- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
Ewet ya nasıl yorulmuyorlar içerde napıo göbeğimin heryerinde hissediyorum eşim şoka girdi elini koyunce ne yedin sen dio bananormaldede çok aşırı hareketli ama 5 dk dinlenir yine tekmelerdi aralıksız bu kadar hareket ilk defa inş yorulur uyue bende uyurum zaten saat başı wc ye kalkıyorum zombiye dönüşmeden uyumam lazım
Iyi geceler kizlar birsey aklima takildi simdi bizim oglus bazen cok sert tekmeler atiyor bazende cok ufak ufak dokunuyor cok sukur hissettiriyor kendini ama yavas vurdugunda yada daha az vurdugunda bir tedirgin oluyorum size de oluyor mu acaba ? Merak ettim
O bana cok oluyor ya sanirim gobege alisamadigimdan carpmaz diye dusunup heryere carpiyorum ayari tutturamiyorum tam olarak esim acayip sinirleniyor sakarsin diyip duruyorKızlar size çok ilginç gelebilir ama bir sorum olacak :) göbeğinizi bir yere çarpıyor musunuz siz demutfak tezgahı , çamaşır asarken balkon demiri, bugün arabanın kapısını açarken vurdum zirvede bıraktım işi
Ya benim gündüzleri azaldı wc işi de ne hikmetse gece saat başı kalkıyorum yatmaya yakın suda içmiyorum genelde 7 ye kadar içiyorum içeceğim suyu ama yine de sabaha kadar kalkıp duruyorum . Benimki de sürekli hareketli ama öyle düzenli değil bazen sabah kalktığım gibi başlıo bazen yemekten sonra akşama kadar. Sivrilme oluyor ama hep aynı herde baya bi gerilio baştan kasılma sandım ama saniyelik oluo ardından hareket edio anlıyorum ayaklarıyla ittirio yada kafasıTuvalet ❤ Ben
Günde acaba kaç kez çıkıyorumdur bilmiyorum
Senin hareketler her zaman aynı mı saat olarak..
Hani bazıları gece gündüz fark ediyormuş..
Bizim oğlan ben uyanıp uykuya dalana kadar gece gündüz fark etmiyor hep hareketli..
Hatta korktum sordum doktora gayet normal hatta iyi bile dedi.. Nörolojik yapısı yolunda olduğunu gösteriyor dedi..
Sivrilme felan da yapıyor mu sende bir yere toplanma gibi
Buyuk olan baya is gorurde kucukleri bilemedim
Hissettiriyor ama bazen elini cikacak kadar vurup bazende tatli tatli dokunuyor ee tabi guclu tekmelere alistigimdan bir tedirgin oluyorum ozamanCanım anne karnında ki hareketler çok değişiklik gösteriyor hakikaten..
Bazen pıt pıt bazen ciddi sertlikler.. Ama hareket hissettiğin sürece endişelenme hiç
Benimde öyle canım endişelenme hiç canLarı nasıl hareket etmek isterse öyle hareket ediyorlar benim geçen 2 gün boyunca çok nadir hissettim sonra anladım pozisyon değiştirmişIyi geceler kizlar birsey aklima takildi simdi bizim oglus bazen cok sert tekmeler atiyor bazende cok ufak ufak dokunuyor cok sukur hissettiriyor kendini ama yavas vurdugunda yada daha az vurdugunda bir tedirgin oluyorum size de oluyor mu acaba ? Merak ettim
Pembe yada normal akintidan farkli kan benzeri birsey geliyormus bu da dogumun habercisi oluyor yani o geldiginde doguma az kaldigi manasina geliyorNişan ne acaba ben bilmiyorum
Icim rahatladi tesekkur ederimBenimde öyle canım endişelenme hiç canLarı nasıl hareket etmek isterse öyle hareket ediyorlar benim geçen 2 gün boyunca çok nadir hissettim sonra anladım pozisyon değiştirmiş
Ben henuz cok agirlasmadim ama ayakkabi giymek benim icin zulüm oluyor resmen birde corap birde surekli bir nefes nefese kalma durumu var doktorumun normal dedigiYa ben bildiğiniz varya ağırlaştım
