2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ay keşke olsa normalde hiç poğaça börek yapan biri değilim öyle ikramlık hazırlayacak misafirim de olmuyor pek ikramlık hazırlamayı sevmediğimden arkadaşları falan hep yemeğe çağırıyordum ondan panik oldum belkide dün sigara böreği sarıp attım bugün de açma yapmaya çalışıyorum bakalım becerebilirsem hiç anladığım işler değil

Erken doğum riskim var O yüzden son 3 hafta rapor sonra da doğum izni başlıyor zaten 37 ye kadar çalışmak istiyordum sonrası için ama olmadı bu arada evde olmak da çok güzelmiş şimdilik sevdim :)
İnşallah zamanında sağlıkla gelir kuzucuğun Bol bol uyu bence ben de ay sonu ayrılacağım iple çekiyorum

Kızlar nacizane fikrimi paylaşmak istiyorum ;
Benim kuzenimin bebeği doğduktan 15 gün sonra eve gelen misafirlerden virüs kaptı ve 1 hafta yoğun bakımda yattı bizim bebeklerde tam bayram zamanına geliyor ,ve akrabalar bayramlaşma adı altında bebeği de görmek isteyebilirler,biz o yüzden eşimle karar aldık,40’ı çıkana kadar 1.dereceden akrabalarımız dışında kimseyi kabul etmeyeceğiz,zaten 40 mevlidi yapıcam,gelip görebilirler.Kimse kusura bakmasın geceler boyu uykusuz kalan benim,sabahlara kadar diş ağrısı çeken de benim,ben ilaç bile kullanmıyorsam,benim bebeğim de kıymetli
Strongmom_ saol canım ,aklımda olsun ,

Ya benim ailem de şehir dışında zaten doğumu ailemin yanında yapcam kısmet olursa ama geri dönüş beni korkutuyor normalde de hiç takmam böyle şeyleri niye takildim bende anlamadım :)
İster istemez bişeye kafayı takıyoruz :) annenler yapar o zaman getirirsin daha iyi ben aylar oldu gidemedim iki saatlik yola mide bulantısı yüzünden onlar geliyor arada yine geleceklermiş birde doğuma gelirler inşaAllah. Ailenin uzakta olması çok zor yaşlandılar zaten onlardan bi beklentim de yok ama insan özlüyor işte can sağolsun hayırlı uzun ömür versin Rabbim

Arkadaşlar valiz içine eşyaları düzenli koymak için kese buldum minimum 10 tane alınıyomuş acaba kullanışlı olur mu? Ölçü 30*40 10 tanesi 40 tl yapıyo fiyat uygun mu sizce

geçmiş olsun canım.
Çok kavga ederiz valla yeni doğmuş bebeği öpmek nedir ya. Ben yeğenlerimi bile yeni doğduğunda öpmezdim kaldı ki başkasının bebeğini öpcem aman uzak dursunlar bizden. Kalabalığa sokmaya gerek yok. Eşimin akrabasının düğünü var İzmirde kurban bayramına denk geliyor illa gidelim diyor onun kavgasına şimdiden başladık

Fiyatı normal canım hazırlar için Amerikan bezi alıp dikiyorlar aslında makine olsa yapılmayacak bişey değil. YouTube da bi bayan buzdolabı poşetlerine koymuştu tek tek kıyafetleri hastanede hepsi açılıp kirlenmesin diye

Ben de iki haftaya hazırlayacağım kısmetse fiyat iyi olduğu için AliExpress i beklemeye değmez tabi oradakiler daha mı iyi bilmiyorum
ben de alıp geçicem. fuşya renkli var onda aklım kaldı hepsi burada da 80 tl ali exprestte 40 tl..
amaaan altı üstü bavul düzenleyici diye ara ara içimden geçirip hepsi burada dan aldım son olarak

ben de alıp geçicem. fuşya renkli var onda aklım kaldı hepsi burada da 80 tl ali exprestte 40 tl..
amaaan altı üstü bavul düzenleyici diye ara ara içimden geçirip hepsi burada dan aldım son olarak
Ayy evet ya çok da kasmamak lazım kullanışlı olması yeterli çok da kaliteli olması şart değil illa ki ben de öyle düşündüm ama dediğim gibi geldiğinde beklediğimden daha kaliteli geldi bana beklentiyi düşük tutmak iyi oldu :))) güle güle kullan inşallah

