- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
evet Defne ismine karar verdik canım..ay defne mi koyacaksınız ismini... ben de defne düşünüyorum, eşim de beğeniyor ama bir de almila olsun diyor. Almila'da bana söylenmesi zor geliyor. karar veremedik bir türlü31. haftaya girdik
ay kuzum benim acıkmış demek kiGünaydın kızlaaar. Bugün sabah 6da tuvalete kalktım ve bebişim o kadar hareketliydiki beni asla uyutmadı karnımda çok fena açtı böyle olmucak dedim kalktım ekmeğin arasına kaşar domates peynir koydum yedim bide su içtim inanmıcaksınız ama anında uyudu kuzucum. Dedimki kendi kendime 2 ay sonra bu saatlerde hareket edip beni kaldırmak yerine vıyak vıyak ağlıcakama olsun sağlıcakla doğsunda miniğim❤ Bugün randevumuz var çok ama çok heycanlıyım baya bi soru biriktirdim sorucam doktora sizede her gelişmeyi yazarım çıkınca
Yenilerde baktırdım,vitaminlerde,minerallerde problem yok da kan değerim düşmüş birazben de pek yok canım. ama ben kan ilacını kullanıyorum. değerlerine bi baktır ona göre vitamin eksikliğinden olabilir.
ben hep memlekete giderken 7 saat gece yolcuğu yapardım. eve gider gitmez uyurdum sabah, o gün çok yorgun olurdum. bu hamilelikten dolayı vitamin kullanıyordum ilk 3 aylık dönemde solgar vm75 her vitamin var. onu aldığım dönem eşimin memleketine gittik 9 saat.. sabah varınca bile uyumadım, öyle bir cin gibiydim
Ben bütün kışı griple geçirdim 2 kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Bolca yatıp dinlenmek, terledikçe üzerini değiştirmek iyi geliyor. Kendini iyi hissettiğinde hemen iyileştiğini düşünüp ayaklanmamak lazım, ve çokça su, vücudumu arıtıp iyi geldiğini düşünüyorum hergün 3 litreden fazla su içerek atlattım ben. Nefes darlığı çok önemli,ben antibiyotik kullanmak istenedim ve doktorum sen yeterince oksijen alamıyorsun bebek de oksijensiz kalır antibiyotikten daha çok zarara yol açarsın demişti. Doktorunun önerilerne uy ve tedaviden kaçınma benceKizlar Merhaba! ben 27+1 deyim. 12 gun once grip oldm doktora gittim kaninda baya enfeksiyon var dedi antibiyotik kullandim ayni gece 3 farkli serum yedim bu sirada burnum tikali tabi ve ben 12 gecedr uyuyamiyorm kizlar ates basiyo nefesim daraliyo bide mide bulantim var istahsizlik da olustu ve 2 kilo verdim cok endiseliyim benle ayni durumlari yasayan var mi cozum onerisi olan
Öyle demişti bakalım bugün ne dicek bu doktorada yeni geçtim ikinci gidişim olucak dahaay kuzum benim acıkmış demek kianne kalk karnımı doyur demiş. sen şimdi 32. haftadasın, bundan sonra 2 haftaya 1 mi çağıracak seni acaba
Bende hep war canım hergün uyuya kalıyorum benim kanım ve d vitaminim düşüktü ilaç kullanmaya başladım yükseldimi bilmiyorum doktora gidince öğrenicemKızlar bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum.
Gebeliğimin başlangıcındaki gibi uyuyakalıyorum arasıra,hep uyumak istiyorum. Kan değerlerim de azalmış biraz acaba ondan mı yoksa bahar yorgunluğu mu ? Ya da sonlara yaklaştığımız için mi ?Sizlerde de oluyor mu
Bende de oluyor artık malesef hep uykum var :/// son 10 gündür bu şekildeyim sanırım 30 hafta sonrası böyle oluyor vücut artık ağırlaşmaya başladıKızlar bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum.
