2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende de fazla bi değişiklik yok sadece saçlarım gürlesti boş insanların boş yorumları
Ne güzel sana fayda sağlamış
Erkek mi senin de
Benim burnum 2 katına çıktı
Eczaneye girince bile ayı burnunuz çok şişmiş diyorlar
Geçen güneş gözlüğümü taktım dr a giderken anında geri çıkardım sırt burun ve gözlük camından ibaret oldu yüzüm

Ya ben bildiğiniz varya ağırlaştım
Yattığım yerden kalkamıyorum , kıyafet değiştirmek zulüm oldu
Ömrümde ilk kez kendimi bu kadar ağır hissediyorum
30. Haftadan beri aynı durumdayım inan eşim bile 30 dan sonrası zormuş nasıl fark etti diyor öncesinde rahat rahat yürürdüm şimdi penguen gibi yürüyorum

Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz? Doktorum bi tane önerdi ama devlet karşılamıyor devletin karşıladıklarından kullansak olmaz mı? Magnorm gibi
Valla ben de sırf bu sebeple magnorm aldım bı kez hem içmesi kötüydü hem de içtiğim günler ağrılarım devam ediyordu devletin karşılamadığı diasporal daha iyi geldiği için onu alıyorum maddi olarak pahalı ama iyi geliyor yapacak bişey yok dedim

Bu hamılelık bana yaramadı kızlar
Bugun arkadasın bebegını görmeye mevlutune gıdecektım kalktım duş aldım ütü falan yapıyorum sonra dedım dur bakayım yarınmış ben şok ayyy gıdecektım oyleeeeceeee
Benım kafa uçmuşşşşş

Cnm çay kahve yani kafein içeren herşey tetikler huzursuz bacak sendromunu ayrıca en büyük düşmanı kansızlık.Kan hapı mutlaka kullan ve kafeinden uzak dur biraz azalabilir
Valla ben kafein neredeyse almıyorum hiç bıkac günde bı kahve yada hafta sonu açık çay o kadar. kan ilacı da kullanıyorum ama geçmiyor malesef sanki hiç bişeye bağlı değil çözümü yok gibi düşünmeye başladım artık ben de dertliyim malesef bu konuda

O bile belli olmuyor canım benim kuzenimin göbeği öyleydi hatta arkadan belli olmuyordu hamile olduğu ama kızı oldu hepsi yanlış bilgi bunların

off bende öyleyım yaa burnumun ıcın heeep kan sadece kan bıktım artık ıcı cok acıyor sıs bıde ıcı hıssedıyorum agzımdan nefes alıyorum gecelerı resmen bazen bıraz daha rahat oluyorum sabaha beter oluyor
Kendımı tesellı edıyorum az kaldııı az kaldıııı...
Bıde sabah 2yı gecerken uyuyorum kızım sabah 8bucukta ayakta zaten her sabah surunerek kalkıyorum

Ben de aynı şekildeyim
Acayip unutmanın ve Cin gibi olan zekamdan eser YOk
Anlama güçlüğü çekiyorum normalde çok kolay anlar anlamayan insanlara sinir olurdum
Eşim bile fark etti
Sakarım unutkan ve zor anlayan bir insan oldum

ya bıde cok gergın uyandım nefes alamıyorm falan sınırım tepemde ıyı oldu ama cok komık dus aldım utu yapıyorum jeton dustu hayır gıtsem rezalet yakında degıl
Benım b12 demır falan cok ıyı durumda guya ama bazı kelımelerı bende hatırlamıyorum neydı yaa falan kafayı yıyorum... kıtap bıle okumuyorum bu yuzden
Onu bırak emzırırken daha fena oluyoer ınsan haberın olsun sayısını unuttu kaç kere kapıda anahtarı unuttum kapıcıyla karsı daırede kı kadın haber vermişti suan o zamanlara göre daha iyiyim

Endişe duyulcak bişey yokki kuzum doktor çok iyi dedi gelişimine ben mutlu oldum açıkcası. Geriden gelse daha çok kafama takardım kesin ben kilo alıyorumda bebek almıyo diye

Canım gelişim olarak sıkıntı yok ama iri bebek olacak diyor doktor.. Çok iyi bu durum diye bahsetmedi hatta bana diyet yap dedi..

canım hiç stres yapma geride ya da önde olması doğumunu etkilemiyor zaten. fazla kg lu olunca tekrar şeker bakabiliyor doktor benm arkadaşıma öyle olmuştu. geride olmasındansa önden gitmesi daha iyi zaten

Haklısın canım geriden gitmesinden ziyade önde olması daha iyi..
Şeker çıkmadı bende yükleme yapıldı tekar edelim de demedi fakat doktorum diyet yap dedi bana sanki şekerim varmış gibi tatlıyı tamamen kes meyveyi muz portakal vs bunları kes dedi..

Son düzenleme:
Senin isin daha zor ben en azindan gece uyuyamayinca gunduz yatiyorum bir iki saat ama bu gece cok zorlandim esimi falan uyandirdim nefes alamiyorum ben diye daha once bu siddette olmamisti hic

Bastan beri iki hafta ondeyse dollenmeyle alakali deyip sikıntı yapmiyorlar ama benim arkadasim bi anda 2 hafta one gecmisti 33.haftadayken 35. Haftada cikiyordu cok uzun bir sure diyet yapti insallah sende olmaz ama onun sezeryan olmak zorunda kaldi bebisi cok kiloluydu birde hamurisi vs tatli gibi seyler yiyorsan kes onlari canim

ben altına tiny love'a sığacak boyutta yumuşak yorgan tarzı bir şey yaptıracağım anneme. anne yanı gibi kullanmak planım. burda kullanan arkadaşlar var bu şekilde. ayrıca gece uykusunda onun içinde yatırmasak bile gündüz uykusu için kullanırız, mutfakta bi şey yaparken oturur pozisyonda bizi izler vs. tiny love gibi bir şey her koşulda lazım. yatak odası için nuna'yı biraz daha düşüneceğim ben de siz gibi kararsızım. tiny love'da uyumak istemese hemen alırım sanırım deneyip duruma göre alacağım nuna'yı.

Aynen ben de öyle
Hatta arkadaşlarım sen ne biçim hamilesin diyorlar
Yataga 12 gbi geciyorum
Senin salonda otururken sızman lazım diyorlar
Çok gecmıs olsun umarım sımdı iyisin
Aglaya aglaya bir kosede kalmisim suan iyiyim umarim birdaha yasamam astimda varya bende ondan sanirim ekstra korktum uyku konusunda bana da hep ayni seyi soluyorlar hamileyken her dakka uyunur nasil insansin diye ama yok resmen uykusuzluga alistirma yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…