- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
Ne güzel sana fayda sağlamışBende de fazla bi değişiklik yok sadece saçlarım gürlesti boş insanların boş yorumları
Rica ederim canım güle güle kullanalım inşallahBuyuk olan baya is gorurde kucukleri bilemedim2 tane almak daha mantikli gibi saol canim
30. Haftadan beri aynı durumdayım inan eşim bile 30 dan sonrası zormuş nasıl fark etti diyor öncesinde rahat rahat yürürdüm şimdi penguen gibi yürüyorumYa ben bildiğiniz varya ağırlaştım
Yattığım yerden kalkamıyorum , kıyafet değiştirmek zulüm oldu
Ömrümde ilk kez kendimi bu kadar ağır hissediyorum
Valla ben de sırf bu sebeple magnorm aldım bı kez hem içmesi kötüydü hem de içtiğim günler ağrılarım devam ediyordu devletin karşılamadığı diasporal daha iyi geldiği için onu alıyorum maddi olarak pahalı ama iyi geliyor yapacak bişey yok dedimKızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum bi tane önerdi ama devlet karşılamıyor devletin karşıladıklarından kullansak olmaz mı? Magnorm gibi
Ahahahahahahha beyazın bi hüsmen aga tiplemesi vardı ben 1 aydır onun gibi yürüyorum30. Haftadan beri aynı durumdayım inan eşim bile 30 dan sonrası zormuş nasıl fark etti diyor öncesinde rahat rahat yürürdüm şimdi penguen gibi yürüyorum
Magvital kullanıyorum içimi rahatsız etmiyor limonlu soda gibiKızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum bi tane önerdi ama devlet karşılamıyor devletin karşıladıklarından kullansak olmaz mı? Magnorm gibi
Valla ben kafein neredeyse almıyorum hiç bıkac günde bı kahve yada hafta sonu açık çay o kadar. kan ilacı da kullanıyorum ama geçmiyor malesef sanki hiç bişeye bağlı değil çözümü yok gibi düşünmeye başladım artık ben de dertliyim malesef bu konudaCnm çay kahve yani kafein içeren herşey tetikler huzursuz bacak sendromunu ayrıca en büyük düşmanı kansızlık.Kan hapı mutlaka kullan ve kafeinden uzak dur biraz azalabilir
O bile belli olmuyor canım benim kuzenimin göbeği öyleydi hatta arkadan belli olmuyordu hamile olduğu ama kızı oldu hepsi yanlış bilgi bunlarınHurafe canım onlar inan ki ,sadece tek fark ne biliyomusun erkek olanlar da önde top gibi karın oluyor,kız da biraz daha bele,popoya doğru yayılıyor,benim önümde top gibi karnım var ,güzelleştin mi dersen,hiç güzelleştiğimi düşünmüyorum,yarın kuzenimin kınası var,pazar günü düğünü var,resmen kendime makyaj mucizesi yapıcam,düşün halimi
off bende öyleyım yaa burnumun ıcın heeep kan sadece kan bıktım artık ıcı cok acıyor sıs bıde ıcı hıssedıyorum10 dakika once asiri derece de bir nefes darligi ile uykudan uyandim ve suan yatamiyorum ne yaptiysam da ilk defa burnum acilmadi o kadar da uykusuzum ki actim balkon kapisini onunde oturuyorum bir umut su nefes darligi gecerse uyumayi planliyorumilk defa bu derece zorlandim birsey tetikliyor ama ne bilmiyorum
Bu hamılelık bana yaramadı kızlar
Bugun arkadasın bebegını görmeye mevlutune gıdecektım kalktım duş aldım ütü falan yapıyorum sonra dedım dur bakayımyarınmış ben şok ayyy gıdecektım oyleeeeceeee
Benım kafa uçmuşşşşş
Ben de aynı şekildeyim
Acayip unutmanın ve Cin gibi olan zekamdan eser YOk
Anlama güçlüğü çekiyorum normalde çok kolay anlar anlamayan insanlara sinir olurdum
Eşim bile fark etti
Sakarım unutkan ve zor anlayan bir insan oldum
Endişe duyulcak bişey yokki kuzum doktor çok iyi dedi gelişimine ben mutlu oldum açıkcası. Geriden gelse daha çok kafama takardım kesin ben kilo alıyorumda bebek almıyo diye
canım hiç stres yapma geride ya da önde olması doğumunu etkilemiyor zaten. fazla kg lu olunca tekrar şeker bakabiliyor doktor benm arkadaşıma öyle olmuştu. geride olmasındansa önden gitmesi daha iyi zaten
Senin isin daha zor ben en azindan gece uyuyamayinca gunduz yatiyorum bir iki saatoff bende öyleyım yaa burnumun ıcın heeep kan sadece kan bıktım artık ıcı cok acıyor sıs bıde ıcı hıssedıyorumagzımdan nefes alıyorum gecelerı resmen bazen bıraz daha rahat oluyorum sabaha beter oluyor
Kendımı tesellı edıyorum az kaldııı az kaldıııı...