Gebeliğimin başlangıcındaki gibi uyuyakalıyorum arasıra,hep uyumak istiyorum. Kan değerlerim de azalmış biraz acaba ondan mı yoksa bahar yorgunluğu mu ? Ya da sonlara yaklaştığımız için mi ?Sizlerde de oluyor mu
Ne kullanıyorsun canım ? Ben d vitamini kullanmadan önce baya düşüktü kullandım az toparladı şimdi yine düşmüşBende hep war canım hergün uyuya kalıyorum benim kanım ve d vitaminim düşüktü ilaç kullanmaya başladım yükseldimi bilmiyorum doktora gidince öğrenicem
Bende de oluyor artık malesef hep uykum var :/// son 10 gündür bu şekildeyim sanırım 30 hafta sonrası böyle oluyor vücut artık ağırlaşmaya başladı
Gynoferon ve coledan-d kullanıyorum canımNe kullanıyorsun canım ? Ben d vitamini kullanmadan önce baya düşüktü kullandım az toparladı şimdi yine düşmüşbakalım ben de 18 inde gitcem doktora
bende antibiyotgi kullandm bitirdm burnumda yavas yavas acilio ama gece ter basmalarini anlamiyorm uyutmuyo beni bu durum ve buyuzden kendimi cok bitkin hissediyorum 2 haftadr annem bakio haftaya artik işe baslamam gerek ne yapicagmi nasi bu ter basmalarindan kurtulacagimi hic bilmiyorumBen bütün kışı griple geçirdim 2 kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Bolca yatıp dinlenmek, terledikçe üzerini değiştirmek iyi geliyor. Kendini iyi hissettiğinde hemen iyileştiğini düşünüp ayaklanmamak lazım, ve çokça su, vücudumu arıtıp iyi geldiğini düşünüyorum hergün 3 litreden fazla su içerek atlattım ben. Nefes darlığı çok önemli,ben antibiyotik kullanmak istenedim ve doktorum sen yeterince oksijen alamıyorsun bebek de oksijensiz kalır antibiyotikten daha çok zarara yol açarsın demişti. Doktorunun önerilerne uy ve tedaviden kaçınma bence
Bı aydan fazla oldu en son bakıldığında iyiydi kan ilacı da kullanıyorum ama şuan durum ne bilmiyorum cumartesi randevum var olması söyleyim doktora tekrar bakılsınDeğerlerine baktırdın mı ?
Genelde bu şikayetleri yaşayanların değerlerinde problem varmış bak
Evett, ben de ilk aylara döndüm sanki, işten çıkıp eve gidip koltukta uyuyup kalıyorum her günKızlar bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum.
Ben de gynoferon kullanıyorum,günde 1 tane amaGynoferon ve coledan-d kullanıyorum canım
Bı aydan fazla oldu en son bakıldığında iyiydi kan ilacı da kullanıyorum ama şuan durum ne bilmiyorum cumartesi randevum var olması söyleyim doktora tekrar bakılsın
Evett, ben de ilk aylara döndüm sanki, işten çıkıp eve gidip koltukta uyuyup kalıyorum her gün
Kıyamam ya yakında ciyak ciyak ağlıcaklar şimdi sesleri çıkmıyo gariplerinBenim de sabah 6da tuvalet için kalktığımda uyanmıştı miniğim beni tekmeliyordu ,1 saat sonra iş için kalkacaktım. Zorla uyumaya çalıştım. Babasına sarıldım arkadan onun sırtına sırtına vurdu
HAvalar ısınıyo, birkaç kat gibende antibiyotgi kullandm bitirdm burnumda yavas yavas acilio ama gece ter basmalarini anlamiyorm uyutmuyo beni bu durum ve buyuzden kendimi cok bitkin hissediyorum 2 haftadr annem bakio haftaya artik işe baslamam gerek ne yapicagmi nasi bu ter basmalarindan kurtulacagimi hic bilmiyorum
en son 1 ay önce baktırdım herşey yolundaydı, haftaya kontrolüm var tekrar baktırayım. Senin değerlerin me durumda?Ahahah bennnnnndeğerlerinde düşüş yoktu de mi
Bir de maşallah diyim de sanki bu haftalar daha hareketlilerKıyamam ya yakında ciyak ciyak ağlıcaklar şimdi sesleri çıkmıyo gariplerin
HAvalar ısınıyo, birkaç kat gi
en son 1 ay önce baktırdım herşey yolundaydı, haftaya kontrolüm var tekrar baktırayım. Senin değerlerin me durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?