2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok güzeller güle güle kullanın masallah eksik kalmamış gibi

Ölcüsü neymıs canım? Normalı 105cm 15kg kadar olması lazım
Ben mınısını gormedım bu buyuklerı kullandım kızım uc yasına gırıne kadar kullandı hatta son zamanlar bıraz sıgmıyordu okadar yatagına gectı sonra...
Yazdım google ama ıkıncı elde gördum mını bıtane galıba bundan kucuk belkı sende ondan gormussundur

Hanimlar magnezyumu düzenli mi aliyorsunz yoksa sadece kasilmalariniz oldugunda mi benim nadiren kasilma gibi bir şey oluyor emin de değilim dr yazdi ama napsam bilemedim

Senin yatak kaça kaçtı?

Ben depend alicam kullanisi daha rahat olur bedenini de bir bakrim ya şimdiki bedenine ya da 1 büyüğünü alirim sanirim
Arkadaşlar hastane için hasta bezi mi depend mi alacaksınız ? Bi de dependin boyutları değişiyor mu büyük boy mu almak lazım ?

Bebis saglicakla kullansin bayati bitirmissin canim ihtiyaçları:) arabanin modeli ne?

onu hiç bilmiyordum göbeğine düşünce kuşak gibi bir şey koyuluyor göbeği çıkık olmasın diye ama ötekini bilmiyordum aman zaten almayıversinler diyorum ya uyuyo odasında dicen zaten ilk zamanlar em uyu modunda olucak hijyen konusunda çok hassasım ya gelen gidende elini yıkasın isterim valla kimse öyle hassas değil eşimin tarafında kv nin evde sabun bile olmuyo ben sabunsuz vc ye bile giremem valla

@guluncani tatlım bekliyoruz. Ctesi günü doktor kontrolüm var. Büyük ihtimalle 32. yada 33.haftada olacak doğum. Şuanda 30+6 yım. Haber veririm günü belli olduğunda
Canim çok takip edemediğim icin kacirdim nden erken doğum olucak saglikla kolayca kavuş inşallah

Evet arkadaşlarda bahsetti,normalmiş aslında benimkinin kilosu ama doktor neden öyle dediki sinir etti beni yaa..bende minyonum aslında 1.58 boyum ama 4 kilo doğmuşum
Canim biz ayniyiz senle benimki de 28+5 te 1317 gr di gayet normal kilosu

Senin yatak kaça kaçtı?
78gnşlik uzunluk 105 olması lazım... yalnız sallanmıyor ben hıc sallamadıgım ıcım o sekılde kullandım.
baktım netten e bebekte bıraz degısık seklı satılıyormus bel koruyucu dıye bence alabılenler alsın bebek su gıbı oluyor daha ıyı olur sızler ıcın...

oyle bebısler sureklı yatmıyor canım gazı oluyor sıkıntısı oluyor dolastırıyorsun omzunda gazını cıkarıyorsun vs ohh nerde oyle yat uyu em

benim gördüğüm fotoğrafını koyduğum işte. anlaşılmıyor tam diy mi seninkiyle aynı boyut olup olmadığı? bunun ölçüsü 105 cm yazıyor evet.

benim gördüğüm fotoğrafını koyduğum işte. anlaşılmıyor tam diy mi seninkiyle aynı boyut olup olmadığı? bunun ölçüsü 105 cm yazıyor evet.
Tamam ozaman aynıdır yandan görmedıgım ıcın tam anlamadım az önce :) 105 yazıyorsa aynıdır :)

Arkadaşlar hastane için hasta bezi mi depend mi alacaksınız ? Bi de dependin boyutları değişiyor mu büyük boy mu almak lazım ?
Merhaba daha önceki doğumumdan deneyimim depend daha iyi. Sonrasında normal pede geçebiliyorsun zaten. Depend bedeni şuanki halin gibi alma istersen bir küçüğü olur belinde durmuyor sonra çünkü

Tamam ozaman aynıdır yandan görmedıgım ıcın tam anlamadım az önce :) 105 yazıyorsa aynıdır :)
tamam çok teşekkür ederim. oda takımı aldım ama biraz büyümeye başlayınca düşer diye korktuğumdan bundan da alayım dedim. tiny love da var. sence alayım mı nuna'yı ne dersin. hem beşik hem tiny love hem nuna fazla mı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…