2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Corba yap.hasla öncedenmercimegi yumsasin azcik.
Sonra yag sogan salca kavur su koy kaynasin.mercimegi dök suya varsa birazcik eriste yoksa arpa sehriyede ekle.en sonda nanesini serp kapat.birazda kivamli oluyor zaten.
Kaydettim bunu basitmiş de ben yapayım

Aman dikkat et
Stresten uzak durmaya çalış
Erken doğumu tetikliyormuş
Doktor bana sıkı sıkı tembih etti
Gitmeden sabah akşam ölçüp not alıyorum.
Doktor takip ediyor.
Ben de çok stres durumları yaşıyorum ama bir dakika içinde hiç bir şeyin çocuğumdan değerli olmadığını düşünüp sakinleşiyorum.
Sen de gevşe lütfen.
Bol limon tüketmeye çalış.

Kaydettim bunu basitmiş de ben yapayım
Nette yazan afilli tariflere baktim kendiminkini okudum paldir kuldur yazmisim : ))yap yap hem besleyici doyurucu hemde kolay.hatta mercimeği fazla hasla koy buzluga azar azar daha kolay olur.arada cikarirsin hemen cozuluyor zaten salatalarinada katarsin.bulgur pilavina katarsin.

Evet erken doguma anne bebek ölümlerine kadar gidermis allah korusun.
Ole tabi.kimse bizden bebeklerimizden muhim degil ama insan etkileniyor demek ki
Başımda hic gelmediginden bilemedim ne yapacağımı.
Ben annemden tansiyon aletini aldim 2 aydie hergun olcuyordum
Limonlu su iciyorum yatip uzaniyorum.sersem gibi oldum bide.

evet hareketler var onun için bende bakmıştım da koltuğa dizlerini koyup ellerini yere koyuyorsun yada sırt üstü yatıp kalçanı kaldırıyorsun falan bende randevumu beklicem net bi pozisyonu nasıl bakalım ona göre hareketleri deneyebilirim bi zararı olmaz sanmıyorum ama daha yanlış bir pozisyona geçmesinde
Kızlar yeşil mercimekle yemek yapmak istiyorum ama ne yemek yapılır bilmiyorum Bana tarif verir misiniz nasıl tüketiyorsunuz yeşil mercimeği ?
normal soğanlı salçalı falan yemeğini yapıyorum ben yada mercimekli bulguru karıştırıp pilav yapıyorum bide erişteli naneli falan çorbası güzel oluyor

Limonlu su icsin demis.esim butun gun irtibattaydi.tekrar 13 8 olursa arayin beni mutlaka demis.bende hep dinleniyorum aslinda ama bir kac gun gerildim falan ins ondandir sureklilik haline gelmez : (
Gerilmesende oluyor canim merak etme. Benimde durduk yere oynuyor. 9 dan yukari cikmayan tansiyonun 12 ye cikip iniyor. Gebelikten bence artik vucut doguma hazirlaniyor oramizda buramizda belirti verip duruyor maden suyu iciyorsan onuda birak bikac gun tamamdir..

Ne güzel canım minnoş yüzünü göstermiş inş bende görürüm artık kontrolüme 10 gün var daha

Az kaldı annesi sık dişini : )
Allahım bur kaç hafta daha lütfen ...
Sabah yemekten önce akşam yemekten önce ölç. Nabzınla birlikte not al.
Ölçmeden önce sabit dur en az 5 dk bacakların koltuktan aşağı olsun. Kol kalp hizasında ve kol için yukarı baksın. Bazen sahte yüksek çıkabiliyor

Ne güzel canım minnoş yüzünü göstermiş inş bende görürüm artık kontrolüme 10 gün var daha
görürsün canım inşallah. babasıyla gittik diye açtı yüzünü, babası yokken hiç açmıyo. nst de de eşim knuşmaya başlaynca kalp atışları hızlanıyor resmen şok oldum babacı olcak heralde

Bugün evi dip tırnak temizledim. Uzun süredir yerleri silmiyodum. Her yeri süpürdüm sildim toz aldım mutfağı temizledim mutfak dolaplarını sildim tuvaletleri banyoları yıkadım temizledim duşa girdim çıktım yemek hazırlayıp yedim ama şuanda oturamıyorum bile her yerim ağrıyor

Ben öyle biraz yorulup uzanınca ayağa kalktığımda zor yürüyorum.

Yok zaten o karmaşık tariflerden daha iyi geldi
Aynen ya yapayım tüketeyim ferritin azalmış kanımda az kan yapsın et hep yiyorum zaten etçilim ama nasıl düşüyor yine de anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…