Hepsini tek tek yapcam hatta böreğini bile yapcamevet hareketler var onun için bende bakmıştım da koltuğa dizlerini koyup ellerini yere koyuyorsun yada sırt üstü yatıp kalçanı kaldırıyorsun falan bende randevumu beklicem net bi pozisyonu nasıl bakalım ona göre hareketleri deneyebilirim bi zararı olmaz sanmıyorum ama daha yanlış bir pozisyona geçmesinde
normal soğanlı salçalı falan yemeğini yapıyorum ben yada mercimekli bulguru karıştırıp pilav yapıyorum bide erişteli naneli falan çorbası güzel oluyor
Bende biraz sinirli gergindim ona bagladim.simdi normale döndü ama gözlemleyeyim sakinken normalkende yukselecek mi.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?Benim normal tansiyonum 10 - 6 dir yillardir hep ayni.
Her sabah ölçüyorum dunden beri 13 8 yada 12 8 cikiyor.simdi 12 8 normal ama bana degil.
Oo tansiyonum yukselmis demek icin sınır kac
Maşallah uras paşaya❤ kime benziyor canım ?biz de bugün doktora gittik çok şükür her şey yolunda, bu defa yüzünü bize dönüp güzel pozlar bile verdi oğlum
bir de nst ye girdim kasılmalarım olduğu için. doktora tarif ettiğimde normal artık ama 5 dk da bir olursa mutlaka hemen geliyosun dedi. nst de her şey normal çıktı
Bu bizim çatal çorba:))Corba yap.hasla öncedenmercimegi yumsasin azcik.
Sonra yag sogan salca kavur su koy kaynasin.mercimegi dök suya varsa birazcik eriste yoksa arpa sehriyede ekle.en sonda nanesini serp kapat.birazda kivamli oluyor zaten.
Yee canım inanılmaz faydalı demir,protein deposu.ben haftanın 3-4 günü birer kase yiyorum şifa niyetine.Yok zaten o karmaşık tariflerden daha iyi geldi
Aynen ya yapayım tüketeyim ferritin azalmış kanımdaaz kan yapsın et hep yiyorum zaten etçilim ama nasıl düşüyor yine de anlayamadım
Bugün evi dip tırnak temizledim. Uzun süredir yerleri silmiyodum. Her yeri süpürdüm sildim toz aldım mutfağı temizledim mutfak dolaplarını sildim tuvaletleri banyoları yıkadım temizledim duşa girdim çıktım yemek hazırlayıp yedim ama şuanda oturamıyorum bile her yerim ağrıyor
hah oda güzel oluyor vallaHepsini tek tek yapcam hatta böreğini bile yapcam
Yaagörürsün canım inşallah. babasıyla gittik diye açtı yüzünü, babası yokken hiç açmıyo. nst de de eşim knuşmaya başlaynca kalp atışları hızlanıyor resmen şok oldum babacı olcak heralde
Sen nasıl yapıp yiyorsun canımmGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Vücudumuzun da dengesi değişti kan basıncı arttı artık herşey olabiliyor bu dönemlerde tedbiri bırakmamakta fayda sabah akşam ölçüyorum bende artık.
Maşallah uras paşaya❤ kime benziyor canım ?
Bu bizim çatal çorba:))
Yee canım inanılmaz faydalı demir,protein deposu.ben haftanın 3-4 günü birer kase yiyorum şifa niyetine.
Anlamadım ki kuzum karışık gidiyo bence bana benziyo , eşime göre de ona benziyoGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Vücudumuzun da dengesi değişti kan basıncı arttı artık herşey olabiliyor bu dönemlerde tedbiri bırakmamakta fayda sabah akşam ölçüyorum bende artık.
Maşallah uras paşaya❤ kime benziyor canım ?
Bu bizim çatal çorba:))
Yee canım inanılmaz faydalı demir,protein deposu.ben haftanın 3-4 günü birer kase yiyorum şifa niyetine.
