2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ay defne mi koyacaksınız ismini... ben de defne düşünüyorum, eşim de beğeniyor ama bir de almila olsun diyor. Almila'da bana söylenmesi zor geliyor. karar veremedik bir türlü 31. haftaya girdik
evet Defne ismine karar verdik canım.. almila ismi güzel de sanki karıştırılmaya müsait bi isim gibi. almila almıla almula gibi türevleri var.. eşim de Aybüke istemişti o da aynı şekilde aybike aybuke aybüke gibi türevleri var

ay kuzum benim acıkmış demek ki anne kalk karnımı doyur demiş. sen şimdi 32. haftadasın, bundan sonra 2 haftaya 1 mi çağıracak seni acaba

Yenilerde baktırdım,vitaminlerde,minerallerde problem yok da kan değerim düşmüş biraz
Kan ilacı da kullanıyorum halbuki ama nasıl düşüyor bilmiyorum
d vitaminim de biraz düşmüş pardon unuttum onu. Önceden damla kullanıyordum baya yükselince bırakmıştım 18 nisanda kontorlüm var belki o zaman arttırır kan ilacını

Ben bütün kışı griple geçirdim 2 kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Bolca yatıp dinlenmek, terledikçe üzerini değiştirmek iyi geliyor. Kendini iyi hissettiğinde hemen iyileştiğini düşünüp ayaklanmamak lazım, ve çokça su, vücudumu arıtıp iyi geldiğini düşünüyorum hergün 3 litreden fazla su içerek atlattım ben. Nefes darlığı çok önemli,ben antibiyotik kullanmak istenedim ve doktorum sen yeterince oksijen alamıyorsun bebek de oksijensiz kalır antibiyotikten daha çok zarara yol açarsın demişti. Doktorunun önerilerne uy ve tedaviden kaçınma bence

Bende hep war canım hergün uyuya kalıyorum benim kanım ve d vitaminim düşüktü ilaç kullanmaya başladım yükseldimi bilmiyorum doktora gidince öğrenicem

Bende de oluyor artık malesef hep uykum var :/// son 10 gündür bu şekildeyim sanırım 30 hafta sonrası böyle oluyor vücut artık ağırlaşmaya başladı

Bende hep war canım hergün uyuya kalıyorum benim kanım ve d vitaminim düşüktü ilaç kullanmaya başladım yükseldimi bilmiyorum doktora gidince öğrenicem
Ne kullanıyorsun canım ? Ben d vitamini kullanmadan önce baya düşüktü kullandım az toparladı şimdi yine düşmüş bakalım ben de 18 inde gitcem doktora

Bende de oluyor artık malesef hep uykum var :/// son 10 gündür bu şekildeyim sanırım 30 hafta sonrası böyle oluyor vücut artık ağırlaşmaya başladı

Değerlerine baktırdın mı ?
Genelde bu şikayetleri yaşayanların değerlerinde problem varmış bak

bende antibiyotgi kullandm bitirdm burnumda yavas yavas acilio ama gece ter basmalarini anlamiyorm uyutmuyo beni bu durum ve buyuzden kendimi cok bitkin hissediyorum 2 haftadr annem bakio haftaya artik işe baslamam gerek ne yapicagmi nasi bu ter basmalarindan kurtulacagimi hic bilmiyorum

Değerlerine baktırdın mı ?
Genelde bu şikayetleri yaşayanların değerlerinde problem varmış bak
Bı aydan fazla oldu en son bakıldığında iyiydi kan ilacı da kullanıyorum ama şuan durum ne bilmiyorum cumartesi randevum var olması söyleyim doktora tekrar bakılsın

Evett, ben de ilk aylara döndüm sanki, işten çıkıp eve gidip koltukta uyuyup kalıyorum her gün

Bı aydan fazla oldu en son bakıldığında iyiydi kan ilacı da kullanıyorum ama şuan durum ne bilmiyorum cumartesi randevum var olması söyleyim doktora tekrar bakılsın

Ben de yorgunluk olunca bi kana baktırıyıım dedim de öğrendim. İnş iyidir seninkiiii 30lu haftalar yorgunluğu olsun sadece

Kıyamam ya yakında ciyak ciyak ağlıcaklar şimdi sesleri çıkmıyo gariplerin

HAvalar ısınıyo, birkaç kat gi
Ahahah bennnnnn değerlerinde düşüş yoktu de mi
en son 1 ay önce baktırdım herşey yolundaydı, haftaya kontrolüm var tekrar baktırayım. Senin değerlerin me durumda?

HAvalar ısınıyo, birkaç kat gi

en son 1 ay önce baktırdım herşey yolundaydı, haftaya kontrolüm var tekrar baktırayım. Senin değerlerin me durumda?

Kanım ve d vitaminim birAz düşmüş malesef ben ona bağladım uyku durumunh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…