Evet bu fiyata çok iyi ben biraz daha pahalıya almıştım ekstra bı indirim olmuş şuan.Düzenleme için de olabilirmiş benim aklıma gelmemişti ben de diğer seyahatlerde tatillerde falan kullanırım sonra diye düşünmüştüm bence kullanışlı ve fiyat performans açısından güzel bı ürün gibi
Erken doğum riskim var O yüzden son 3 hafta rapor sonra da doğum izni başlıyor zaten 37 ye kadar çalışmak istiyordum sonrası için ama olmadı bu arada evde olmak da çok güzelmiş şimdilik sevdim :)
Hahah valla çok güzel bi beddua yoksa tüm evi sabunla köpürtüp yıkıcam geçen gün eşime diyorum banyoya girdiğin zaman sabunla keseliyim seni diyorum kafayımı yedin diyo
bizim de hem hastane tadilata giriyordu, o yüzden başka bir ilçedeki özel hastanede olacaktı doğumum, hem de doktor zaten çok ilgili değildi. Ondan değiştirdik
Onlar sağlıklı olsun da ne yapalım çok bekledik onları nazlı olacaklar herhalde ilk 3 ay korkudan yattım hep şimdi de erken doğum riskinden kimisi 9 ay yatıyormuş buna şükür diyelim yeter ki sağlıklı olsunlar
Kızlar dün akşam saat 10’dan beri diş ağrısı çekiyorum 24 saat oldu ,Parol içtim ,tuzlu su gargarası yaptım,karanfil yağı ile yaşıyorum ,hamilelikte bu diş ağrısı beni mahvetti
Onlar sağlıklı olsun da ne yapalım çok bekledik onları nazlı olacaklar herhalde ilk 3 ay korkudan yattım hep şimdi de erken doğum riskinden kimisi 9 ay yatıyormuş buna şükür diyelim yeter ki sağlıklı olsunlar
evet öyleler internette de pahalı ben normal çiçekli kısa kollu bir pijamam var onu giyicem üstüne de benim bi gecelik takımım vardı evlenirken almışlardı onun sabahlığı var lohusa takımları da onlara benziyor zaten onu gidicem hem beyaz öyle bir kombin yaptım uyumluda oldu
Nasil iyi anliyorum seni hicbirsey hafifletmiyor agrisini bende olmasin diye o kadar ugrasiyorum ki ayyuka ciktigi zamanlar buz koyuyordum oyle uyuyabiliyordum sadece canim dene istersen karanfili de cigniyordum ben cok az da olsa hafifletiyordu O agriyi hicbir hamile yasamasin ben aylarca cektim hala da arada agriyor tam gecmis degil
Canım ben diş ile ilgili işlemlerimi yaptırmak zorunda kaldım zaten 2 tane dişim çekildi ,bir de diş etlerim temizlendi,doktorum izin verse bile ,diş çektirmek (narkoz miktarı çok az )ciddi anlamda hamileyken çok zor.Benim çekilen dişlerim 20’likti mesela ,Allahtan köklü bir diş değildi ,şimdi artık hangi dişim ağrıdığını da anlayamıyorum,bu yüzden dişçim de benden röntgen istiyor,röntgen için de eşimle benim kağıt imzalamamız gerekiyor “bebeğe birşey olursa sorumluluk kabul etmiyoruz “diye bu durum da bizi biraz korkutuyor ,o yüzden çekiyorum ağrıyı
Yahu düşündüğün şeye bak bi sağ salim doğuralım valla kimse umurumda değil sende yorma kendini alırsın hazır bişeyler ikram edersin ben öyle yapcam ailem şehir dışında çünkü herkes gelemez doğuma zaten
O bende de var biliyomusun hazır kışlıklar boşalıyorken,ama ben eşimle benim için hazırlamayı düşünüyorum işin açıkçası ben buzluk için sigara böreği ve paçanga böreği yapıp koyuyorum senin var mı exstra bir tarifin varsa bizimle de paylaş
Yahu düşündüğün şeye bak bi sağ salim doğuralım valla kimse umurumda değil sende yorma kendini alırsın hazır bişeyler ikram edersin ben öyle yapcam ailem şehir dışında çünkü herkes gelemez doğuma zaten
Ya benim ailem de şehir dışında zaten doğumu ailemin yanında yapcam kısmet olursa ama geri dönüş beni korkutuyor normalde de hiç takmam böyle şeyleri niye takildim bende anlamadım :)