- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
evet öyleler internette de pahalı ben normal çiçekli kısa kollu bir pijamam var onu giyicem üstüne de benim bi gecelik takımım vardı evlenirken almışlardı onun sabahlığı var lohusa takımları da onlara benziyor zatenKızlar bu lohusa takımları neden bukadar pahalı hiç sevmem öyle süslü şeyleri sadece fotoğraf çekimi için almak istiyorum yanı bir saat giyicem en uygun 180 lira yazık yahu şimdilik sadece internetten bakıyorum inşallah dışarıda daha uygundur
Çok güzel ben bide sabahlığı olsun istedim ama fiyat hemen artıyorSizce bunlar nasıl çekim için
Uygunsa hiç alma canım ben 36 bedenden neredeyse 46 ya çıkacağım için herşeyim minicik kaldıevet öyleler internette de pahalı ben normal çiçekli kısa kollu bir pijamam var onu giyicem üstüne de benim bi gecelik takımım vardı evlenirken almışlardı onun sabahlığı var lohusa takımları da onlara benziyor zatenonu gidicem hem beyaz öyle bir kombin yaptım uyumluda oldu
Amiiiin inşallahOlsun bı haftadan bişey olmazaynen ben de temizlik için yardımcı abla alacağım da yazlık kışlık değişimi dolap içi düzenleme falan gözümde büyüyor valla Allah hepimize 10 kaplan gücü versin bu işlerde inşallah
vaktinde 20 liraya 30 liraya annemin alıp koyduğu takımlar 3 tane pijama takımım var öyle s beden olmasına ramen oluyo şu an tabi göbek yapışıyo ama doğumdan sonra biraz gitmiş olacak zatenUygunsa hiç alma canım ben 36 bedenden neredeyse 46 ya çıkacağım için herşeyim minicik kaldı
vaktinde annem alıp koymuş 20 30 liralık takımlar hiç açılmamış baktım s beden ama oldular üstüme tabi göbek yapışıyor ama doğumdan sonra biraz gitmiş olur sende vaikikiden falan bakabilirsin aslında büyük bedenlerinden falan bu lohusa takımlarının penyeleri falan çok ince oluyor zatenUygunsa hiç alma canım ben 36 bedenden neredeyse 46 ya çıkacağım için herşeyim minicik kaldı
Aslında benimde planım yoktu fotoğraf için hastanenin kampanyasında varmışvaktinde 20 liraya 30 liraya annemin alıp koyduğu takımlar 3 tane pijama takımım var öyle s beden olmasına ramen oluyo şu an tabi göbek yapışıyo ama doğumdan sonra biraz gitmiş olacak zatenhiç para vermiyim dedm valla öyle özel fotoğraf çekmide yaptırmıcam kendimiz çekeriz bir iki poz waikikideki takımlardan bakabilirsin aslında büyük bedenlerinden onlar daya iyi ve kullanışlı oluyor bu lohusa takımlarının penyeleri
benimki 29 da 1200 gramdı doktor hiç böyle bir şey söylemedi ama ben taktım az kilosu diye yapısalda olabilirKızlar ya dün randevumuz vardı 29.hafta bebeğimin kilosu 1360 gram. Doktor bi 100 gram geriden geliyor çok ciddi bi rakam deyil dedi,ama benim anlamadığım omega 3 takviyesi decavit ceviz fındık soda muz kaşar süt yoğurt tahin pekmez çerez bunları özenle yiyorum hatta kendim 13 kilo aldım. Bunları yememe rağmen nasıl olurda 100 gram geriden gelir. Bende düşük seviyede pıhtılaşma vardı gebeliğimin ilk haftalarından itibaren 15.haftaya kadar iğne vuruldum. Daha sonra zor olmaya başlayınca doktorumun izniyle kestik iğneyi. Geçende doktora sordum pıhtılaşma gelişim geriliği yaparmı diye yapar ama seninki ciddi bir fark değil dedi. Kullanıyımmı hocam en azından coraspirin diye sordum “bu haftadan sonra kullanma”dedi ama evde var dolapda. Acaba kullansam en azından 2-3 hafta iğneleri değilde hapı kullansam bişey olurmu?
