2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cevabını versene
Ben böyle konuşanlara direkt söylüyorum
Ben üzülüyorum konuşmayın böyle diyorum
Herkes böyle
Bana da sürekli kızın olacağı çok belli
Çok bozulmuşsun diyorlar

Cevabını versene
Herkes böyle
Çok bozulmuşsun diyorlar
Oğlu olanlar bozulmuyormu acaba

Cevabını versene
Herkes böyle
Çok bozulmuşsun diyorlar
Aynen kırmadan söyledim bişey bilmiyoruz sanıyorlar. Kibarca söylüyorum:) kurban olsunlar kızlarımıza

bende büyüyen beşikli oda aldım. tiny love'de alcaktım mağaza görevlisi bunda bebeği uzn süre uyutmak( gece uyksundan bahsediyor) kemik gelişimi için zararlı dedi aklım karıştı. Siz anne yanı olarak mı kullancaksınız ?.4moms ta çok güzel ama biraz pahalı nuna daha mantıklı geliyor o yüzden.. Yatak odası için sepet beşik alsam, nuna tarzı birşey alsam otururken yanımda rahat etmesi çok mu olur ki :) kafamda deli sorular

Hurafe canım onlar inan ki ,sadece tek fark ne biliyomusun erkek olanlar da önde top gibi karın oluyor,kız da biraz daha bele,popoya doğru yayılıyor,benim önümde top gibi karnım var ,güzelleştin mi dersen,hiç güzelleştiğimi düşünmüyorum,yarın kuzenimin kınası var,pazar günü düğünü var,resmen kendime makyaj mucizesi yapıcam,düşün halimi

bence de çok bi değişim olmuyor benm tipim hala aynı sadece sassygirll dediği gibi top gibi göbek var kıza hamile olan arkadaşlarımınki daha yayvan cidden. ama cildim güzellşeti yok saçlarım parladı vs gibi bi durum hiç yok. karın bile biraz vücut tipiyle alakalı bence.

Geçen de biri dedi ki
Hamilelik seni fena vurdu
yok artık

Saol canım internetten sipariş edicem instgramdan

Bende de fazla bi değişiklik yok sadece saçlarım gürlesti boş insanların boş yorumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…