2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Yok canım benim bahsettiğim hastane gölbaşı şehit ahmet özsoy devlet hastanesi. Doktorumda tuğrul bey. Eğer ilçe olarak uzak değilsen gölbaşına,kesinlikle tavsiye ederim. Şuanda doktorum yok geçici göreve gitmiş ben doğmuma yetişemiyecek diye çok korktum başka bi doktor istemedim,hemen iletişime geçtim doktorumla oda mayıs gibi tekrar gölbaşına döneceğini söyledi. İki ayrı binası var yan yanalar zaten,benim bahsettiğim yeni bina “ülkü ulusoy poliklinikleri”. Eğer böyle arattırırsan bulursun hastaneyi.

@Serylady geceliğin kumaşı nasıl acaba canım aynı marka takım fiyatı sordum ben de çünkü en sadesi buydu netten olunca bi tereddüt ettim :) 4 lü takım olarak fiyatı bu sen kaç aldın aldın?
Bende bu modeli alacağım harelde canım olabilcek bi bu model var.resmi dikkatli inceledim kumaşı inceye benziyor da yapcak bişey yok.

Montesorri yatak almayı düşünenler bi baksın Pier cardin’in indirime girmiş.

Eklentiler

• 83064F4E-1D27-4EA7-9E7B-356E7AA4942D.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba 29 da neden izne ayrıldın merak ettim de

Ay ne güzel yazmışsın, sağlıkla görelim o günleri :)
ınsallah
Erik ve kiraz çıksın başka birşey yemicem kilolarca kiraz yemeyi hayal ediyorum :)
o cıkmamıs dıye yazmıyayım dedım aslında severım ama öyle erık kadar degıl amaaaan allahım emzırırken bır kıraz yıyorum kıloyla nerdeyse cekırdekle yutucam cok entrsandı ya
AYnen bazı eşler birşeye elini sürmediği gibi bir de hamile eşinden dört dörtlük hizmet beklıyormus
cok sukur öyle vıcdansız ınsanlarla cok zordur
Offf kiraz ben de çok istiyorum ama bebeğe gaz yapıyormuş o da var
Doğurunca da rahat rahat yiyip içemeyeceğiz
Soguk su bile gaz yapıyormuş tam da yaz mevsimi
Yok kızlar ya yapmıyor vallahı ben kıloyla yıyordum bısey olmadı okadar ıncık cıncık yaparsanız yandınız... bebıs kolık degılse de her turlu ılk aylar her emzırdıgınızde gaz cıkaracaksınız yoksa aglar sıkıntı... her emzırmede gak guk
Ben hıc oyle sunu yemıyeyım falan demedım cok sukur

Bıde kızlar ben kızıma ayaklarını gaz hareketı yaptırıyordum 40sonrası ayakları karına ıttır ohhh bızımkı partr purttt hatta vıdeoya cekmıs esım bızı gecen ızleyıp baya gulduk en etkılı gaz cıkarma yontemıydı aklınızda olsun vıdeoları bakarsınız bebıse zararı yok :)

Hadi ya inşallah hemen verirrz ben hızlı kilo veriyorum zaten o yüzden hızlı kg aldım muhtemelen çnkü hamile kalmadan önce baya sıkı diyet yapmıştm tekrar toparlarm die düşünüyor ve umyorumm
Ne güzel yaa inş veririz yaza denk gelicek boş bol yürürüz artık bebişlerimizle

Kızlar bu lohusa takımları neden bukadar pahalı hiç sevmem öyle süslü şeyleri sadece fotoğraf çekimi için almak istiyorum yanı bir saat giyicem en uygun 180 lira yazık yahu şimdilik sadece internetten bakıyorum inşallah dışarıda daha uygundur

Olsun bı haftadan bişey olmaz aynen ben de temizlik için yardımcı abla alacağım da yazlık kışlık değişimi dolap içi düzenleme falan gözümde büyüyor valla Allah hepimize 10 kaplan gücü versin bu işlerde inşallah

Sıkma canını susturmazsın bazı insanları cahille uğramak zordur derler ya o misal olmuş

Aynen ben de sinir oluyorum
Kullanıyorlar insanları

Sizce bunlar nasıl çekim için

Eklentiler

• 3509DF55-D2FE-45FE-8045-92E30F768877.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 67
  • C6DB2003-BA00-44B2-B647-2C1E7244A7FA.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…