2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hepsini tek tek yapcam hatta böreğini bile yapcam

Bende biraz sinirli gergindim ona bagladim.simdi normale döndü ama gözlemleyeyim sakinken normalkende yukselecek mi.

Sakin olduğun sürece yükseleceğini zannetmiyorum ama muhakkak takip et yüksek tansiyon riskli bir durum bebeğimiz içinde bizim içinde..

Küçük hanım yine yüzünü göstermedi iki eliyle kapattı açmadı hiç :) 1087 gram olmuş baş aşağı doğum pozisyonunda umarım çok değiştirmez duruşunu Hep 9-7 10-7 çıkan tansiyonum ilk kez 11 çıktı benim de çok şaşırdım .

Benim normal tansiyonum 10 - 6 dir yillardir hep ayni.
Her sabah ölçüyorum dunden beri 13 8 yada 12 8 cikiyor.simdi 12 8 normal ama bana degil.
Oo tansiyonum yukselmis demek icin sınır kac
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Vücudumuzun da dengesi değişti kan basıncı arttı artık herşey olabiliyor bu dönemlerde tedbiri bırakmamakta fayda sabah akşam ölçüyorum bende artık.
Maşallah uras paşaya❤ kime benziyor canım ?
Corba yap.hasla öncedenmercimegi yumsasin azcik.
Sonra yag sogan salca kavur su koy kaynasin.mercimegi dök suya varsa birazcik eriste yoksa arpa sehriyede ekle.en sonda nanesini serp kapat.birazda kivamli oluyor zaten.
Bu bizim çatal çorba:))
Yok zaten o karmaşık tariflerden daha iyi geldi
Aynen ya yapayım tüketeyim ferritin azalmış kanımda az kan yapsın et hep yiyorum zaten etçilim ama nasıl düşüyor yine de anlayamadım
Yee canım inanılmaz faydalı demir,protein deposu.ben haftanın 3-4 günü birer kase yiyorum şifa niyetine.

Bir günde bu kadar iş yapılır mı canim ben hamile olmadan önce bile genel süpürme silme toz birgün , mutfaği ertesi gün yapardım.. ayaklarini uzat dinlen bol bol..

Sen nasıl yapıp yiyorsun canımm

Anlamadım ki kuzum karışık gidiyo bence bana benziyo , eşime göre de ona benziyo

Ay naptın canını çıkarmışsın resmen. Ben bigünde en fazla toz alıp süpürge tutabiliyorum anında belim başlıyo. Dinlen güzelce yattığın yerden kalkma artık bugün

Valla sanırım o hareketler gerçekten işe yarıyor. Ben bi iki hafta önce pilatese başladım bu dediğin hareketlere benzer şeyler de yapıyoruz ve hoppp benim oğlan başaşağı dönüverdi erkenden hala öyle duruyo

Limonlu su icsin demis.esim butun gun irtibattaydi.tekrar 13 8 olursa arayin beni mutlaka demis.bende hep dinleniyorum aslinda ama bir kac gun gerildim falan ins ondandir sureklilik haline gelmez : (

Yemeklerine tuz atma canım freyahel
Binde yediğin tuzlu bisey varmi ona bi bak

Sana birsey soracaktim
Chakradan cibinlik bende almıştım ama asma aparati yok nasi asicaz onu?

Sen nasıl yapıp yiyorsun canımm
Kara suyunu çıkarmak için haşlayıp süzüp.soğan salça kavurup üstüne ekleyip öyle yapıyordum.ama son yaptıklarımı haşlamadan direk yapıyorum kıymetli suyu boşa gitmesin diye.rengi de kararmadı :)
Salatası,bulgur pilavında da güzel oluyor.
Anlamadım ki kuzum karışık gidiyo bence bana benziyo , eşime göre de ona benziyo
Sana benziyordur canım paşa analarının oğulları olcak onler :)

Şimdiden tartışmalar başladı Babaya da benzerse yapcak bişey yok beğendik aldık sonuçta

Bir günde bu kadar iş yapılır mı canim ben hamile olmadan önce bile genel süpürme silme toz birgün , mutfaği ertesi gün yapardım.. ayaklarini uzat dinlen bol bol..
Valla onuda yapıveriyim şunuda yapıveriyim derken bi hızla yaptım yaparkende anlamadım ama şuan çekiyorum acısını

Ay naptın canını çıkarmışsın resmen. Ben bigünde en fazla toz alıp süpürge tutabiliyorum anında belim başlıyo. Dinlen güzelce yattığın yerden kalkma artık bugün
Valla bide eşime yemek yaptım onu yedik bulaşıklar duruyor nasıl yıkıcam diye düşünüyorum yattığım yerden

okyanus suyu ıyı gelıyormu? Hıc sıkmadım
Onun harıcıı zaten yapıyorum evı sabahtan aksama havalandırıyorum pfff
3 aydır burun tıkanıklığını çekiyorum hiçbir fayda bulamadım okyanus suyu burun bandı buhar daha neler denedim bi tek burun spreyi acıyor onada burun bağımlılık yapıyor çözüm bulursaniz burdan paylaşın kızlar

Gündüz bir şekilde burun tıkanıklığına alıştım artık da gece ciddi anlamda çok zor oluyor ,onun için de yastık aldım,onunla daha rahat yatıyorum artık

Eklentiler

• 963C3EE5-A770-439A-8933-53A725C3E350.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 33
Feeling07 kendini ne çok yormussun öyle dikkatli ol canim bi kere ben de kaptirdim kendimi ev isine kaç saat kasilmalarim oldu odum koptu bisey olacak diye bebislerimizden kiymetli mi isler boşver yavaş yavaş yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…