- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
Ben bir kere gittimKızlar bu gebe okulu süper yaa insana bir moral bir güç veriyor. Gitme imkanı olan gitsin mutlaka ben çok sevdim.
Anladım zaten asıl aradığımız da bahsettiğiniz şeyler şartlar uygun olduktan sonra Ankara’da 5-6bin verip illaki de özel olsun diye düşünmüyorum bende açıkcası ama doktor ve hastaneyi iyi seçmek gerekiyor
29 Mayıs tı sanırım bir devlet hastanesi varmış genelde memnun kalınıyormuş odalarda çok güzel rahat demişlerdi orası mı acaba sizinki de
onu kullanırken ayrıca demir ilacı da kullanılıyormu acaba bide devlet karşılıyo sanırım yoksa direk gidip alayım dedimAynen decavit hem demir için hem enerji veriyomuş hemde bebeğe kilo aldırıyor bencede yazsın söylede
ay inşallah ya süreyi de uzattılar ama seninkiler ne kadar sürede geldiAaa bazen öyle oluyo gümrükten kaynaklı ama er geç gelir canım☺
Bende bu modeli alacağım harelde canım olabilcek bi bu model var.resmi dikkatli inceledim kumaşı inceye benziyor da yapcak bişey yok.@Serylady geceliğin kumaşı nasıl acaba canım aynı marka takım fiyatı sordum ben de çünkü en sadesi buydunetten olunca bi tereddüt ettim :) 4 lü takım olarak fiyatı bu sen kaç aldın aldın?
Teşekkür ederim ben seviyorum hertürlü yiyorumBen kasari tostla yiyebiliyorum sadece onu da deneyebilirsiniz
Hiç bilmiyorum canım ben ondan içiyodum bide gynoferon kan ilacı ikisini bir içebiliyosunonu kullanırken ayrıca demir ilacı da kullanılıyormu acaba bide devlet karşılıyo sanırım yoksa direk gidip alayım dedim
Merhaba 29 da neden izne ayrıldın merak ettim deYapmasin ya yapmaz yapmaz kurdum kendimi ben :) ne gaz yaparsa yapsın ama o yapmasın zaten mevsimi çok kısa her yıl nasıl bir hevesle bekliyorum :) Bu arada 37 ye kadar çalışabilir miyim derken 29 da izne ayrıldım hayaller hayatlar...
bi sorayım canım sağlık ocağna gene çağırırlar zatenHiç bilmiyorum canım ben ondan içiyodum bide gynoferon kan ilacı ikisini bir içebiliyosun
Stopever. INŞALLAH işe yarar :)Teşekkür ederim canım burun bandının adını verebilirmisin Breathe right kullandim ama faydasını göremedim
Ben lcw den aldım. Hem uygun hem de öyle çok ince değil.kızlar hastanede giymek için pijama takımı ve gecelik olarak nasıl bir şey aldınız? lohusa takımı diye baktıklarım hep çok açık renk ve incecik içini gösteriyor..
ınsallahAy ne güzel yazmışsın, sağlıkla görelim o günleri :)
o cıkmamıs dıye yazmıyayım dedımErik ve kiraz çıksın başka birşey yemicem kilolarca kiraz yemeyi hayal ediyorum :)
cok sukur öyle vıcdansız ınsanlarla cok zordurAYnen bazı eşler birşeye elini sürmediği gibi bir de hamile eşinden dört dörtlük hizmet beklıyormus
Offf kiraz ben de çok istiyorum ama bebeğe gaz yapıyormuş o da var
Doğurunca da rahat rahat yiyip içemeyeceğiz
Soguk su bile gaz yapıyormuş tam da yaz mevsimi
Yok kızlar ya yapmıyorYapmasin ya yapmaz yapmaz kurdum kendimi ben :) ne gaz yaparsa yapsın ama o yapmasın zaten mevsimi çok kısa her yıl nasıl bir hevesle bekliyorum :) Bu arada 37 ye kadar çalışabilir miyim derken 29 da izne ayrıldım hayaller hayatlar...
Ne güzel yaa inş veririz yaza denk gelicek boş bol yürürüz artık bebişlerimizleHadi ya inşallah hemen verirrz ben hızlı kilo veriyorum zaten o yüzden hızlı kg aldım muhtemelen çnkü hamile kalmadan önce baya sıkı diyet yapmıştm tekrar toparlarm die düşünüyor ve umyorumm
Olsun bı haftadan bişey olmaz32 de canım . Ya ben 31+0 hesaplamışım 27 nisan oluyor ama 32+0 olması gerekiyormuş onun için 3 mayıs oldu :)
Ya temizlik kısmı için bir yardımcı ayarlayacağım zaten ama derleme toparlama bana bakıyor işte dolap çekmece baza altı :///
Sıkma canını susturmazsın bazı insanları cahille uğramak zordur derler ya o misal olmuşKızlar bugün canım çok sıkıldı inanılmaz moralim bozukdu.. Sabah kahvaltı için eltim davet etti o da yeni hamile haberini aldı hem tebrik için hemde değişiklik olsun diye gittim ev epey kalabalıktı kayınvalidemin kız kardeşleride gelmişti..
İşte bebekten muhabbet açıldı.. Eltilerimin çocuklar 3800 diğeri de 4 kilo felan doğmuş işte bana sordular ne durumda diye dedim 1500 gr 38,5 cm olmuş..
Herkeste bir surat değişikliği yok iyi beslenmemişim ben 30 haftalık 1500 çok azmış..En fazla 2 kilo doğurursun küvözde kalır tövbe tövbe saçma sapan konuştular..
Doktoruma göre normal ama adam boşa okumuş tıp demek ki sizden iyi bilecek değil ya dedim.. Sonra bir sustular bu seferde ayaz diye isim mi olur çok soğuk olur o çocuk diye başladılar.
soğuk olsun işte gevşek gevşek konuşmaz her yerde dedim..
Sonra eşimi aradım gel al beni diye sinirlerim bozuldu kayınvalide aradı arabada Anti herkese laf soktu teyzenler çok üzüldü diye beni şikayet ediyor.. Eşimde hak etmişlerdir iyi yapmış hamile kadınla konuşurken dikkat etsinler biraz dedi..Kayınvalidem de söylene söylene kapattı..
İnsanların boş konuşmasından inanılmaz sıkıldım..
Karnımın belli olmasına bile laf edenler var dar giyiyorum diye..Ayıpmış güya..
Hadi her şeyden geçtim bebeğim konusunda inanılmaz canım sıkıldı
Aynen ben de sinir oluyorumKızlar bu lohusa takımları neden bukadar pahalı hiç sevmem öyle süslü şeyleri sadece fotoğraf çekimi için almak istiyorum yanı bir saat giyicem en uygun 180 lira yazık yahu şimdilik sadece internetten bakıyorum inşallah dışarıda daha uygundur
Hepsiburada dan aldım canım AliExpress i bekleyecek kadar vakit yoktu çünküAliekspresten almadiysan nerden aldigini ogrenebilirmiyim listemde var ama hala almadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?