2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yemeklerine tuz atma canım freyahel
Binde yediğin tuzlu bisey varmi ona bi bak

Sana birsey soracaktim
Chakradan cibinlik bende almıştım ama asma aparati yok nasi asicaz onu?
Ben normalde tuz kullanmam ki asla hemde yedigimin tadini alamam tuz katinca.simdi ins tekrarlamaz.

Ben chakraya ugradim yoktu tekrar ugrayip bakicam modeline baska yerden alicam orada cok pahali.esimde cibinlik demiri yapan bir yere goturecek hangi demire uygun bakacak.artik hangimiz halledersek bakalim sanada haber veririm modeli

Simdi iyi cok sukur ins tekrarlamaz

aynen canım rahatsız olup dönüyorlar bebek hareketliyken yapmak lazım bide bakalım randevuda ne durumda ona göre yapıcam bende

Aman Allah korusun canım bununla zor başediyoruz daha zoruyla naparız bilmem birdahaki randevuya kadar dönmezse doktor söyler mutlaka bir şeyler çünkü normal Doğumu çok destekliyor doktorlar.
aynen canım bakalım son anda ble dönüyormuş ama ihtimal düşüyor tabi ben bide sürekli yatar moddayım oda etlileyebilir gibi

Bende de çıktı neredeyse 3 haftadır kullanıyorum
Largopendi galiba adı

Iyı bari canım çok sevindim en azından 10 gün sonra 32-33 haftalık olacaksin o zaman bi risk de kalmaz Inşallah bol bol dinlen. Nidicard yada adalat la ilgili bişey dedi mi doktorun ?

Gratiste satılan burun bandından aldım. Çok ama çok rahatladım. Geceleri tikanikliktan uyuyamıyor bir de sabah hep kanlı mukus geliyordu. Şükür hepsi geçti. Isterseniz breathe right de alabilirsiniz ama asla gerek yok. Ikisini de kullandım kalite olarak aynı. Grafikteki marka daha ucuz.

Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bir an önce toparlansınlar inşallah
Bebişler ve sen nasılsın acaba merak ettim inşallah herşey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Günaydın kızlar nasılsınız? Bu aralar çok giremiyorum inş herkes iyidir
Biz İyiz çok şükür şeker ölçümlerim normal artık diyetisyene gitmeye de gerek yok dedi doktorum. Bugün kontrolümüz vardı 1055 gr olmuş maşAllah. 27+5deyiz 27+0 çıktı Dr önemli değil dedi.bundan böyle günde bi bardak rezene çayı iç dedi. Ve göğüs ucu kremi ve çatlak kreminede başla dedi. Probiyotik ve magnezyum ekledi listeye.

GGöğüs ucu ve çatlak için neler kullanıyorsunuz?

ay çok sevindim canım ya.. gerçekten her doktorun tavrı farklı oluyor. tereddüte düşüldüğü an yeni bir doktor bulmak lazım

ay çok sevindim canım ya.. gerçekten her doktorun tavrı farklı oluyor. tereddüte düşüldüğü an yeni bir doktor bulmak lazım
kesinlikle ya bi doktorun dediğine tek başına güvenemem artık.. kesinlikle ikinci bi doktor önerisi de alırım.. Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın o bir gün boyunca nasıl endişelendim.. çok şükür şu anda iyiyiz Defnemle

rezene çayını neden önerdi acaba ne işe yarıyor? ben daha göğüs için bişey kullanmadım ama lansinoh un göğüs için olan kremini aldım ilerleyen haftalarda başlamayı düşünüyordm
gözün aydın canım.. haklısın endişelenmekte ama cidden en başından beri geç döllenme vardı sende ..benm bebeğimde hala küçük çıkıyor ama demekki böyle gidecek bu artık. sağlıklı olsunlarda.. çok şükür defne de gayet iyi durumda

evet canım hep geç döllenme dediler ama hiç satı değiştirmediler haftasını yakalar vs dediler. sonradan da gelişme geriliği beslenemiyor vs dediler.. dün gittiğim doktor. 6 haftalıkken olan olan ultrasona göre belirledi ve doğum tarihide buna göre hesaplanır dedi. artık buna şükür diyorum.. takvimimi güncelledim.. Kuzucuklar hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde zamanında gelsinler

günaydın :)
benimde senin gibi biraz geriden geliyordu. Doktorumu değiştirdim bana hergün kaşar tüketmemi söyledi. suyumun artması içinde havuç suyu önerdi. çok işe yaradı 27. haftada 1102 gr olmuştu. 1 hafta içinde 260 gr aldı. Kaşarın bu kadar etkili olabilceğine başkası söylese inanmazdım. Hem boyu uzadı hem kilosu arttı.

Çatlak kremi olarakta mustelanın yağını kullanıyorum. Göğüs, karın ve bel bölgeme uyguluyorum. Aktar göğüs için kakao yağı önerdi. Çok az ama gerçek yağlar böyle oluyor ve kullanışlı olmuyor onunda yarısını mustelayla karıştırıp kullanıcam :)

Hadi gözün aydın ,çok sevindim beni sakın yanlış anlama da gerçekten Hacettepe bu konuda bir numara,bence Özgür hoca ile görüş bundan sonra da devam et;ben Hacettepe’de aldığım hizmetlerin hiçbirisini özel hastanede bile almadım her ay yapılan işlemler ;
Kan ve idrar tahlili
Ayrıntılı ultrasyon
Doktorun kendi baktığı ultrasyon
Ebe hemşire tarafından gebe takibi

Son düzenleme:
ben bi doktorun videosunda şöyle bişey duydum ilk 12 hafta içinde geç döllenme varsa ona göre tekraar sat belirleniyormuş 12 haftadan sonra öne geçmesi veya geride kalması bebeğin gelişimi ile ilgiliymiş. benim ilk başlarda 3 hafta fark vardı ilk doktora gittiğimde 8+5 çıkması gerekirken 5+1 çıkmıştı. şuan sadece 1 hafta var ve 32. hafta raporunu bile artık buna göre yazacağz sat tarihini değiştirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…