Lohusa takimim bu evet cok hafif ic gosterme durumu var ama sabahligi giyince sorun olmuyor gostermiyor yani pijama takimimda pembe siyah noktali almistim dar geldi onu evde kullancam hastane icinde lacivert bir takim almayi dusunuyorum

Ben de aynısının kırmızı rengini aldım Bunun pijama takımını da aldım ayrıca
Güle güle giyinelim sağlıkla doğuralım inşallah

Kızlar hepimiz internetten alışveriş yapıyoruz benim başıma dün şöyle bir olay geldi ,sizi de uyarmak istedim ve bu siteden alışveriş filan yapmayın.Dekorazon sitesinden vazo sipariş ettim,gelen sipariş ayakkabı şeklinde vazo oldu,şaka gibiler Ya

Eklentiler

• D165B9E5-5CB0-45FD-B42E-57A086B09CC7.webp
    16 KB · Görüntüleme: 52
  • 1EEEB3B9-EBA8-4A45-A291-D1E96CBC4DA2.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 52
@Serylady geceliğin kumaşı nasıl acaba canım aynı marka takım fiyatı sordum ben de çünkü en sadesi buydu netten olunca bi tereddüt ettim :) 4 lü takım olarak fiyatı bu sen kaç aldın aldın?

Aynı 4 lü takımın kırmızı rengini aldım ben (fuşya olarak geçiyor orda)
204 TL idi ben aldığımda. Kumaşı benim hoşuma gitti açıkçası.

aaa yok artık alakası bile yokk

sağol canım haber verdiğin için de teşekkürler. ben böyle şeyler olduğunu bilmiyordum, kumaştan kendim dikecektim. ama bu daha kullanışlı torbadan..
bu arada ben o beğendiğim fuşyayı da aldım ali expressten sürekli seyahat ettiğimiz için her zaman kullanırım diye düşündüm. malum aileler uzakta ikimizin de..

aaa hemen iade et, o siteden hiç alışveriş yapmadım ama aynı şey lcw'de başıma geldi. çok farklı bi kıyafet göndermişler, ben de iade etmiştim.

Kızlar dün kontrolum vardı kasilmalarim çok fazlaydı ama nst de ağrı yok dedi doktor erken doğum riskim olduğu için ilaç yazacaktı ama burda piyasada o ilaçlar yokmuş ve bana yatıp dinlen dedi.magnezyum verdi.Fakat bu sabah lavabo için kalktığımda benden pıhtı şeklinde sarımsı jöle kıvamında kocaman bir parça geldi sizce bu nişan olabilirmi çok endiseliyim

Beni aldı bir telaş doğumdan sonra her gelen misafire nasıl ikramlık hazırlıcam başladım yapıp buzluğa atmaya sanki tek eksiğim poğaça börekmiş gibi
hiiç kasamam valla kendim için atıcam bir şeyler gelen de beklemesin zaten bir çay koyarsak önlerine şükür kuru pasta falan bulundururum zaten 40 çıkmadan gelmesinler

evet çok tehlikeli ya hele okula giden çoluğu çocuğu olanlar var bende öyle eşimin annesi kardeşi bide benim annemler dışında kabul etmicem hani onda bile odasında yatağında durur alıp kucaklarına sevdirmem emip emip uyuyacak zaten 40 mevlidi bile yapmıcam ben amann zaten burda yapacağım çevre yok millet laf yapmaya yemeye gelecek ben kendimi yorduğumla kalıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…