2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ne güzel masallah şanslısın
Evet yat dedi ayni zamanda erken Doğum riski de gördü son randevuda önleyici ilaç verdi

Eee tecrube kazanıyorsun rahat ol hıc sıkıntı yok... ya kılonu takma herkesın alma verme olayı farklı ben asırı zayıf bırı degılım zaten ama hamılelıkte cok almıyorum.. senn zaten cok zayıfmıssın hızlıca donersın hıc merak etmeeeee
Evet benım yatma sansı yok herzaman...
bugun rahatsızım mesela esımle kızım alışverıs yaptı geldı esım yemek hazırlıyor bıseyler kızartıyor ben uzanıyorum.. ee napalımm normalde hergun yemegım pişer suan kalkınca karnım geriliyor yattım sola dınlenıyorum

Hergunum bır olmuyor hafta sonu mesela kaç saat dısardaydım dolas dolas abarttım dunde ıyıydım ama bugun böyle

Ben sadece gecelik sabahlik olarak aldim canim pijama takimimi ayri aldim kumasi yazlik tiril tiril bir kumas cok rahat kullanilir geceligi sade giyersen icinde koyu renk camasir varsa ic belli ediyor ama sabahligi giyince sorun kalmiyor zaten sabahligi da oyle yakacak cinsten degil bence cok rahat kullanilir ben eminonunden aldim canim tam hatirlamiyorum ama 80 90 tlye falan geldi bana gecelik sabahlik olarak

Ne güzel masallah şanslısın
Evet yat dedi ayni zamanda erken Doğum riski de gördü son randevuda önleyici ilaç verdi
Ilk uc ay yattım ama dusuk tehlıkem lekelenmelerım baya sürdü kızım var benım ıcın cok zordu senı anlıyorum...
allah beterınden korusun
Ozaman erken dogum rıskınden yat demıstır suyla alakası yoktur zaten senın suan ıyı durumda dıye bılıyorum.
Su konusunu hıc dusunme anlarsın hıssedersın ben hıc takılmamıstım benımde cook oncekı haftalardan bellıydı cok sukur 38+5 görmüştüm sen daha fazlasını görürsün zamanında saglıkla gelsın ınsallah

Beyaz peynir kaşar muz maden suyu yumurta süt et badem bol su ama en çok muz ve kaşar peynirini yemeye çalış o zaman tombiş bi kız olur bak bunların hepsine dikkat edersen baya kilo alır ben hepsini yemiyorum ne yalan söyliyim ama sanırım kaşar peyniri muz ve maden suyu çok tükettiğim için kilo alıyor bide doktor bana decavit içiyosan bırak oda bebeğe çok kilo aldırır dedi önde gittiği için

Bende ayniyim.bazen cok enerjik.cok iyi bazen de yataktan cikamiyorum hic sanirim olagan durumlar bunlar agrin niye var senin yorgunluktan falan mi ? Is guc yapip yormadin insallah kizimizi

peynir yiyemiyorum bademde yemedim hiç kaşarı yiyorum tostla falan onun dışında hepsni tüketiyorum gerisi yapısal artık şöyle 3 kilo 3200 falan olursa iyi olur ama böyle 3 ü bile zor bulacak gibi decavit hiç içmedim ya söyleyim de yazsın bari belki biraz enerjimde gelir yerine

Gitmezse hemen spora baslarim zaten gunde 2 saat kaynanamla kocam.bakar ben spora giderim soz verdiler kilolari veremezsem depresyona girerim dedim korktular normal halimi cekemiyorlar depresyon hic cekilmez benim boyam yoktu 1 senedir boyamiyordum rengini actiracaktim hamilelikle 2 sene oldu rahat acilir artik

Zeytinyagi emilmiyor canim vücutta kaldigindan cok zor oluyor tavsiye etmem cok ama tabi 'sen bilirsin hindistan cevizi yagi susam kakao yagi daha iyi geliyor birde zeytinyaginin hasini bulmak lazim digerlerinin hic etkisi olmaz
Ay doğru diyorsun bide kokusu var demi

Kuzum bizim ilk bebek ilk torun o yüzden herkes sürekli bişeyler aldı inan kaç takım ne var bilmiyorm 18 ay bile var
Ay maşallah ya ne güzel benim daha var bunları yapmama sizi gördükçe geç kaldığımı hissediyorum
Yavaştan yıkamaya başla kuzumm sende ben çantayı hazırlayaym en azından diyorum 2 hafta sonra fln
Maşallahh
Tartımın pili bitti ya 2 hafta önce 9 du bende bi 14,15 oldum kesin inş çok almamışımdır
Hızlı gelen kilo hızlı gider die kendimi avutuyorym :))
Canımm sen neyle yıkadın
Green clean deterjan almıştm canım onunla 30 derecede yıkadm ben de

Evet yatmak çok zor
Ben de ilk 6 ay çok iyiydim
Araba kullanıyordum günde 100 km işe gidip gelmiyordum işte de çok aktiftim

6 aydan snr böyle oldu
Yok erken Doğum riski yeni çıktı
Su için yatman gerekir tek çare bu dedi
Bir de havuç suyu içtim 1 ayda falan toparladı evet suanda iyi

Sana da Allah kolaylık versin evde bir de evladın varmış
Allah hepimize güzel son göstersin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…