.
Bol limonlu su içtim evin içinde yürüdüm tuvalete çıktım ve bir kaç saate normale döndü.
Hastaneye gitsem hemen gözlem altına alırlardı.
Ev çok daha rahat.
Kendini biliyorsundur yeme içme ile mi oldu stresten mi yoksa durduk yerde mi?
Sebebi varsa düşürmeye çalış,sebepsizse hastaneye git derim.
Bende biraz sinirli gergindim ona bagladim.simdi normale döndü ama gözlemleyeyim sakinken normalkende yukselecek mi.Sınır değer 14 olsa da 13/8 bizim için yüksek diye biliyorum bir kaç defa bu değer hastanede ölçüm de çıktı ve neden yüksek bişey mi oldu diye soruldu....Randevu saatim geçtiği için sinirlenmistim o yüzden oldu sanrım.
Birazcık gerılsem tansiyonuma etki ediyor
Benim de normal de 10-11 /5-6- arasıdır
Oğlumda dönsün diye kasık kısmına doğru telefondan müzik açıyordum sese doğru dönüyorlarmış birde aşağı doğru ışık tutuyordum ışığa dönsün diye onlar etkili oldu mu bilmiyorum ama dönmüştü bunda da yapıcam inş döner öyle kalırlarBende sırf dönmediği için sezeryan olmak istemem canım ama bebekler 36 dan sonra bile dönebiliyormuşSecde pozisyonunda durmak dönmesini kolaylaştırıyormuş internetten okuduğum kadarıyla ama güvenipte yapamadım çok rahatsız ederse doktoruma danışıcam bir çözüm bulursam burdan da paylaşırım mutlaka
Bende dusuk tansiyonluyum canim bizim icin 12 ler bile yuksek bence doktoruna sor. Limonlu su ic arada dengelensin. Son zamanlara geldik belki ondan da yukseliyordur. Ben bu aralar hep dinleniyorum 10 a 7 falan cikiyor.Bende biraz sinirli gergindim ona bagladim.simdi normale döndü ama gözlemleyeyim sakinken normalkende yukselecek mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?