Ben normalde tuz kullanmam ki asla hemde yedigimin tadini alamam tuz katinca.simdi ins tekrarlamaz.Yemeklerine tuz atma canımfreyahel
Binde yediğin tuzlu bisey varmi ona bi bak
Sana birsey soracaktim
Chakradan cibinlik bende almıştım ama asma aparati yok nasi asicaz onu?
Bugun hep yuksekti simdi simdi stabil biraz.yarin tekrarlarsa gidecegim doktoruma.evet cok riskliymis malesefSakin olduğun sürece yükseleceğini zannetmiyorum ama muhakkak takip et yüksek tansiyon riskli bir durum bebeğimiz içinde bizim içinde..
Simdi iyi cok sukur ins tekrarlamazGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Vücudumuzun da dengesi değişti kan basıncı arttı artık herşey olabiliyor bu dönemlerde tedbiri bırakmamakta fayda sabah akşam ölçüyorum bende artık.
Maşallah uras paşaya❤ kime benziyor canım ?
Bu bizim çatal çorba:))
Yee canım inanılmaz faydalı demir,protein deposu.ben haftanın 3-4 günü birer kase yiyorum şifa niyetine.
aynen canım rahatsız olup dönüyorlar bebek hareketliyken yapmak lazım bide bakalım randevuda ne durumda ona göre yapıcam bendeValla sanırım o hareketler gerçekten işe yarıyor. Ben bi iki hafta önce pilatese başladım bu dediğin hareketlere benzer şeyler de yapıyoruz ve hoppp benim oğlan başaşağı dönüverdi erkenden hala öyle duruyo
aynen canım bakalım son anda ble dönüyormuş ama ihtimal düşüyor tabi ben bide sürekli yatar moddayım oda etlileyebilir gibiAman Allah korusun canım bununla zor başediyoruz daha zoruyla naparız bilmembirdahaki randevuya kadar dönmezse doktor söyler mutlaka bir şeyler çünkü normal Doğumu çok destekliyor doktorlar.
yaa çok hoşmuş bende böyle ufak tefek şeyler aldım ama gelmiyor 2 ay oldu süremi uzattılar bakalımAliExpress ten çoraplar
Yüksek tansıyon mu çıktıBugun hep yuksekti simdi simdi stabil biraz.yarin tekrarlarsa gidecegim doktoruma.evet cok riskliymis malesef
Bende de çıktı neredeyse 3 haftadır kullanıyorumMerhaba kızlar bugün kontrolumuz vardı çok şükür kilosu suyu falan iyi ama bende enfeksiyon çıktı çok şiddetli enfeksiyon var erken doğuma sebeb olur bu değer dedi antibiyotik fitil falan verdi kullanan oldu mu enfeksiyon için inşallah bir sorun çıkmaz kasilmalarim oluyordu sanırım enfeksiyondan kaynakliymis
Iyı bari canım çok sevindim en azından 10 gün sonra 32-33 haftalık olacaksin o zaman bi risk de kalmaz Inşallah bol bol dinlen. Nidicard yada adalat la ilgili bişey dedi mi doktorun ?Selam canım muayenem öğleden sonra 4 deydi ama hastaneden çıkmam 8i buldu. Usg gelişim açıklık vs normal sıkıntı yok ilk nst de yine kasılma sancı çıktı 25 civarı sonra doğumhanede tekrar taktırmamak istedi doktor uzun bir süre takılı kaldı orda kasılmam çıkmadı 20 civarı sabit ilerledi. Duruma göre ciğer geliştirici yapacaktı yapmadı 10 gün sonra tekrar bakalım dedi progestan dinlenme devam
3 aydır burun tıkanıklığını çekiyorum hiçbir fayda bulamadım okyanus suyu burun bandı buhar daha neler denedim bi tek burun spreyi acıyor onada burun bağımlılık yapıyor çözüm bulursaniz burdan paylaşın kızlar
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bir an önce toparlansınlar inşallahMerhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Merhaba arkadaslar grubun ilk dogum haberini vereyim. Benim ikizler cok aceleci davrandilar ve dun dogumum oldu. Cok kucukler kuvezdeler dua edin insallah saglikla buyurler.
