- 30 Mart 2017
- 12.752
- 19.842
- 298
Ultrasondan ultrasona değişiyor demek ki benimde devlette 2 gün geri cikmisti bir ara özelde tam gunundeydi ben çok takilmiyorim bikac günlük farklara bana gerek yok demişti aclik tokluk normal cikinca yediklerime dikkat edicem artik napim çok artarsa suyumuz erken dogum riski olabilirmiş Allah korusunBen dün 2 farkli doktora gittim canım
birinde 26+1 tam günü gune cikti
Birinde 27+4 çıktı şasirdim bende
9 nisanda tekrar gidicem bakalım ozman nasıl cikicak
Doktor seker yuklemesini kesin yaptır dedi
Sali gunu onuda yaptiriim bakalım
Aman dikkat et temizlik takintisi çok fena birşey yapisti mi gitmiyor hastalık oluyor Allah muhafaza sabun a zam gelsin de gör diyomusumEvet canım bide ben şu 3 aydır falan sabuna düşkünleştiğimden beri diyiminanılmaz temizliğe kafayı taktım. Daha doğrusu deterjanlara diyim. Mesela genelde elimi yıkadıktan sonra lavaboyıda beyaz sabunla iyice köpürtüp ovuyorum içim öyle rahat ediyo. Bulaşık yıkarken fairyden bolca sıkıyorum tabaklar köpükten zor gözüküyo Hiç böyle değildim niye böyle oldum ben anlamış değilim
Ben elite i 70*110 olarak hatirliyorim 60*110 lara hic bakmiyorum niyeyse çok küçukmus gibi geliyor bana . at canim bekliyorumIkisinide nette inceledim boylari ayniydi canim ya. Genelde 60×110 70×120 iki cesit var. Alinca atarim fotosunu. Yegenimde olcak biz sanirim iki tane alcaz gri olandan
Ben pihtilasmadan kaynaklı coraspirin ve iğne kullanıyorum. Doktorum en geç 32 de coraspirini bırakmamız lazım demişti. Etkisi uzun sürdüğünden erken doğum riskine karşı kanama artabilirmiş. O yüzden asla kendi başınıza coraspirin kullanmayın.Kızlar ya dün randevumuz vardı 29.hafta bebeğimin kilosu 1360 gram. Doktor bi 100 gram geriden geliyor çok ciddi bi rakam deyil dedi,ama benim anlamadığım omega 3 takviyesi decavit ceviz fındık soda muz kaşar süt yoğurt tahin pekmez çerez bunları özenle yiyorum hatta kendim 13 kilo aldım. Bunları yememe rağmen nasıl olurda 100 gram geriden gelir. Bende düşük seviyede pıhtılaşma vardı gebeliğimin ilk haftalarından itibaren 15.haftaya kadar iğne vuruldum. Daha sonra zor olmaya başlayınca doktorumun izniyle kestik iğneyi. Geçende doktora sordum pıhtılaşma gelişim geriliği yaparmı diye yapar ama seninki ciddi bir fark değil dedi. Kullanıyımmı hocam en azından coraspirin diye sordum “bu haftadan sonra kullanma”dedi ama evde var dolapda. Acaba kullansam en azından 2-3 hafta iğneleri değilde hapı kullansam bişey olurmu?
