2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ankarada yaşamıyorum o yüzden takipler açısından burda devam etmem gerekiyor. ama doktorum en ufak sıkıntıda tekrar gel dedi.. inşallah gerek kalmaz bir daha. bundan sonra her yerde yeni sat ı söyleyecem

1 haftalık farka ne zaman düştü peki canım?

Anladım canım,peki ne kadar ödedin Özgür Hoca’ya gerçekten dedikleri gibi 750 lira mı ?
Kızlar bu Sat olayı nasıl oluyor Ya beni de aydınlatın lütfen benim adetin başlangıç tarihi 30 ağustos ,bitiş tarihi de 4 eylül,biz de geç döllenme filan yok,benimki de 1 hafta önden gidiyor,doktor sat yanlıştır diyor ama benim programım vardı zaten,ben ordan takip ediyordum

800 lira nakit 900 kredi kartı canım. son adetinin başladığı günü baz alıyorsun. senin 30 Ağustos sayılıyor.. arada lekelenme vs olduysa karışabiliyormuş tarih.

800 lira nakit 900 kredi kartı canım. son adetinin başladığı günü baz alıyorsun. senin 30 Ağustos sayılıyor.. arada lekelenme vs olduysa karışabiliyormuş tarih.
Ben de sat deniliyor Ya adetin bitiş tarihi zannediyorum 4 eylül diyorum o zaman şimdi tam oldu ben de düzeltirim

son adet tarihinin ilk günü canım

Kızlar bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum.
Gebeliğimin başlangıcındaki gibi uyuyakalıyorum arasıra,hep uyumak istiyorum. Kan değerlerim de azalmış biraz acaba ondan mı yoksa bahar yorgunluğu mu ? Ya da sonlara yaklaştığımız için mi ? Sizlerde de oluyor mu

Bana da oluyor, bence 30 hafta sonrası yorgunluğu bu. Yük çok ağırlaştı artık :)

Kizlar Merhaba! ben 27+1 deyim. 12 gun once grip oldm doktora gittim kaninda baya enfeksiyon var dedi antibiyotik kullandim ayni gece 3 farkli serum yedim bu sirada burnum tikali tabi ve ben 12 gecedr uyuyamiyorm kizlar ates basiyo nefesim daraliyo bide mide bulantim var istahsizlik da olustu ve 2 kilo verdim cok endiseliyim benle ayni durumlari yasayan var mi cozum onerisi olan

Teşekkür ederim canım burun bandının adını verebilirmisin Breathe right kullandim ama faydasını göremedim

Canım kan değerin kaç? İlaç kullanıyomusun kan değerlerimiz çok önemliymiş son zamanlar doktor öyle söyledi

Günaydın kızlaaar. Bugün sabah 6da tuvalete kalktım ve bebişim o kadar hareketliydiki beni asla uyutmadı karnımda çok fena açtı böyle olmucak dedim kalktım ekmeğin arasına kaşar domates peynir koydum yedim bide su içtim inanmıcaksınız ama anında uyudu kuzucum. Dedimki kendi kendime 2 ay sonra bu saatlerde hareket edip beni kaldırmak yerine vıyak vıyak ağlıcak ama olsun sağlıcakla doğsunda miniğim Bugün randevumuz var çok ama çok heycanlıyım baya bi soru biriktirdim sorucam doktora sizede her gelişmeyi yazarım çıkınca

ay defne mi koyacaksınız ismini... ben de defne düşünüyorum, eşim de beğeniyor ama bir de almila olsun diyor. Almila'da bana söylenmesi zor geliyor. karar veremedik bir türlü 31. haftaya girdik

Canım kan değerin kaç? İlaç kullanıyomusun kan değerlerimiz çok önemliymiş son zamanlar doktor öyle söyledi
Ferritin 39a hemoglobin 10,9a düşmüş
Kan ilacı kullanıyorum günde 1 tane.
Sonuçlarımı henüz göstermedim acaba ikiye çıkarır mı bilmiyorum.
Kızım sömürüyor beni anladım

ben de pek yok canım. ama ben kan ilacını kullanıyorum. değerlerine bi baktır ona göre vitamin eksikliğinden olabilir.
ben hep memlekete giderken 7 saat gece yolcuğu yapardım. eve gider gitmez uyurdum sabah, o gün çok yorgun olurdum. bu hamilelikten dolayı vitamin kullanıyordum ilk 3 aylık dönemde solgar vm75 her vitamin var. onu aldığım dönem eşimin memleketine gittik 9 saat.. sabah varınca bile uyumadım, öyle bir cin gibiydim

Benim de sabah 6da tuvalet için kalktığımda uyanmıştı miniğim beni tekmeliyordu ,1 saat sonra iş için kalkacaktım. Zorla uyumaya çalıştım. Babasına sarıldım arkadan onun sırtına sırtına vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…