benim çok canımı acıttı ya o yüzden azıcık dön kızım diye yön verdim saolsun döndü odaBen ellesmiyorum henuz diyorum nasil rahatsa oyle dursun bakalim donecekmi kendi istegiyle
Ne güzel masallah şanslısınEvet saatlerce şöyle mesela avm gıdınce dolasırken 3 4 saatler gecıyor ya da ıkea gıbı buyuk yerler vs :) tabı bu hergun degıl belkı haftada ıkı gun falan... onun harıcı dısarı falanda cıkıyorum oda bır ıkı saatlık sureler...
Bazen cok ıyı hıssedıyorum bazen benımde karnım sertlesıyor kotu oluyorum.
Zaten her o uzun dolasma sonlarım kuyruk sokuma agrılar bacaklarım ayaklarımın altı kopuyor
Her gun bırbırıne uymuyor bugun mesela aksam alışverıse cıkacaktım karnımın yanları cok agrıyor esımle kızımı gonderdım dınlenıyorım
Senın doktorun soyledı dımı yat dıye benım su sıkıntısı oldugunda doktor hıc yat dememıstı...
Gececek ınsallah az kaldıı ınsallah kolaylıkla saglıklı dogumun olur
Eee tecrube kazanıyorsunIlk 3 ay endise telas alisma sureci baya zor geçmişti paragraflarca yazi yazardin bana hatirliyorum. Simdi de aksine bir rahatlik bir rahatlik sanki dogum yapacak ben degilimben hergun 40 dk yuruyorum ona ragmen 14 kilo aldim birde yurumesem kac olurdum Allah bilir ama bir yiyorum varya Allah esirgesin kitliktan cikmis gibi agrilara sizilara alistim alismasina da midem cok fena yildirdi beni sen nereye dinlencen sende bitane daha var
Ben sadece gecelik sabahlik olarak aldim canim pijama takimimi ayri aldim kumasi yazlik tiril tiril bir kumas cok rahat kullanilir geceligi sade giyersen icinde koyu renk camasir varsa ic belli ediyor ama sabahligi giyince sorun kalmiyor zaten sabahligi da oyle yakacak cinsten degil bence cok rahat kullanilir
Ben de tartılmak istemiyorum artık14 kilo aldim 66 idim en son artik tartilmak istemiyorum resmen
Ilk uc ay yattım ama dusuk tehlıkem lekelenmelerım baya sürdü kızım var benım ıcın cok zordu senı anlıyorum...Ne güzel masallah şanslısın
Evet yat dedi ayni zamanda erken Doğum riski de gördü son randevuda önleyici ilaç verdi
Beyaz peynir kaşar muz maden suyu yumurta süt et badem bol su ama en çok muz ve kaşar peynirini yemeye çalış o zaman tombiş bi kız olur bakbende öyle yapıyorum her gün olmasa da iki günde bir mutlaka yemeye başladım şu son ay özellikle süt bitince yoğurt yiyorum mutlaka bakalım fark edecek mi azıcık ele gelsin kızım yahu çok yemek yiyemiyorum bari bunları yüketeyim yani aslında yemek yiyorum ama doyurmuyo ekmek de yemek istemiyorum
Bende ayniyim.bazen cok enerjik.cok iyi bazen de yataktan cikamiyorum hicEee tecrube kazanıyorsunrahat ol hıc sıkıntı yok... ya kılonu takma herkesın alma verme olayı farklı ben asırı zayıf bırı degılım zaten ama hamılelıkte cok almıyorum.. senn zaten cok zayıfmıssın hızlıca donersın hıc merak etmeeeee
Evet benım yatma sansı yok herzaman...
