2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya ben bildiğiniz varya ağırlaştım
Yattığım yerden kalkamıyorum , kıyafet değiştirmek zulüm oldu
Ömrümde ilk kez kendimi bu kadar ağır hissediyorum
Ben de senin gibiyim
Ağır vasıta gibiyim
Bir üst değişsem nefes nefesteyim
Karnım davul gbi oldu
Yatakta sağdan sola donmek eziyet

Aynı doktora mı gidiyosun tüp bebeği yapan valla ben değiştirdim doktoru normalde değişikliği hiç sevmem kolay kolay kimseye güvenmem pinpirikli bi insanım ve son anda doktor değiştirdim
Evet ona gidiyorum
Takibimi iyi yapıyor ama dediğim gibi biraz sonuç odaklı
Çok detay veremiyor
Ben de zaten pimpirikli olduğum için birakamıyorum
Bebeğin tüm gecmısını beni en iyi o tanıyor diye
Geçen sene mayıs basından beri birlikteyiz düşün
Sen nereye geçtin ?

Bizi şaşırtmak oynamak icinmi yspiyor sipalar nedir ? Bazen baya telaslaniyorum yalniz bu saatte de uyanik olmam herkes hamilelikte uyur ben uykusuzlukla sinaniyorum @victoryvivi

10 dakika once asiri derece de bir nefes darligi ile uykudan uyandim ve suan yatamiyorum ne yaptiysam da ilk defa burnum acilmadi o kadar da uykusuzum ki actim balkon kapisini onunde oturuyorum bir umut su nefes darligi gecerse uyumayi planliyorum ilk defa bu derece zorlandim birsey tetikliyor ama ne bilmiyorum

Bizi şaşırtmak oynamak icinmi yspiyor sipalar nedir ? Bazen baya telaslaniyorum yalniz bu saatte de uyanik olmam herkes hamilelikte uyur ben uykusuzlukla sinaniyorum @victoryvivi
Herkes uyumaz
Ben de sınananlardanım :)
Uyuyanlara çok özeniyorum
Gece wc ye kalktıktan sonra dal dalabilirsen
Sürekli sola be sağa yatmaktan da bacaklarımın yanları çok ağrıyor

Herkes uyumaz
Ben de sınananlardanım :)
Uyuyanlara çok özeniyorum
Gece wc ye kalktıktan sonra dal dalabilirsen
Sürekli sola be sağa yatmaktan da bacaklarımın yanları çok ağrıyor
Ben de suan acayip bir nefes darligi ile uyandim gogsumun ustune okuz oturmus gibi resmen benim de yanlarim agriyor saga ve sola yatmaktan o duyguyu iyi bilirim ben hamileligin ilk aylarindan beri uyuyamiyorum seninde mi oyle ? Sanirim bebislere alistirma oluyor

Bende ayni durumdayim. Nefes darligi cekiyorum bebek baski yapiyor. Oturunca rahat edemiyorum yatinca rahat edemiyorum. Bu aralar sirtim cok agriyor. Bir haftada bu belirtilet nerden geldi anlamadim. Son haftalar biraz zorlu olcak sanirim

Surekli aliyorum doktorum soyle demisti magnezyumun fazlasi idrarla atiliyor vücutta birikmiyor o yuzden gonul rahatligi ile iciyorum. Onu icmeden once agrilarim cok oluyordu simdi eskiye gore cok daha iyiyim sükür
Anladim canim sağol benim agrim sizin yok pek olunca içerim zaten kandi vitamindi iciyoruz ilaca bogulmus gibi hissediyorum kendimi

İyi bari içim rahatladı :) bide neden 1 no aldın dedi görümcem, kız kardeşim ben 1 no kullandım dediarada kaldım. Evet bende açıp baktım mesajlar harika

Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum bi tane önerdi ama devlet karşılamıyor devletin karşıladıklarından kullansak olmaz mı? Magnorm gibi

Son düzenleme:
Memoriala bağlı bi hastaneye geçtim ama bu doktordan da çok memnun kaldım. Diğeri biraz nasıl diyim enerjim tutmamıştı sertti birazcık. Ama bu doktoru çok sevdim ne sorarsam sorayım açıklamalı bi şekilde cevap veriyor inşallah doğumda da memnun kalırım Baştan beri ne kadar evrak bilgi varsa götürdüm tek tek inceledi hepsini. Normalde benimde yapabilceğim bişey değildi bu ama hem doktora bi türlü alışamamıştım hemde hastane sürekli farklı fiyat verdiği için değiştirme kararı aldım inşallah hakkımda hayırlısı olur

Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum bi tane önerdi iamiia devlet karşılamıyor devletin karşıladıklarından kullansak olmaz mı? Magnorm gibi
Magosit kullanıyorum magnorm asla içemedim midemi bulandırıyodu asiti kaçmış mandalinalı cola gibi doktorda bana normal hap yazdı magosit her sabah içiyorum sorun yaşamadım henüz kendisiyle

Magosit kullanıyorum magnorm asla içemedim midemi bulandırıyodu asiti kaçmış mandalinalı cola gibi doktorda bana normal hap yazdı magosit her sabah içiyorum sorun yaşamadım henüz kendisiyle
Ya canım beni az çok biliyorsun mide bulantım hala geçmedi ne kan ilacı ne vitamin hiç bişey içemiyorum regenesis aldım para verdim bi dünya duruyor kutunun yarısı almak bişey değil inan keşke içebilsem. Magnormu gebelikten önce kullanmıştım bacak ağrılarım için ama şuan dediğin gibi içebilir miyim hiç bilmiyorum. Ayrıca probiyotik başla dedi doktorum oda kötü eder mi acaba korkuyorum

O siteye baktım çok pahalı lar
50 tl ye aldığım geceliğin üzerinde 210 tl falan yazıyordu, normalde pahalı bi yer. indirim de sitesinde yoktu zaten, mağazalarda vardı. hatta fotoğrafını atayım dedim ama baktım sitede aldığım model yok. ha 200 tl yapar mı dersen, yapmaz.

Inşallah hiç sıkıntı yaşamazsın sağlıklı sıhhatli gelsin bebişlerimiz

Bende bayadir bakiniyordum bunlar icin aliekspresten alsam 32. Haftama kadar gelmez islerim aksar mecbur hepsi buradadan alcam bende insallah azda olsa kaliteli gelir
ali expresstekini de sipariş verdim. fuşya renkli çok hoşuma gitmişti. artık ne zaman gelirse, yetişirse onu kullanırım yetişmezse diğerini.. zaten uzun yol çok yapıyoruz her zaman kullanırız dedim

Yok canım korkma bazılarında gelmez bile nadir olan bişey. Bu arada rahim ağzına kaç cm demişti doktorun? Benimkine baktı 4 cm iyi erken doğum riskin yok dedi kaç olması gerekiyor hiç bilmiyorum
Benim 2 buçuk erken doğum riskim var 2 buçuğun altı sıkıntı senin çok iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…