2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
S Serylady bahsettiğin geceliği nerden aldın
[/QUOTE]
Canim eminonunden aldim ben istanbuldaysan bakabilirsin cok secenek var

Hani kumaş fermuarlı elbise kılıfları oluyor ya onlar canım. Yani dediğim gibi şahane değil ama iş görür bence ben aldım ertesi gün elime ulaşmıştı sanırım öyle hatırlıyorum
Ilk defa duydum gambocu rica etsem resim atabilirmisin cok ugrastirmak isyemem tabi ama yakinlarindaysa ?

Gittin mi doktora tarif ettiğin şey nişana benziyor ınsallah değildir

Onlar hazirsa bende hazirim püskürtmeye

Benim başıma ne geldiyse stresten geldi zaten cnm 27 haftalıkken kanama oldu oğlumla tartismistim iki gün öncede yine üzüldüm ve kasılmalar arttı karnim sertleşiyor ve kasiklarima hafif sizi giriyor.bugun biraz azaldı şükür

Koca Bursa kapalı Çarşı'yı gezdim bi lohusa takımı bulamadım olanlar zaten dallı güpürlü dantelli ve aşırı pahalı ya . brn88 canım sen o effort 4 lü seti hangi siteden ne kadara almıştın?
S Serylady en iyi fiyata sen almışsın sanki canım :)) bu arada gamboçu sormuşsun hani takım elbise astığımız fermuarlı askılıklar var ya o

Bu bilgi bana faydalı oldu canım sağol hiç aramayayım barı dagide beğendiğim bi model var 180 lira yazlık hafif bi takım resmini atmıştım bida bulayım atayım fikir olsun instagramda lohusa sepeti sayfasında da var

Eklentiler

• FBF2EA5B-8189-43E2-994C-5BC8A35967BA.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 38
  • C8C0BD3A-B07C-48E6-8936-3762CF8D51FD.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Bu modelde 150 lira çokmu basit olur. Yaz içinde çok kullanışlı geldi çok model var insan seçemiyor

Eklentiler

• 5706D3CD-CB62-44AC-B988-2C918D02AFE0.webp
    41 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…