Ayy inşallah canım peki destek bişey verdi mi yada kullandığın ilacın dozunu falan artırdı mı doktor
Kızlar biz kıyafetlerimizi yıkadık ayy yıkamak asmak bile nasıl mutluluk evimiz misler gibi koktu
Allahım herkese nasip etsin inşallah
Uni baby sıvı deterjanla 30 derece de çift durulama yaparak yıkadım :)Neyle yıkadın tatlım
ooh maşallah canım ne güzel gitmişsin. ben 55 le başladım şuan 67-68 oldum8 kg aldım canım 50 ile hamile kaldım ,58’deyim şu anda
canım benmde 1 hafta attı geç döllenmeden dolayı. 8 kg da çok iyi tebrk ederimm ben bi gördüğümü bidaha göremiyorm tartıda3 Mayıs'ta Doğum iznim başlayacak ben 27 Nisan hesaplamıştım 1 hafta daha attı :/ çok şükür riskli bir durumum yok ama evde olmak istiyorum artık hazırlıklarımı rahat rahat yapayım temizlik yapayım ufak ufak yazlık kışlık ayırayım falan :/tasarimcibayan canım 8 kilo aldım ben de doktor dün çok iyi gidiyorsun dedi umarım son aylarda da devam eder bu şekilde
maşallahhKızlar biz kıyafetlerimizi yıkadık ayy yıkamak asmak bile nasıl mutluluk evimiz misler gibi koktu❤
Allahım herkese nasip etsin inşallah
bana da her seferinde ekmek hamur işi makarna yeme diyor ama işteeDün doktordaydım bende 13 kilo almışım 66 ile hamile kalmıştım işte 79 olmuşum doktorumda söylendi bir sürüoğluşumu gördüm ya moralimi hiç bozmadım doğumdan sonra veririz
ben yapptm canım ataym sana sen ekleme çıkarma yaparsn duruma göreKızlar ben alışverişe geç kaldım galiba daha başlamadım bi kaç zıbın bebek arabası ve anne yani beşiğini aldım sadece.
Bu hafta sonu odası için ve diğer tüm ihtiyaçların alışverişine başlıcam.
Alışveriş listesi yapan varsa benimle paylaşa bilir mi? Nerden başlıcağımı bilmiyorun
gözün aydın canım maşallah kilosuda gayet iyiiŞimdi çıktım kızlar doktordan. Maşallah herşeyi iyi ama yüzünü göremedik her zamanki gibi. Plesanta yüzüne çok yakınmış bide iki elini yüzüne koymuş doktor görmemiz imkansız dediboyu 42 cm kilosu 2200 olmuş kasılmalarım olduğunu söyledim onlar doğuma hazırlık kasılmaları normal dedi rahim ağzım kapalıymış erken doğum riskin yok dedi artık 2 haftada bir gidicekmişiz öyle ❤
Maşallah kuzuyaaaaaŞimdi çıktım kızlar doktordan. Maşallah herşeyi iyi ama yüzünü göremedik her zamanki gibi. Plesanta yüzüne çok yakınmış bide iki elini yüzüne koymuş doktor görmemiz imkansız dediboyu 42 cm kilosu 2200 olmuş kasılmalarım olduğunu söyledim onlar doğuma hazırlık kasılmaları normal dedi rahim ağzım kapalıymış erken doğum riskin yok dedi artık 2 haftada bir gidicekmişiz öyle
Uni baby sıvı deterjanla 30 derece de çift durulama yaparak yıkadım :)
maşallah canım seninki yaa tosuncuk iki haftada 500 gram mı almış benimkide almıştır inşallah bakalım 2 kiloyu görsekŞimdi çıktım kızlar doktordan. Maşallah herşeyi iyi ama yüzünü göremedik her zamanki gibi. Plesanta yüzüne çok yakınmış bide iki elini yüzüne koymuş doktor görmemiz imkansız dediboyu 42 cm kilosu 2200 olmuş kasılmalarım olduğunu söyledim onlar doğuma hazırlık kasılmaları normal dedi rahim ağzım kapalıymış erken doğum riskin yok dedi artık 2 haftada bir gidicekmişiz öyle ❤
