- 22 Şubat 2018
- 612
- 558
- 53
- 36
Ay keşke olsa normalde hiç poğaça börek yapan biri değilim öyle ikramlık hazırlayacak misafirim de olmuyor pek ikramlık hazırlamayı sevmediğimden arkadaşları falan hep yemeğe çağırıyordum ondan panik oldum belkide dün sigara böreği sarıp attım bugün de açma yapmaya çalışıyorum bakalım becerebilirsem hiç anladığım işler değilO bende de var biliyomusunhazır kışlıklar boşalıyorken,ama ben eşimle benim için hazırlamayı düşünüyorum işin açıkçası ben buzluk için sigara böreği ve paçanga böreği yapıp koyuyorum senin var mı exstra bir tarifin varsa bizimle de paylaş
İnşallah zamanında sağlıkla gelir kuzucuğunErken doğum riskim var O yüzden son 3 hafta rapor sonra da doğum izni başlıyor zaten 37 ye kadar çalışmak istiyordum sonrası için ama olmadı bu arada evde olmak da çok güzelmiş şimdilik sevdim :)
İster istemez bişeye kafayı takıyoruz :) annenler yapar o zaman getirirsin daha iyiYa benim ailem de şehir dışında zaten doğumu ailemin yanında yapcam kısmet olursa ama geri dönüş beni korkutuyor normalde de hiç takmam böyle şeyleri niye takildim bende anlamadım :)
geçmiş olsun canım.Kızlar nacizane fikrimi paylaşmak istiyorum ;
Benim kuzenimin bebeği doğduktan 15 gün sonra eve gelen misafirlerden virüs kaptı ve 1 hafta yoğun bakımda yattıbizim bebeklerde tam bayram zamanına geliyor ,ve akrabalar bayramlaşma adı altında bebeği de görmek isteyebilirler,biz o yüzden eşimle karar aldık,40’ı çıkana kadar 1.dereceden akrabalarımız dışında kimseyi kabul etmeyeceğiz,zaten 40 mevlidi yapıcam,gelip görebilirler.Kimse kusura bakmasın geceler boyu uykusuz kalan benim,sabahlara kadar diş ağrısı çeken de benim,ben ilaç bile kullanmıyorsam,benim bebeğim de kıymetli
Strongmom_ saol canım ,aklımda olsun ,
Fiyatı normal canım hazırlar için Amerikan bezi alıp dikiyorlar aslında makine olsa yapılmayacak bişey değil. YouTube da bi bayan buzdolabı poşetlerine koymuştu tek tek kıyafetleri hastanede hepsi açılıp kirlenmesin diyeArkadaşlar valiz içine eşyaları düzenli koymak için kese buldum minimum 10 tane alınıyomuş acaba kullanışlı olur mu? Ölçü 30*40 10 tanesi 40 tl yapıyo fiyat uygun mu sizce Eki Görüntüle 2254282
ben de alıp geçicem. fuşya renkli var onda aklım kaldıBen de iki haftaya hazırlayacağım kısmetse fiyat iyi olduğu için AliExpress i beklemeye değmez tabi oradakiler daha mı iyi bilmiyorum
Ayy evet ya çok da kasmamak lazım kullanışlı olması yeterli çok da kaliteli olması şart değil illa ki ben de öyle düşündüm ama dediğim gibi geldiğinde beklediğimden daha kaliteli geldi bana beklentiyi düşük tutmak iyi oldu :))) güle güle kullan inşallahben de alıp geçicem. fuşya renkli var onda aklım kaldıhepsi burada da 80 tl ali exprestte 40 tl..
amaaan altı üstü bavul düzenleyici diye ara ara içimden geçirip hepsi burada dan aldım son olarak
Lohusa takimim bu evet cok hafif ic gosterme durumu var ama sabahligi giyince sorun olmuyor gostermiyor yani pijama takimimda pembe siyah noktali almistim dar geldi onu evde kullancam hastane icinde lacivert bir takim almayi dusunuyorum
@Serylady geceliğin kumaşı nasıl acaba canım aynı marka takım fiyatı sordum ben de çünkü en sadesi buydunetten olunca bi tereddüt ettim :) 4 lü takım olarak fiyatı bu sen kaç aldın aldın?
aaa yok artık alakası bile yokkKızlar hepimiz internetten alışveriş yapıyoruz benim başıma dün şöyle bir olay geldi ,sizi de uyarmak istedim ve bu siteden alışveriş filan yapmayın.Dekorazon sitesinden vazo sipariş ettim,gelen sipariş ayakkabı şeklinde vazo oldu,şaka gibiler Ya
benim saten değildi aynı bu lohusa takımları gibiİyi fikirmiş bende bakayım benimde vardı unutmuşum
saten sabahlık çok seksi değilse giyerim
sağol canım haber verdiğin için de teşekkürler. ben böyle şeyler olduğunu bilmiyordum, kumaştan kendim dikecektim. ama bu daha kullanışlı torbadan..Ayy evet ya çok da kasmamak lazım kullanışlı olması yeterli çok da kaliteli olması şart değil illa ki ben de öyle düşündüm ama dediğim gibi geldiğinde beklediğimden daha kaliteli geldi bana beklentiyi düşük tutmak iyi oldu :))) güle güle kullan inşallah
evet canım öyle tek 100 gramda gelişim geriliği olmaz ki bir çok şeye bakıyolar onun içinYani aslında dediğin gibi net sonuçta vermiyor o cihazlar. Haklısın galiba... tehlikeye atmaya gerek yok 100 gram için ☺
aaaKızlar hepimiz internetten alışveriş yapıyoruz benim başıma dün şöyle bir olay geldi ,sizi de uyarmak istedim ve bu siteden alışveriş filan yapmayın.Dekorazon sitesinden vazo sipariş ettim,gelen sipariş ayakkabı şeklinde vazo oldu,şaka gibiler Ya
hiiç kasamam valla kendim için atıcam bir şeyler gelen de beklemesin zaten bir çay koyarsak önlerine şükür kuru pasta falan bulundururum zaten 40 çıkmadan gelmesinlerBeni aldı bir telaş doğumdan sonra her gelen misafire nasıl ikramlık hazırlıcam başladım yapıp buzluğa atmaya sanki tek eksiğim poğaça börekmiş gibi
evet çok tehlikeli ya hele okula giden çoluğu çocuğu olanlar var bende öyle eşimin annesi kardeşi bide benim annemler dışında kabul etmicem hani onda bile odasında yatağında durur alıp kucaklarına sevdirmem emip emip uyuyacak zatenKızlar nacizane fikrimi paylaşmak istiyorum ;
Benim kuzenimin bebeği doğduktan 15 gün sonra eve gelen misafirlerden virüs kaptı ve 1 hafta yoğun bakımda yattıbizim bebeklerde tam bayram zamanına geliyor ,ve akrabalar bayramlaşma adı altında bebeği de görmek isteyebilirler,biz o yüzden eşimle karar aldık,40’ı çıkana kadar 1.dereceden akrabalarımız dışında kimseyi kabul etmeyeceğiz,zaten 40 mevlidi yapıcam,gelip görebilirler.Kimse kusura bakmasın geceler boyu uykusuz kalan benim,sabahlara kadar diş ağrısı çeken de benim,ben ilaç bile kullanmıyorsam,benim bebeğim de kıymetli
Strongmom_ saol canım ,aklımda olsun ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?