2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok canım korkma bazılarında gelmez bile nadir olan bişey. Bu arada rahim ağzına kaç cm demişti doktorun? Benimkine baktı 4 cm iyi erken doğum riskin yok dedi kaç olması gerekiyor hiç bilmiyorum
Benim sevgili doktorum herşeyi içinde yasıyor
Bana hiçbirsey demiyor
Yarın kontrolüm var hepsini soracağım

Benim sevgili doktorum herşeyi içinde yasıyor
Bana hiçbirsey demiyor
Yarın kontrolüm var hepsini soracağım
Aynı doktora mı gidiyosun tüp bebeği yapan valla ben değiştirdim doktoru normalde değişikliği hiç sevmem kolay kolay kimseye güvenmem pinpirikli bi insanım ve son anda doktor değiştirdim

A
Allah şifa versin canim vakti saatinde saglicakla gelir inşAllah yavrun❤

Rica ederım bızın kız fazla hareketlıydı oyuzden dusecegınden emındım bakalım dıger anneler yazar zaten

Hayırlı olsun canım hepsi çok güzel. Bende 1 numara molfix aldım acaba nasıl migrosta kampanya vardı 200 tanesi 76₺civarıydı inş güzeldir açtım baktım bi premium care değil ama ilk günler çok değişiyor ya inş bi sıkıntı çıkmaz

Tamam canımkararsız kaldım ben de mühendisoğlunun önerdiği bişeyle yıkarım

Sağlık ocağına uğra da sor bi canım

Kaç tane var içinde

Canım tamamen duyumlarıma göre aldım ben.. Doğal içerikli ve güvenli dendi.. Ben şimdilik 62 tane aldım 32.90 a ama yeterli olmaz dediler bir 90 lo paket sipariş verdim..
Umarım güzel çıkar memnun kalırım.. Merak edip baktım çok şirin Birde mesajı var

Eklentiler

• 2FB17EE6-A5ED-446D-AF62-B6343723A842.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 42
2 saattir ben kız çoştu yaa 5 dkkda mı durmaz aralıksız hareket halinde 2 gün önce dönmüştü ayaklar yukardaydı sanırım az önce yine döndü aşağı baskı başlıcak yine ne güzel rahattım 2 gün

bebek arabana bayıldım güle güle kullanın. bu alışverişten kazandığın çekle de çok fazla eksiğini tamamlarsın :)

Benimde öyle inanılmaz bir baskı hissediyorum bazen.. En son ayaklar aşağıda kafa göğsümün altındaydı..
Nasıl bu kadar enerjik olabiliyorlar acaba

bebek arabana bayıldım güle güle kullanın. bu alışverişten kazandığın çekle de çok fazla eksiğini tamamlarsın :)

Oto koltuğu alacağım nasipse bakalım..
Burada ki mağazada bir şey bırakmamışlar
Eşim diyor talan edilmiş raflar bile boştu neredeyse

Benimde öyle inanılmaz bir baskı hissediyorum bazen.. En son ayaklar aşağıda kafa göğsümün altındaydı..
Nasıl bu kadar enerjik olabiliyorlar acaba
Ewet ya nasıl yorulmuyorlar içerde napıo göbeğimin heryerinde hissediyorum eşim şoka girdi elini koyunce ne yedin sen dio bana normaldede çok aşırı hareketli ama 5 dk dinlenir yine tekmelerdi aralıksız bu kadar hareket ilk defa inş yorulur uyue bende uyurum zaten saat başı wc ye kalkıyorum zombiye dönüşmeden uyumam lazım

Iyi geceler kizlar birsey aklima takildi simdi bizim oglus bazen cok sert tekmeler atiyor bazende cok ufak ufak dokunuyor cok sukur hissettiriyor kendini ama yavas vurdugunda yada daha az vurdugunda bir tedirgin oluyorum size de oluyor mu acaba ? Merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…