Ay naptın canını çıkarmışsın resmen. Ben bigünde en fazla toz alıp süpürge tutabiliyorum anında belim başlıyo. Dinlen güzelce yattığın yerden kalkma artık bugünBugün evi dip tırnak temizledim. Uzun süredir yerleri silmiyodum. Her yeri süpürdüm sildim toz aldım mutfağı temizledim mutfak dolaplarını sildim tuvaletleri banyoları yıkadım temizledim duşa girdim çıktım yemek hazırlayıp yedim ama şuanda oturamıyorum bile her yerim ağrıyor
Valla sanırım o hareketler gerçekten işe yarıyor. Ben bi iki hafta önce pilatese başladım bu dediğin hareketlere benzer şeyler de yapıyoruz ve hoppp benim oğlan başaşağı dönüverdi erkenden hala öyle duruyoevet hareketler var onun için bende bakmıştım da koltuğa dizlerini koyup ellerini yere koyuyorsun yada sırt üstü yatıp kalçanı kaldırıyorsun falan bende randevumu beklicem net bi pozisyonu nasıl bakalım ona göre hareketleri deneyebilirim bi zararı olmaz sanmıyorum ama daha yanlış bir pozisyona geçmesinde
normal soğanlı salçalı falan yemeğini yapıyorum ben yada mercimekli bulguru karıştırıp pilav yapıyorum bide erişteli naneli falan çorbası güzel oluyor
Limonlu su icsin demis.esim butun gun irtibattaydi.tekrar 13 8 olursa arayin beni mutlaka demis.bende hep dinleniyorum aslinda ama bir kac gun gerildim falan ins ondandir sureklilik haline gelmez : (
Kara suyunu çıkarmak için haşlayıp süzüp.soğan salça kavurup üstüne ekleyip öyle yapıyordum.ama son yaptıklarımı haşlamadan direk yapıyorum kıymetli suyu boşa gitmesin diye.rengi de kararmadı :)Sen nasıl yapıp yiyorsun canımm
Sana benziyordur canım paşa analarının oğulları olcak onler :)Anlamadım ki kuzum karışık gidiyo bence bana benziyo , eşime göre de ona benziyo
Şimdiden tartışmalar başladıKara suyunu çıkarmak için haşlayıp süzüp.soğan salça kavurup üstüne ekleyip öyle yapıyordum.ama son yaptıklarımı haşlamadan direk yapıyorum kıymetli suyu boşa gitmesin diye.rengi de kararmadı :)
Salatası,bulgur pilavında da güzel oluyor.
Sana benziyordur canım paşa analarının oğulları olcak onler :)
Valla onuda yapıveriyim şunuda yapıveriyim derken bi hızla yaptım yaparkende anlamadım ama şuan çekiyorum acısınıBir günde bu kadar iş yapılır mı canim ben hamile olmadan önce bile genel süpürme silme toz birgün , mutfaği ertesi gün yapardım.. ayaklarini uzat dinlen bol bol..
Valla bide eşime yemek yaptım onu yedik bulaşıklar duruyor nasıl yıkıcam diye düşünüyorum yattığım yerdenAy naptın canını çıkarmışsın resmen. Ben bigünde en fazla toz alıp süpürge tutabiliyorum anında belim başlıyo. Dinlen güzelce yattığın yerden kalkma artık bugün
3 aydır burun tıkanıklığını çekiyorum hiçbir fayda bulamadım okyanus suyu burun bandı buhar daha neler denedim bi tek burun spreyi acıyor onada burun bağımlılık yapıyor çözüm bulursaniz burdan paylaşın kızlarokyanus suyu ıyı gelıyormu? Hıc sıkmadım
Onun harıcıı zaten yapıyorum evı sabahtan aksama havalandırıyorum pfff
Gündüz bir şekilde burun tıkanıklığına alıştım artık da gece ciddi anlamda çok zor oluyor ,onun için de yastık aldım,onunla daha rahat yatıyorum artık3 aydır burun tıkanıklığını çekiyorum hiçbir fayda bulamadım okyanus suyu burun bandı buhar daha neler denedim bi tek burun spreyi acıyor onada burun bağımlılık yapıyor çözüm bulursaniz burdan paylaşın kızlar
Evet calipso aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?