- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Seninki iyiymiş benimki olmaz galiba yazın o sıcaktabenim saten değildi aynı bu lohusa takımları gibi
Canim 100 grdan bisey olmaz artik genetik faktorlerde devreye giriyor. Benim bebiste zayif mesela boyu onden gidiyor. Aspirin kullanma ama ignelerden kaldiysa bikac hafta kullanabilirsin. Bu haftalarda zaten aspirini kesmek gerekiyor. Bende hem aspirin hem igne kullaniyorum. 29. Haftada benimde 1350 gr di normal yani seninki de..Kızlar ya dün randevumuz vardı 29.hafta bebeğimin kilosu 1360 gram. Doktor bi 100 gram geriden geliyor çok ciddi bi rakam deyil dedi,ama benim anlamadığım omega 3 takviyesi decavit ceviz fındık soda muz kaşar süt yoğurt tahin pekmez çerez bunları özenle yiyorum hatta kendim 13 kilo aldım. Bunları yememe rağmen nasıl olurda 100 gram geriden gelir. Bende düşük seviyede pıhtılaşma vardı gebeliğimin ilk haftalarından itibaren 15.haftaya kadar iğne vuruldum. Daha sonra zor olmaya başlayınca doktorumun izniyle kestik iğneyi. Geçende doktora sordum pıhtılaşma gelişim geriliği yaparmı diye yapar ama seninki ciddi bir fark değil dedi. Kullanıyımmı hocam en azından coraspirin diye sordum “bu haftadan sonra kullanma”dedi ama evde var dolapda. Acaba kullansam en azından 2-3 hafta iğneleri değilde hapı kullansam bişey olurmu?
Rica ederim canım güzel günlerde kullan inşallahsağol canım haber verdiğin için de teşekkürler. ben böyle şeyler olduğunu bilmiyordum, kumaştan kendim dikecektim. ama bu daha kullanışlı torbadan..
bu arada ben o beğendiğim fuşyayı da aldım ali expresstensürekli seyahat ettiğimiz için her zaman kullanırım diye düşündüm. malum aileler uzakta ikimizin de..
Eki Görüntüle 2254297
Benım gelen gıden cevrem oluyor sagolsunlar çok yakın bır kaç dostum ve cok yakın akrabalarım. Kımse bebegı kucagına almıyor zaten uzaktan bakıp oyy masallah vs dıyıp cekılıyor... oyuzden cok endıselnmeyın kucagına alıp opecek hallerı yok... hatta kızımı mevlut dahıl annem ben esım hariç kımse kucagına almadı gerek yok :))Kızlar nacizane fikrimi paylaşmak istiyorum ;
Benim kuzenimin bebeği doğduktan 15 gün sonra eve gelen misafirlerden virüs kaptı ve 1 hafta yoğun bakımda yattıbizim bebeklerde tam bayram zamanına geliyor ,ve akrabalar bayramlaşma adı altında bebeği de görmek isteyebilirler,biz o yüzden eşimle karar aldık,40’ı çıkana kadar 1.dereceden akrabalarımız dışında kimseyi kabul etmeyeceğiz,zaten 40 mevlidi yapıcam,gelip görebilirler.Kimse kusura bakmasın geceler boyu uykusuz kalan benim,sabahlara kadar diş ağrısı çeken de benim,ben ilaç bile kullanmıyorsam,benim bebeğim de kıymetli
Strongmom_ saol canım ,aklımda olsun ,
Insallah canim benim hepimiz saglikla alalim kucagimizaBen de aynısının kırmızı rengini aldımBunun pijama takımını da aldım ayrıca
Güle güle giyinelim sağlıkla doğuralım inşallah
Benim doktorum biliyorsun isleme izin vermedi agridigi zaman aglaya aglaya evin icinde dolasiyorum resmen o yuzden sekerli herseyi hayatimdan cikardim arada bir cikolata yesem bile aninda disimi fircaliyorum dogum olsun aninda cektiricem resmen bana antibiyotik vermislerdi kuzum dayanamayacak gibj olunca o beni 2aydan fazla goturdu doktorunla gorussen belki verir enfeksiyonla ilgili birseymi acaba ? Kalsiyum yeterince aliyormusun ben hapını kullandigimdan beri daha iyiyim mesela ??Amin,amin canım inşallah zaten bende evin içerisinde havluya buz torbası sarıp öyle dolaşıyorum
Canım ben diş ile ilgili işlemlerimi yaptırmak zorunda kaldım zaten 2 tane dişim çekildi ,bir de diş etlerim temizlendi,doktorum izin verse bile ,diş çektirmek (narkoz miktarı çok az )ciddi anlamda hamileyken çok zor.Benim çekilen dişlerim 20’likti mesela ,Allahtan köklü bir diş değildi ,şimdi artık hangi dişim ağrıdığını da anlayamıyorum,bu yüzden dişçim de benden röntgen istiyor,röntgen için de eşimle benim kağıt imzalamamız gerekiyor “bebeğe birşey olursa sorumluluk kabul etmiyoruz “diye bu durum da bizi biraz korkutuyor ,o yüzden çekiyorum ağrıyı
Ben hamileliğimin başında almıştım dışarıya göre ciddi anlamda fiyatı çok ucuz bir de kaliteli gerçekten ,kullanacağı en fazla 6 ay olur zaten
Ben gormustum bunu elimde kalir diye almamistim ama fena deil alinabilir diyorsan bende sipariş vereyim ayrica evet fiyati baya uygunmus ya acaba 2 setmi aldin 6 parca brn ve bebise yetermi ?https://www.hepsiburada.com/alas-tekstil-luggage-organizer-6-farkli-boy-bavul-duzenleyici-bavul-valiz-organizeri-p-HBV00000D38AZ?magaza=Karmer Pazarlama linki atabildim sanırım benim aldığım bu şimdi indirime de girmiş çok uygun istediğin böyle bişey mi bilmiyorum ama.. kalitesi orta çok aşırı iyi değil çok kötü de değil, poşet poşet koymaktan daha iyidir diye düşündüm ben. sadece rengi oradaki gibi gri değil mavi geldi desen kısmı yine aynı sadece gri olan yerler mavi benim için sorun olmadı bu durum ama bil istedim
Evet evet muhteşem değil ama alınabilir bu fiyata kesinlikle. ben de onu kararsızlığını yaşamıştım iki set alsam mı acaba diye ama sonra bı set aldım sanırım yetecek çünkü bazı kıyafetleri de gamboca koyucam cekim için olan benim gecelik ve bebişin takımı falan o yüzden yeter diye düşündüm zaten hemen kargoya verildi bakarım yerleştirirken illa gerekirse yeniden alırım bı iki güne elime geçer en nihayetindeBen gormustum bunu elimde kalir diye almamistim ama fena deil alinabilir diyorsan bende sipariş vereyim ayrica evet fiyati baya uygunmus ya acaba 2 setmi aldin 6 parca brn ve bebise yetermi ?