Bebişler ve sen nasılsın acaba merak ettim inşallah herşey yolundadır güzel haberlerini bekliyoruz inşallahAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bir an önce toparlansınlar inşallah
ay çok sevindim canım ya.. gerçekten her doktorun tavrı farklı oluyor. tereddüte düşüldüğü an yeni bir doktor bulmak lazımminnos26
Bugün Özgür Deren hocaya gittim. Çok şükür herşeyin yolunda olduğunu söyledi. İlk haftalardaki ultrason görüntülerini inceledi Geç döllenme olduğunu söyledi ve yeni bir sat belirledi. Bebeğim şu an 29 hafta ile uyumluymuş. Plasenta kan akışı vs iyi dedi suyu da gayet iyiymiş.. Çok şükür olumsuz hiç birşey yokmuş. Sadece diyabet için diyet yapıyordum ve kilo vermeye başlamıştım bunun normal olmadığını yediklerimi biraz daha artırmamı söyledi. Valla içim çok ama çok rahatladı. Burdakilere kalsa neredeyse erkenden alacaklardı bebeğimi
kesinlikle ya bi doktorun dediğine tek başına güvenemem artık.. kesinlikle ikinci bi doktor önerisi de alırım.. Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasınay çok sevindim canım ya.. gerçekten her doktorun tavrı farklı oluyor. tereddüte düşüldüğü an yeni bir doktor bulmak lazım
Günaydın kızlar nasılsınız? Bu aralar çok giremiyorum inş herkes iyidir
Biz İyiz çok şükür şeker ölçümlerim normal artık diyetisyene gitmeye de gerek yok dedi doktorum. Bugün kontrolümüz vardı 1055 gr olmuş maşAllah. 27+5deyiz 27+0 çıktı Dr önemli değil dedi.bundan böyle günde bi bardak rezene çayı iç dedi. Ve göğüs ucu kremi ve çatlak kreminede başla dedi. Probiyotik ve magnezyum ekledi listeye.
GGöğüs ucu ve çatlak için neler kullanıyorsunuz?
gözün aydın canım.. haklısın endişelenmekte ama cidden en başından beri geç döllenme vardı sende ..benm bebeğimde hala küçük çıkıyor ama demekki böyle gidecek bu artık. sağlıklı olsunlarda.. çok şükür defne de gayet iyi durumdakesinlikle ya bi doktorun dediğine tek başına güvenemem artık.. kesinlikle ikinci bi doktor önerisi de alırım.. Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasıno bir gün boyunca nasıl endişelendim.. çok şükür şu anda iyiyiz Defnemle
evet canım hep geç döllenme dediler ama hiç satı değiştirmediler haftasını yakalar vs dediler. sonradan da gelişme geriliği beslenemiyor vs dediler.. dün gittiğim doktor. 6 haftalıkken olan olan ultrasona göre belirledi ve doğum tarihide buna göre hesaplanır dedi. artık buna şükür diyorum.. takvimimi güncelledim..rezene çayını neden önerdi acaba ne işe yarıyor? ben daha göğüs için bişey kullanmadım ama lansinoh un göğüs için olan kremini aldım ilerleyen haftalarda başlamayı düşünüyordm
gözün aydın canım.. haklısın endişelenmekte ama cidden en başından beri geç döllenme vardı sende ..benm bebeğimde hala küçük çıkıyor ama demekki böyle gidecek bu artık. sağlıklı olsunlarda.. çok şükür defne de gayet iyi durumda
günaydın :)Günaydın kızlar nasılsınız? Bu aralar çok giremiyorum inş herkes iyidir
Biz İyiz çok şükür şeker ölçümlerim normal artık diyetisyene gitmeye de gerek yok dedi doktorum. Bugün kontrolümüz vardı 1055 gr olmuş maşAllah. 27+5deyiz 27+0 çıktı Dr önemli değil dedi.bundan böyle günde bi bardak rezene çayı iç dedi. Ve göğüs ucu kremi ve çatlak kreminede başla dedi. Probiyotik ve magnezyum ekledi listeye.
GGöğüs ucu ve çatlak için neler kullanıyorsunuz?
Hadi gözün aydın ,çok sevindim beni sakın yanlış anlama da gerçekten Hacettepe bu konuda bir numara,bence Özgür hoca ile görüş bundan sonra da devam et;ben Hacettepe’de aldığım hizmetlerin hiçbirisini özel hastanede bile almadım her ay yapılan işlemler ;kesinlikle ya bi doktorun dediğine tek başına güvenemem artık.. kesinlikle ikinci bi doktor önerisi de alırım.. Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasıno bir gün boyunca nasıl endişelendim.. çok şükür şu anda iyiyiz Defnemle
ben bi doktorun videosunda şöyle bişey duydum ilk 12 hafta içinde geç döllenme varsa ona göre tekraar sat belirleniyormuş 12 haftadan sonra öne geçmesi veya geride kalması bebeğin gelişimi ile ilgiliymiş. benim ilk başlarda 3 hafta fark vardı ilk doktora gittiğimde 8+5 çıkması gerekirken 5+1 çıkmıştı. şuan sadece 1 hafta var ve 32. hafta raporunu bile artık buna göre yazacağz sat tarihini değiştirdikevet canım hep geç döllenme dediler ama hiç satı değiştirmediler haftasını yakalar vs dediler. sonradan da gelişme geriliği beslenemiyor vs dediler.. dün gittiğim doktor. 6 haftalıkken olan olan ultrasona göre belirledi ve doğum tarihide buna göre hesaplanır dedi. artık buna şükür diyorum.. takvimimi güncelledim..Kuzucuklar hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde zamanında gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?