Yattığım yerden kalkamıyorum , kıyafet değiştirmek zulüm oldu
Ömrümde ilk kez kendimi bu kadar ağır hissediyorum
Bende bende herşey çok zorluo artık hiç hareket etmek istemiyorum koltuğa uzanayım diyorum oğlum tuvaletim geldi dio haydee o koltuktan sürünerek kalkıyorum resmenYa ben bildiğiniz varya ağırlaştım
Yattığım yerden kalkamıyorum , kıyafet değiştirmek zulüm oldu
Ömrümde ilk kez kendimi bu kadar ağır hissediyorum
Surekli aliyorum doktorum soyle demisti magnezyumun fazlasi idrarla atiliyor vücutta birikmiyor o yuzden gonul rahatligi ile iciyorum. Onu icmeden once agrilarim cok oluyordu simdi eskiye gore cok daha iyiyim sükürHanimlar magnezyumu düzenli mi aliyorsunz yoksa sadece kasilmalariniz oldugunda mi benim nadiren kasilma gibi bir şey oluyor emin de değilim dr yazdi ama napsam bilemedim
Cam illa daha sagliklidir ben de birtane cam aldim ufaklardan ama belli bir noktadan sonra yani kendi tutmaya basladiktan sonra plastik alacagim cami atip kirar birde agir geliyormus onlaraGenelde daha sağlıklı diyorlar ama işte bilemedim
Kesinlikle depend alicam cok oneriliyor suan 66 kiloyum 70 küsurlerde doguma giderim diye tahmin etmekteyim m beden alacagim.Arkadaşlar hastane için hasta bezi mi depend mi alacaksınız ? Bi de dependin boyutları değişiyor mu büyük boy mu almak lazım ?
Araba mamas papas saniyorum cok begendigim ama el yakan bir arabaBir kısım alışverişleri tamamladık bugün..
Şükür içim biraz rahatladı..
Sadece oto koltuğu istediğimiz gibi yoktu e bebekte başka yerden bakacağız.. Birde indirim çeki olayı yüzünden maşallah epey kalabalıktı doğru düzgün zıbınlar bulamadım..
He birde oğluma Deniz kızlarının olduğu küvet seti almışım affet ananı oğlumEki Görüntüle 2254439 Eki Görüntüle 2254440 Eki Görüntüle 2254441 Eki Görüntüle 2254439 Eki Görüntüle 2254440 Eki Görüntüle 2254441
Benim ıkili takim gecelik sabahlik olarak aldim. ondan daha uygun birde nakitte düşüyorlar eminonunde ates olceri falanda piyasadan uyguna aldim ben ordaKoca Bursa kapalı Çarşı'yı gezdim bi lohusa takımı bulamadım olanlar zaten dallı güpürlü dantelli ve aşırı pahalı ya . @brn88 canım sen o effort 4 lü seti hangi siteden ne kadara almıştın?
S Serylady en iyi fiyata sen almışsın sanki canım :)) bu arada gamboçu sormuşsun hani takım elbise astığımız fermuarlı askılıklar var ya o
Araba mamas papas saniyorum cok begendigim ama el yakan bir arabahastane cikislarimiz ayni bana eminonunde hediye ettiler toplu alisveris yaptigimda daha dogrusu zorla hediye ettirdim e bebekte 160 tl idi saniyorum. Baya eksiklerin gitmis ama bitmedi saniyorum degilmi ? Gule gule kullanalim saglikla insallah aldiklarimizi birde o salıncak nasil birsey merak ettim hamak gibbi falan birsey mi ?
Ben de yaaaa hele geceleri wc’ye robot gibi gidip geliyorum. Karnım kollar ve bacaklarla kaynıyoTuvalet ❤ Ben
Günde acaba kaç kez çıkıyorumdur bilmiyorum
Senin hareketler her zaman aynı mı saat olarak..
Hani bazıları gece gündüz fark ediyormuş..
Bizim oğlan ben uyanıp uykuya dalana kadar gece gündüz fark etmiyor hep hareketli..
Hatta korktum sordum doktora gayet normal hatta iyi bile dedi.. Nörolojik yapısı yolunda olduğunu gösteriyor dedi..
Sivrilme felan da yapıyor mu sende bir yere toplanma gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?