Bende bayadir bakiniyordum bunlar icin aliekspresten alsam 32. Haftama kadar gelmez islerim aksar mecbur hepsi buradadan alcam bende insallah azda olsa kaliteli gelirben de alıp geçicem. fuşya renkli var onda aklım kaldıhepsi burada da 80 tl ali exprestte 40 tl..
amaaan altı üstü bavul düzenleyici diye ara ara içimden geçirip hepsi burada dan aldım son olarak
Gamboc ne canim ?fiyat iyi kalite iyiyse 2 set alinabilir diye dusunmustum ne zaman ulasir elineEvet evet muhteşem değil ama alınabilir bu fiyata kesinlikle. ben de onu kararsızlığını yaşamıştım iki set alsam mı acaba diye ama sonra bı set aldım sanırım yetecek çünkü bazı kıyafetleri de gamboca koyucam cekim için olan benim gecelik ve bebişin takımı falan o yüzden yeter diye düşündüm zaten hemen kargoya verildi bakarım yerleştirirken illa gerekirse yeniden alırım bı iki güne elime geçer en nihayetinde
Rezillik resmenKızlar hepimiz internetten alışveriş yapıyoruz benim başıma dün şöyle bir olay geldi ,sizi de uyarmak istedim ve bu siteden alışveriş filan yapmayın.Dekorazon sitesinden vazo sipariş ettim,gelen sipariş ayakkabı şeklinde vazo oldu,şaka gibiler Ya
Az kaldı biraz daha sabretcezayakları yukarda olunca ben çok rahat ediyorum ya aşağıda olunca çok ağrıtıyor
Hani kumaş fermuarlı elbise kılıfları oluyor ya onlar canım. Yani dediğim gibi şahane değil ama iş görür bence ben aldım ertesi gün elime ulaşmıştı sanırım öyle hatırlıyorumGamboc ne canim ?fiyat iyi kalite iyiyse 2 set alinabilir diye dusunmustum ne zaman ulasir eline
Bende internetten baktım hepsi çok pahalı dışarıya baktığında uyguna varsa bana haber verirmisin canım ona göre internetten sipariş edicemKızlar bu lohusa takımları neden bukadar pahalı hiç sevmem öyle süslü şeyleri sadece fotoğraf çekimi için almak istiyorum yanı bir saat giyicem en uygun 180 lira yazık yahu şimdilik sadece internetten bakıyorum inşallah dışarıda daha uygundur
Geçen cuma ben doktora gittim benimkide 29 haftlik 1204 kilo 34 cm di doktorum güzel dedi geriden falan bişey demedi banaKızlar ya dün randevumuz vardı 29.hafta bebeğimin kilosu 1360 gram. Doktor bi 100 gram geriden geliyor çok ciddi bi rakam deyil dedi,ama benim anlamadığım omega 3 takviyesi decavit ceviz fındık soda muz kaşar süt yoğurt tahin pekmez çerez bunları özenle yiyorum hatta kendim 13 kilo aldım. Bunları yememe rağmen nasıl olurda 100 gram geriden gelir. Bende düşük seviyede pıhtılaşma vardı gebeliğimin ilk haftalarından itibaren 15.haftaya kadar iğne vuruldum. Daha sonra zor olmaya başlayınca doktorumun izniyle kestik iğneyi. Geçende doktora sordum pıhtılaşma gelişim geriliği yaparmı diye yapar ama seninki ciddi bir fark değil dedi. Kullanıyımmı hocam en azından coraspirin diye sordum “bu haftadan sonra kullanma”dedi ama evde var dolapda. Acaba kullansam en azından 2-3 hafta iğneleri değilde hapı kullansam bişey olurmu?
Evet arkadaşlarda bahsetti,normalmiş aslında benimkinin kilosu ama doktor neden öyle dedikiGeçen cuma ben doktora gittim benimkide 29 haftlik 1204 kilo 34 cm di doktorum güzel dedi geriden falan bişey demedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?