Aynen decavit hem demir için hem enerji veriyomuş hemde bebeğe kilo aldırıyor bencede yazsın söyledepeynir yiyemiyorum bademde yemedim hiç kaşarı yiyorum tostla falan onun dışında hepsni tüketiyorum gerisi yapısal artık şöyle 3 kilo 3200 falan olursa iyi olur ama böyle 3 ü bile zor bulacak gibidecavit hiç içmedim ya söyleyim de yazsın bari belki biraz enerjimde gelir yerine
Ben de meyve yemeyi özledimAyy taze fasulyeler gelmıs cok sevındımmmaldırdım hemen şu kış hıc bana göre degıl.. Eriğin uclu beslısı yıne pahalı alsam alırım ama neden alaayım allah bılır tadıda yoktur neyse bı ıkı haftaya hersey gelmeye baslar rüyamda kaç kere yaz meyvesı yedım sonunda yaklasıyoruz
zaten yazın dogmus oluyor oyuzdem her aksam cıkarsın dolasırsın.. baktın gıtmıyor kısın spora yazılırsın..Gitmezse hemen spora baslarim zaten gunde 2 saat kaynanamla kocam.bakar ben spora giderim soz verdiler kilolari veremezsem depresyona girerim dedim korktularnormal halimi cekemiyorlar depresyon hic cekilmez benim boyam yoktu 1 senedir boyamiyordum rengini actiracaktim hamilelikle 2 sene oldu rahat acilir artik
Az kaldı sabırEvet yatmak çok zor
Ben de ilk 6 ay çok iyiydim
Araba kullanıyordum günde 100 km işe gidip gelmiyordum işte de çok aktiftim
6 aydan snr böyle oldu
Yok erken Doğum riski yeni çıktı
Su için yatman gerekir tek çare bu dedi
Bir de havuç suyu içtim 1 ayda falan toparladı evet suanda iyi
Sana da Allah kolaylık versin evde bir de evladın varmış
Allah hepimize güzel son göstersin insallah
bende hıc sevmıyorum kış meyvesını doktorda cok tuketmene gerek yok dedı seker yuzunden... muz elma armut arada takılıyorum.Ben de meyve yemeyi özledim
Bu tam geçiş zamanı elmadan başla birşey Yok
Erik ne kadar kilosu
Öyle canım istiyor ki çıkamadığım için görmedim hiç
Bollaşmış mi daha yeni mi cıkıyor
Oğlumda 14 kilo almıştım 1 sene de verebildim zor kilo veren bir yapım war malesef inş bunda hızlı verebilirimKuzum bizim ilk bebek ilk torun o yüzden herkes sürekli bişeyler aldıinan kaç takım ne var bilmiyorm 18 ay bile var
Yavaştan yıkamaya başla kuzumm sende ben çantayı hazırlayaym en azından diyorum 2 hafta sonra fln
Maşallahh
Hızlı gelen kilo hızlı gider die kendimi avutuyorym :))
Green clean deterjan almıştm canım onunla 30 derecede yıkadm ben de ❤
Tamam söyleyeyim baksın yarınbende hıc sevmıyorum kış meyvesını doktorda cok tuketmene gerek yok dedı seker yuzunden... muz elma armut arada takılıyorum.
Erık suan heryerde var canım yanı ben adım attıgım her markette cılek erık gordum ama kılosunu hıc bılmıyorum muhtemelen ufak sekılde 10 15 falandır
Yanı bollasınca bence hem fıyat ınecek hemde tadı guzellesecektır.
cok sevıyorum ama öyle asırıııı canım cekmıyor cekse alırdım bıraz buyusunler dıye beklıyorum cok ıstıyorsan bence esın alsın suan heryerde var cıkmıs.
Eeeee onlarında cocugu bız tasıyoruz onlarda destek olacakkı guzel tamamlayalımTamam söyleyeyim baksın yarın
Adamlar zaten ne yapacaklarını şaşırdıllar valla cekiniyorum artık
Ay ne güzel yazmışsın, sağlıkla görelim o günleri :)zaten yazın dogmus oluyor oyuzdem her aksam cıkarsın dolasırsın.. baktın gıtmıyor kısın spora yazılırsın..
