Tamam ona da bakayımBen yemeğini yapıyorum canım. İnternetten tarifini alabilirsin yeşil mercimek yemeyi yazarasanminnosu
Demek önemli bir şey değilmiş iyi baribana hiç ekstradan ilaç vermedi nst yapalm o zaman dedi orda da bi sorun çıkmadı çok şükür. sadece takip et 5 dk da bir olursa hemen gel dedi
Kaydettim bunu basitmiş de ben yapayımCorba yap.hasla öncedenmercimegi yumsasin azcik.
Sonra yag sogan salca kavur su koy kaynasin.mercimegi dök suya varsa birazcik eriste yoksa arpa sehriyede ekle.en sonda nanesini serp kapat.birazda kivamli oluyor zaten.
Aman dikkat etLimonlu su ictim bende biraz uyudum daha iyi.
Yeme icmeden degil sanmıyorum 2 gundur farkli farkli seyler yedim cunku.
Biraz stresli bir haftaydi o tetiklemistir belki
Daha oncedr hic yukselmedi ki neden niye yukselir hic bilgim yok fakat berbat bir durum.
Bende nasil tarif vermisim ama sogani kabur suyu dok : ))))erzurumluyum ben bizde bole yapiyorlarBizim yörelerin çorbasına benzedi bu tarif canım :)
Nette yazan afilli tariflere baktim kendiminkini okudum paldir kuldur yazmisim : ))yap yap hem besleyici doyurucu hemde kolay.hatta mercimeği fazla hasla koy buzluga azar azar daha kolay olur.arada cikarirsin hemen cozuluyor zaten salatalarinada katarsin.bulgur pilavina katarsin.Kaydettim bunu basitmiş de ben yapayım
Evet erken doguma anne bebek ölümlerine kadar gidermis allah korusun.Aman dikkat et
Stresten uzak durmaya çalış
Erken doğumu tetikliyormuş
Doktor bana sıkı sıkı tembih etti
Gitmeden sabah akşam ölçüp not alıyorum.
Doktor takip ediyor.
Ben de çok stres durumları yaşıyorum ama bir dakika içinde hiç bir şeyin çocuğumdan değerli olmadığını düşünüp sakinleşiyorum.
Sen de gevşe lütfen.
Bol limon tüketmeye çalış.
evet hareketler var onun için bende bakmıştım da koltuğa dizlerini koyup ellerini yere koyuyorsun yada sırt üstü yatıp kalçanı kaldırıyorsun falan bende randevumu beklicem net bi pozisyonu nasıl bakalım ona göre hareketleri deneyebilirim bi zararı olmaz sanmıyorum ama daha yanlış bir pozisyona geçmesindeBende sırf dönmediği için sezeryan olmak istemem canım ama bebekler 36 dan sonra bile dönebiliyormuşSecde pozisyonunda durmak dönmesini kolaylaştırıyormuş internetten okuduğum kadarıyla ama güvenipte yapamadım çok rahatsız ederse doktoruma danışıcam bir çözüm bulursam burdan da paylaşırım mutlaka
normal soğanlı salçalı falan yemeğini yapıyorum ben yada mercimekli bulguru karıştırıp pilav yapıyorum bide erişteli naneli falan çorbası güzel oluyorKızlar yeşil mercimekle yemek yapmak istiyorum ama ne yemek yapılır bilmiyorumBana tarif verir misiniz nasıl tüketiyorsunuz yeşil mercimeği ?
Benimde anneannem erzurumlu oradan biliyorumBende nasil tarif vermisim ama sogani kabur suyu dok : ))))erzurumluyum ben bizde bole yapiyorlar
Gerilmesende oluyor canim merak etme. Benimde durduk yere oynuyor. 9 dan yukari cikmayan tansiyonun 12 ye cikip iniyor. Gebelikten bence artik vucut doguma hazirlaniyor oramizda buramizda belirti verip duruyorLimonlu su icsin demis.esim butun gun irtibattaydi.tekrar 13 8 olursa arayin beni mutlaka demis.bende hep dinleniyorum aslinda ama bir kac gun gerildim falan ins ondandir sureklilik haline gelmez : (
Ne güzel canım minnoş yüzünü göstermiş inş bende görürüm artıkbiz de bugün doktora gittik çok şükür her şey yolunda, bu defa yüzünü bize dönüp güzel pozlar bile verdi oğlum
bir de nst ye girdim kasılmalarım olduğu için. doktora tarif ettiğimde normal artık ama 5 dk da bir olursa mutlaka hemen geliyosun dedi. nst de her şey normal çıktı
Az kaldı annesi sık dişini : )Evet erken doguma anne bebek ölümlerine kadar gidermis allah korusun.
Ole tabi.kimse bizden bebeklerimizden muhim degil ama insan etkileniyor demek ki
Başımda hic gelmediginden bilemedim ne yapacağımı.
Ben annemden tansiyon aletini aldim 2 aydie hergun olcuyordum
Limonlu su iciyorum yatip uzaniyorum.sersem gibi oldum bide.
Rica ederim canım Bende öyle diyorum en rahatı yan durması walla ayakları aşağıdayken çok zorDenicem canım bunları.teşekkür ederim bu şekilde çok zor gerçekten yan veya baş aşağı dururken ne rahatmışım
görürsün canım inşallah. babasıyla gittik diye açtı yüzünü, babası yokken hiç açmıyo. nst de de eşim knuşmaya başlaynca kalp atışları hızlanıyor resmen şok oldum babacı olcak heraldeNe güzel canım minnoş yüzünü göstermiş inş bende görürüm artıkkontrolüme 10 gün var daha
Evet calipso aynenBende. Kraft düşünüyorum 70 120 calipso 2 de mi zyeni çikan diğerleri 70 110 çünkü kraftin
Ben öyle biraz yorulup uzanınca ayağa kalktığımda zor yürüyorum.Bugün evi dip tırnak temizledim. Uzun süredir yerleri silmiyodum. Her yeri süpürdüm sildim toz aldım mutfağı temizledim mutfak dolaplarını sildim tuvaletleri banyoları yıkadım temizledim duşa girdim çıktım yemek hazırlayıp yedim ama şuanda oturamıyorum bile her yerim ağrıyor
Valla benimde sırtım belim popom ayaklarım her yerim ağrıyor. Neyseki yarın oğluşumu görücem inşallah iyidir paşacım ve yüzünü gösterirBen öyle biraz yorulup uzanınca ayağa kalktığımda zor yürüyorum.
Yok zaten o karmaşık tariflerden daha iyi geldiNette yazan afilli tariflere baktim kendiminkini okudum paldir kuldur yazmisim : ))yap yap hem besleyici doyurucu hemde kolay.hatta mercimeği fazla hasla koy buzluga azar azar daha kolay olur.arada cikarirsin hemen cozuluyor zaten salatalarinada katarsin.bulgur pilavina katarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?