2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
menekse_kokusu selam tatlım ne yaptın ?
minnos26
Bugün Özgür Deren hocaya gittim. Çok şükür herşeyin yolunda olduğunu söyledi. İlk haftalardaki ultrason görüntülerini inceledi Geç döllenme olduğunu söyledi ve yeni bir sat belirledi. Bebeğim şu an 29 hafta ile uyumluymuş. Plasenta kan akışı vs iyi dedi suyu da gayet iyiymiş.. Çok şükür olumsuz hiç birşey yokmuş. Sadece diyabet için diyet yapıyordum ve kilo vermeye başlamıştım bunun normal olmadığını yediklerimi biraz daha artırmamı söyledi. Valla içim çok ama çok rahatladı. Burdakilere kalsa neredeyse erkenden alacaklardı bebeğimi

Bende. Kraft düşünüyorum 70 120 calipso 2 de mi zyeni çikan diğerleri 70 110 çünkü kraftin
Canim ben baktim calipso2 modeline begendim. Kraft kampanyaya girmis bugun yuzde yirmibes inmis fiyatlar. Bikac gune karar verip alicam sanirim o modeli. Calipso elite yokmus bu arada eski modelmis kalmamis.

Feeling07 kendini ne çok yormussun öyle dikkatli ol canim bi kere ben de kaptirdim kendimi ev isine kaç saat kasilmalarim oldu odum koptu bisey olacak diye bebislerimizden kiymetli mi isler boşver yavaş yavaş yaparsin
Bi daha bu kadar yormam zaten kendimi allahtan öyle kasılmam olmadı çok sadece çok uykum var esneyip duruyorum

Evet bende gördüm 1280 den 925 e mi ne inmiş elite e bebek civil de yok ama başka sitelerde görmüştüm benim anladifim kadari ile elite ile calipso arasında 10 cm boy farki bi de diş görüntü fwrki var aldiginda fotosunu atar misin
Canim ben baktim calipso2 modeline begendim. Kraft kampanyaya girmis bugun yuzde yirmibes inmis fiyatlar. Bikac gune karar verip alicam sanirim o modeli. Calipso elite yokmus bu arada eski modelmis kalmamis.

Dun kontrolumuz vardi Bizimde . suyumuz biraz fazlaymis var mi suyu fazla olan? dr hamur isi tatli abur cubur yeme dedi onlar artiriyormus

Dün kontrolumde Bana da suyun biraz fazla dedi doktor

Ultrasonda haftan nasıl cıkiyo canim SATına gore uyumlumu
3 gun once cikiyor canim ilk baslarda 2 gun Geri idi simdi one bile gecmis Ben karbonhidrati faxla kacirdim galiba sent dikkat editor musun yediklerine sizin basil hafta uyumu

Ikisinide nette inceledim boylari ayniydi canim ya. Genelde 60×110 70×120 iki cesit var. Alinca atarim fotosunu. Yegenimde olcak biz sanirim iki tane alcaz gri olandan

oh mis Şöyle güzelce uyu kendine gel o zaman uyku en çok ihtiyacimiz olan şey bence
Evet canım bide ben şu 3 aydır falan sabuna düşkünleştiğimden beri diyim inanılmaz temizliğe kafayı taktım. Daha doğrusu deterjanlara diyim. Mesela genelde elimi yıkadıktan sonra lavaboyıda beyaz sabunla iyice köpürtüp ovuyorum içim öyle rahat ediyo. Bulaşık yıkarken fairyden bolca sıkıyorum tabaklar köpükten zor gözüküyo Hiç böyle değildim niye böyle oldum ben anlamış değilim

3 gun once cikiyor canim ilk baslarda 2 gun Geri idi simdi one bile gecmis Ben karbonhidrati faxla kacirdim galiba sent dikkat editor musun yediklerine sizin basil hafta uyumu
Ben dün 2 farkli doktora gittim canım
birinde 26+1 tam günü gune cikti
Birinde 27+4 çıktı şasirdim bende

9 nisanda tekrar gidicem bakalım ozman nasıl cikicak

Doktor seker yuklemesini kesin yaptır dedi
Sali gunu onuda yaptiriim bakalım

Aman Allah korusun canım bununla zor başediyoruz daha zoruyla naparız bilmem birdahaki randevuya kadar dönmezse doktor söyler mutlaka bir şeyler çünkü normal Doğumu çok destekliyor doktorlar.

naptın canım doktora gittin mi
Selam canım muayenem öğleden sonra 4 deydi ama hastaneden çıkmam 8i buldu. Usg gelişim açıklık vs normal sıkıntı yok ilk nst de yine kasılma sancı çıktı 25 civarı sonra doğumhanede tekrar taktırmamak istedi doktor uzun bir süre takılı kaldı orda kasılmam çıkmadı 20 civarı sabit ilerledi. Duruma göre ciğer geliştirici yapacaktı yapmadı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi progestan dinlenme devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…