Hasta bezi çok kullanışsızdı gerçekten, bi bakayım o zaman en büyüğünü alırım diyordum ama öyle yapmasam daha iyi olacak demekkiMerhaba daha önceki doğumumdan deneyimim depend daha iyi. Sonrasında normal pede geçebiliyorsun zaten. Depend bedeni şuanki halin gibi alma istersen bir küçüğü olur belinde durmuyor sonra çünkü
Şöyle kızımın odası vardı yatagı da vardı buyuyen koskoca tek kısılık yatak olanlardan onu zaten kafamda buyuyunce kullanacaktı...tamam çok teşekkür ederim. oda takımı aldım ama biraz büyümeye başlayınca düşer diye korktuğumdan bundan da alayım dedim. tiny love da var. sence alayım mı nuna'yı ne dersin. hem beşik hem tiny love hem nuna fazla mı olur?
Hayır canım. Lohusahamile den aldım.Online çamaşır yazan siteden mi aldin
Yok canım ilk bebek benim olmayacakAyyy ilk bebek seninki olacak o zaman ben bile heyecan yaptım neden erken alacaklar canım
Canim çok takip edemediğim icin kacirdim nden erken doğum olucak saglikla kolayca kavuş inşallah
ben de büyüyen yataklı oda aldım. tiny love'da yatırmayı planlıyorum ben de ama dediğin gibi 6 ay kullansam sonra odasına geçirsem o beşikten düşer mi sorusu kafamı kurcalıyor? düşmeyeceğinden emin olsam nuna'yı almam hiç. sen büyüyen yatağı beşik haliyle hiç kullandın mı düşerler mi :) aldığım oda şuŞöyle kızımın odası vardı yatagı da vardı buyuyen koskoca tek kısılık yatak olanlardan onu zaten kafamda buyuyunce kullanacaktı...
tıny love burda coook onerdım herkese bence super ben ılk 6ay onda yatırdım hatta anneme falan tasıdık :))
Tıtresımlı muzıklı ben gece dahıl kullandım :) 6ay sonrası nuna aldım ust kademe de kullandım ayaklanınca ayaga kalkınca kademesını en alta ındırdım cıkamıyordu :) sonra kızım odasına gectı nuna katladım kaldırdım... sımdı bu kızımda hem tıny hem nunayı kullanıcam... senın oda nasıl 6ay sonrası odasına gecıreceksen nuna alma ama odamda besıgınde yatacak dersen al...
Benım buyuyen beşik uzunlugu 190cmben de büyüyen yataklı oda aldım. tiny love'da yatırmayı planlıyorum ben de ama dediğin gibi 6 ay kullansam sonra odasına geçirsem o beşikten düşer mi sorusu kafamı kurcalıyor? düşmeyeceğinden emin olsam nuna'yı almam hiç. sen büyüyen yatağı beşik haliyle hiç kullandın mı düşerler mi :) aldığım oda şu
Ben de çarpıyorum özellikle masalara mutfak tezgahına falanKızlar size çok ilginç gelebilir ama bir sorum olacak :) göbeğinizi bir yere çarpıyor musunuz siz demutfak tezgahı , çamaşır asarken balkon demiri, bugün arabanın kapısını açarken vurdum zirvede bıraktım işi
Çokk tatlısın canım yaaaKızlar size çok ilginç gelebilir ama bir sorum olacak :) göbeğinizi bir yere çarpıyor musunuz siz demutfak tezgahı , çamaşır asarken balkon demiri, bugün arabanın kapısını açarken vurdum zirvede bıraktım işi
teşekkür ederiz siz de aldıklarınızı güle güle kullanınBenım buyuyen beşik uzunlugu 190cm
orda koruma varken yatsa bence duserdı ben oyuzden kızımın az buyumesını bekledım odasına 3 yasında gecırdım.
bunlar boyle bozmadan kaç yaşa kadar mış?
Ya bılemıyorum bundan kullanmadım ama dusununce mesela kızım yurumeye basladıgında besıkten ınmeye calısıyordu nuna derin oldugu ıcın cıkamıyordu bundan ıner gıbı geldı ama bılemedım... burda daha once kullanan varsa daha iyi bilir yanlış yönlendırme olmasın...
Odasını güle güle kullansın minişin
bakayım ona bi :) öyle tabikide canım yok ben kucağına alıp sevmek isteyenler için dedim öyle sevmelik modda olmuyor ki yeni doğmuş bebek78gnşlik uzunluk 105 olması lazım... yalnız sallanmıyor ben hıc sallamadıgım ıcım o sekılde kullandım.
baktım netten e bebekte bıraz degısık seklı satılıyormus bel koruyucu dıye bence alabılenler alsın bebek su gıbı oluyor daha ıyı olur sızler ıcın...
oyle bebısler sureklı yatmıyor canımgazı oluyor sıkıntısı oluyor dolastırıyorsun omzunda gazını cıkarıyorsun vs ohh nerde oyle yat uyu em
Evet canım baya bi araştırdım normalmişCanim biz ayniyiz senle benimki de 28+5 te 1317 gr di gayet normal kilosu
Amin inşallah canım..Hadi ya ücretli askerlik mi tam denk gelmiş bebiş bekler babası da yetişir inşallah canım sen de evde dinlenirsin..Evet canım çalışıyorum baya zorluyodu beni artık doğuma kadar izindeyim inşallah bide eşim 15 nisan da 21 günlük askere gidicem baya zor günler bekliyo beni bakalım. İnşallah canım benim umudum var allahın izniyle sağlıkla zamanında yavrularımızı kucağımıza alırız.
Bebek baş aşağı pozisyondaymış bazen yürüyünce yine baskı hissediyorum.. evet ağırlarım olunca nst ye girdim düşük de olsa sancı çıkıyordu.. en son nst daha iyiydi ama yine de progestana devam ediyorumBebek makat pozisyonunda olunca alt tarafta baski agri hissetmek normalmis bizim oglanda oyle duruyor uzun zamandır senin agrilarda ondan olabilirmi ? Birde nstye girdin mi ben 2 3 kere girdim sancı cikmadi hic sende ciktimi ?
Nişan ne acaba ben bilmiyorumGittin mi doktora tarif ettiğin şey nişana benziyor ınsallah değildir
Nişan doğuma yakın gelen pembemsi, kahverengi nadiren kırmızı sümüksü yapıda bir akıntı. Nişan geldikten sonra bi kaç saat içerisinde de doğum olabilir 15-20 gün içerisinde de. Ama genelde doğumun başladığına işarettir.Nişan ne acaba ben bilmiyorum
Aman allahımNişan doğuma yakın gelen pembemsi, kahverengi nadiren kırmızı sümüksü yapıda bir akıntı. Nişan geldikten sonra bi kaç saat içerisinde de doğum olabilir 15-20 gün içerisinde de. Ama genelde doğumun başladığına işarettir.
Yok canım korkma bazılarında gelmez bile nadir olan bişey. Bu arada rahim ağzına kaç cm demişti doktorun? Benimkine baktı 4 cm iyi erken doğum riskin yok dedi kaç olması gerekiyor hiç bilmiyorumAman allahım
Bilmiyordum valla
Şimdi korkudan nişan yolu gözleyeceğiz Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?