- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Evet saatlerce şöyle mesela avm gıdınce dolasırken 3 4 saatler gecıyor ya da ıkea gıbı buyuk yerler vs :) tabı bu hergun degıl belkı haftada ıkı gun falan... onun harıcı dısarı falanda cıkıyorum oda bır ıkı saatlık sureler...Saatlerce mi ne güzel ya
Ben salondan wc gidince doğuracak gibi
Oluyorum sancı giriyor
Ben ev eriştesiyle kesme çorbası seviyorum. Birde mercimeği pişirip soğanla kavurıyırum biraz salça tuz karabiber pul biber ile pişiriyorum. Yoğurtlu Makarnayla güzel oluyor et tüketemediğim için böyle basit şeyler yapıyorumKızlar yeşil mercimekle yemek yapmak istiyorum ama ne yemek yapılır bilmiyorumBana tarif verir misiniz nasıl tüketiyorsunuz yeşil mercimeği ?
14 kilo aldim 66 idim en son artik tartilmak istemiyorum resmenkızlar kilo durumlarınz ne benm 13 fln olduhayatımda 62 nin üstüne çıkmamıştm şimdi 70 le bitirsem iyi diyorm
Yaaa yerim Rabbim saglikla giydirecegimiz gunleri de gostersin insallahKızlar biz kıyafetlerimizi yıkadık ayy yıkamak asmak bile nasıl mutluluk evimiz misler gibi koktu❤
Allahım herkese nasip etsin inşallah
evet çok zor gerçekten vurdukça yerimden zıpladım hareket halindeyken karnıma aşağı doğru masaj yaptım hafif iteler gibi geri döndü sanırım bugün sıkıntı yok vurmuyor aşağıBenim oglan haftalardir makat pozisyonunda ve surekli asagi vuruyor o his bende de var doktor normal dedi en zor pozisyonmus tasimak icin
30. Haftadan sonra boyle mi oluyor acaba yoksa baska sebebi mi var ? Bende fazla yuruyunce yoruluyorum ufak ufak sizlamalsr oluyor ama o kadar bi gozum korktu simdiYa beni de yürüyüş zorluyor çok yürüyünce. Bi de osteocare başladım kramplar için 2 gündür kullandım ama bazen kalçama yine ağrı giriyor
aynen sat ı düşünüyoruz biz ama belli de olmuyor işte seninki çok beklemez benimkide biraz beklerse normal kiloda doğarlar herhaldeValla olabilir bakalım ama benimki erkekya kızlar hep önce geliyor bence aynı zamanda doğurcaz o zaman
dönecekler bence. yüzde 96'sı dönüyormuş; dönmeyen yüzde dörde girmek biraz zor iş. inşallah bakalım. allah bizim için en hayrlısını versin diye dua edelim belki de sezaryende hayr olacak. kaç gündür yoktun grup eksikti hoşgeldinBenimki de bu pozisyonda insallah donerlerondan once bas gelis pozisyonunda idi
Valla erken gelmesinlerde daha benim çook işim varaynen sat ı düşünüyoruz biz ama belli de olmuyor işte seninki çok beklemez benimkide biraz beklerse normal kiloda doğarlar herhalde
benim eşim almış minnacık paketlerde getirmişler. içinde sekiz on tane ufak ufak anca var. hevesini kesecek kadar tadı var ama çekirdekleri yumuşak. ısırırken o da geliyor ağza acı acı :)Ayy taze fasulyeler gelmıs cok sevındımmmaldırdım hemen şu kış hıc bana göre degıl.. Eriğin uclu beslısı yıne pahalı alsam alırım ama neden alaayım allah bılır tadıda yoktur neyse bı ıkı haftaya hersey gelmeye baslar rüyamda kaç kere yaz meyvesı yedım sonunda yaklasıyoruz
Benim ilk listem buydu sonra ustunden eklemeler cikarmalar yaptim sende bunu kendine gore ayarlayabilirsin ama mutlaka alinmasi gerekenler yaziyor bi yerden basla gerisi geliyor piyasa arastirmasi yapmadan ürün alma indirimleri takip et derim elinden geldigince yada biyerden toplu alip cikabilirsin imkanin varsaKızlar ben alışverişe geç kaldım galiba daha başlamadım bi kaç zıbın bebek arabası ve anne yani beşiğini aldım sadece.
Bu hafta sonu odası için ve diğer tüm ihtiyaçların alışverişine başlıcam.
Alışveriş listesi yapan varsa benimle paylaşa bilir mi? Nerden başlıcağımı bilmiyorun
Lohusa takimim bu evet cok hafif ic gosterme durumu var ama sabahligi giyince sorun olmuyor gostermiyor yani pijama takimimda pembe siyah noktali almistim dar geldi onu evde kullancam hastane icinde lacivert bir takim almayi dusunuyorumkızlar hastanede giymek için pijama takımı ve gecelik olarak nasıl bir şey aldınız? lohusa takımı diye baktıklarım hep çok açık renk ve incecik içini gösteriyor..
İşte bende ondan almadıım cunku o eksı tadın dusununce aman kalsın dedımbenim eşim almış minnacık paketlerde getirmişler. içinde sekiz on tane ufak ufak anca var. hevesini kesecek kadar tadı var ama çekirdekleri yumuşak. ısırırken o da geliyor ağza acı acı :)
Benim doktorum rezeneyi dogumdan sonra onerdi oncesinde icme ama dediCanım rezene şimdiden süt üretimini artırıyormuş. Göğüs ucu kremi de doğuma kadar kullanmak lazımmış benim zaten uçları şimdiden yara olmuş ama ben demeden Dr kullan dedi. Eğer varsa senin sende başka günde bi kere
ayakları yukarda olunca ben çok rahat ediyorum ya aşağıda olunca çok ağrıtıyorBende bi rahat göremedim oglusumdan geçen hafta böbreklerin ordaydilar bu sefer ayakları sağ omurga da sanki pıt pıt tekme atıyor ağrıdan mahfetti beni
Aliekspresten almadiysan nerden aldigini ogrenebilirmiyim listemde var ama hala almadimNe güzel olmuş bayılıyorum elinden böyle şeyler gelenlereben hem çalıştığım için hem de beceriksizlik olduğum için hiç yapmayı düşünmedim bile valiz düzenleme setlerinden aldım
vaktinde sağlıklı sıhhatli gelirler inşallah valla benimde çok işim varrValla erken gelmesinlerde daha benim çook işim var
Ben zaten uykudan kalkinca sagdaki gibiyim cok sıkıntı degilEki Görüntüle 2253993
Kızlar gerçekler buymuş
Inanmayın sizi kandırıyorlar herşey pek mükemmel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?