2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba daha önceki doğumumdan deneyimim depend daha iyi. Sonrasında normal pede geçebiliyorsun zaten. Depend bedeni şuanki halin gibi alma istersen bir küçüğü olur belinde durmuyor sonra çünkü
Hasta bezi çok kullanışsızdı gerçekten, bi bakayım o zaman en büyüğünü alırım diyordum ama öyle yapmasam daha iyi olacak demekki

Şöyle kızımın odası vardı yatagı da vardı buyuyen koskoca tek kısılık yatak olanlardan onu zaten kafamda buyuyunce kullanacaktı...
tıny love burda coook onerdım herkese bence super ben ılk 6ay onda yatırdım hatta anneme falan tasıdık :))
Tıtresımlı muzıklı ben gece dahıl kullandım :) 6ay sonrası nuna aldım ust kademe de kullandım ayaklanınca ayaga kalkınca kademesını en alta ındırdım cıkamıyordu :) sonra kızım odasına gectı nuna katladım kaldırdım... sımdı bu kızımda hem tıny hem nunayı kullanıcam... senın oda nasıl 6ay sonrası odasına gecıreceksen nuna alma ama odamda besıgınde yatacak dersen al...

Ayyy ilk bebek seninki olacak o zaman ben bile heyecan yaptım neden erken alacaklar canım
Yok canım ilk bebek benim olmayacak Burda ikizleri olan bir arkadaş vardı şuanda nickini hatırlayamıyorum yanlış etiketleme de yapmak istemiyorum ilk doğum o arkadaşın
Ben kalp hastasıyım. Kardiyoloji doktorum 32. Veya 33.haftada doğum büyük ihtimalle gerçekleşir dedi. Aslında biraz da benim durumuma bağlı, herhangi bir sorun olmazsa kalp ile alakalı, daha da bekleyebiliriz. Bakalım dua ediyorum daha fazla bekleyebiliriz inşallah

Canim çok takip edemediğim icin kacirdim nden erken doğum olucak saglikla kolayca kavuş inşallah
Dil-i bitab canım ben kalp hastasıyım. Kardiyoloji doktorum 32. Veya 33.haftada doğum büyük ihtimalle gerçekleşir dedi. Aslında biraz da benim durumuma bağlı, herhangi bir sorun olmazsa kalp ile alakalı, daha da bekleyebiliriz. Bakalım dua ediyorum daha fazla bekleyebiliriz inşallah

ben de büyüyen yataklı oda aldım. tiny love'da yatırmayı planlıyorum ben de ama dediğin gibi 6 ay kullansam sonra odasına geçirsem o beşikten düşer mi sorusu kafamı kurcalıyor? düşmeyeceğinden emin olsam nuna'yı almam hiç. sen büyüyen yatağı beşik haliyle hiç kullandın mı düşerler mi :) aldığım oda şu

Eklentiler

• IMG-20190326-WA0003.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar size çok ilginç gelebilir ama bir sorum olacak :) göbeğinizi bir yere çarpıyor musunuz siz de mutfak tezgahı , çamaşır asarken balkon demiri, bugün arabanın kapısını açarken vurdum zirvede bıraktım işi

S Serylady küçüklerin üçünü de çektim diğeri büyük olan ondan az küçüğü orta az daha küçüğü en küçük olanı var içlerinde bişey olmadığı için fotoğrafta anlaşılmıyor ama genişler yine baya bişey alırlar diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_20190404_215101.webp
    55 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20190404_215149.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 61
Benım buyuyen beşik uzunlugu 190cm
orda koruma varken yatsa bence duserdı ben oyuzden kızımın az buyumesını bekledım odasına 3 yasında gecırdım.

bunlar boyle bozmadan kaç yaşa kadar mış?

Ya bılemıyorum bundan kullanmadım ama dusununce mesela kızım yurumeye basladıgında besıkten ınmeye calısıyordu nuna derin oldugu ıcın cıkamıyordu bundan ıner gıbı geldı ama bılemedım... burda daha once kullanan varsa daha iyi bilir yanlış yönlendırme olmasın...
Odasını güle güle kullansın minişin

Ben de çarpıyorum özellikle masalara mutfak tezgahına falan

Çokk tatlısın canım yaaa
Aynilarını bende yaşıyorum
sonra çok gülüyorum kendime yanlız değilmişim demekki

teşekkür ederiz siz de aldıklarınızı güle güle kullanın beşik haliyle iki yaşına kadar yatar dedi satıcı ama hiç inanmadım sonra da nuna önünde buldum kendimi bugün :) çok sağol sabırla cevapladığın için. beşik kullanan deneyimli anneler varsa umarım görür de yazar.

bakayım ona bi :) öyle tabikide canım yok ben kucağına alıp sevmek isteyenler için dedim öyle sevmelik modda olmuyor ki yeni doğmuş bebek

Amin inşallah canım..Hadi ya ücretli askerlik mi tam denk gelmiş bebiş bekler babası da yetişir inşallah canım sen de evde dinlenirsin..

Bebek makat pozisyonunda olunca alt tarafta baski agri hissetmek normalmis bizim oglanda oyle duruyor uzun zamandır senin agrilarda ondan olabilirmi ? Birde nstye girdin mi ben 2 3 kere girdim sancı cikmadi hic sende ciktimi ?
Bebek baş aşağı pozisyondaymış bazen yürüyünce yine baskı hissediyorum.. evet ağırlarım olunca nst ye girdim düşük de olsa sancı çıkıyordu.. en son nst daha iyiydi ama yine de progestana devam ediyorum

Aman allahım
Bilmiyordum valla
Şimdi korkudan nişan yolu gözleyeceğiz Allah korusun

Aman allahım
Bilmiyordum valla
Şimdi korkudan nişan yolu gözleyeceğiz Allah korusun
Yok canım korkma bazılarında gelmez bile nadir olan bişey. Bu arada rahim ağzına kaç cm demişti doktorun? Benimkine baktı 4 cm iyi erken doğum riskin yok dedi kaç olması gerekiyor hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…