2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Beni aldı bir telaş doğumdan sonra her gelen misafire nasıl ikramlık hazırlıcam başladım yapıp buzluğa atmaya sanki tek eksiğim poğaça börekmiş gibi
O Bend e de var nedense :)) 5 kilo yaprak sardık ara ara annemle buzluğa attim. Sandviç poğaça bir kaç da yufkadan börek yapıp aticam. Ikram etmeden rahat edemiycem için şimdiden koyuyorum :) sonrası için rahat ederim

O siteye baktım çok pahalı lar

Nişan tam olarak öyle birşey değil. Kasılma derken bebek acaba biryere toplanıyor da onunla karıştırıyor olabilir misin? Bu haftalardan sonra zaten ara ara kasılmalar olacaktır önemli olan süresi ve sıklığı.
Sen bol bol uzan magnezyumu al. Prululoton iğne sanırım ilaç onu bende denk geldim niye piyasada yok acaba bir yan etkisini mi buldular
Erken Doğum teşhisi neye göre konuldu sizin? Benim daha önce erken Doğum geçmişim var ondan sizlere göre erken Doğum riskim daha fazla mesela?
Birde stres çok etkiliyor kafanı dağıtmaya bak. Vakti saatinde sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah bebeklerimizi

sassygirll geçmiş olsun canım diş ağrısı beter birşeydir tez zamanda geçsin inşallah hamilelikte zaten bişey yapamıyor insan acil şifalar diliyorum.

brn88 nasılsın canım herşey yolunda değil mi?ne zaman geliyor bebiş belli oldu mu doğum tarihi?

G guluncani tatlım bekliyoruz. Ctesi günü doktor kontrolüm var. Büyük ihtimalle 32. yada 33.haftada olacak doğum. Şuanda 30+6 yım. Haber veririm günü belli olduğunda

merhabaaa teyzoşlara
Oyyy kuzum benim maşallah '❤
Ben resimlerini görünce çok duygulanıyorum
G guluncani tatlım bekliyoruz. Ctesi günü doktor kontrolüm var. Büyük ihtimalle 32. yada 33.haftada olacak doğum. Şuanda 30+6 yım. Haber veririm günü belli olduğunda
Az kalmış canım ya 15-20 gün ortalama.hadi hayirlisi ile insallah haberini bekliyoruz.yanında olamasakta dualarımızı yollarız.

Ya bebek olduktan sonra bütün enerjimi ona harcamak istiyorum hersey hazir olsun vakit alan seyler ikramliklar bende oyle cok pratik bir insan değilim hazır evdeyken halledeyim dedim

Ya bizimki zamanını beklerse bayramda gelecek beklemezse daha erken bu bayram olayı beni de korkutuyor tam bayramda doğarsa gelen giden hiç rahat olmayacak bayram bitimini beklese kuzum süper olur rahat ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…