Bende 1 tane kullanıyorum yetmio mu anlamadım şikayetlerim hiç azalmadı benim gece çok uyanıyorum uykumu alamıyorum diyede olabilir yorgunluk uykusuzluk ama bakalım gidince doktora öğrenicem
evet canım hep geç döllenme dediler ama hiç satı değiştirmediler haftasını yakalar vs dediler. sonradan da gelişme geriliği beslenemiyor vs dediler.. dün gittiğim doktor. 6 haftalıkken olan olan ultrasona göre belirledi ve doğum tarihide buna göre hesaplanır dedi. artık buna şükür diyorum.. takvimimi güncelledim.. Kuzucuklar hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde zamanında gelsinler
benimde başından beri 1 hafta geriden geliyor 29+3 de 1220 gramdı mesela doktor hiç takılmıyor eğer başından beri haftasında olup 1 hafta sonra 2 haftaya falan çıkarsa git gide o zaman gelişim geriliği var diyebiliyorlar
Bende 1 tane kullanıyorum yetmio mu anlamadım şikayetlerim hiç azalmadı benim gece çok uyanıyorum uykumu alamıyorum diyede olabilir yorgunluk uykusuzluk ama bakalım gidince doktora öğrenicem
Ne zaman gidecektin canım ?
Vücut kaldırmıyor artık zaten dönmelerim zorlaştı,yürümem paytaklaştı oooo neyse hayırlsı ile kucağıma alıp bunları hemen unutcam
Kanım ve d vitaminim birAz düşmüş malesef ben ona bağladım uyku durumunh
[/QUOTEoyy... biraz özen gösterice düzelir herhalde, demir takviyesi, güneşli günde yürüyüş düzelir hemen, Allah daha büyük dert vermesin.
Kızlar bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum.
Gebeliğimin başlangıcındaki gibi uyuyakalıyorum arasıra,hep uyumak istiyorum. Kan değerlerim de azalmış biraz acaba ondan mı yoksa bahar yorgunluğu mu ? Ya da sonlara yaklaştığımız için mi ? Sizlerde de oluyor mu
bende çok yorgunum kan değerlerime baktırmıştım ama vitaminlerime falan bakılmamış onlara baktırmam lazım kafam ağırlaşıyor arada tansiyonum düşüyo gözüm kararıyo açlık hat safhada ne yiceğmi içiceğmi şaşırdım yürüyüş yürüyüş diyor doktorlar ama ben haftada bir hastaneye yürüyerek gidiyorum git gel 1 saat eve gelip iki gün yatıyorum anca kendime geliyorum
Iyı bari canım çok sevindim en azından 10 gün sonra 32-33 haftalık olacaksin o zaman bi risk de kalmaz Inşallah bol bol dinlen. Nidicard yada adalat la ilgili bişey dedi mi doktorun ?
Çalışıyormuydun Allah kolaylık versin canım çalışırken çok zor bu durum... ben de ağrıları nst takılırken ebeye söyledim erken başlamış çatı ağrıları dedi.. 20 dk ağır yürüsem oturup kalkmam sıkıntı oluyor kasık ağrısından kımıldayamıyorum... hayırlısı bakalım böyle böyle 36-37 leri görürüz inşallah
Çalışıyormuydun Allah kolaylık versin canım çalışırken çok zor bu durum... ben de ağrıları nst takılırken ebeye söyledim erken başlamış çatı ağrıları dedi.. 20 dk ağır yürüsem oturup kalkmam sıkıntı oluyor kasık ağrısından kımıldayamıyorum... hayırlısı bakalım böyle böyle 36-37 leri görürüz inşallah
Evet canım çalışıyorum baya zorluyodu beni artık doğuma kadar izindeyim inşallah bide eşim 15 nisan da 21 günlük askere gidicem baya zor günler bekliyo beni bakalım. İnşallah canım benim umudum var allahın izniyle sağlıkla zamanında yavrularımızı kucağımıza alırız.
3 Mayıs'ta Doğum iznim başlayacak ben 27 Nisan hesaplamıştım 1 hafta daha attı :/ çok şükür riskli bir durumum yok ama evde olmak istiyorum artık hazırlıklarımı rahat rahat yapayım temizlik yapayım ufak ufak yazlık kışlık ayırayım falan :/ tasarimcibayan
canım 8 kilo aldım ben de doktor dün çok iyi gidiyorsun dedi umarım son aylarda da devam eder bu şekilde
Dün doktordaydım bende 13 kilo almışım 66 ile hamile kalmıştım işte 79 olmuşum doktorumda söylendi bir sürü oğluşumu gördüm ya moralimi hiç bozmadım doğumdan sonra veririz
bende çok yorgunum kan değerlerime baktırmıştım ama vitaminlerime falan bakılmamış onlara baktırmam lazım kafam ağırlaşıyor arada tansiyonum düşüyo gözüm kararıyo açlık hat safhada ne yiceğmi içiceğmi şaşırdım yürüyüş yürüyüş diyor doktorlar ama ben haftada bir hastaneye yürüyerek gidiyorum git gel 1 saat eve gelip iki gün yatıyorum anca kendime geliyorum