2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Tuvalet Ben

Günde acaba kaç kez çıkıyorumdur bilmiyorum

Senin hareketler her zaman aynı mı saat olarak..
Hani bazıları gece gündüz fark ediyormuş..
Bizim oğlan ben uyanıp uykuya dalana kadar gece gündüz fark etmiyor hep hareketli..
Hatta korktum sordum doktora gayet normal hatta iyi bile dedi.. Nörolojik yapısı yolunda olduğunu gösteriyor dedi..

Sivrilme felan da yapıyor mu sende bir yere toplanma gibi

Canım anne karnında ki hareketler çok değişiklik gösteriyor hakikaten..
Bazen pıt pıt bazen ciddi sertlikler.. Ama hareket hissettiğin sürece endişelenme hiç

O bana cok oluyor ya sanirim gobege alisamadigimdan carpmaz diye dusunup heryere carpiyorum ayari tutturamiyorum tam olarak esim acayip sinirleniyor sakarsin diyip duruyor

Ya benim gündüzleri azaldı wc işi de ne hikmetse gece saat başı kalkıyorum yatmaya yakın suda içmiyorum genelde 7 ye kadar içiyorum içeceğim suyu ama yine de sabaha kadar kalkıp duruyorum . Benimki de sürekli hareketli ama öyle düzenli değil bazen sabah kalktığım gibi başlıo bazen yemekten sonra akşama kadar. Sivrilme oluyor ama hep aynı herde baya bi gerilio baştan kasılma sandım ama saniyelik oluo ardından hareket edio anlıyorum ayaklarıyla ittirio yada kafası

Buyuk olan baya is gorurde kucukleri bilemedim 2 tane almak daha mantikli gibi saol canim

Canım anne karnında ki hareketler çok değişiklik gösteriyor hakikaten..
Bazen pıt pıt bazen ciddi sertlikler.. Ama hareket hissettiğin sürece endişelenme hiç
Hissettiriyor ama bazen elini cikacak kadar vurup bazende tatli tatli dokunuyor ee tabi guclu tekmelere alistigimdan bir tedirgin oluyorum ozaman

Benimde öyle canım endişelenme hiç canLarı nasıl hareket etmek isterse öyle hareket ediyorlar benim geçen 2 gün boyunca çok nadir hissettim sonra anladım pozisyon değiştirmiş

Ya ben bildiğiniz varya ağırlaştım
Yattığım yerden kalkamıyorum , kıyafet değiştirmek zulüm oldu
Ömrümde ilk kez kendimi bu kadar ağır hissediyorum
Ben henuz cok agirlasmadim ama ayakkabi giymek benim icin zulüm oluyor resmen birde corap birde surekli bir nefes nefese kalma durumu var doktorumun normal dedigi

Ya ben bildiğiniz varya ağırlaştım
Yattığım yerden kalkamıyorum , kıyafet değiştirmek zulüm oldu
Ömrümde ilk kez kendimi bu kadar ağır hissediyorum
Bende bende herşey çok zorluo artık hiç hareket etmek istemiyorum koltuğa uzanayım diyorum oğlum tuvaletim geldi dio haydee o koltuktan sürünerek kalkıyorum resmen

Hanimlar magnezyumu düzenli mi aliyorsunz yoksa sadece kasilmalariniz oldugunda mi benim nadiren kasilma gibi bir şey oluyor emin de değilim dr yazdi ama napsam bilemedim
Surekli aliyorum doktorum soyle demisti magnezyumun fazlasi idrarla atiliyor vücutta birikmiyor o yuzden gonul rahatligi ile iciyorum. Onu icmeden once agrilarim cok oluyordu simdi eskiye gore cok daha iyiyim sükür

Genelde daha sağlıklı diyorlar ama işte bilemedim
Cam illa daha sagliklidir ben de birtane cam aldim ufaklardan ama belli bir noktadan sonra yani kendi tutmaya basladiktan sonra plastik alacagim cami atip kirar birde agir geliyormus onlara ilk yenidogan asamasi icin cam aldim sonucta ihtiyac olmasi halinde bile ben icirecegim kücük olanlardan aldim birde kullanmayabiliriz de diyerek bulunsun ihtiyac durumunda bakilir tekrar

Arkadaşlar hastane için hasta bezi mi depend mi alacaksınız ? Bi de dependin boyutları değişiyor mu büyük boy mu almak lazım ?
Kesinlikle depend alicam cok oneriliyor suan 66 kiloyum 70 küsurlerde doguma giderim diye tahmin etmekteyim m beden alacagim.

Araba mamas papas saniyorum cok begendigim ama el yakan bir araba hastane cikislarimiz ayni bana eminonunde hediye ettiler toplu alisveris yaptigimda daha dogrusu zorla hediye ettirdim e bebekte 160 tl idi saniyorum. Baya eksiklerin gitmis ama bitmedi saniyorum degilmi ? Gule gule kullanalim saglikla insallah aldiklarimizi birde o salıncak nasil birsey merak ettim hamak gibbi falan birsey mi ?

Benim ıkili takim gecelik sabahlik olarak aldim. ondan daha uygun birde nakitte düşüyorlar eminonunde ates olceri falanda piyasadan uyguna aldim ben orda 4lu takimlar yanlis hatirlamiyorsam tam emin degilim bir magazada 120 digerinde 160 tl idi tabiki her turlu internetten uygundu birde biz toplu alisveris yaptik besigi falanda eminonunden aldik ya ondan bazi seyler uyguna geldi saniyorum canim

Eşim biraz seçici sağolsun ben istemedim daha uygun olsun dedim ama yok bazı konularda kaliteye çok önem veriyor.. hatta biraz tartıştık orada Ama iyi ki dinlemişim çok güzel bir araba çıktı biraz kullandım evde hafif pratik fazlaca kullanışlı..
Eksiklerim halen var bitmedi oto koltuğu bebek zıbınları ve kendim için alınacaklar duruyor..Odası şu anda karman çorman yerleştirme yapsam eksikleri tam göreceğim..

Canım bu evet onun gibi otomatik sallıyor felan..Daha değişik dönenceli olanlarıda vardı ama inanılmaz ağırdı bende bundan aldım hafif rahat taşırım diye.. Müziği felan da var.. Uyuturken kolaylık olur diyorlar..

Eklentiler

• 2AAE36B1-1C72-40D6-AA69-54BC3EC09597.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 38
Barbunya yemiştim gaz yaparmı ki yaa karnım çok ağrıyo kalkıp yürüyemedim bile bebekte baskı yapıyor zaten çok fena gerildi karnım

Ben de yaaaa hele geceleri wc’ye robot gibi gidip geliyorum. Karnım kollar ve bacaklarla kaynıyo sivrilme de oluyor, ellerini ayaklarını ittiriyorlar bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…