2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Saatlerce mi ne güzel ya
Ben salondan wc gidince doğuracak gibi
Oluyorum sancı giriyor
Evet saatlerce şöyle mesela avm gıdınce dolasırken 3 4 saatler gecıyor ya da ıkea gıbı buyuk yerler vs :) tabı bu hergun degıl belkı haftada ıkı gun falan... onun harıcı dısarı falanda cıkıyorum oda bır ıkı saatlık sureler...
Bazen cok ıyı hıssedıyorum bazen benımde karnım sertlesıyor kotu oluyorum.
Zaten her o uzun dolasma sonlarım kuyruk sokuma agrılar bacaklarım ayaklarımın altı kopuyor
Her gun bırbırıne uymuyor bugun mesela aksam alışverıse cıkacaktım karnımın yanları cok agrıyor esımle kızımı gonderdım dınlenıyorım
Senın doktorun soyledı dımı yat dıye benım su sıkıntısı oldugunda doktor hıc yat dememıstı...
Gececek ınsallah az kaldıı ınsallah kolaylıkla saglıklı dogumun olur

Kızlar yeşil mercimekle yemek yapmak istiyorum ama ne yemek yapılır bilmiyorum Bana tarif verir misiniz nasıl tüketiyorsunuz yeşil mercimeği ?
Ben ev eriştesiyle kesme çorbası seviyorum. Birde mercimeği pişirip soğanla kavurıyırum biraz salça tuz karabiber pul biber ile pişiriyorum. Yoğurtlu Makarnayla güzel oluyor et tüketemediğim için böyle basit şeyler yapıyorum

Ayy taze fasulyeler gelmıs cok sevındımmm aldırdım hemen şu kış hıc bana göre degıl.. Eriğin uclu beslısı yıne pahalı alsam alırım ama neden alaayım allah bılır tadıda yoktur neyse bı ıkı haftaya hersey gelmeye baslar rüyamda kaç kere yaz meyvesı yedım sonunda yaklasıyoruz

Benim oglan haftalardir makat pozisyonunda ve surekli asagi vuruyor o his bende de var doktor normal dedi en zor pozisyonmus tasimak icin
evet çok zor gerçekten vurdukça yerimden zıpladım hareket halindeyken karnıma aşağı doğru masaj yaptım hafif iteler gibi geri döndü sanırım bugün sıkıntı yok vurmuyor aşağı

Ya beni de yürüyüş zorluyor çok yürüyünce. Bi de osteocare başladım kramplar için 2 gündür kullandım ama bazen kalçama yine ağrı giriyor
30. Haftadan sonra boyle mi oluyor acaba yoksa baska sebebi mi var ? Bende fazla yuruyunce yoruluyorum ufak ufak sizlamalsr oluyor ama o kadar bi gozum korktu simdi

Benimki de bu pozisyonda insallah donerler ondan once bas gelis pozisyonunda idi
dönecekler bence. yüzde 96'sı dönüyormuş; dönmeyen yüzde dörde girmek biraz zor iş. inşallah bakalım. allah bizim için en hayrlısını versin diye dua edelim belki de sezaryende hayr olacak. kaç gündür yoktun grup eksikti hoşgeldin

benim eşim almış minnacık paketlerde getirmişler. içinde sekiz on tane ufak ufak anca var. hevesini kesecek kadar tadı var ama çekirdekleri yumuşak. ısırırken o da geliyor ağza acı acı :)

Benim ilk listem buydu sonra ustunden eklemeler cikarmalar yaptim sende bunu kendine gore ayarlayabilirsin ama mutlaka alinmasi gerekenler yaziyor bi yerden basla gerisi geliyor piyasa arastirmasi yapmadan ürün alma indirimleri takip et derim elinden geldigince yada biyerden toplu alip cikabilirsin imkanin varsa

Eklentiler

• IMG-20181223-WA0006.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20181223-WA0000.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20181223-WA0002.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 73
kızlar hastanede giymek için pijama takımı ve gecelik olarak nasıl bir şey aldınız? lohusa takımı diye baktıklarım hep çok açık renk ve incecik içini gösteriyor..
Lohusa takimim bu evet cok hafif ic gosterme durumu var ama sabahligi giyince sorun olmuyor gostermiyor yani pijama takimimda pembe siyah noktali almistim dar geldi onu evde kullancam hastane icinde lacivert bir takim almayi dusunuyorum

Eklentiler

• 20190316_194557.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 56
benim eşim almış minnacık paketlerde getirmişler. içinde sekiz on tane ufak ufak anca var. hevesini kesecek kadar tadı var ama çekirdekleri yumuşak. ısırırken o da geliyor ağza acı acı :)
İşte bende ondan almadıım cunku o eksı tadın dusununce aman kalsın dedımcok severım kg ıle yerım yanı
Ben kızımda emzırdıgım zaman tam yazdı normalde baska bır meyve var sımdı o cıkmadı galıba yazmım adını nasıl yıyorum allahım ıcım yanıyor zaten emzırırken coook su ıcersınız goreceksınız ben emzırırken askmm koskos kos suuu dıyodum o meyveyı de kg ıle yıyodum ya haahahahah hamılelık emzırmek falan ınsan kendıne cok sasırıyor

Benim doktorum rezeneyi dogumdan sonra onerdi oncesinde icme ama dedi

Ne güzel olmuş bayılıyorum elinden böyle şeyler gelenlere ben hem çalıştığım için hem de beceriksizlik olduğum için hiç yapmayı düşünmedim bile valiz düzenleme setlerinden aldım
Aliekspresten almadiysan nerden aldigini ogrenebilirmiyim listemde var ama hala almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…