2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen decavit hem demir için hem enerji veriyomuş hemde bebeğe kilo aldırıyor bencede yazsın söylede

Ben de meyve yemeyi özledim
Bu tam geçiş zamanı elmadan başla birşey Yok
Erik ne kadar kilosu
Öyle canım istiyor ki çıkamadığım için görmedim hiç
Bollaşmış mi daha yeni mi cıkıyor

zaten yazın dogmus oluyor oyuzdem her aksam cıkarsın dolasırsın.. baktın gıtmıyor kısın spora yazılırsın..
Hazıranda dogmus oluyorlar ohhh kızlarıımı alır alır cıkarımmm Aksam da babalarıyla cıkarız yazın bol bol sahıl yesıllık park temız hava... yazarken ıcım acıldı ah birde tatilllllll
Az kaldı sabır Aminnn hepimizin insallah

Ben de meyve yemeyi özledim
Bu tam geçiş zamanı elmadan başla birşey Yok
Erik ne kadar kilosu
Öyle canım istiyor ki çıkamadığım için görmedim hiç
Bollaşmış mi daha yeni mi cıkıyor
bende hıc sevmıyorum kış meyvesını doktorda cok tuketmene gerek yok dedı seker yuzunden... muz elma armut arada takılıyorum.
Erık suan heryerde var canım yanı ben adım attıgım her markette cılek erık gordum ama kılosunu hıc bılmıyorum muhtemelen ufak sekılde 10 15 falandır
Yanı bollasınca bence hem fıyat ınecek hemde tadı guzellesecektır.
cok sevıyorum ama öyle asırıııı canım cekmıyor cekse alırdım bıraz buyusunler dıye beklıyorum cok ıstıyorsan bence esın alsın suan heryerde var cıkmıs.

Oğlumda 14 kilo almıştım 1 sene de verebildim zor kilo veren bir yapım war malesef inş bunda hızlı verebilirim

Tamam söyleyeyim baksın yarın
Adamlar zaten ne yapacaklarını şaşırdıllar valla cekiniyorum artık

Tamam söyleyeyim baksın yarın
Adamlar zaten ne yapacaklarını şaşırdıllar valla cekiniyorum artık
Eeeee onlarında cocugu bız tasıyoruz onlarda destek olacakkı guzel tamamlayalım
Dogunca ne olcak beraber gece gaz cıkarmalar baslıyacak alt degıstırmeler beraber kaka koklamacalar beraber delirmeceler
Yapmayana da vıcdan versın

Ay ne güzel yazmışsın, sağlıkla görelim o günleri :)

Oğlumda 14 kilo almıştım 1 sene de verebildim zor kilo veren bir yapım war malesef inş bunda hızlı verebilirim
Hadi ya inşallah hemen verirrz ben hızlı kilo veriyorum zaten o yüzden hızlı kg aldım muhtemelen çnkü hamile kalmadan önce baya sıkı diyet yapmıştm tekrar toparlarm die düşünüyor ve umyorumm

Saatlerce mi ne güzel ya
Ben salondan wc gidince doğuracak gibi
Oluyorum sancı giriyor
Ben de aynıyım yaaa bünyeden bünyeye mi değişiyor anlamadım. Az iş yapıyorum hemen sırtım ağrıyo biraz yürüsem karnım sertleşiyor saatlerce yürüyenleri hayranlıkla dinliyorum

Erik ve kiraz çıksın başka birşey yemicem kilolarca kiraz yemeyi hayal ediyorum :)

AYnen bazı eşler birşeye elini sürmediği gibi bir de hamile eşinden dört dörtlük hizmet beklıyormus

Ben de aynıyım yaaa bünyeden bünyeye mi değişiyor anlamadım. Az iş yapıyorum hemen sırtım ağrıyo biraz yürüsem karnım sertleşiyor saatlerce yürüyenleri hayranlıkla dinliyorum
Ben hiç iş yapamıyorum
Az ı bile göremiyorum yani
Bir oy atmaya gittik pz günü araba ile
Okul kapısında indik
Sadece okula girdim çıktım arabaya bindim
Aşağıya çok sancı girdi
Birdaha asla çıkmam dedim

Bana dr plesenta aşağıda diye öyle olur dedi
Bilmiyorum ki
Herhalde Doğuma beni tekerlekli sandalye ile götürürler

Offf kiraz ben de çok istiyorum ama bebeğe gaz yapıyormuş o da var
Doğurunca da rahat rahat yiyip içemeyeceğiz
Soguk su bile gaz yapıyormuş tam da yaz mevsimi
Yapmasin ya yapmaz yapmaz kurdum kendimi ben :) ne gaz yaparsa yapsın ama o yapmasın zaten mevsimi çok kısa her yıl nasıl bir hevesle bekliyorum :) Bu arada 37 ye kadar çalışabilir miyim derken 29 da izne ayrıldım hayaller hayatlar...

Kızlar bu gebe okulu süper yaa insana bir moral bir güç veriyor. Gitme imkanı olan gitsin mutlaka ben çok sevdim.

Ben de 37 ye kadar çalışırım diyordum
24 de zorunlu ayrıldım dr yatış verince
Sen yine iyi dayanmıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…