Yerleri daha varya rahatlar ama ileriki zamanda kıpırdıcak yerleri kalmıcakBenim gecen randevuda baş aşağıydı,son kontrolümde baş yukarı dönmüşyumurcak içerde hep zıplıyor sanki
Ben hastaneden ötürü değiştirdim canım medicalparka gidiyodum çok pahalıydı ve farklı fiyat veriyolardı sürekli o yüzden değiştirdimaa ben de 30. haftada doktorumu değiştirdim. 30 da gittik bir de 32 de gidicez. sen neden değiştirdin
Haklısın valla kuzum annem temizlicek evimi doğuma yakın ama ben genede gelen giden olur diye tutamıyorum kendimi işteBu kadarina gerek varmi bilemedim kendinizi bu kadar yormayin bence bir yardimci iyi olabilir haftaniz da ilerde cünkü birde ev temizligi nankordur bu kadar yoruldun ettin iki gun sonra yine ayni olacak
Ya ne çok biliyolarmış okurken ben delirdim sen yine iyi dayanmışsın. Gayet de güzel bebeğin kilosu boyu. Azcık araştırıp öğrensinler de cahil cahil konuşmasınlar. Çok da güzel yapmışsın valla cevap vererek sus sus nereye kadar yaLaf sokma huyu hamilelikte zaten bende ortaya çıktı normalde çok sessiz bir insanımdır ama sanırım hormonlar çıldırıyor kendime engel olamıyorumBu iyi mi iyi niye çünkü en azından ah şöyle cevap verseydim keşke demiyorum
Bende bi rahat göremedim oglusumdan geçen hafta böbreklerin ordaydilar bu sefer ayakları sağ omurga da sanki pıt pıt tekme atıyor ağrıdan mahfetti beniBide benim kız bugün gene döndü sanırım aşağı aşağı vuruyor yerimden zıplıyorum çıkacak sanki aşağıdan vajinamı denir orama kadar hissediyorum
Ya bıde bazen yemekten sonra da nefes darlıgı cekıyorım oda mıde den sanırım burunla bırlesınce amaaaan isyaaaaanEn cok ugrasanlardan biri olarak tuzlu suyu cekiyorum ama bu en son care aninda aciyor ama iki yastigima iki damla cold mix sıkıyorum bunu doktorunuza danışın naneli seker atip temiz havaya cikmak aciyor hemen gelip uyumak lazim tabiki amaviks acar ama doktorum kullanimini uygun görmediği icin kullanmiyorum birde bitkisel spreyler varmis doktorum soylemisti ama ben almadim bu usttekiler isimi goruyor simdilik
Bilmiyorum yakin mi size ama ikea da aparat satiliyor onun icin gormustuk bizYemeklerine tuz atma canım @freyahel
Binde yediğin tuzlu bisey varmi ona bi bak
Sana birsey soracaktim
Chakradan cibinlik bende almıştım ama asma aparati yok nasi asicaz onu?