Benim de 12 kiloyu geçmek üzerekızlar kilo durumlarınz ne benm 13 fln olduhayatımda 62 nin üstüne çıkmamıştm şimdi 70 le bitirsem iyi diyorm
Maşallah canım benim kıyafet alışverişi az oldu biraz sanırım fazla almayın kalır kalır diye diyebunlarda biizm çamaşır maceramızz şimdi hepsi ütülenmeyi bekliyor
Başaşağı zaten kuzum ama sırtı sağdaymış aynı yani hala diğer tarafa geçmesi gerek bi hareket gösterdi onları yapıcam akşamları inşallah değişirMaşallah kuzuyaaaaa
Dönmüş mü başaşağı
1750ydi canım 2 hafta önce 450 gram falan almış 1buçuk hafta falan önde gidiyomuş ama 4 kiloyu geçerse sezaryen isterim ya nasıl doğurcammaşallah canım seninki yaa tosuncuk iki haftada 500 gram mı almış benimkide almıştır inşallah bakalım 2 kiloyu görsek
Ay maşallah ya ne güzel benim daha var bunları yapmama sizi gördükçe geç kaldığımı hissediyorumbunlarda biizm çamaşır maceramızz şimdi hepsi ütülenmeyi bekliyor
Canım rezene şimdiden süt üretimini artırıyormuş. Göğüs ucu kremi de doğuma kadar kullanmak lazımmış benim zaten uçları şimdiden yara olmuş ama ben demeden Dr kullan dedi. Eğer varsa senin sende başka günde bi kererezene çayını neden önerdi acaba ne işe yarıyor? ben daha göğüs için bişey kullanmadım ama lansinoh un göğüs için olan kremini aldım ilerleyen haftalarda başlamayı düşünüyordm
gözün aydın canım.. haklısın endişelenmekte ama cidden en başından beri geç döllenme vardı sende ..benm bebeğimde hala küçük çıkıyor ama demekki böyle gidecek bu artık. sağlıklı olsunlarda.. çok şükür defne de gayet iyi durumda
aynen canım son zamanlarda normal aslında haftada 250 falan alması bende bir 3 kilo falan doğarsak iyi diyorum benimkide 1 hafta geriden geliyor 29 da 1200 küsürdü önde gidiyor ya seninki erkende gelebilir 4 ü bulmadan benimkide geç gelebilir1750ydi canım 2 hafta önce 450 gram falan almış 1buçuk hafta falan önde gidiyomuş ama 4 kiloyu geçerse sezaryen isterim ya nasıl doğurcam
kolum bacağım ağrıyor benimde magnezyum içmiyordum bayadır kramplar falan da başladı tekrar içmeye başladım bende hemen fark ediyor bende yaYa beni de yürüyüş zorluyor çok yürüyünce. Bi de osteocare başladım kramplar için 2 gündür kullandım ama bazen kalçama yine ağrı giriyor
Çok sağol canım kaşarı gebelikte sevemedim aşırı bulantım yüzünden inş bende başlayayım şu saat olmuş bişey yiyemedim. Ki sabah 5 buçukta uyanmışım. Takvimimde de 1050 gr yazıyormuş yeni gördüm :)günaydın :)
benimde senin gibi biraz geriden geliyordu. Doktorumu değiştirdim bana hergün kaşar tüketmemi söyledi. suyumun artması içinde havuç suyu önerdi. çok işe yaradı 27. haftada 1102 gr olmuştu. 1 hafta içinde 260 gr aldı. Kaşarın bu kadar etkili olabilceğine başkası söylese inanmazdım. Hem boyu uzadı hem kilosu arttı.
Çatlak kremi olarakta mustelanın yağını kullanıyorum. Göğüs, karın ve bel bölgeme uyguluyorum. Aktar göğüs için kakao yağı önerdi. Çok az ama gerçek yağlar böyle oluyor ve kullanışlı olmuyor onunda yarısını mustelayla karıştırıp kullanıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?