2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Canım bende aynı durumdayım pencere açıp yatıyorum kapalı olursa nefes alamıyorum..
Dünkü randevumda doktoruma sordum eczaneden doğal deniz suyu spreyi alip kullanabilirsin dedi. Marka verdi ama aklimdan değil şuan.. Hamileler de görülen bir durummus..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ,eve barka sığamıyorum artık

Ya ben bildiğiniz varya ağırlaştım
Yattığım yerden kalkamıyorum , kıyafet değiştirmek zulüm oldu
Ömrümde ilk kez kendimi bu kadar ağır hissediyorum
ben öyleym canım ciddi ağırlaştm özellikle akşamları daha çok oluyor. ayaklarımıı uzatmak uyumak fln istiyorm sürekli. sabahları daha rahatım ama

İyiyim canım bizde 1 buçuk hafta kadar önde gidiyoruz 2200 olmuş dünden önce gittim doktora.

Bu haftalar da bu kilolar beni endiselendirdi yani nasıl bişey bu annelik geri geride olsa ayrı korku önde olsa ayrı endişe! stres yaptım kendime...

İyiyim canım bizde 1 buçuk hafta kadar önde gidiyoruz 2200 olmuş dünden önce gittim doktora.
Benim minnak takvimimle uyumlu çıkıyorbeslenemediğim için bebeğim büyümüyor sanıyordum maşAllah kuzum Rabbim in izniyle büyüyor :) bu hafta ki ölçümde tam 1050gr 37 cm çıktı kuzucuk maşAllah

Bu haftalar da bu kilolar beni endiselendirdi yani nasıl bişey bu annelik geri geride olsa ayrı korku önde olsa ayrı endişe! stres yaptım kendime...
Endişe duyulcak bişey yokki kuzum doktor çok iyi dedi gelişimine ben mutlu oldum açıkcası. Geriden gelse daha çok kafama takardım kesin ben kilo alıyorumda bebek almıyo diye

Ya arkadaşlar bazı insanlar ne kadar patavatsız samimi olduğum bi arkadaş vardı benden yaşça baya büyük dün bana telefonda diyo ki aman elini çabuk tut erken doğum falan olur ya dur ağzını hayra aç diyorum ne var olmayacak bişey ki diyo daha yeni bi kilo oldu diyorum e tabi kendine bakmıyorsun yiyip içmesen öyle olur diyo. Kırmak istemediğim bi insan ama sinirlerimi bozdu

Sevindim senin adına
Benimki de ne sorarsam cevap veriyor ama benim istediğim sormadan anlatması :)

Aynen ben de öyle
Hatta arkadaşlarım sen ne biçim hamilesin diyorlar
Yataga 12 gbi geciyorum
Senin salonda otururken sızman lazım diyorlar
Çok gecmıs olsun umarım sımdı iyisin

canım hiç stres yapma geride ya da önde olması doğumunu etkilemiyor zaten. fazla kg lu olunca tekrar şeker bakabiliyor doktor benm arkadaşıma öyle olmuştu. geride olmasındansa önden gitmesi daha iyi zaten

Eşimde bende orta boyluyuz :) hatasıyla uyumlu olsun yeter. Yeğenim için 3500 gr dedi doktoru 2800doğdu şok olduk mini minnak bişey üç aylık oldu daha 5,5kilo olmuş anca
Bazen ultrason cihazları yanılabiliyor işte. Bende çok güvenemiyorum ultrason ölçümlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…