2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de gynoferon kullanıyorum,günde 1 tane ama
Bende 1 tane kullanıyorum yetmio mu anlamadım şikayetlerim hiç azalmadı benim gece çok uyanıyorum uykumu alamıyorum diyede olabilir yorgunluk uykusuzluk ama bakalım gidince doktora öğrenicem

benimde başından beri 1 hafta geriden geliyor 29+3 de 1220 gramdı mesela doktor hiç takılmıyor eğer başından beri haftasında olup 1 hafta sonra 2 haftaya falan çıkarsa git gide o zaman gelişim geriliği var diyebiliyorlar

Son düzenleme:
Bende 1 tane kullanıyorum yetmio mu anlamadım şikayetlerim hiç azalmadı benim gece çok uyanıyorum uykumu alamıyorum diyede olabilir yorgunluk uykusuzluk ama bakalım gidince doktora öğrenicem
Ne zaman gidecektin canım ?
Vücut kaldırmıyor artık zaten dönmelerim zorlaştı,yürümem paytaklaştı oooo neyse hayırlsı ile kucağıma alıp bunları hemen unutcam

bende çok yorgunum kan değerlerime baktırmıştım ama vitaminlerime falan bakılmamış onlara baktırmam lazım kafam ağırlaşıyor arada tansiyonum düşüyo gözüm kararıyo açlık hat safhada ne yiceğmi içiceğmi şaşırdım yürüyüş yürüyüş diyor doktorlar ama ben haftada bir hastaneye yürüyerek gidiyorum git gel 1 saat eve gelip iki gün yatıyorum anca kendime geliyorum

Iyı bari canım çok sevindim en azından 10 gün sonra 32-33 haftalık olacaksin o zaman bi risk de kalmaz Inşallah bol bol dinlen. Nidicard yada adalat la ilgili bişey dedi mi doktorun ?
Çok teşekkür ederim ben de daha rahatladım..Vermedi cnm şuan için gerek yok dedi belki 10 gün sonra ilave eder.. senin kontrol ne zaman

Çok teşekkür ederim ben de daha rahatladım..Vermedi cnm şuan için gerek yok dedi belki 10 gün sonra ilave eder.. senin kontrol ne zaman
Bende haftaya çarşamba gidicem canım agrılarım oluyo ama her ağrıda da gitmek istemiyorum bugün de izne çıkıyorum artık doğuma kadar yatıcam .

Bende haftaya çarşamba gidicem canım agrılarım oluyo ama her ağrıda da gitmek istemiyorum bugün de izne çıkıyorum artık doğuma kadar yatıcam .
Çalışıyormuydun Allah kolaylık versin canım çalışırken çok zor bu durum... ben de ağrıları nst takılırken ebeye söyledim erken başlamış çatı ağrıları dedi.. 20 dk ağır yürüsem oturup kalkmam sıkıntı oluyor kasık ağrısından kımıldayamıyorum... hayırlısı bakalım böyle böyle 36-37 leri görürüz inşallah

Evet canım çalışıyorum baya zorluyodu beni artık doğuma kadar izindeyim inşallah bide eşim 15 nisan da 21 günlük askere gidicem baya zor günler bekliyo beni bakalım. İnşallah canım benim umudum var allahın izniyle sağlıkla zamanında yavrularımızı kucağımıza alırız.

Ben de yorgunluk olunca bi kana baktırıyıım dedim de öğrendim. İnş iyidir seninkiiii 30lu haftalar yorgunluğu olsun sadece
Ayy inşallah canım peki destek bişey verdi mi yada kullandığın ilacın dozunu falan artırdı mı doktor

3 Mayıs'ta Doğum iznim başlayacak ben 27 Nisan hesaplamıştım 1 hafta daha attı :/ çok şükür riskli bir durumum yok ama evde olmak istiyorum artık hazırlıklarımı rahat rahat yapayım temizlik yapayım ufak ufak yazlık kışlık ayırayım falan :/ tasarimcibayan canım 8 kilo aldım ben de doktor dün çok iyi gidiyorsun dedi umarım son aylarda da devam eder bu şekilde

kızlar kilo durumlarınz ne benm 13 fln oldu hayatımda 62 nin üstüne çıkmamıştm şimdi 70 le bitirsem iyi diyorm
Dün doktordaydım bende 13 kilo almışım 66 ile hamile kalmıştım işte 79 olmuşum doktorumda söylendi bir sürü oğluşumu gördüm ya moralimi hiç bozmadım doğumdan sonra veririz

Ya beni de yürüyüş zorluyor çok yürüyünce. Bi de osteocare başladım kramplar için 2 gündür kullandım ama bazen kalçama yine ağrı giriyor

Kızlar ben alışverişe geç kaldım galiba daha başlamadım bi kaç zıbın bebek arabası ve anne yani beşiğini aldım sadece.

Bu hafta sonu odası için ve diğer tüm ihtiyaçların alışverişine başlıcam.

Alışveriş listesi yapan varsa benimle paylaşa bilir mi? Nerden başlıcağımı bilmiyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…