2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ben ondan emin olamıyorum işte millet alıp sevmek istiyor bi hevesleri oluyor neyse ben kıyamam mesela alamam ufacık bebek bir yerine bir şey olur aman korkarım eşim bile çalışıyor eve geliyor mesela elleri kapkara oluyor bide sigara falan içiyor nefesi kokuyo sigara sana eldivenle maske alıcam diyorum

Geçen cuma ben doktora gittim benimkide 29 haftlik 1204 kilo 34 cm di doktorum güzel dedi geriden falan bişey demedi bana
benimkide öyle 29 haftada 1200 gram hatta ben burda 1500 leri 1700 leri görünce korktum ama doktor iyi dedi daha ne olsun dedi biz yememize dikkat edelimde gerisi ne kadar yesekte genetik o alacağını alıyor benle eşimde 3 kilo anca doğmuşuz zaten

Bir kısım alışverişleri tamamladık bugün..
Şükür içim biraz rahatladı..
Sadece oto koltuğu istediğimiz gibi yoktu e bebekte başka yerden bakacağız.. Birde indirim çeki olayı yüzünden maşallah epey kalabalıktı doğru düzgün zıbınlar bulamadım..

He birde oğluma Deniz kızlarının olduğu küvet seti almışım affet ananı oğlum

Kızlar ağda işini nasıl yapıyosunuz. Lazerliyim bugüne kadar kısalttım hep ama artık ulaşamıyorum. Mecbur ağdaya gidicem artık ama bu koca göbekle utanıyorum da yıllar önce bitmişti lazerim. Gittiğiniz yerin temizliğinde nelere dikkat etmeliyim

Aventin biberon nekadardi

Canım ben lohusahamile.com dan almıştım. Freckless

Yok ya öyle sacmalık olurmu ızın vermezsın... bırde sızde kullanıyormusunuz bılmem ama bız belıne kusak kullanıyoruz bebeklerın... mesela kızıma benım bebeklık kusagımı kullandık sımdı kızıma da kullanıcam tam belını sarıyor ıkı devam kucaga alınca belı ıncınmesın dıye... belkı fıkır olur bılmeyen varsa soyleyeyım...
kundakla karıstırılmasın kuşak Ben zaten kundak yapmadım...
Amann esın sakın oyle bısey yapmasın ılk zamanlar cok hassas zamanlar canım dıkkat edın...:)

proluton var ben ıstanbulda oturuyorum ılk ay dusuk tehlıkesı yasadım ıkı doktor da bana 5 tane proluton ıgne onermıs ve vermıstı... cok sukur ıse de yaradı
merhabaaa teyzoşlara
oyyy masallah

Arkadaşlar hastane için hasta bezi mi depend mi alacaksınız ? Bi de dependin boyutları değişiyor mu büyük boy mu almak lazım ?

merhaba @ParteMoralll e bebek'te nuna park yatağa baktım şimdi ama gözüme küçük geldi. acaba boyutları olan bir park yatak mı? burdakinin fotoğrafını koyayım senin önerdiğinle aynı mı bakabilir misin?

Eklentiler

• IMG-20190404-WA0000.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 54
Son nokta evi kopuklemk olur sanirim rekorlar kitbina girersin
Hahah valla çok güzel bi beddua yoksa tüm evi sabunla köpürtüp yıkıcam geçen gün eşime diyorum banyoya girdiğin zaman sabunla keseliyim seni diyorum kafayımı yedin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…