2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim 100 grdan bisey olmaz artik genetik faktorlerde devreye giriyor. Benim bebiste zayif mesela boyu onden gidiyor. Aspirin kullanma ama ignelerden kaldiysa bikac hafta kullanabilirsin. Bu haftalarda zaten aspirini kesmek gerekiyor. Bende hem aspirin hem igne kullaniyorum. 29. Haftada benimde 1350 gr di normal yani seninki de..

Rica ederim canım güzel günlerde kullan inşallah bu arada o fuşya ne tatlıymış öyle fazla fazla olsun nolacak nasılsa kullanılır bı şekilde

Benım gelen gıden cevrem oluyor sagolsunlar çok yakın bır kaç dostum ve cok yakın akrabalarım. Kımse bebegı kucagına almıyor zaten uzaktan bakıp oyy masallah vs dıyıp cekılıyor... oyuzden cok endıselnmeyın kucagına alıp opecek hallerı yok... hatta kızımı mevlut dahıl annem ben esım hariç kımse kucagına almadı gerek yok :))
Aksi olursa da ızın vermeyın zaten ufacık cocugun kucaklarda yakın temas nefesle ısı yok

Ben de aynısının kırmızı rengini aldım Bunun pijama takımını da aldım ayrıca
Güle güle giyinelim sağlıkla doğuralım inşallah
Insallah canim benim hepimiz saglikla alalim kucagimiza bulabilseydim bende bu takimin lacivertini alacaktim bulamayinca beyaz aldim kirmizi da iyiymis aslinda

Benim doktorum biliyorsun isleme izin vermedi agridigi zaman aglaya aglaya evin icinde dolasiyorum resmen o yuzden sekerli herseyi hayatimdan cikardim arada bir cikolata yesem bile aninda disimi fircaliyorum dogum olsun aninda cektiricem resmen bana antibiyotik vermislerdi kuzum dayanamayacak gibj olunca o beni 2aydan fazla goturdu doktorunla gorussen belki verir enfeksiyonla ilgili birseymi acaba ? Kalsiyum yeterince aliyormusun ben hapını kullandigimdan beri daha iyiyim mesela ??

Ben gormustum bunu elimde kalir diye almamistim ama fena deil alinabilir diyorsan bende sipariş vereyim ayrica evet fiyati baya uygunmus ya acaba 2 setmi aldin 6 parca brn ve bebise yetermi ?

Ben gormustum bunu elimde kalir diye almamistim ama fena deil alinabilir diyorsan bende sipariş vereyim ayrica evet fiyati baya uygunmus ya acaba 2 setmi aldin 6 parca brn ve bebise yetermi ?
Evet evet muhteşem değil ama alınabilir bu fiyata kesinlikle. ben de onu kararsızlığını yaşamıştım iki set alsam mı acaba diye ama sonra bı set aldım sanırım yetecek çünkü bazı kıyafetleri de gamboca koyucam cekim için olan benim gecelik ve bebişin takımı falan o yüzden yeter diye düşündüm zaten hemen kargoya verildi bakarım yerleştirirken illa gerekirse yeniden alırım bı iki güne elime geçer en nihayetinde

ben de alıp geçicem. fuşya renkli var onda aklım kaldı hepsi burada da 80 tl ali exprestte 40 tl..
amaaan altı üstü bavul düzenleyici diye ara ara içimden geçirip hepsi burada dan aldım son olarak
Bende bayadir bakiniyordum bunlar icin aliekspresten alsam 32. Haftama kadar gelmez islerim aksar mecbur hepsi buradadan alcam bende insallah azda olsa kaliteli gelir

Gamboc ne canim ?fiyat iyi kalite iyiyse 2 set alinabilir diye dusunmustum ne zaman ulasir eline

Rezillik resmen insani salak yerine koyuyorlar sikayet etsene tuketici haklarina ?

Geliyor gelmekte Olan .dokuz ay diken üstünde kan değerim artımı acabayla başlayıp hareket etti mi hissettin mi nasıl beslensem de kilo aldırsam la geçen sezeryanmı normal doğummu olacak derken asıl büyük final geliyor bebişleri bizden çok düşünen eş dost ve sevgili akrabalar hazırdır umarım sorularına tavsiyelerine

Eklentiler

• 7764CB9D-5C26-4D06-9B0B-5DCDC8EDDB79.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 77
Gamboc ne canim ?fiyat iyi kalite iyiyse 2 set alinabilir diye dusunmustum ne zaman ulasir eline
Hani kumaş fermuarlı elbise kılıfları oluyor ya onlar canım. Yani dediğim gibi şahane değil ama iş görür bence ben aldım ertesi gün elime ulaşmıştı sanırım öyle hatırlıyorum

Gitmezse hemen spora baslarim zaten gunde 2 saat kaynanamla kocam.bakar ben spora giderim soz verdiler kilolari veremezsem depresyona girerim dedim korktular normal halimi cekemiyorlar depresyon hic cekilmez benim boyam yoktu 1 senedir boyamiyordum rengini actiracaktim hamilelikle 2 sene oldu rahat acilir artik
[/QUOTE]
S Serylady bahsettiğin geceliği nerden aldın

Bende internetten baktım hepsi çok pahalı dışarıya baktığında uyguna varsa bana haber verirmisin canım ona göre internetten sipariş edicem

Geçen cuma ben doktora gittim benimkide 29 haftlik 1204 kilo 34 cm di doktorum güzel dedi geriden falan bişey demedi bana

Geçen cuma ben doktora gittim benimkide 29 haftlik 1204 kilo 34 cm di doktorum güzel dedi geriden falan bişey demedi bana
Evet arkadaşlarda bahsetti,normalmiş aslında benimkinin kilosu ama doktor neden öyle dediki sinir etti beni yaa..bende minyonum aslında 1.58 boyum ama 4 kilo doğmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…