Aksam yemeginden sonra siskinlik nefes darligi olmasi cok normalmis oyle demisti doktorum ama ben aksamlari yuruyuse cikiyorum yemekten hemen sonra o baya rahatlatiyor ve fayda ediyor benim mide de yanma sikayeti revacta su siralar onunla cebellesiyorumYa bıde bazen yemekten sonra da nefes darlıgı cekıyorım oda mıde den sanırım burunla bırlesınce amaaaan isyaaaaanAma gece fenaaa yaa ayyy az kaldııı ya sabıırrrrrrrrr
Kesinlikleee ben de oluyor meselaZaman yaklastikca bir heyecan gün sayma.durumu oluyormus gercekten
Öyle canımm bebekler yukarda ya oyuzden normal bılıyorum :/Aksam yemeginden sonra siskinlik nefes darligi olmasi cok normalmis oyle demisti doktorum ama ben aksamlari yuruyuse cikiyorum yemekten hemen sonra o baya rahatlatiyor ve fayda ediyor benim mide de yanma sikayeti revacta su siralar onunla cebellesiyorumaz kaldi cok sükür
Yapacak bir şey yok dönerse prensesim annesine normal doğumda yardım edecek,dönmezse de yine onu kucağıma alınca her şeyi unutcamYerleri daha varya rahatlar ama ileriki zamanda kıpırdıcak yerleri kalmıcak
Catlak icin biooil kullaniyorum kiyafetlerde leke de birakmiyor 28.haftama 2 gun kaldi henuz hic catlamadim ki vucudum cok musaittir goguslerim alt bacak bel heryerime suruyorum krem olarakta lansinoh lanolin hpa aldim ama henüz kullanmadim 32. Haftadan sonra belki daha gec baslarim ona henuz erken diye düşünüyorum ayrica aktardan catlak icin karisim yaptirdim onuda suruyorum onemli olan nemli tutmak zatenGünaydın kızlar nasılsınız? Bu aralar çok giremiyorum inş herkes iyidir
Biz İyiz çok şükür şeker ölçümlerim normal artık diyetisyene gitmeye de gerek yok dedi doktorum. Bugün kontrolümüz vardı 1055 gr olmuş maşAllah. 27+5deyiz 27+0 çıktı Dr önemli değil dedi.bundan böyle günde bi bardak rezene çayı iç dedi. Ve göğüs ucu kremi ve çatlak kreminede başla dedi. Probiyotik ve magnezyum ekledi listeye.
GGöğüs ucu ve çatlak için neler kullanıyorsunuz?
16 kilo aldımBen 14 kilo aldim ben kaldiriyorsam.herkes kaldirir benceo degilde gunde 4 tane ilac aliyorum onlar sayesinde ayaktayim resmen
Günde. Mi 200 gram tüket dediDoktorum bana 200gr tüket dedi ama çok tabi ne yürek ne mide dayanmaz :) aklıma geldikçe yiyiyorm.. tek kaşar yiyemiyorsan omlet yapıp içine karıştır ama mutlaka ye canım umarım sende faydasını görürsün
Benim 86 gunum kalmis gorunuyor suan ama tabi bilemiyoruz normal olacagi icin kismetseÖyle canımm bebekler yukarda ya oyuzden normal bılıyorum :/
Ekşime bende yokta sıskınlık cok hıs olarak
Eveeet buralara geldık cok sukurradım adım tahmını 54 günüm kaldı ❤
Bebisler saglikla gelsinde veririz ben sıkıntı etmiyorum artik16 kilo aldım
Ohhh masallahBenim 86 gunum kalmis gorunuyor suan ama tabi bilemiyoruz normal olacagi icin kismetsesiskinlik hissini alan tek sey yuruyus eksimenin caresi yok yada ben bulamadim
Ben. De etmıyorumBebisler saglikla gelsinde veririz ben sıkıntı etmiyorum artik
Saatlerce mi ne güzel yaOhhh masallahEvt canım benım Allah nasip ederse o aralar olur... yuruyus aslında hareketlı gecıyor gunlerım bazen dısarda bayaa saatlerce yurumus oluyorum ama hergun yuruyuse cıkmıyorum tabı... butun gun yatıp dınlencek zamanda olmuyor malesef...
Ah ah nerden nerelere he :) senı rahatlatmak ıcın bazen ne dil dökerdimzaman gelecek gazdan konusuyor olucaz Zaman akıp gıdıyor
Yok kuzum kilo falan almadım baştan 7kilo verdiğim için hala eksideyim 2 kilosu bebek plesenta suyu olsa 62yim hala o yüzden çok gerilmedi vücudum belkide sürmem krem falan arada zeytinyağı sürebilirimCatlak icin biooil kullaniyorum kiyafetlerde leke de birakmiyor 28.haftama 2 gun kaldi henuz hic catlamadim ki vucudum cok musaittir goguslerim alt bacak bel heryerime suruyorum krem olarakta lansinoh lanolin hpa aldim ama henüz kullanmadim 32. Haftadan sonra belki daha gec baslarim ona henuz erken diye düşünüyorum ayrica aktardan catlak icin karisim yaptirdim onuda suruyorum onemli olan nemli tutmak zatenbebiste iyiymis sukur bizim randevu da cumartesi gunu kac kilo aldinn cok kilo almadin saniyorum catlama vs de cok olmaz o sebepten ben 14 kilo aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?