2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ultrasondan ultrasona değişiyor demek ki benimde devlette 2 gün geri cikmisti bir ara özelde tam gunundeydi ben çok takilmiyorim bikac günlük farklara bana gerek yok demişti aclik tokluk normal cikinca yediklerime dikkat edicem artik napim çok artarsa suyumuz erken dogum riski olabilirmiş Allah korusun

Aman dikkat et temizlik takintisi çok fena birşey yapisti mi gitmiyor hastalık oluyor Allah muhafaza sabun a zam gelsin de gör diyomusum

Ikisinide nette inceledim boylari ayniydi canim ya. Genelde 60×110 70×120 iki cesit var. Alinca atarim fotosunu. Yegenimde olcak biz sanirim iki tane alcaz gri olandan
Ben elite i 70*110 olarak hatirliyorim 60*110 lara hic bakmiyorum niyeyse çok küçukmus gibi geliyor bana . at canim bekliyorum

Ben pihtilasmadan kaynaklı coraspirin ve iğne kullanıyorum. Doktorum en geç 32 de coraspirini bırakmamız lazım demişti. Etkisi uzun sürdüğünden erken doğum riskine karşı kanama artabilirmiş. O yüzden asla kendi başınıza coraspirin kullanmayın.

Ben hastaneden ötürü değiştirdim canım medicalparka gidiyodum çok pahalıydı ve farklı fiyat veriyolardı sürekli o yüzden değiştirdim
bizim de hem hastane tadilata giriyordu, o yüzden başka bir ilçedeki özel hastanede olacaktı doğumum, hem de doktor zaten çok ilgili değildi. Ondan değiştirdik

senin kan ilaçların hep bebişe gidiyor demek. ama ilginç gerçekten. benim de sağlık ocağında değerlerime bakmışlardı ama e nabızdan göremiyorum d vitamini, b12 gibi değerlerimi.. diğer değerlerim yazıyor ama bunlar boş. merak ettiklerim de bunlar ama ulaşamıyorum

Amiiiin inşallah Evde olanlara özeniyorum valla ne yalan söyleyeyim zor geliyor artık hergün evden çıkmak :/
Çok zor bence de ama bı yandan da iyi oluyor fark etmeden vücudumuzu çalıştırıyoruz ben pilatese gidiyorum ödem olmayanlar izne çıktıklarında anında ödem oluyorlar günlük ise gitmek gelmek de bı yandan iyi geliyor demek ki

Doktorun kullanma dedikten sonra kullanman faydadan çok zarar getirir Allah korusun ani bı doğum olsa yada sezeryana alınsan bu durum hayatı bı risk bile oluşturabilir ilaçları doktor onaysız kullanmak çok mantıklı değil hele ki hamilelikte...

bizim 30. haftada 1250 gibi bişi çıktı. 1 ya da 2 hafta geriden geliyoruz gelişim olarak. Bu doktora ilk gidişimiz o yüzden 2 hafta sonra tekrar bakacak. her testi yaptırmışsınız zaten bir sorun olduğunu sanmıyorum, genetiktir dedi. ayrıntılıdaki doktor da biraz minyon olacak demişti zaten, çünkü ben de minyonum. eşim de öyle 1,90 falan değil, dolayısıyla bizim bebeğimizin devasa bişi olması beklenemez ben zamanında doğmama rağmen 3 kilo doğmuşum mesela.
bilmiyorum ama sorun yoksa takılmayın bence. Kilosu az diye ne kaşar yiyorum, ne ceviz vs.. önceden ne yiyorsam o... şimdiye kadar 4 kilo aldım. Herşeyi yediğim halde ne bebişim ne ben kilo almıyoruz.

ben suwen'den aldım. indirim vardı o ara 50 tl.. bir sabahlık, bir gecelik, bir pijama takımına toplam 150 tl vermiş oldum.. geceliği şimdiden giymeye başladım. doğuma kadar da giyicem sanırım.. tek bir seferlik giyeceğiniz bişiden ziyade sürekli giyebileceğiniz bişi bakarsanız daha karlı çıkarsınız.

Link verirmisin birde kalitesi nasil ?
https://www.hepsiburada.com/alas-te...izeri-p-HBV00000D38AZ?magaza=Karmer Pazarlama linki atabildim sanırım benim aldığım bu şimdi indirime de girmiş çok uygun istediğin böyle bişey mi bilmiyorum ama.. kalitesi orta çok aşırı iyi değil çok kötü de değil, poşet poşet koymaktan daha iyidir diye düşündüm ben. sadece rengi oradaki gibi gri değil mavi geldi desen kısmı yine aynı sadece gri olan yerler mavi benim için sorun olmadı bu durum ama bil istedim

Arkadaşlar büyük şeyler almayan varsa hala ebebek te her 200 TL ye 50 TL hediye çeki kampanyası var araba yatak gibi büyük parça alacaklar varsa karlı olabilir aklınızda olsun

güzel bişeymiş aslında ben de düşünebilirim. Bavul işi bitince bebek eşyalarını düzenlemede de kullanılır. başka marka başka renkleri de var ama onlar 80 tl diyor.

Daha dün bakmıştım bunlara 50-60 lira gibiydi. Bunun fiyatı çok iyiymiş sağol paylaştığın için

güzel bişeymiş aslında ben de düşünebilirim. Bavul işi bitince bebek eşyalarını düzenlemede de kullanılır. başka marka başka renkleri de var ama onlar 80 tl diyor.
Evet bu fiyata çok iyi ben biraz daha pahalıya almıştım ekstra bı indirim olmuş şuan.Düzenleme için de olabilirmiş benim aklıma gelmemişti ben de diğer seyahatlerde tatillerde falan kullanırım sonra diye düşünmüştüm bence kullanışlı ve fiyat performans açısından güzel bı ürün gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…