- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
menekse_kokusu selam tatlım ne yaptın ?
Canim ben baktim calipso2 modeline begendim. Kraft kampanyaya girmis bugun yuzde yirmibes inmis fiyatlar. Bikac gune karar verip alicam sanirim o modeli. Calipso elite yokmus bu arada eski modelmis kalmamis.Bende. Kraft düşünüyorum 70 120 calipso 2 de mi zyeni çikan diğerleri 70 110 çünkü kraftin
Bi daha bu kadar yormam zaten kendimi allahtan öyle kasılmam olmadı çok sadece çok uykum var esneyip duruyorumFeeling07 kendini ne çok yormussun öyle dikkatli ol canim bi kere ben de kaptirdim kendimi ev isine kaç saat kasilmalarim oldu odum koptu bisey olacak diye bebislerimizden kiymetli mi isler boşver yavaş yavaş yaparsin
Canim ben baktim calipso2 modeline begendim. Kraft kampanyaya girmis bugun yuzde yirmibes inmis fiyatlar. Bikac gune karar verip alicam sanirim o modeli. Calipso elite yokmus bu arada eski modelmis kalmamis.
oh mis Şöyle güzelce uyu kendine gel o zaman uyku en çok ihtiyacimiz olan şey benceBi daha bu kadar yormam zaten kendimi allahtan öyle kasılmam olmadı çok sadece çok uykum var esneyip duruyorum
Tamam canım. Büyük ihtimal kraft calipso 70x120 alacağım..Alinca hangisini aldigini yazar misin bi turlu karar veremedim bende .
İndirimi kacirmazsam ben de calipsoyu tercih ederim herhalde 10 cm 10 cm dir:) yatagini ve nevresim i nerden alcaksinsu krqftin visco yataklarında 70 120 var mi ki?Tamam canım. Büyük ihtimal kraft calipso 70x120 alacağım..
Dün kontrolumde Bana da suyun biraz fazla dedi doktorDun kontrolumuz vardi Bizimde . suyumuz biraz fazlaymis var mi suyu fazla olan? dr hamur isi tatli abur cubur yeme dedi onlar artiriyormus
3 gun once cikiyor canim ilk baslarda 2 gun Geri idi simdi one bile gecmis Ben karbonhidrati faxla kacirdim galibaDün kontrolumde Bana da suyun biraz fazla dedi doktor
Ultrasonda haftan nasıl cıkiyo canim SATına gore uyumlumu
Üfff orası öyle de 14yıl önceydiŞimdiden tartışmalar başladıBabaya da benzerse yapcak bişey yok beğendik aldık sonuçta
Ikisinide nette inceledim boylari ayniydi canim ya. Genelde 60×110 70×120 iki cesit var. Alinca atarim fotosunu. Yegenimde olcak biz sanirim iki tane alcaz gri olandanEvet bende gördüm 1280 den 925 e mi ne inmiş elite e bebek civil de yok ama başka sitelerde görmüştüm benim anladifim kadari ile elite ile calipso arasında 10 cm boy farki bi de diş görüntü fwrki var aldiginda fotosunu atar misin
Evet canım bide ben şu 3 aydır falan sabuna düşkünleştiğimden beri diyimoh mis Şöyle güzelce uyu kendine gel o zaman uyku en çok ihtiyacimiz olan şey bence
Ben dün 2 farkli doktora gittim canım3 gun once cikiyor canim ilk baslarda 2 gun Geri idi simdi one bile gecmis Ben karbonhidrati faxla kacirdim galibasent dikkat editor musun yediklerine sizin basil hafta uyumu
Evet yatak var 70x120 kraft’in ama nevresim konusunda bilgi edinenedim tam olarakİndirimi kacirmazsam ben de calipsoyu tercih ederim herhalde 10 cm 10 cm dir:) yatagini ve nevresim i nerden alcaksinsu krqftin visco yataklarında 70 120 var mi ki?
Aman Allah korusun canım bununla zor başediyoruz daha zoruyla naparız bilmemevet hareketler var onun için bende bakmıştım da koltuğa dizlerini koyup ellerini yere koyuyorsun yada sırt üstü yatıp kalçanı kaldırıyorsun falan bende randevumu beklicem net bi pozisyonu nasıl bakalım ona göre hareketleri deneyebilirim bi zararı olmaz sanmıyorum ama daha yanlış bir pozisyona geçmesinde
normal soğanlı salçalı falan yemeğini yapıyorum ben yada mercimekli bulguru karıştırıp pilav yapıyorum bide erişteli naneli falan çorbası güzel oluyor
ayy çok tatlı hele o çoraplar nee bittim
Rahatlatiyorsa iyi canım nefes alamamak uykusuz bırakıyor insanıGündüz bir şekilde burun tıkanıklığına alıştım artık da gece ciddi anlamda çok zor oluyor ,onun için de yastık aldım,onunla daha rahat yatıyorum artık
Bu arada çok alakasız birşey soracağım
Yerdeki parkelerden memnun musunuz
Siz mi döşettiniz yoksa var miydi
Selam canım muayenem öğleden sonra 4 deydi ama hastaneden çıkmam 8i buldu. Usg gelişim açıklık vs normal sıkıntı yok ilk nst de yine kasılma sancı çıktı 25 civarı sonra doğumhanede tekrar taktırmamak istedi doktor uzun bir süre takılı kaldı orda kasılmam çıkmadı 20 civarı sabit ilerledi. Duruma göre ciğer geliştirici yapacaktı yapmadı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi progestan dinlenme devamnaptın canım doktora gittin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?