bizim de hem hastane tadilata giriyordu, o yüzden başka bir ilçedeki özel hastanede olacaktı doğumum, hem de doktor zaten çok ilgili değildi. Ondan değiştirdikBen hastaneden ötürü değiştirdim canım medicalparka gidiyodum çok pahalıydı ve farklı fiyat veriyolardı sürekli o yüzden değiştirdim
senin kan ilaçların hep bebişe gidiyor demek.Yenilerde baktırdım,vitaminlerde,minerallerde problem yok da kan değerim düşmüş biraz
Kan ilacı da kullanıyorum halbuki ama nasıl düşüyor bilmiyorum
d vitaminim de biraz düşmüş pardon unuttum onu. Önceden damla kullanıyordum baya yükselince bırakmıştım 18 nisanda kontorlüm var belki o zaman arttırır kan ilacını
Çok zor bence de ama bı yandan da iyi oluyor fark etmeden vücudumuzu çalıştırıyoruz ben pilatese gidiyorum ödem olmayanlar izne çıktıklarında anında ödem oluyorlar günlük ise gitmek gelmek de bı yandan iyi geliyor demek kiAmiiiin inşallahEvde olanlara özeniyorum valla ne yalan söyleyeyim zor geliyor artık hergün evden çıkmak :/
Doktorun kullanma dedikten sonra kullanman faydadan çok zarar getirir Allah korusun ani bı doğum olsa yada sezeryana alınsan bu durum hayatı bı risk bile oluşturabilir ilaçları doktor onaysız kullanmak çok mantıklı değil hele ki hamilelikte...Kızlar ya dün randevumuz vardı 29.hafta bebeğimin kilosu 1360 gram. Doktor bi 100 gram geriden geliyor çok ciddi bi rakam deyil dedi,ama benim anlamadığım omega 3 takviyesi decavit ceviz fındık soda muz kaşar süt yoğurt tahin pekmez çerez bunları özenle yiyorum hatta kendim 13 kilo aldım. Bunları yememe rağmen nasıl olurda 100 gram geriden gelir. Bende düşük seviyede pıhtılaşma vardı gebeliğimin ilk haftalarından itibaren 15.haftaya kadar iğne vuruldum. Daha sonra zor olmaya başlayınca doktorumun izniyle kestik iğneyi. Geçende doktora sordum pıhtılaşma gelişim geriliği yaparmı diye yapar ama seninki ciddi bir fark değil dedi. Kullanıyımmı hocam en azından coraspirin diye sordum “bu haftadan sonra kullanma”dedi ama evde var dolapda. Acaba kullansam en azından 2-3 hafta iğneleri değilde hapı kullansam bişey olurmu?
bizim 30. haftada 1250 gibi bişi çıktı. 1 ya da 2 hafta geriden geliyoruz gelişim olarak. Bu doktora ilk gidişimiz o yüzden 2 hafta sonra tekrar bakacak. her testi yaptırmışsınız zaten bir sorun olduğunu sanmıyorum, genetiktir dedi. ayrıntılıdaki doktor da biraz minyon olacak demişti zaten, çünkü ben de minyonum. eşim de öyle 1,90 falan değil, dolayısıyla bizim bebeğimizin devasa bişi olması beklenemezKızlar ya dün randevumuz vardı 29.hafta bebeğimin kilosu 1360 gram. Doktor bi 100 gram geriden geliyor çok ciddi bi rakam deyil dedi,ama benim anlamadığım omega 3 takviyesi decavit ceviz fındık soda muz kaşar süt yoğurt tahin pekmez çerez bunları özenle yiyorum hatta kendim 13 kilo aldım. Bunları yememe rağmen nasıl olurda 100 gram geriden gelir. Bende düşük seviyede pıhtılaşma vardı gebeliğimin ilk haftalarından itibaren 15.haftaya kadar iğne vuruldum. Daha sonra zor olmaya başlayınca doktorumun izniyle kestik iğneyi. Geçende doktora sordum pıhtılaşma gelişim geriliği yaparmı diye yapar ama seninki ciddi bir fark değil dedi. Kullanıyımmı hocam en azından coraspirin diye sordum “bu haftadan sonra kullanma”dedi ama evde var dolapda. Acaba kullansam en azından 2-3 hafta iğneleri değilde hapı kullansam bişey olurmu?
