2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Neler yiyipte gittim bizimki hep saklandi ama bu hafta benimde randevum gormeyi umut ediyorum. Uyursa guzel bir ani yakalamak zor olur ac karnina gitme uyuyor oluyorlar cikolata olur visne suyu olur birde bizimki havuca cok tepki veriyor mesela

Bide benim kız bugün gene döndü sanırım aşağı aşağı vuruyor yerimden zıplıyorum çıkacak sanki aşağıdan vajinamı denir orama kadar hissediyorum
Benim oglan haftalardir makat pozisyonunda ve surekli asagi vuruyor o his bende de var doktor normal dedi en zor pozisyonmus tasimak icin

En cok ugrasanlardan biri olarak tuzlu suyu cekiyorum ama bu en son care aninda aciyor ama iki yastigima iki damla cold mix sıkıyorum bunu doktorunuza danışın naneli seker atip temiz havaya cikmak aciyor hemen gelip uyumak lazim tabiki ama viks acar ama doktorum kullanimini uygun görmediği icin kullanmiyorum birde bitkisel spreyler varmis doktorum soylemisti ama ben almadim bu usttekiler isimi goruyor simdilik

32 de mi ayrılacaksın canım bi de tarih neden değişti. Ben de o dediklerini yapıcam nasıl gözümde büyüyor anlatamam sihirli bı güç gelse evi halletse ben de rahat rahat doğursam diye hayal kuruyorum
32 de canım . Ya ben 31+0 hesaplamışım 27 nisan oluyor ama 32+0 olması gerekiyormuş onun için 3 mayıs oldu :)
Ya temizlik kısmı için bir yardımcı ayarlayacağım zaten ama derleme toparlama bana bakıyor işte dolap çekmece baza altı :///

Saclarini gordunmi yaaa ne guzel bizimkinin de cikmismidir acaba

Benimki de bu pozisyonda insallah donerler ondan once bas gelis pozisyonunda idi

Kızlar bugün canım çok sıkıldı inanılmaz moralim bozukdu.. Sabah kahvaltı için eltim davet etti o da yeni hamile haberini aldı hem tebrik için hemde değişiklik olsun diye gittim ev epey kalabalıktı kayınvalidemin kız kardeşleride gelmişti..
İşte bebekten muhabbet açıldı.. Eltilerimin çocuklar 3800 diğeri de 4 kilo felan doğmuş işte bana sordular ne durumda diye dedim 1500 gr 38,5 cm olmuş..
Herkeste bir surat değişikliği yok iyi beslenmemişim ben 30 haftalık 1500 çok azmış..En fazla 2 kilo doğurursun küvözde kalır tövbe tövbe saçma sapan konuştular..

Doktoruma göre normal ama adam boşa okumuş tıp demek ki sizden iyi bilecek değil ya dedim.. Sonra bir sustular bu seferde ayaz diye isim mi olur çok soğuk olur o çocuk diye başladılar.
soğuk olsun işte gevşek gevşek konuşmaz her yerde dedim..

Sonra eşimi aradım gel al beni diye sinirlerim bozuldu kayınvalide aradı arabada Anti herkese laf soktu teyzenler çok üzüldü diye beni şikayet ediyor.. Eşimde hak etmişlerdir iyi yapmış hamile kadınla konuşurken dikkat etsinler biraz dedi..Kayınvalidem de söylene söylene kapattı..

İnsanların boş konuşmasından inanılmaz sıkıldım..
Karnımın belli olmasına bile laf edenler var dar giyiyorum diye..Ayıpmış güya..
Hadi her şeyden geçtim bebeğim konusunda inanılmaz canım sıkıldı

Laf sokmak icin mi cagirmislar seni?? Insanlar cok garip gercekten takilma bosver. Ben kimseyle gorusmuyorum bu surecte canimi sıkamam kimse icin. Bebegim daha onemli onlardan. Bebisini gereksiz insanlar icin uzme

Anladım zaten asıl aradığımız da bahsettiğiniz şeyler şartlar uygun olduktan sonra Ankara’da 5-6bin verip illaki de özel olsun diye düşünmüyorum bende açıkcası ama doktor ve hastaneyi iyi seçmek gerekiyor
29 Mayıs tı sanırım bir devlet hastanesi varmış genelde memnun kalınıyormuş odalarda çok güzel rahat demişlerdi orası mı acaba sizinki de

Laf sokmak icin mi cagirmislar seni?? Insanlar cok garip gercekten takilma bosver. Ben kimseyle gorusmuyorum bu surecte canimi sıkamam kimse icin. Bebegim daha onemli onlardan. Bebisini gereksiz insanlar icin uzme

Resmen öyle olmuş.. Hayır zaten ayda yılda bir görüşürüz madem memnun değilsiniz çağırmayın..
Kötü enerji veriyorlar insana.

Laf soktuguna sevindim.benim kimseye eyvallahim yok artik yoksa kendim sinirlenip uzuluyorum. Herkes haddini bilsin ben de daracik giyiyorum ne olmus onu diyen zihniyetle hamile olan sokaga çıkmasın diyen zihniyet ayni bana da sen cok fenasin cocugunda fena olacak diyen bile var kim takar benim oglum bana benzeyecek tabi sen ismi sevdiysen siz.karar verdiyseniz digerlerine bisey yemek dusuyor herkesin gonlunu etmek mumkun degil zaten

Laf sokma huyu hamilelikte zaten bende ortaya çıktı normalde çok sessiz bir insanımdır ama sanırım hormonlar çıldırıyor kendime engel olamıyorum Bu iyi mi iyi niye çünkü en azından ah şöyle cevap verseydim keşke demiyorum

Bu kadarina gerek varmi bilemedim kendinizi bu kadar yormayin bence bir yardimci iyi olabilir haftaniz da ilerde cünkü birde ev temizligi nankordur bu kadar yoruldun ettin iki gun sonra yine ayni olacak

Cevap vermessen daha büyük stres oluyor insana bir de hakedene konusmak lazim ben oldum.olasi boyleyim de hamilelikte iyice artti kimse bulasmiyor o sebepten bir iki hadsiz haric ohh iyi yapmissin cok zayifmista yok ayaz ne bicim isimmiste onlara kaldi cünkü

Bizim bebisler ayni gidyor devamli bizim oglanda 1080 grdi en son ayni zamanlarda gelecekler gibi hissettim nedense

Valla olabilir bakalım ama benimki erkekya kızlar hep önce geliyor bence aynı zamanda doğurcaz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…