2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Başaşağı zaten kuzum ama sırtı sağdaymış aynı yani hala diğer tarafa geçmesi gerek bi hareket gösterdi onları yapıcam akşamları inşallah değişir ❤
sanırım benimde sırtı sağda toplanıyor dün aşağı vuruyordu çok fena yoğun çabalarım sonucu tekrar dönderdim aşağı vurmalar geçti ama sağ tarafta sırtı belli öyle olmuyormuymuş ki normal

kızlar kilo durumlarınz ne benm 13 fln oldu hayatımda 62 nin üstüne çıkmamıştm şimdi 70 le bitirsem iyi diyorm
benım 4,7 falan sanırım bazen 5 bazen boyle gramlar oynuyor :))) 35 haftadan sonra buyuk yukselısler baslar
maddı acıdan sıkıntı vs yoksa bu hafta falan hepsını tamamlamanı tavsıye ederım cunku artık zorlu haftalara gırıyoruz hem senın ıcınde zor olur hersey hazır olsun.... her ıhtımalı dusunmek gerekıyor...

kızlar kilo durumlarınz ne benm 13 fln oldu hayatımda 62 nin üstüne çıkmamıştm şimdi 70 le bitirsem iyi diyorm
Ben 62 ile hamile kalmıştım 7 kilo vermiştim şimdi yine 62 doktoruma sordum hamile kaldığımdaki kilo önemliymiş onun üzerinden artı eksi oluyormuş. Bebeğin kilosu iyi olsun önemli değil dedi

Çok şükür birikimimiz var sadece vakit lazım alışveriş için inşallah bu ay bitirebilirim herşeyi

Çok şükür birikimimiz var sadece vakit lazım alışveriş için inşallah bu ay bitirebilirim herşeyi
Buyuk seylerı aldınmı araba vs gercı onlar bıle kafanda belırlıyse e bebege gırer alır cıkarsın. Kremler vs hersey e bebekte var bır gırsen yarısından cogunu tamamlarsın. Gerıye kıyafet kalıyor bır kaç magaza dolassan zaten alırsın oncelıklerını merak etme ama en azından herseyını 35e tamamla kı ıcın rahat olsun canım

Ne zaman gidecektin canım ?
Vücut kaldırmıyor artık zaten dönmelerim zorlaştı,yürümem paytaklaştı oooo neyse hayırlsı ile kucağıma alıp bunları hemen unutcam
1 hafta sonra canım bende çok ağırlaştım walla çok zorlanıyorum hasta gibiyim sanki hep oturup kalkarken bile törenlenle kalkıyorum

Resmen üstüme uyku tozu serpilmiş gibi akşam 10da gözlerim kapanıyo sabah 9 gibi zor kalkıyorum şimdi yine uykuluyorum. Ki normalde uykuyu da çok sevmem

32 de mi ayrılacaksın canım bi de tarih neden değişti. Ben de o dediklerini yapıcam nasıl gözümde büyüyor anlatamam sihirli bı güç gelse evi halletse ben de rahat rahat doğursam diye hayal kuruyorum

Ben 7 kilo aldım 32. Haftadayım iyi gidiyorum şükür ama son bı haftada her gün canım tatlı istiyor ve yiyorum, az kilo aldım diye düşününce de abartma hakkını kendimde görüyorum hadi hayırlısı

kızlar hastanede giymek için pijama takımı ve gecelik olarak nasıl bir şey aldınız? lohusa takımı diye baktıklarım hep çok açık renk ve incecik içini gösteriyor..
Çok süslü ve incecikler evet ben LC Waikiki den bı gecelik aldım pamuklu beyaz hamile geceliği değil ama göğsü düğmeli altı bol çok kullanışlı geldi yine ordan önden düğmeli pijama aldım çizgili bı de çekim için spor şık bişey sipariş ettim bı tane daha spor gecelik bulsam alıcam ama hala bulamadım

Oyyyy maşallah koca adam oldu resmen kasılmaların normal olmasına çok sevindim bu aralar ben de kasılmalardan kaygılıyım malesef herşey normal olsun da biz çekeriz dimi ama

Ne güzel olmuş bayılıyorum elinden böyle şeyler gelenlere ben hem çalıştığım için hem de beceriksizlik olduğum için hiç yapmayı düşünmedim bile valiz düzenleme setlerinden aldım

Başaşağı zaten kuzum ama sırtı sağdaymış aynı yani hala diğer tarafa geçmesi gerek bi hareket gösterdi onları yapıcam akşamları inşallah değişir
Benim gecen randevuda baş aşağıydı,son kontrolümde baş yukarı dönmüş yumurcak içerde hep zıplıyor sanki

kolum bacağım ağrıyor benimde magnezyum içmiyordum bayadır kramplar falan da başladı tekrar içmeye başladım bende hemen fark ediyor bende ya

Benim minerallere de bakıldı magnezyum kalsiyum fosfor değerlerim iyi çıktı. Kasılma değil bence benimki ağırlık arttıkça vücudunu kaldıramama

1 hafta sonra canım bende çok ağırlaştım walla çok zorlanıyorum hasta gibiyim sanki hep oturup kalkarken bile törenlenle kalkıyorum

Hahah ben de öyle belli etmemeye çalışıyorum ben işte zorlandığımı,kimse yorum yapsın istemiyorum ama evet ya kalkınca dizlerim tutulmuş gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…