2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben zaten uykudan kalkinca sagdaki gibiyim cok sıkıntı degil
(ılk aylar sabahları sagdakı gıbı uyanıyorsun)
ben 4senedır soldakı gibi gezıyorum ama mıllete dert oluyordu sagdakı gıbı olayımda mıllet rahat nefes alsın salmış dıye dedıkodumu yapsınlarohhh bee ıkı cocuk yaptı bitti desinler

kızlar hastanede giymek için pijama takımı ve gecelik olarak nasıl bir şey aldınız? lohusa takımı diye baktıklarım hep çok açık renk ve incecik içini gösteriyor..
normal bir kısa kollu pijama takımı aldım bitane de gecelik lohusa şeyi falan değil üstüne de evde beyaz gecelik takımımın sabahlığı vardı onu alıcam zaten leke olucak bir şey olucak bir gün giymeye pahalı pahalı lohusa takımları tercih etmedim hiç

Ben 1 hafta önce bi karar aldım tavsiye ederim. Bugüne kadar kimseye ağzımı açıp kalbini kırmadım hadi dedim edepsiz terbiyesiz demesinler ama artık bana bişey diyene yapıştırıcam. Bak eşin de yanındaymış ne mutlu direkt sanane bile denir bu densiz insanlara zevk alıyolar karşıdakinin moralini bozunca allah herkesin gönlüne göre versin

Feeling07 canım bide gene her gün maden suyu muz yiyoemusun acaba o mu etki ediyo böyle bende bende maden suyu stokladım bu ara da
Her gün muz yiyorum canım maden suyunuda her gün içemesemde iki güne bi içiyorum kesin yumurta ve sütte tüketiyorum bu aralar her gün ama sütüm bitiyo 3 gün almadığım oluyo yani çokta düzenli değilim açıkcası

Yaaa aman tek sorun bunlar olsun millet yapsan da laf eder yapmazsan da bakimsiz derler onlari memnun etmek imkansiz hamilelik bana cok yaramadi ama saglikla gelsin insallah herseyi yapariz oglusumla korkmuyorum eve kapanicam falan diye gerekirse kuafore yanimda gotururum senin masallahin var zsten 5 kilo nedir ya kilo al bak bana yetis cabuk

Yoğurtla tüketmek iyi mi ki ? Demir emilimi için iyi değil diye biliyorum.
Ama şu çorbayı yapcam inş onu sevdim

ayy ne kadar sinirler hiç tahammüllüm yok böyle insanlara doğunca da gelir bi ton laf söylerler böyle insanların kucağına torun bile vermek istemiyorum bizimkiler de çok samimiyetsiz şahsen hiç birini ne doğumumda ne lohusalığımda yanımda istemiyorum kalplerini kırarım yoksa uzak olsunlar aman mesafeni koyman iyi olmuş doğumunda falan da çok yüz göz olmasınlar

30. Haftadan sonra boyle mi oluyor acaba yoksa baska sebebi mi var ? Bende fazla yuruyunce yoruluyorum ufak ufak sizlamalsr oluyor ama o kadar bi gozum korktu simdi

Bence alışık olmadığımız için zorlanıyoruz bu tür şeylerde sonuçta kaç kg aldık

Ilk 3 ay endise telas alisma sureci baya zor geçmişti paragraflarca yazi yazardin bana hatirliyorum. Simdi de aksine bir rahatlik bir rahatlik sanki dogum yapacak ben degilim ben hergun 40 dk yuruyorum ona ragmen 14 kilo aldim birde yurumesem kac olurdum Allah bilir ama bir yiyorum varya Allah esirgesin kitliktan cikmis gibi agrilara sizilara alistim alismasina da midem cok fena yildirdi beni sen nereye dinlencen sende bitane daha var

Yok kuzum kilo falan almadım baştan 7kilo verdiğim için hala eksideyim 2 kilosu bebek plesenta suyu olsa 62yim hala o yüzden çok gerilmedi vücudum belkide sürmem krem falan arada zeytinyağı sürebilirim
Zeytinyagi emilmiyor canim vücutta kaldigindan cok zor oluyor tavsiye etmem cok ama tabi 'sen bilirsin hindistan cevizi yagi susam kakao yagi daha iyi geliyor birde zeytinyaginin hasini bulmak lazim digerlerinin hic etkisi olmaz

Benım depolar saglam cocuklar ordan yıyo herhalde bende baya guzel yıyorum hıc bos kalmıyorum ohh yarasınnnnn
Gıdersın tabıı ben kosa kosa gıdıcem hemen sımdı yaptırmak ıstemedım kış hem umursamadım boyalarım gıdıyor kırkı cıkmadan kuafore gıderım herhalde :) sende gıdersın yanında gelır ne olcak kı emzırırsın orda altını da alırsın sıkıntı yok
Verırsın kıloyu merak etme emzırırken gıdıyor

S Serylady geceliğin kumaşı nasıl acaba canım aynı marka takım fiyatı sordum ben de çünkü en sadesi buydu netten olunca bi tereddüt ettim :) 4 lü takım olarak fiyatı bu sen kaç aldın aldın?

Eklentiler

• IMG_1612.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_1613.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 36
bende öyle yapıyorum her gün olmasa da iki günde bir mutlaka yemeye başladım şu son ay özellikle süt bitince yoğurt yiyorum mutlaka bakalım fark edecek mi azıcık ele gelsin kızım yahu çok yemek yiyemiyorum bari bunları yüketeyim yani aslında yemek yiyorum ama doyurmuyo ekmek de yemek istemiyorum

evet çok zor gerçekten vurdukça yerimden zıpladım hareket halindeyken karnıma aşağı doğru masaj yaptım hafif iteler gibi geri döndü sanırım bugün sıkıntı yok vurmuyor aşağı
Ben ellesmiyorum henuz diyorum nasil rahatsa oyle dursun bakalim donecekmi kendi istegiyle

Bence düğmeleri iki yanda olanları tercih et canım ben de aldım burdan güzeldi

Yaaa tesekkur ederim valla buranin yoklugunu cok hissettim bizim yegen bizdeydi kac gundur onu oyala yedir falan derken giremedim birde kac gundur erkenden yatiyorum hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun saglikla gelsinler de sezeryan normal.farketmez benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…