Hazıranda dogmus oluyorlar ohhh kızlarıımı alır alır cıkarımmmAksam da babalarıyla cıkarız yazın bol bol sahıl yesıllık park temız hava... yazarken ıcım acıldı ah birde tatilllllll
Az kaldı sabırAminnn hepimizin insallah
Hadi ya inşallah hemen verirrz ben hızlı kilo veriyorum zaten o yüzden hızlı kg aldım muhtemelen çnkü hamile kalmadan önce baya sıkı diyet yapmıştm tekrar toparlarm die düşünüyor ve umyorummOğlumda 14 kilo almıştım 1 sene de verebildim zor kilo veren bir yapım war malesef inş bunda hızlı verebilirim
Ben de aynıyım yaaa bünyeden bünyeye mi değişiyor anlamadım. Az iş yapıyorum hemen sırtım ağrıyo biraz yürüsem karnım sertleşiyor saatlerce yürüyenleri hayranlıkla dinliyorumSaatlerce mi ne güzel ya
Ben salondan wc gidince doğuracak gibi
Oluyorum sancı giriyor
Erik ve kiraz çıksın başka birşey yemicem kilolarca kiraz yemeyi hayal ediyorum :)Ayy taze fasulyeler gelmıs cok sevındımmmaldırdım hemen şu kış hıc bana göre degıl.. Eriğin uclu beslısı yıne pahalı alsam alırım ama neden alaayım allah bılır tadıda yoktur neyse bı ıkı haftaya hersey gelmeye baslar rüyamda kaç kere yaz meyvesı yedım sonunda yaklasıyoruz
yaa çok hoşmuş bende böyle ufak tefek şeyler aldım ama gelmiyor 2 ay oldu süremi uzattılar bakalım
Aklıma kokusu geldi bi an pek sevmem de kendileriniEvett ama kokusu beni rahatsiz etmiyor
AYnen bazı eşler birşeye elini sürmediği gibi bir de hamile eşinden dört dörtlük hizmet beklıyormusEeeee onlarında cocugu bız tasıyoruz onlarda destek olacakkı guzel tamamlayalım
Dogunca ne olcak beraber gece gaz cıkarmalar baslıyacak alt degıstırmelerberaber kaka koklamacalar beraber delirmeceler
Yapmayana da vıcdan versın
Ben hiç iş yapamıyorumBen de aynıyım yaaa bünyeden bünyeye mi değişiyor anlamadım. Az iş yapıyorum hemen sırtım ağrıyo biraz yürüsem karnım sertleşiyor saatlerce yürüyenleri hayranlıkla dinliyorum
Offf kiraz ben de çok istiyorum ama bebeğe gaz yapıyormuş o da varErik ve kiraz çıksın başka birşey yemicem kilolarca kiraz yemeyi hayal ediyorum :)
Ozaman hic olmazAklıma kokusu geldi bi an pek sevmem de kendilerini
Yapmasin ya yapmaz yapmaz kurdum kendimi ben :) ne gaz yaparsa yapsın ama o yapmasın zaten mevsimi çok kısa her yıl nasıl bir hevesle bekliyorum :) Bu arada 37 ye kadar çalışabilir miyim derken 29 da izne ayrıldım hayaller hayatlar...Offf kiraz ben de çok istiyorum ama bebeğe gaz yapıyormuş o da var
Doğurunca da rahat rahat yiyip içemeyeceğiz
Soguk su bile gaz yapıyormuş tam da yaz mevsimi
Ben de 37 ye kadar çalışırım diyordumYapmasin ya yapmaz yapmaz kurdum kendimi ben :) ne gaz yaparsa yapsın ama o yapmasın zaten mevsimi çok kısa her yıl nasıl bir hevesle bekliyorum :) Bu arada 37 ye kadar çalışabilir miyim derken 29 da izne ayrıldım hayaller hayatlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?