doktorun izin vermiyor mu dişçiye gitmeneKızlar dün akşam saat 10’dan beri diş ağrısı çekiyorum24 saat oldu ,Parol içtim ,tuzlu su gargarası yaptım,karanfil yağı ile yaşıyorum ,hamilelikte bu diş ağrısı beni mahvetti
ben suwen'den aldım. indirim vardı o ara 50 tl.. bir sabahlık, bir gecelik, bir pijama takımına toplam 150 tl vermiş oldum.. geceliği şimdiden giymeye başladım. doğuma kadar da giyicem sanırım.. tek bir seferlik giyeceğiniz bişiden ziyade sürekli giyebileceğiniz bişi bakarsanız daha karlı çıkarsınız.Kızlar bu lohusa takımları neden bukadar pahalı hiç sevmem öyle süslü şeyleri sadece fotoğraf çekimi için almak istiyorum yanı bir saat giyicem en uygun 180 lira yazık yahu şimdilik sadece internetten bakıyorum inşallah dışarıda daha uygundur
https://www.hepsiburada.com/alas-te...izeri-p-HBV00000D38AZ?magaza=Karmer Pazarlama linki atabildim sanırım benim aldığım bu şimdi indirime de girmiş çok uygun istediğin böyle bişey mi bilmiyorum ama.. kalitesi orta çok aşırı iyi değil çok kötü de değil, poşet poşet koymaktan daha iyidir diye düşündüm ben. sadece rengi oradaki gibi gri değil mavi geldi desen kısmı yine aynı sadece gri olan yerler mavi benim için sorun olmadı bu durum ama bil istedimLink verirmisin birde kalitesi nasil ?
Ben aldm bile hem hesaplı hem de gayet güzel tavsiye edilirKızlar günaydın hala küvet vs almayan varsa bugün a101 e geliyordu.
güle güle kullan canım. ben de sabah askılardan aldımBen aldm bile hem hesaplı hem de gayet güzel tavsiye edilir
Sen de iyi günlerde kullan şekerimgüle güle kullan canım. ben de sabah askılardan aldım
güzel bişeymiş aslında ben de düşünebilirim. Bavul işi bitince bebek eşyalarını düzenlemede de kullanılır. başka marka başka renkleri de var ama onlar 80 tl diyor.https://www.hepsiburada.com/alas-tekstil-luggage-organizer-6-farkli-boy-bavul-duzenleyici-bavul-valiz-organizeri-p-HBV00000D38AZ?magaza=Karmer Pazarlama linki atabildim sanırım benim aldığım bu şimdi indirime de girmiş çok uygun istediğin böyle bişey mi bilmiyorum ama.. kalitesi orta çok aşırı iyi değil çok kötü de değil, poşet poşet koymaktan daha iyidir diye düşündüm ben. sadece rengi oradaki gibi gri değil mavi geldi desen kısmı yine aynı sadece gri olan yerler mavi benim için sorun olmadı bu durum ama bil istedim
Daha dün bakmıştım bunlara 50-60 lira gibiydi. Bunun fiyatı çok iyiymiş sağol paylaştığın içinhttps://www.hepsiburada.com/alas-tekstil-luggage-organizer-6-farkli-boy-bavul-duzenleyici-bavul-valiz-organizeri-p-HBV00000D38AZ?magaza=Karmer Pazarlama linki atabildim sanırım benim aldığım bu şimdi indirime de girmiş çok uygun istediğin böyle bişey mi bilmiyorum ama.. kalitesi orta çok aşırı iyi değil çok kötü de değil, poşet poşet koymaktan daha iyidir diye düşündüm ben. sadece rengi oradaki gibi gri değil mavi geldi desen kısmı yine aynı sadece gri olan yerler mavi benim için sorun olmadı bu durum ama bil istedim
Evet bu fiyata çok iyi ben biraz daha pahalıya almıştım ekstra bı indirim olmuş şuan.Düzenleme için de olabilirmiş benim aklıma gelmemişti ben de diğer seyahatlerde tatillerde falan kullanırım sonra diye düşünmüştümgüzel bişeymiş aslında ben de düşünebilirim. Bavul işi bitince bebek eşyalarını düzenlemede de kullanılır. başka marka başka renkleri de var ama onlar 80 tl diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?