2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Baya da zaman varmış zaman, değerlerini doktor a göstermedin bu durumda öyle mi , güzel güzel sağlıklı beslen inşallah değerlerin yükselsin
Baya var evet yeni yaptım testleri öyle pimpirikli gibi bunun için gitmiyiö dedim. Kendim besleneyim biraz bakalım o da arttırırsa arttırır zaten dedim

Bizimkinin de tam anlamiyla duzeni yok sanirim benle uyuyor benle uyaniyor gün icinde uyudugu da toplasan 1 saati gecmez hep uyanik hersey yetisir insallah canim hic merak etme biz daha boya bile yapamadik düsün

Bu kasılma nasıl bişey kızlar? benim akşama doğru karnım taş gibi oluyor resmen patlayacak gibi oluyorum
O geriliyordur karnin ondandir kuzu bol bol nemlendirince hafifliyor o durumbilgin olsun birde aksam yemeklerinden sonra yuruyus tavsiye ederim

Doktorum bana 200gr tüket dedi ama çok tabi ne yürek ne mide dayanmaz :) aklıma geldikçe yiyiyorm.. tek kaşar yiyemiyorsan omlet yapıp içine karıştır ama mutlaka ye canım umarım sende faydasını görürsün

Gecmis olsun kuzummm bebisin Allahin izniyle dayanir insallah biraz daha kilo alir moralini bozma lütfen

Ben kasari tostla yiyebiliyorum sadece onu da deneyebilirsiniz

Sağol canım deneyeyim. Bünyem çok zayıf düştü probiyotik falan başlicaz

Bebek makat pozisyonunda olunca alt tarafta baski agri hissetmek normalmis bizim oglanda oyle duruyor uzun zamandır senin agrilarda ondan olabilirmi ? Birde nstye girdin mi ben 2 3 kere girdim sancı cikmadi hic sende ciktimi ?

Almama rağmen azaldı bi de D vitaminini bırakmıştım bakalım onu yeniden vercek mi
Amin kuzum bunlar küçük çok şükür
Benim multivitaminim var aylardir kullandigim icinde bütün vitaminler var oyle birseyde alinabilir aslinda ihmal etme sonra vücudun cok düser

Benim multivitaminim var aylardir kullandigim icinde bütün vitaminler var oyle birseyde alinabilir aslinda ihmal etme sonra vücudun cok düser
Yok canım kullanıyorum zaten decavit ve gyno ferro kullanıyordum şimdi ona ek olarak osteocare başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…