2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kızlar hastanede giymek için pijama takımı ve gecelik olarak nasıl bir şey aldınız? lohusa takımı diye baktıklarım hep çok açık renk ve incecik içini gösteriyor..

Şimdi çıktım kızlar doktordan. Maşallah herşeyi iyi ama yüzünü göremedik her zamanki gibi. Plesanta yüzüne çok yakınmış bide iki elini yüzüne koymuş doktor görmemiz imkansız dedi boyu 42 cm kilosu 2200 olmuş kasılmalarım olduğunu söyledim onlar doğuma hazırlık kasılmaları normal dedi rahim ağzım kapalıymış erken doğum riskin yok dedi artık 2 haftada bir gidicekmişiz öyle

Kızlar evde kullanmadiğim bi tülüm vardı
Kestim onu boy boy keseler yaptım
( tam bitmedi
Sıktırmak için Ağzına mavi kurdele geçiricem
1rer tane nazar boncugu takicam )

Hastane çantasına
bebek ve kendi eşyalarımı ayrı ayrı bu keselerle koyarım dedim

Üstlerinide minik etiket yapıştırıcam
Doğumaneye verilcek,
anne pijama takimı,
iç çamaşırı gibi içinde ne olduğunu yazıcam

Sizlerede belki fikir olur diye paylaşmak istedim.

8 kg aldım canım 50 ile hamile kaldım ,58’deyim şu anda
ooh maşallah canım ne güzel gitmişsin. ben 55 le başladım şuan 67-68 oldum

canım benmde 1 hafta attı geç döllenmeden dolayı. 8 kg da çok iyi tebrk ederimm ben bi gördüğümü bidaha göremiyorm tartıda

Kızlar biz kıyafetlerimizi yıkadık ayy yıkamak asmak bile nasıl mutluluk evimiz misler gibi koktu
Allahım herkese nasip etsin inşallah
maşallahh
Dün doktordaydım bende 13 kilo almışım 66 ile hamile kalmıştım işte 79 olmuşum doktorumda söylendi bir sürü oğluşumu gördüm ya moralimi hiç bozmadım doğumdan sonra veririz
bana da her seferinde ekmek hamur işi makarna yeme diyor ama iştee
ben yapptm canım ataym sana sen ekleme çıkarma yaparsn duruma göre

Bebek alışveriş listesi
Bakım
  • Şampuan
  • Nemlendirici& Vücut yağı
  • Banyo seti
  • Sabunlama süngeri
  • Havlu
  • Ağız bezi
  • Alt açma bezi
  • Müslin bez
  • Bebek bezi
  • Burun aspiratörü
  • Islak mendil
  • Pişik kremi
  • Tarak
  • Tırnak bakım seti
  • Temizleme pamuğu
  • Ateş ölçer
  • Çamaşır deterjanı
  • Banyo termometresi
Beslenme
  • Biberon
  • Biberon fırçası
  • Önlük
  • Emzik

Seyehat
  • Bebek arabası
  • Ana kucağı
  • Kanguru
  • Oto koltuğu
Anne
  • Göğüs pompası
  • Süt saklama poşeti
  • Göğüs ucu kremi
  • Göğüs pedi
  • Emzirme önlüğü
  • Omuz bezi
  • Lohusa gecelik ve pijama takımı
  • Korse
  • Emzirme sütyeni
  • Çatlak önleyici krem
  • Lohusa pedi
  • Atılabilir çamaşır
  • Terlik
  • Bebek bakım çantası
  • Süt arttırıcı çay
  • Göğüs kalkanı
Bebek Odası
  • Oda takımı
  • Halı ve perde
  • Gece lambası
  • Kirli sepeti
  • Nevresim takımı ve uyku seti
  • Battaniye
  • Alez
  • Yorgan yastık
  • Bebek telsizi
  • Anne yanı beşik
  • Oyun halısı
  • Dönence

gözün aydın canım maşallah kilosuda gayet iyii

Maşallah kuzuyaaaaa
Dönmüş mü başaşağı

maşallah canım seninki yaa tosuncuk iki haftada 500 gram mı almış benimkide almıştır inşallah bakalım 2 kiloyu görsek

bunlarda biizm çamaşır maceramızz şimdi hepsi ütülenmeyi bekliyor
Maşallah canım benim kıyafet alışverişi az oldu biraz sanırım fazla almayın kalır kalır diye diye ortalama kaç takım/adet 0-3 ay kaç takım 3-6 ayın vardır?tüm eşyalarını bezine kadar aldım ama kıyafette ketum davranıyorum coşup gerekli gereksiz yığmayayım diye

Canım rezene şimdiden süt üretimini artırıyormuş. Göğüs ucu kremi de doğuma kadar kullanmak lazımmış benim zaten uçları şimdiden yara olmuş ama ben demeden Dr kullan dedi. Eğer varsa senin sende başka günde bi kere

1750ydi canım 2 hafta önce 450 gram falan almış 1buçuk hafta falan önde gidiyomuş ama 4 kiloyu geçerse sezaryen isterim ya nasıl doğurcam
aynen canım son zamanlarda normal aslında haftada 250 falan alması bende bir 3 kilo falan doğarsak iyi diyorum benimkide 1 hafta geriden geliyor 29 da 1200 küsürdü önde gidiyor ya seninki erkende gelebilir 4 ü bulmadan benimkide geç gelebilir

Ya beni de yürüyüş zorluyor çok yürüyünce. Bi de osteocare başladım kramplar için 2 gündür kullandım ama bazen kalçama yine ağrı giriyor
kolum bacağım ağrıyor benimde magnezyum içmiyordum bayadır kramplar falan da başladı tekrar içmeye başladım bende hemen fark ediyor bende ya

Çok sağol canım kaşarı gebelikte sevemedim aşırı bulantım yüzünden inş bende başlayayım şu saat olmuş bişey yiyemedim. Ki sabah 5 buçukta uyanmışım. Takvimimde de 1050 gr yazıyormuş yeni gördüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…