Bıde sabah 2yı gecerken uyuyorum kızım sabah 8bucukta ayakta zaten her sabah surunerek kalkıyorum
Olculeri yaziyor uzerinde ona bakip almak lazim ama olur bence sanada m beden dogumdan sonra kullanılacak ya dogumda birkac kilo gider gobek iner diye dusunuyorumBEn de 68im 75i kesin bulurum diye düşünüyorum bana da m olur mu acabalar
Evet ben 74le girip 68 le eve dönmüştüm m alayım bakayımOlculeri yaziyor uzerinde ona bakip almak lazim ama olur bence sanada m beden dogumdan sonra kullanılacak ya dogumda birkac kilo gider gobek iner diye dusunuyorum
Bastan beri iki hafta ondeyse dollenmeyle alakali deyip sikıntı yapmiyorlar ama benim arkadasim bi anda 2 hafta one gecmisti 33.haftadayken 35. Haftada cikiyordu cok uzun bir sure diyet yapti insallah sende olmaz ama onun sezeryan olmak zorunda kaldi bebisi cok kiloluydu birde hamurisi vs tatli gibi seyler yiyorsan kes onlari canimCanım gelişim olarak sıkıntı yok ama iri bebek olacak diyor doktor.. Çok iyi bu durum diye bahsetmedi hatta bana diyet yap dedi..
Haklısın canım geriden gitmesinden ziyade önde olması daha iyi..
Şeker çıkmadı bende yükleme yapıldı tekar edelim de demedi fakat doktorum diyet yap dedi bana sanki şekerim varmış gibi tatlıyı tamamen kes meyveyi muz portakal vs bunları kes dedi..
ben altına tiny love'a sığacak boyutta yumuşak yorgan tarzı bir şey yaptıracağım anneme. anne yanı gibi kullanmak planım. burda kullanan arkadaşlar var bu şekilde. ayrıca gece uykusunda onun içinde yatırmasak bile gündüz uykusu için kullanırız, mutfakta bi şey yaparken oturur pozisyonda bizi izler vs. tiny love gibi bir şey her koşulda lazım. yatak odası için nuna'yı biraz daha düşüneceğim ben de siz gibi kararsızım. tiny love'da uyumak istemese hemen alırım sanırım deneyip duruma göre alacağım nuna'yı.bende büyüyen beşikli oda aldım. tiny love'de alcaktım mağaza görevlisi bunda bebeği uzn süre uyutmak( gece uyksundan bahsediyor) kemik gelişimi için zararlı dedi aklım karıştı. Siz anne yanı olarak mı kullancaksınız ?.4moms ta çok güzel ama biraz pahalı nuna daha mantıklı geliyor o yüzden.. Yatak odası için sepet beşik alsam, nuna tarzı birşey alsam otururken yanımda rahat etmesi çok mu olur ki :) kafamda deli sorular
Aglaya aglaya bir kosede kalmisim suan iyiyim umarim birdaha yasamam astimda varya bende ondan sanirim ekstra korktum uyku konusunda bana da hep ayni seyi soluyorlar hamileyken her dakka uyunur nasil insansin diye ama yok resmen uykusuzluga alistirma yaptimAynen ben de öyle
Hatta arkadaşlarım sen ne biçim hamilesin diyorlar
Yataga 12 gbi geciyorum
Senin salonda otururken sızman lazım diyorlar
Çok gecmıs olsun umarım sımdı iyisin
Delirdim resmen sabahin ayazinda saatlerce balkonda oturdum birtek orda nefes alabiliyordum sankiSeni o kadar iyi anlıyorum ki ,eve barka sığamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?