sanırım benimde sırtı sağda toplanıyor dün aşağı vuruyordu çok fena yoğun çabalarım sonucu tekrar dönderdim aşağı vurmalar geçtiBaşaşağı zaten kuzum ama sırtı sağdaymış aynı yani hala diğer tarafa geçmesi gerek bi hareket gösterdi onları yapıcam akşamları inşallah değişir ❤
benım 4,7 falan sanırım bazen 5 bazen boyle gramlar oynuyor :))) 35 haftadan sonra buyuk yukselısler baslarkızlar kilo durumlarınz ne benm 13 fln olduhayatımda 62 nin üstüne çıkmamıştm şimdi 70 le bitirsem iyi diyorm
maddı acıdan sıkıntı vs yoksa bu hafta falan hepsını tamamlamanı tavsıye ederım cunku artık zorlu haftalara gırıyoruz hem senın ıcınde zor olur hersey hazır olsun.... her ıhtımalı dusunmek gerekıyor...Kızlar ben alışverişe geç kaldım galiba daha başlamadım bi kaç zıbın bebek arabası ve anne yani beşiğini aldım sadece.
Bu hafta sonu odası için ve diğer tüm ihtiyaçların alışverişine başlıcam.
Alışveriş listesi yapan varsa benimle paylaşa bilir mi? Nerden başlıcağımı bilmiyorun
Ben 62 ile hamile kalmıştım 7 kilo vermiştim şimdi yine 62kızlar kilo durumlarınz ne benm 13 fln olduhayatımda 62 nin üstüne çıkmamıştm şimdi 70 le bitirsem iyi diyorm
pilavı çok güzel oluyorKızlar yeşil mercimekle yemek yapmak istiyorum ama ne yemek yapılır bilmiyorumBana tarif verir misiniz nasıl tüketiyorsunuz yeşil mercimeği ?
Çok şükür birikimimiz var sadece vakit lazım alışveriş için inşallah bu ay bitirebilirim herşeyibenım 4,7 falan sanırım bazen 5 bazen boyle gramlar oynuyor :))) 35 haftadan sonra buyuk yukselısler baslar
maddı acıdan sıkıntı vs yoksa bu hafta falan hepsını tamamlamanı tavsıye ederım cunku artık zorlu haftalara gırıyoruz hem senın ıcınde zor olur hersey hazır olsun.... her ıhtımalı dusunmek gerekıyor...
Buyuk seylerı aldınmı araba vs gercı onlar bıle kafanda belırlıyse e bebege gırer alır cıkarsın. Kremler vs hersey e bebekte var bır gırsen yarısından cogunu tamamlarsın. Gerıye kıyafet kalıyor bır kaç magaza dolassan zaten alırsın oncelıklerını merak etme ama en azından herseyını 35e tamamla kı ıcın rahat olsun canımÇok şükür birikimimiz var sadece vakit lazım alışveriş için inşallah bu ay bitirebilirim herşeyi
1 hafta sonra canım bende çok ağırlaştım walla çok zorlanıyorum hasta gibiyim sanki hep oturup kalkarken bile törenlenle kalkıyorumNe zaman gidecektin canım ?
Vücut kaldırmıyor artıkzaten dönmelerim zorlaştı,yürümem paytaklaştı oooo neyse hayırlsı ile kucağıma alıp bunları hemen unutcam
Tartımın pili bitti ya 2 hafta önce 9 du bende bi 14,15 oldum kesin inş çok almamışımdırkızlar kilo durumlarınz ne benm 13 fln olduhayatımda 62 nin üstüne çıkmamıştm şimdi 70 le bitirsem iyi diyorm
32 de mi ayrılacaksın canım bi de tarih neden değişti. Ben de o dediklerini yapıcam nasıl gözümde büyüyor anlatamam sihirli bı güç gelse evi halletse ben de rahat rahat doğursam diye hayal kuruyorum3 Mayıs'ta Doğum iznim başlayacak ben 27 Nisan hesaplamıştım 1 hafta daha attı :/ çok şükür riskli bir durumum yok ama evde olmak istiyorum artık hazırlıklarımı rahat rahat yapayım temizlik yapayım ufak ufak yazlık kışlık ayırayım falan :/ @tasarimcibayan canım 8 kilo aldım ben de doktor dün çok iyi gidiyorsun dedi umarım son aylarda da devam eder bu şekilde
Ben 7 kilo aldım 32. Haftadayım iyi gidiyorum şükür ama son bı haftada her gün canım tatlı istiyor ve yiyorum, az kilo aldım diye düşününce de abartma hakkını kendimde görüyorum hadi hayırlısıkızlar kilo durumlarınz ne benm 13 fln olduhayatımda 62 nin üstüne çıkmamıştm şimdi 70 le bitirsem iyi diyorm
Baya da zaman varmış zaman, değerlerini doktor a göstermedin bu durumda öyle mi , güzel güzel sağlıklı beslen inşallah değerlerin yükselsin18 nisanda gitcem bakalım o zaman görcem arttık
Çok süslü ve incecikler evet ben LC Waikiki den bı gecelik aldım pamuklu beyaz hamile geceliği değil ama göğsü düğmeli altı bol çok kullanışlı geldi yine ordan önden düğmeli pijama aldım çizgili bı de çekim için spor şık bişey sipariş ettim bı tane daha spor gecelik bulsam alıcam ama hala bulamadımkızlar hastanede giymek için pijama takımı ve gecelik olarak nasıl bir şey aldınız? lohusa takımı diye baktıklarım hep çok açık renk ve incecik içini gösteriyor..
Oyyyy maşallah koca adam oldu resmenŞimdi çıktım kızlar doktordan. Maşallah herşeyi iyi ama yüzünü göremedik her zamanki gibi. Plesanta yüzüne çok yakınmış bide iki elini yüzüne koymuş doktor görmemiz imkansız dediboyu 42 cm kilosu 2200 olmuş kasılmalarım olduğunu söyledim onlar doğuma hazırlık kasılmaları normal dedi rahim ağzım kapalıymış erken doğum riskin yok dedi artık 2 haftada bir gidicekmişiz öyle
Ne güzel olmuş bayılıyorum elinden böyle şeyler gelenlereEki Görüntüle 2253835 Eki Görüntüle 2253835
Kızlar evde kullanmadiğim bi tülüm vardı
Kestim onu boy boy keseler yaptım
( tam bitmedi
Sıktırmak için Ağzına mavi kurdele geçiricem
1rer tane nazar boncugu takicam )
Hastane çantasına
bebek ve kendi eşyalarımı ayrı ayrı bu keselerle koyarım dedim
Üstlerinide minik etiket yapıştırıcam
Doğumaneye verilcek,
anne pijama takimı,
iç çamaşırı gibi içinde ne olduğunu yazıcam
Sizlerede belki fikir olur diye paylaşmak istedim.
Canımm sen neyle yıkadınbunlarda biizm çamaşır maceramızz şimdi hepsi ütülenmeyi bekliyor
Benim gecen randevuda baş aşağıydı,son kontrolümde baş yukarı dönmüşBaşaşağı zaten kuzum ama sırtı sağdaymış aynı yani hala diğer tarafa geçmesi gerek bi hareket gösterdi onları yapıcam akşamları inşallah değişir
kolum bacağım ağrıyor benimde magnezyum içmiyordum bayadır kramplar falan da başladı tekrar içmeye başladım bende hemen fark ediyor bende ya
Hiç duymadım pilavınıpilavı çok güzel oluyor
1 hafta sonra canım bende çok ağırlaştım walla çok zorlanıyorum hasta gibiyim sanki hep oturup kalkarken bile törenlenle kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?