a iyiymiş o zaman canım altta lohusam.com çıkıyor reklamda baktımda güzel takımlar var bi bak istersenAslında benimde planım yoktu fotoğraf için hastanenin kampanyasında varmış
Bende sadece bir takım alıcam işte fotoğraflık sonra tişört tayt takılıcam
hayır. yüz gram için doktorun kullanma dediği ilaç kullanılır mı hiç. zararı falan olur allah korusun. 30. haftada 1500'dü benim. doktor bir hafta önden gidiyor dedi. seninkinin kilosu da gayet normal. aman aman bir geri kalmışlık yok.Kızlar ya dün randevumuz vardı 29.hafta bebeğimin kilosu 1360 gram. Doktor bi 100 gram geriden geliyor çok ciddi bi rakam deyil dedi,ama benim anlamadığım omega 3 takviyesi decavit ceviz fındık soda muz kaşar süt yoğurt tahin pekmez çerez bunları özenle yiyorum hatta kendim 13 kilo aldım. Bunları yememe rağmen nasıl olurda 100 gram geriden gelir. Bende düşük seviyede pıhtılaşma vardı gebeliğimin ilk haftalarından itibaren 15.haftaya kadar iğne vuruldum. Daha sonra zor olmaya başlayınca doktorumun izniyle kestik iğneyi. Geçende doktora sordum pıhtılaşma gelişim geriliği yaparmı diye yapar ama seninki ciddi bir fark değil dedi. Kullanıyımmı hocam en azından coraspirin diye sordum “bu haftadan sonra kullanma”dedi ama evde var dolapda. Acaba kullansam en azından 2-3 hafta iğneleri değilde hapı kullansam bişey olurmu?
Allahalla benim doktorum bana neden böyle dediki ozaman. Benim birde erkek bebek belki fark ediyodur ağırlıkları kız bebeklere göre. Birde bunuda okuyunca biraz korktum acaba bendemi kullansam diye düşünüyorumbenimki 29 da 1200 gramdı doktor hiç böyle bir şey söylemedi ama ben taktım az kilosu diye yapısalda olabilir
Benim doktorda sıkıntı var ozamanhayır. yüz gram için doktorun kullanma dediği ilaç kullanılır mı hiç. zararı falan olur allah korusun. 30. haftada 1500'dü benim. doktor bir hafta önden gidiyor dedi. seninkinin kilosu da gayet normal. aman aman bir geri kalmışlık yok.
canım doktora danışmadan kullanma derim 100 gramda bir şey değil ki olmadı başka doktora bi sor senin doktorda abartmış yok 100 gram geri diye benimki daha geri o zaman gayet iyi dediAllahalla benim doktorum bana neden böyle dediki ozaman. Benim birde erkek bebek belki fark ediyodur ağırlıkları kız bebeklere göre. Birde bunuda okuyunca biraz korktum acaba bendemi kullansam diye düşünüyorum
Yani aslında dediğin gibi net sonuçta vermiyor o cihazlar. Haklısın galiba... tehlikeye atmaya gerek yok 100 gram içincanım doktora danışmadan kullanma derim 100 gramda bir şey değil ki olmadı başka doktora bi sor senin doktorda abartmış yok 100 gram geri diye benimki daha geri o zaman gayet iyi dediayrıca o gramlar kesin değil ki yarım milim kaysa hemen kilo farklı çıkar
Nasil iyi anliyorum seni hicbirsey hafifletmiyor agrisini bende olmasin diye o kadar ugrasiyorum ki ayyuka ciktigi zamanlar buz koyuyordum oyle uyuyabiliyordum sadece canim dene istersenKızlar dün akşam saat 10’dan beri diş ağrısı çekiyorum24 saat oldu ,Parol içtim ,tuzlu su gargarası yaptım,karanfil yağı ile yaşıyorum ,hamilelikte bu diş ağrısı beni mahvetti
Link verirmisin birde kalitesi nasil ?Hepsiburada dan aldım canım AliExpress i bekleyecek kadar vakit yoktu çünkü
Ben bulantim oldugu zamanlar sadece kasar yiyebiliyordum ozamandan bir tiksinti var sadece tostta yiyebiliyorumTeşekkür ederim ben seviyorum hertürlü yiyorumaklıma geldikçe bir dilim alıp öyle bile yiyorm :)
Vardır bence nevresimde olmdi diktiririlir artik napalimEvet yatak var 70x120 kraft’in ama nevresim konusunda bilgi edinenedim tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?