- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
Ankarada yaşamıyorum o yüzden takipler açısından burda devam etmem gerekiyor. ama doktorum en ufak sıkıntıda tekrar gel dedi.. inşallah gerek kalmaz bir daha. bundan sonra her yerde yeni sat ı söyleyecemHadi gözün aydın ,çok sevindim beni sakın yanlış anlama da gerçekten Hacettepe bu konuda bir numara,bence Özgür hoca ile görüş bundan sonra da devam et;ben Hacettepe’de aldığım hizmetlerin hiçbirisini özel hastanede bile almadım her ay yapılan işlemler ;
Kan ve idrar tahlili
Ayrıntılı ultrasyon
Doktorun kendi baktığı ultrasyon
Ebe hemşire tarafından gebe takibi
1 haftalık farka ne zaman düştü peki canım?ben bi doktorun videosunda şöyle bişey duydum ilk 12 hafta içinde geç döllenme varsa ona göre tekraar sat belirleniyormuş 12 haftadan sonra öne geçmesi veya geride kalması bebeğin gelişimi ile ilgiliymiş. benim ilk başlarda 3 hafta fark vardı ilk doktora gittiğimde 8+5 çıkması gerekirken 5+1 çıkmıştı. şuan sadece 1 hafta var ve 32. hafta raporunu bile artık buna göre yazacağz sat tarihini değiştirdik
800 lira nakit 900 kredi kartı canım. son adetinin başladığı günü baz alıyorsun. senin 30 Ağustos sayılıyor.. arada lekelenme vs olduysa karışabiliyormuş tarih.Anladım canım,peki ne kadar ödedin Özgür Hoca’ya gerçekten dedikleri gibi 750 lira mı ?
Kızlar bu Sat olayı nasıl oluyor Ya beni de aydınlatın lütfen benim adetin başlangıç tarihi 30 ağustos ,bitiş tarihi de 4 eylül,biz de geç döllenme filan yok,benimki de 1 hafta önden gidiyor,doktor sat yanlıştır diyor ama benim programım vardı zaten,ben ordan takip ediyordum
Ben de sat deniliyor Ya adetin bitiş tarihi zannediyorum 4 eylül diyorum o zaman şimdi tam oldu ben de düzeltirim800 lira nakit 900 kredi kartı canım. son adetinin başladığı günü baz alıyorsun. senin 30 Ağustos sayılıyor.. arada lekelenme vs olduysa karışabiliyormuş tarih.
o zaman seninki haftasıyla uyumlu oluyor canımBen de sat deniliyor Ya adetin bitiş tarihi zannediyorum 4 eylül diyorum o zaman şimdi tam oldu ben de düzeltirim
Aynen çok şükür haftamızla uyumlu gidiyoruzo zaman seninki haftasıyla uyumlu oluyor canım
2 li testimde 1 hafta fark kalmıştı sonra zaten doktorumu değiştirdim hep 1 hafta fark kaldı aynı biçimde. o zamandan beri de değişmedi işte1 haftalık farka ne zaman düştü peki canım?
son adet tarihinin ilk günü canımAnladım canım,peki ne kadar ödedin Özgür Hoca’ya gerçekten dedikleri gibi 750 lira mı ?
Kızlar bu Sat olayı nasıl oluyor Ya beni de aydınlatın lütfen benim adetin başlangıç tarihi 30 ağustos ,bitiş tarihi de 4 eylül,biz de geç döllenme filan yok,benimki de 1 hafta önden gidiyor,doktor sat yanlıştır diyor ama benim programım vardı zaten,ben ordan takip ediyordum
Bana da oluyor, bence 30 hafta sonrası yorgunluğu bu. Yük çok ağırlaştı artık :)Kızlar bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum.
Gebeliğimin başlangıcındaki gibi uyuyakalıyorum arasıra,hep uyumak istiyorum. Kan değerlerim de azalmış biraz acaba ondan mı yoksa bahar yorgunluğu mu ? Ya da sonlara yaklaştığımız için mi ?Sizlerde de oluyor mu
Ya sende iki tane var bi de kıyamam ya bütün gebelereBana da oluyor, bence 30 hafta sonrası yorgunluğu bu. Yük çok ağırlaştı artık :)
Teşekkür ederim canım burun bandının adını verebilirmisin Breathe right kullandim ama faydasını göremedimGratiste satılan burun bandından aldım. Çok ama çok rahatladım. Geceleri tikanikliktan uyuyamıyor bir de sabah hep kanlı mukus geliyordu. Şükür hepsi geçti. Isterseniz breathe right de alabilirsiniz ama asla gerek yok. Ikisini de kullandım kalite olarak aynı. Grafikteki marka daha ucuz.
Canım kan değerin kaç? İlaç kullanıyomusun kan değerlerimiz çok önemliymiş son zamanlar doktor öyle söylediKızlar bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum.
Gebeliğimin başlangıcındaki gibi uyuyakalıyorum arasıra,hep uyumak istiyorum. Kan değerlerim de azalmış biraz acaba ondan mı yoksa bahar yorgunluğu mu ? Ya da sonlara yaklaştığımız için mi ?Sizlerde de oluyor mu
ay defne mi koyacaksınız ismini... ben de defne düşünüyorum, eşim de beğeniyor ama bir de almila olsun diyor. Almila'da bana söylenmesi zor geliyor. karar veremedik bir türlükesinlikle ya bi doktorun dediğine tek başına güvenemem artık.. kesinlikle ikinci bi doktor önerisi de alırım.. Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasıno bir gün boyunca nasıl endişelendim.. çok şükür şu anda iyiyiz Defnemle
Ferritin 39a hemoglobin 10,9a düşmüşCanım kan değerin kaç? İlaç kullanıyomusun kan değerlerimiz çok önemliymiş son zamanlar doktor öyle söyledi
ben de pek yok canım. ama ben kan ilacını kullanıyorum. değerlerine bi baktır ona göre vitamin eksikliğinden olabilir.Kızlar bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum.
Benim de sabah 6da tuvalet için kalktığımda uyanmıştı miniğim beni tekmeliyordu ,1 saat sonra iş için kalkacaktım. Zorla uyumaya çalıştım. Babasına sarıldım arkadan onun sırtına sırtına vurduGünaydın kızlaaar. Bugün sabah 6da tuvalete kalktım ve bebişim o kadar hareketliydiki beni asla uyutmadı karnımda çok fena açtı böyle olmucak dedim kalktım ekmeğin arasına kaşar domates peynir koydum yedim bide su içtim inanmıcaksınız ama anında uyudu kuzucum. Dedimki kendi kendime 2 ay sonra bu saatlerde hareket edip beni kaldırmak yerine vıyak vıyak ağlıcakama olsun sağlıcakla doğsunda miniğim❤ Bugün randevumuz var çok ama çok heycanlıyım baya bi soru biriktirdim sorucam doktora sizede her gelişmeyi yazarım çıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?