2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
aa ben de 30. haftada doktorumu değiştirdim. 30 da gittik bir de 32 de gidicez. sen neden değiştirdin
Ben hastaneden ötürü değiştirdim canım medicalparka gidiyodum çok pahalıydı ve farklı fiyat veriyolardı sürekli o yüzden değiştirdim

Bu kadarina gerek varmi bilemedim kendinizi bu kadar yormayin bence bir yardimci iyi olabilir haftaniz da ilerde cünkü birde ev temizligi nankordur bu kadar yoruldun ettin iki gun sonra yine ayni olacak
Haklısın valla kuzum annem temizlicek evimi doğuma yakın ama ben genede gelen giden olur diye tutamıyorum kendimi işte

Ya ne çok biliyolarmış okurken ben delirdim sen yine iyi dayanmışsın. Gayet de güzel bebeğin kilosu boyu. Azcık araştırıp öğrensinler de cahil cahil konuşmasınlar. Çok da güzel yapmışsın valla cevap vererek sus sus nereye kadar ya

Bide benim kız bugün gene döndü sanırım aşağı aşağı vuruyor yerimden zıplıyorum çıkacak sanki aşağıdan vajinamı denir orama kadar hissediyorum
Bende bi rahat göremedim oglusumdan geçen hafta böbreklerin ordaydilar bu sefer ayakları sağ omurga da sanki pıt pıt tekme atıyor ağrıdan mahfetti beni

Ya bıde bazen yemekten sonra da nefes darlıgı cekıyorım oda mıde den sanırım burunla bırlesınce amaaaan isyaaaaan Ama gece fenaaa yaa ayyy az kaldııı ya sabıırrrrrrrrr

Ya bıde bazen yemekten sonra da nefes darlıgı cekıyorım oda mıde den sanırım burunla bırlesınce amaaaan isyaaaaan Ama gece fenaaa yaa ayyy az kaldııı ya sabıırrrrrrrrr
Aksam yemeginden sonra siskinlik nefes darligi olmasi cok normalmis oyle demisti doktorum ama ben aksamlari yuruyuse cikiyorum yemekten hemen sonra o baya rahatlatiyor ve fayda ediyor benim mide de yanma sikayeti revacta su siralar onunla cebellesiyorum az kaldi cok sükür

Öyle canımm bebekler yukarda ya oyuzden normal bılıyorum :/
Ekşime bende yokta sıskınlık cok hıs olarak
Eveeet buralara geldık cok sukurr adım adım tahmını 54 günüm kaldı

Catlak icin biooil kullaniyorum kiyafetlerde leke de birakmiyor 28.haftama 2 gun kaldi henuz hic catlamadim ki vucudum cok musaittir goguslerim alt bacak bel heryerime suruyorum krem olarakta lansinoh lanolin hpa aldim ama henüz kullanmadim 32. Haftadan sonra belki daha gec baslarim ona henuz erken diye düşünüyorum ayrica aktardan catlak icin karisim yaptirdim onuda suruyorum onemli olan nemli tutmak zaten bebiste iyiymis sukur bizim randevu da cumartesi gunu kac kilo aldinn cok kilo almadin saniyorum catlama vs de cok olmaz o sebepten ben 14 kilo aldim

Öyle canımm bebekler yukarda ya oyuzden normal bılıyorum :/
Ekşime bende yokta sıskınlık cok hıs olarak
Eveeet buralara geldık cok sukurr adım adım tahmını 54 günüm kaldı
Benim 86 gunum kalmis gorunuyor suan ama tabi bilemiyoruz normal olacagi icin kismetse siskinlik hissini alan tek sey yuruyus eksimenin caresi yok yada ben bulamadim

Benim 86 gunum kalmis gorunuyor suan ama tabi bilemiyoruz normal olacagi icin kismetse siskinlik hissini alan tek sey yuruyus eksimenin caresi yok yada ben bulamadim
Ohhh masallah Evt canım benım Allah nasip ederse o aralar olur... yuruyus aslında hareketlı gecıyor gunlerım bazen dısarda bayaa saatlerce yurumus oluyorum ama hergun yuruyuse cıkmıyorum tabı... butun gun yatıp dınlencek zamanda olmuyor malesef...
Ah ah nerden nerelere he :) senı rahatlatmak ıcın bazen ne dil dökerdim zaman gelecek gazdan konusuyor olucaz Zaman akıp gıdıyor

Saatlerce mi ne güzel ya
Ben salondan wc gidince doğuracak gibi
Oluyorum sancı giriyor

Yok kuzum kilo falan almadım baştan 7kilo verdiğim için hala eksideyim 2 kilosu bebek plesenta suyu olsa 62yim hala o yüzden çok gerilmedi vücudum belkide sürmem krem falan arada zeytinyağı sürebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…