bugun rahatsızım mesela esımle kızım alışverıs yaptı geldı esım yemek hazırlıyor bıseyler kızartıyor ben uzanıyorum.. ee napalımm normalde hergun yemegım pişer suan kalkınca karnım geriliyor yattım sola dınlenıyorum
Hergunum bır olmuyor hafta sonu mesela kaç saat dısardaydım dolas dolas abarttım dunde ıyıydım ama bugun böyle
peynir yiyemiyorum bademde yemedim hiç kaşarı yiyorum tostla falan onun dışında hepsni tüketiyorum gerisi yapısal artık şöyle 3 kilo 3200 falan olursa iyi olur ama böyle 3 ü bile zor bulacak gibiBeyaz peynir kaşar muz maden suyu yumurta süt et badem bol su ama en çok muz ve kaşar peynirini yemeye çalış o zaman tombiş bi kız olur bakbunların hepsine dikkat edersen baya kilo alır ben hepsini yemiyorum ne yalan söyliyim ama sanırım kaşar peyniri muz ve maden suyu çok tükettiğim için kilo alıyor bide doktor bana decavit içiyosan bırak oda bebeğe çok kilo aldırır dedi önde gittiği için
Aynı marka mı canım ne kadara almıştın?Bence düğmeleri iki yanda olanları tercih et canım ben de aldım burdan güzeldi
Gitmezse hemen spora baslarim zaten gunde 2 saat kaynanamla kocam.bakar ben spora giderim soz verdiler kilolari veremezsem depresyona girerim dedim korktularBenım depolar saglam cocuklar ordan yıyo herhaldebende baya guzel yıyorum hıc bos kalmıyorum ohh yarasınnnnn
Gıdersın tabıı ben kosa kosa gıdıcem hemen sımdı yaptırmak ıstemedım kış hem umursamadım boyalarım gıdıyorkırkı cıkmadan kuafore gıderım herhalde :) sende gıdersın yanında gelır ne olcak kı emzırırsın orda altını da alırsın sıkıntı yok
Verırsın kıloyu merak etme emzırırken gıdıyor
Netteki baya pahalı o zaman4 lu takim.olarak ta 120 civariydi bu arada
Yani kumasi falan farklidir belki bilemedim ki ama ayni duruyor bak ozelden atayim.sana kendin gorNetteki baya pahalı o zaman
Yok yok yenir bişey olmazYoğurtla tüketmek iyi mi ki ? Demir emilimi için iyi değil diye biliyorum.
Ama şu çorbayı yapcam inş onu sevdim
Ay doğru diyorsun bide kokusu var demiZeytinyagi emilmiyor canim vücutta kaldigindan cok zor oluyor tavsiye etmem cok ama tabi 'sen bilirsin hindistan cevizi yagi susam kakao yagi daha iyi geliyor birde zeytinyaginin hasini bulmak lazim digerlerinin hic etkisi olmaz
Kuzum bizim ilk bebek ilk torun o yüzden herkes sürekli bişeyler aldıMaşallah canım benim kıyafet alışverişi az oldu biraz sanırım fazla almayın kalır kalır diye diyeortalama kaç takım/adet 0-3 ay kaç takım 3-6 ayın vardır?tüm eşyalarını bezine kadar aldım ama kıyafette ketum davranıyorum coşup gerekli gereksiz yığmayayım diye
Yavaştan yıkamaya başla kuzumm sende ben çantayı hazırlayaym en azından diyorum 2 hafta sonra flnAy maşallah ya ne güzel benim daha var bunları yapmama sizi gördükçe geç kaldığımı hissediyorum
Maşallahhbenım 4,7 falan sanırım bazen 5 bazen boyle gramlar oynuyor :))) 35 haftadan sonra buyuk yukselısler baslar
maddı acıdan sıkıntı vs yoksa bu hafta falan hepsını tamamlamanı tavsıye ederım cunku artık zorlu haftalara gırıyoruz hem senın ıcınde zor olur hersey hazır olsun.... her ıhtımalı dusunmek gerekıyor...
Hızlı gelen kilo hızlı gider die kendimi avutuyorym :))Tartımın pili bitti ya 2 hafta önce 9 du bende bi 14,15 oldum kesin inş çok almamışımdır
Green clean deterjan almıştm canım onunla 30 derecede yıkadm ben deCanımm sen neyle yıkadın
Evett ama kokusu beni rahatsiz etmiyorAy doğru diyorsun bide kokusu var demi
Evet yatmak çok zorIlk uc ay yattım ama dusuk tehlıkem lekelenmelerım baya sürdü kızım var benım ıcın cok zordu senı anlıyorum...
allah beterınden korusun
Ozaman erken dogum rıskınden yat demıstır suyla alakası yoktur zaten senın suan ıyı durumda dıye bılıyorum.
Su konusunu hıc dusunme anlarsın hıssedersın ben hıc takılmamıstım benımde cook oncekı haftalardan bellıydı cok sukur 38+5 görmüştüm sen daha fazlasını görürsün zamanında saglıkla gelsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?